Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To u nás na Slovensku?Biznis s covid vakcínami sa utlmil, a tak genocídna agenda pokračuje pomocou sezónneho očkovania - očkovanie proti chrípke. A opätovne útok na seniorov v domovoch dôchodcov. Očkovacie komando nabehlo, zavčeličkovalo a osadenstvo svorne spolu už tri týždne kašle. Otázkou je, či je to prejav PAH a ADE po covid mňamkách, alebo vakcíny proti chrípke sú okorenené napr. čiernym kašľom.
Áno, info je od človeka priamo pracujúceho v danom seniorskom zariadení.To u nás na Slovensku?
Ani vláda, ani korporácia nemajú právo nútiť jednotlivca, aby si vybral medzi svojou kariérou a svedomímuviedol Marko vo vyhlásení.
Ponaučení z krizového vývoje?Získané ponaučenia a cesta vpred“. Záverečná správa bude slúžiť ako plán pre Kongres, výkonný výbor a súkromný sektor, aby sa pripravili na budúce pandémie a reagovali na ne.
S tým čo dnes (alternatívne) "vieme" o vírusoch a baktériách, to bude skôr niečo čo blokuje ich, pre nás(telo), prospešnú činnosť a krátkodobo to môže evokovať pomoc, ale čo to môže z dlhodobého hladiska pre telo znamenať ešte nevieme(uvidíme časom). Mne sa to nepozdáva, ale netvrdím že to nemôže byť OK(len by to chcelo presný popis ako to pôsobí - ten povlak).S pripravkom virostop mam dobre skusenosti teraz sme sa dohodli s manzelkou ze po kazdom navrate syna zo skolky budeme aplikovat virostop. Posobi na virusy aj bakterie a hlavne je to prirodny produkt. Mozem doporucit.
VIROSTOP – silnejší proti vírusom | chrípka, prechladnutie, nádcha, ...
VIROSTOP - Prvý certifikovaný voľnopredajný prípravok proti vírusom. Zabraňuje rozvoju a zmierňuje príznaky chrípky, prechladnutia a nádchy.www.virostop.info
Kazdy pozna Nurofen skoro nik nepozna Virostop. Preco? Virusy aj bakterie maju svoje miesto v systeme uzivat to docasne ked je silny tlak na chorobnost, ne ako vitaminy a pod.S tým čo dnes (alternatívne) "vieme" o vírusoch a baktériách, to bude skôr niečo čo blokuje ich, pre nás(telo), prospešnú činnosť a krátkodobo to môže evokovať pomoc, ale čo to môže z dlhodobého hladiska pre telo znamenať ešte nevieme(uvidíme časom). Mne sa to nepozdáva, ale netvrdím že to nemôže byť OK(len by to chcelo presný popis ako to pôsobí - ten povlak).
OK, len som povedal môj názor a verím ti že to zaberá(deti nie sú choré). Mne, na základe mojej "mozaiky" proste bliká oranžová(možno nesprávne), nič viac. Ale po podrobnejšom pohlade na tú stránku(neviem či aj ostatné lieky majú svoju) ma napadla protiotázka tej tvojej.Kazdy pozna Nurofen skoro nik nepozna Virostop. Preco? Virusy aj bakterie maju svoje miesto v systeme uzivat to docasne ked je silny tlak na chorobnost, ne ako vitaminy a pod.
Este tak vincentku do nosaBolo písané, že nové "vakcíny"budú vo forme spreja. Kto chce,si to dohladá. Takže u mňa už ani spreje!
Ja nechapem naco je niekomu virostop...ked mi slzia oči,alebo idú "sople" tak sa predsa moje telo čistí a lieči, takto je to priebeh v zime, v lete sa viac potime a toxiny,jedy odchadzaju ...Kazdy pozna Nurofen skoro nik nepozna Virostop. Preco? Virusy aj bakterie maju svoje miesto v systeme uzivat to docasne ked je silny tlak na chorobnost, ne ako vitaminy a pod.
syn mi chodi do skolky cca pred mesiacom sme cela rodina mali covid nic hrozne manzelku troska viac bolel chrbat maleho sme pokial mal sople do skolky nedali, potom po tyzdni v skolke zase nieco doniesol, bolelo ho ucho potom opat sople, manzelka to chytila opat od neho, ja som zacal s virostopom nic mi neni, manzelka este teraz si lieci oci ma zapal cca 2 tyzden. Syn ked je chory teda akutny stav tak 2 dni tam neni problem, len toto ked ide dookola niekto sa musi starat o dieta, rodina ma nejak fungovat ne ze tu je chora cela rodina, Nemame nikoho neziju stari rodicia. Ja som pisal ze to pouzivat ked je nejaka vlna. Tolko chorych ludi naokolo co je teraz si fakt nepamatam a ide to dookola. Zbavuj sa kludne svojou metodou toxinov ja si to dovolit objektivne nemozem. Na to.Ja nechapem naco je niekomu virostop...ked mi slzia oči,alebo idú "sople" tak sa predsa moje telo čistí a lieči, takto je to priebeh v zime, v lete sa viac potime a toxiny,jedy odchadzaju ...
Virus = jed= toxín
Toxinom - jedom poskodene bunky a ich časti pri ich recyklácii sú tym čo ty volás vírusy - z toho Chrípka = telo sa zbavuje jedov - cez pokozku - pot a pomocou soplíka. ( Nejak to z tela musí von) ,- ktomu si prirataj fakt, ze tieto nerecyklovatelne-poskodene jedmi bunky a ich časti - sú zivnou pôfou pre bakterie,parazity. toxín=jed=vírus. Čo bolo vo vaxinach? ???
Ano, viem kazdy rodic má metodu, len poradim pokial su sopliky ako"voda" a idu dobre von a teplota zvysena nieje,ani oči unavené, deti som davala aj do skolky aj do skoly,tak sa buduje imunita,..syn mi chodi do skolky cca pred mesiacom sme cela rodina mali covid nic hrozne manzelku troska viac bolel chrbat maleho sme pokial mal sople do skolky nedali, potom po tyzdni v skolke zase nieco doniesol, bolelo ho ucho potom opat sople, manzelka to chytila opat od neho, ja som zacal s virostopom nic mi neni, manzelka este teraz si lieci oci ma zapal cca 2 tyzden. Syn ked je chory teda akutny stav tak 2 dni tam neni problem, len toto ked ide dookola niekto sa musi starat o dieta, rodina ma nejak fungovat ne ze tu je chora cela rodina, Nemame nikoho neziju stari rodicia. Ja som pisal ze to pouzivat ked je nejaka vlna. Tolko chorych ludi naokolo co je teraz si fakt nepamatam a ide to dookola. Zbavuj sa kludne svojou metodou toxinov ja si to dovolit objektivne nemozem. Na to.