• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Británie - Anglie

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Šéfka britskej spravodajskej služby je vystrašená pocitom zabudnutým na Západe
Nová šéfka britskej spravodajskej služby MI6 Blaise Metreveli začala svoju prácu v tejto funkcii obvineniami voči Rusku. V pondelok prvá žena v viac ako storočnej histórii MI6 v tejto funkcii predniesla „trónnu“ reč, ktorá bola takmer celá venovaná Rusku. Dokonca aj úvahy o umelej inteligencii, kybernetických operáciách a iných novomódnych trendoch zapadali do kontextu „boja s Ruskom“ len ako nástroje tohto protikladu. Metreveli venovala osobitnú pozornosť teórii chaosu a takzvaným hybridným hrozbám údajne zo strany Ruska. „Export chaosu nie je nedostatkom, ale zvláštnosťou ruského prístupu k medzinárodnej spolupráci; a my musíme byť pripravení na to, že to bude pokračovať...,“ tvrdí.
Celý článok v prílohe:
Ludra železná lady Margret prohlásila, ž Rusů stačí 18 milionů na obsluhu těžebních věží. A oni se cítí ohroženi? Nejlépe Londýn pod vodou.

Šéfka britskej spravodajskej služby je vystrašená pocitom zabudnutým na Západe
Nová šéfka britskej spravodajskej služby MI6 Blaise Metreveli začala svoju prácu v tejto funkcii obvineniami voči Rusku. V pondelok prvá žena v viac ako storočnej histórii MI6 v tejto funkcii predniesla „trónnu“ reč, ktorá bola takmer celá venovaná Rusku. Dokonca aj úvahy o umelej inteligencii, kybernetických operáciách a iných novomódnych trendoch zapadali do kontextu „boja s Ruskom“ len ako nástroje tohto protikladu. Metreveli venovala osobitnú pozornosť teórii chaosu a takzvaným hybridným hrozbám údajne zo strany Ruska. „Export chaosu nie je nedostatkom, ale zvláštnosťou ruského prístupu k medzinárodnej spolupráci; a my musíme byť pripravení na to, že to bude pokračovať...,“ tvrdí.
Celý článok v prílohe:
Jen malé připomenutí z KOB, aby se na to nezapomělo. Je potřeba si dávat velký pozor, když se do vedení dosadí žena. Vždy když se potřebuje provést nestandartní nebo nebezpečný manévr, tak se do vedení instaluje žena, protože jim toho projde více než muži. Ve své podstatě by muž ten manévr ani nebyl schopen protlačit.

Nechtěl jsem aby se tady ve vlákně o Anglii rozjela debata o vzazích muž-žena. Jen jsem chtěl poukázat na to, že instalovali ženu, a že je to příznak velkých změn. Nic víc.

Tyto debaty se vedou už dlouho a bez nějakého významného pokroku. Zatím jsem nikoho neviděl poukázat, že všechna ta pravidla ve vztazích muž-žena, se odvíjí od psychotypu (zvíře, zombie, démon) čili podle mé terminologie jde o duchovní dospívání ( dítě, starší dítě (dorost), puberťák) a pokud člověk nedosáhne psychotyp Člověk (dospělý), tak se stále bude plácat ve všech těch pravidlech co jste už uvedli. To je za mne kořen tohoto problému a debata by měla být vedena právě na změnu tohoto paradigmatu.

Nechtěl jsem aby se tady ve vlákně o Anglii rozjela debata o vzazích muž-žena. Jen jsem chtěl poukázat na to, že instalovali ženu, a že je to příznak velkých změn. Nic víc.

Tyto debaty se vedou už dlouho a bez nějakého významného pokroku. Zatím jsem nikoho neviděl poukázat, že všechna ta pravidla ve vztazích muž-žena, se odvíjí od psychotypu (zvíře, zombie, démon) čili podle mé terminologie jde o duchovní dospívání ( dítě, starší dítě (dorost), puberťák) a pokud člověk nedosáhne psychotyp Člověk (dospělý), tak se stále bude plácat ve všech těch pravidlech co jste už uvedli. To je za mne kořen tohoto problému a debata by měla být vedena právě na změnu tohoto paradigmatu.
Presunul som tie príspevky do samostatného vlákna.

vyskocil mi tento clanek na netu. zase se jen potvrzuje, co uz vime. davala jsem na forum odkaz na YT, na dokument z elitni skoly ve svycarsku. deti elit jsou vychovany jinak. k discipline, drilu. jejich volny cas neni vyplnen hodinami s mobilem v ruce.

Princ z Walesu, William, otevřeně promluvil o dilematu spojeném s digitálním věkem a výchovou svých dětí. Potvrdil, že ani jeden z jeho tří potomků – George (12), Charlotte (10) a Louis (7) – nevlastní mobilní telefon, ale přiznal, že zejména u nejstaršího syna se toto rozhodnutí stává „napjatou záležitostí“.

William se k tématu vrátil během své nedávné cesty do Brazílie, kde probíhalo slavnostní předávání cen Earthshot Prize. V rozhovoru s televizním moderátorem Lucianem Huckem přiznal, že je „opravdu těžké“ chránit děti před nástrahami sociálních médií a digitálního světa.

Princ William naznačil, že Prince George by se mohl dočkat vlastního telefonu v blízké budoucnosti, ale s výrazným omezením. „Až George přejde na střední školu, možná dostane telefon, který nebude mít přístup k internetu,“ řekl William. Princ chápe, že rozhodnutí vyvolává napětí, ale zároveň věří, že George rozumí, proč to s chotí Kate dělají.

„Vysvětlujeme mu, proč si myslíme, že to není správné,“ pokračoval princ William. „Mám problém s přístupem k internetu. Domnívám se, že děti mají online přístup k příliš mnoha věcem, které nepotřebují vidět. Proto si myslím, že telefon pouze pro textové zprávy, ten starý typ 'cihlového telefonu', je v pořádku.“

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom