Správy o Covid19

Genpor Širo Išii, Dr. Mengele - duchovné ikony medicínskeho výskumu z ktorých neskôr vyšiel vývoj Covid či "vakcín proti Covidu" - prístup Západu a jeho satelitov ku verejnému zdraviu.

1000019558.webp

Prílohy

• 440px-Josef_Mengele,_Auschwitz._Album_Höcker_(cropped).webp
    440px-Josef_Mengele,_Auschwitz._Album_Höcker_(cropped).webp
    51.4 KB · Zobrazenia: 2
Naposledy upravené:
Biznis s covid vakcínami sa utlmil, a tak genocídna agenda pokračuje pomocou sezónneho očkovania - očkovanie proti chrípke. A opätovne útok na seniorov v domovoch dôchodcov. Očkovacie komando nabehlo, zavčeličkovalo a osadenstvo svorne spolu už tri týždne kašle. Otázkou je, či je to prejav PAH a ADE po covid mňamkách, alebo vakcíny proti chrípke sú okorenené napr. čiernym kašľom.
To u nás na Slovensku?

Žena vyhodená z práce za odmietnutie vakcíny proti COVID získala rekordných 12 miliónov dolárov​

„Naši predkovia bojovali a zomierali za slobodu každého Američana praktizovať svoje vlastné náboženstvo“
Ani vláda, ani korporácia nemajú právo nútiť jednotlivca, aby si vybral medzi svojou kariérou a svedomímuviedol Marko vo vyhlásení.

Auto preklad zo stránky Substack R.W. Malone:
TLAČOVÁ SPRÁVA: ZÁVEREČNÁ SPRÁVA: COVID Select uzatvára 2-ročné vyšetrovanie, 500+ strán
Zverejnil Select podvýbor pre pandémiu koronavírusu 2. decembra 2024
WASHINGTON – Select podvýbor pre pandémiu koronavírusu dnes uzavrel svoje dvojročné vyšetrovanie pandémie COVID-19 a vydal záverečnú správu s názvom „Po akčnom preskúmaní pandémie COVID-19: Získané ponaučenia a cesta vpred“. Záverečná správa bude slúžiť ako plán pre Kongres, výkonný výbor a súkromný sektor, aby sa pripravili na budúce pandémie a reagovali na ne. Od februára 2023 Select podvýbor poslala viac ako 100 vyšetrovacích listov, uskutočnila viac ako 30 prepísaných rozhovorov a výpovedí, uskutočnila 25 vypočutí a stretnutí a skontrolovala viac ako milión strán dokumentov. Členovia a zamestnanci odhalili korupciu na vysokej úrovni v americkom systéme verejného zdravotníctva, potvrdili najpravdepodobnejší pôvod pandémie, postavili zlých aktérov COVID-19 na verejnú zodpovednosť, podporili konsenzus oboch strán o následných problémoch z obdobia pandémie a ďalšie. Táto 520-stranová záverečná správa podrobne popisuje všetky zistenia vyšetrovania Select podvýboru.

Správa je rozsiahla a rozdelená na viaceré oblasti, Dr. Malone uvernil niektoré body zo spomínaného dokumentu na svojej stránke, kde je aj link na celý dokument.

tento podrztaska informuje o dalsom planovanom obmedzovani na buduci rok (a s tym spojene zmeny v riadeni): tu

anglicky: ze udajne po inauguracii 2025/01/21 - organizuju vypustit "medialny" virus H5N1.
tie mikroskopy tam ma asi na zvysovanie svojeho intelektu.

S pripravkom virostop mam dobre skusenosti teraz sme sa dohodli s manzelkou ze po kazdom navrate syna zo skolky budeme aplikovat virostop. Posobi na virusy aj bakterie a hlavne je to prirodny produkt. Mozem doporucit.

S pripravkom virostop mam dobre skusenosti teraz sme sa dohodli s manzelkou ze po kazdom navrate syna zo skolky budeme aplikovat virostop. Posobi na virusy aj bakterie a hlavne je to prirodny produkt. Mozem doporucit.
S tým čo dnes (alternatívne) "vieme" o vírusoch a baktériách, to bude skôr niečo čo blokuje ich, pre nás(telo), prospešnú činnosť a krátkodobo to môže evokovať pomoc, ale čo to môže z dlhodobého hladiska pre telo znamenať ešte nevieme(uvidíme časom). Mne sa to nepozdáva, ale netvrdím že to nemôže byť OK(len by to chcelo presný popis ako to pôsobí - ten povlak).

Proti vírusom bol dlhú dobu u nás a aj v zahraničí dostupný Mucoviral, sprej s výťažkom z červených rias, jeho účinnosť proti vírusom bola potvrdená v klinickej štúdii okolo 92%. Nuž a tento prípravok zmizol z lekární aj na Slovensku aj v zahraničí a je dostupný len v lekárňach v Rakúsku, kde naň majú patent, pod názvom Coldamaris. Mne sa osvedčil profylakticky pôsobiaci pre deti a kupujem ho z rakúskej lekárne pravidelne.

S tým čo dnes (alternatívne) "vieme" o vírusoch a baktériách, to bude skôr niečo čo blokuje ich, pre nás(telo), prospešnú činnosť a krátkodobo to môže evokovať pomoc, ale čo to môže z dlhodobého hladiska pre telo znamenať ešte nevieme(uvidíme časom). Mne sa to nepozdáva, ale netvrdím že to nemôže byť OK(len by to chcelo presný popis ako to pôsobí - ten povlak).
Kazdy pozna Nurofen skoro nik nepozna Virostop. Preco? Virusy aj bakterie maju svoje miesto v systeme uzivat to docasne ked je silny tlak na chorobnost, ne ako vitaminy a pod.

Kazdy pozna Nurofen skoro nik nepozna Virostop. Preco? Virusy aj bakterie maju svoje miesto v systeme uzivat to docasne ked je silny tlak na chorobnost, ne ako vitaminy a pod.
OK, len som povedal môj názor a verím ti že to zaberá(deti nie sú choré). Mne, na základe mojej "mozaiky" proste bliká oranžová(možno nesprávne), nič viac. Ale po podrobnejšom pohlade na tú stránku(neviem či aj ostatné lieky majú svoju) ma napadla protiotázka tej tvojej.
Tak teraz už bude Virostop poznať každý(myslím zásluhou tej stránky, nie teba). Cui bono?
(Moja čistá konšpirácia: povlak na sliznici = niečo nie dnu a niečo nie von?, trochu mi to evokuje rúško)

Bolo písané, že nové "vakcíny"budú vo forme spreja. Kto chce,si to dohladá. Takže u mňa už ani spreje! 🥴👎

Ja nechapem naco je niekomu virostop...ked mi slzia oči,alebo idú "sople" tak sa predsa moje telo čistí a lieči, takto je to priebeh v zime, v lete sa viac potime a toxiny,jedy odchadzaju ...
Virus = jed= toxín
Toxinom - jedom poskodene bunky a ich časti pri ich recyklácii sú tym čo ty volás vírusy - z toho Chrípka = telo sa zbavuje jedov - cez pokozku - pot a pomocou soplíka. ( Nejak to z tela musí von) ,- ktomu si prirataj fakt, ze tieto nerecyklovatelne-poskodene jedmi bunky a ich časti - sú zivnou pôfou pre bakterie,parazity. toxín=jed=vírus. Čo bolo vo vaxinach? ???

Ja nechapem naco je niekomu virostop...ked mi slzia oči,alebo idú "sople" tak sa predsa moje telo čistí a lieči, takto je to priebeh v zime, v lete sa viac potime a toxiny,jedy odchadzaju ...
Virus = jed= toxín
Toxinom - jedom poskodene bunky a ich časti pri ich recyklácii sú tym čo ty volás vírusy - z toho Chrípka = telo sa zbavuje jedov - cez pokozku - pot a pomocou soplíka. ( Nejak to z tela musí von) ,- ktomu si prirataj fakt, ze tieto nerecyklovatelne-poskodene jedmi bunky a ich časti - sú zivnou pôfou pre bakterie,parazity. toxín=jed=vírus. Čo bolo vo vaxinach? ???
syn mi chodi do skolky cca pred mesiacom sme cela rodina mali covid nic hrozne manzelku troska viac bolel chrbat maleho sme pokial mal sople do skolky nedali, potom po tyzdni v skolke zase nieco doniesol, bolelo ho ucho potom opat sople, manzelka to chytila opat od neho, ja som zacal s virostopom nic mi neni, manzelka este teraz si lieci oci ma zapal cca 2 tyzden. Syn ked je chory teda akutny stav tak 2 dni tam neni problem, len toto ked ide dookola niekto sa musi starat o dieta, rodina ma nejak fungovat ne ze tu je chora cela rodina, Nemame nikoho neziju stari rodicia. Ja som pisal ze to pouzivat ked je nejaka vlna. Tolko chorych ludi naokolo co je teraz si fakt nepamatam a ide to dookola. Zbavuj sa kludne svojou metodou toxinov ja si to dovolit objektivne nemozem. Na to.

syn mi chodi do skolky cca pred mesiacom sme cela rodina mali covid nic hrozne manzelku troska viac bolel chrbat maleho sme pokial mal sople do skolky nedali, potom po tyzdni v skolke zase nieco doniesol, bolelo ho ucho potom opat sople, manzelka to chytila opat od neho, ja som zacal s virostopom nic mi neni, manzelka este teraz si lieci oci ma zapal cca 2 tyzden. Syn ked je chory teda akutny stav tak 2 dni tam neni problem, len toto ked ide dookola niekto sa musi starat o dieta, rodina ma nejak fungovat ne ze tu je chora cela rodina, Nemame nikoho neziju stari rodicia. Ja som pisal ze to pouzivat ked je nejaka vlna. Tolko chorych ludi naokolo co je teraz si fakt nepamatam a ide to dookola. Zbavuj sa kludne svojou metodou toxinov ja si to dovolit objektivne nemozem. Na to.
Ano, viem kazdy rodic má metodu, len poradim pokial su sopliky ako"voda" a idu dobre von a teplota zvysena nieje,ani oči unavené, deti som davala aj do skolky aj do skoly,tak sa buduje imunita,..
Ked som bola mala,behali sme v zamocenych čiapkach,rukaviciach,snehuloch , na korculku spotení,domlátení a spokojní , ...dieta ako v bavlnke ano,, ale nič netreba prehánat...

Naspäť
Top Bottom