• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
OSM METRŮ ČTVEREČNÍCH
Jako důstojné bydlení Vám musí stačit 8 metrů.
Ministerstvo pro místní rozvoj ( v čele s Ivanem Bartošem - Piráti ) nově stanovilo podmínky, jež jsou nutné, aby prostor umožňoval důstojné bydlení.
Minimálně osm metrů čtverečních by v bytech mělo být vyhrazeno takzvané obytné ploše, tedy místu, které bude splňovat nároky na dostatek světla, větrání a další nezbytné podmínky pro zdravé bydlení.

Na facebooku se k tomu objevilo toto video.

Zdroj: https://www.facebook.com/jsemzdesena/videos/1696938360713562/

Obyvatel západu byl vyobrazen na začátku videa I, pet goat II
(v 1 minutě a 47 vteřině odtržený kus vlajky = Texas):

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=6n_xCI-peq0

V těle čárový kód + čip, oplocenka, bludné info 5-7G + monitoring, strava = mana, systém plánovaného početí + dožití, ...
8 m2 měli obyvatelé v Číně při kovidu, kde zřejmě již vyhodnotili účinek na psychiku a předali dalším zemím k využití.
Uvidíme, kolik "nápadů" od penta 1706286874273.webp demolice ještě většinová psychika obyvatel snese.

Naposledy upravené:
Armáda nechala spálit kalendář Dukly, protože sportovci na sobě měli symbol míru
[
Kalendář ( kompletní) Dukly k nahlédnutí zde.

Dvě úplně obyčejné zprávy obyčejného obyvatele:

Při nákupu v Bille hráli písničku, název nevím, ale hlavní refrén byl "potřebujeme nové elity chýbajú nám nové elity" (*), pak něco ve smyslu, aby hájili národní zájmy a dokonce otázka potřebujeme je vůbec (zírám).

V televizi byl nějaký chytrý "stařík" a snažil se vymyslet jak zachránit lidovce a milé na tom bylo, že odkryl toto: tím, že ze sebe utvořili slepen ztratili hlasy a stávají se nevolitelní, nemají žádný program žádnou tvář, kterou mohou oslovit voliče ( Opičí pracka nemravného postupu ). Radí jak se v rámci pěti-demolice nějak vymezit. To bude legrace až začne vymezování u všech pěti-demoličních stran.

(*) nezapamatoval jsem si přesně slova, přispívatelka @Tara dodala o kterou písničku přesně šlo

Naposledy upravené:
Dvě úplně obyčejné zprávy obyčejného obyvatele:

Při nákupu v Bille hráli písničku, název nevím, ale hlavní refrén byl "potřebujeme nové elity", pak něco ve smyslu, aby hájili národní zájmy a dokonce otázka potřebujeme je vůbec (zírám).

V televizi byl nějaký chytrý "stařík" a snažil se vymyslet jak zachránit lidovce a milé na tom bylo, že odkryl toto: tím, že ze sebe utvořili slepen ztratili hlasy a stávají se nevolitelní, nemají žádný program žádnou tvář, kterou mohou oslovit voliče ( Opičí pracka nemravného postupu ). Radí jak se v rámci pěti-demolice nějak vymezit. To bude legrace až začne vymezování u všech pěti-demoličních stran.
Poznám pieseň “ Elity” od skupiny No Name - tam je refrén “ chýbajú nám elity “

I v diskusích na Seznamu už mají lidé té demokracie z většiny už dost, Fica podporuje a nebo alespoň respektuje více než jen "větší polovina" z nich.

V tomto konkrétním případě jde o trans-Ashley.
Stačí si pustit video z toho článku.
Ostatně diskuse pod člá
V tomto konkrétním případě jde o trans-Ashley.
Stačí si pustit video z toho článku.
Ostatně diskuse pod článkem je vypnutá.
Myslíš mtf/ftm? transov/invertov - hercov je v mediach , v politike a scéne celkovo všade okolo ajajaj.. oni sú iná "kasta".stačí ich vediet rozlíšit .nedavno video tu https://oracle911blog.wordpress.com/2023/12/29/neposeremos/
a tam rovno s odkazom: real men are feminist....
To je ako skull and bones 322, kríženie protikladov
...všetci sme si rovní, no niektorí sú si rovnejší...
IMG_20240125_122527.webp

Obyvatel západu byl vyobrazen na začátku videa I, pet goat II
(v 1 minutě a 47 vteřině odtržený kus vlajky = Texas):

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=6n_xCI-peq0

V těle čárový kód + čip, oplocenka, bludné info 5-7G + monitoring, strava = mana, systém plánovaného početí + dožití, ...
8 m2 měli obyvatelé v Číně při kovidu, kde zřejmě již vyhodnotili účinek na psychiku a předali dalším zemím k využití.
Uvidíme, kolik "nápadů" od penta View attachment 2749 demolice ještě většinová psychika obyvatel snese.

Nemáte to prosím někdo stažené s vloženým rozšifrováním? Na leva-netu to již není.
Díky,

Momichodem vzpomínáte na I, pet goat III?
Byl natočen studiem Turecku.
Mimo to byl natočen další díl IV - ve stylu depka a na to opět nejspíš zareagoval půlměsíc a natočil díl V.
No a jsme u toho obrazového chápání složité látky uvedené v tlustých knihách, které probíráme v oddíle " kdo je konceptuálně mocný.." pro ty méně zdatné v návycích učit se z tlustých knih, běží v Éteru paralelně lehčí programy k osvojení látky formou příběhů .... samozřejmě ne v duchu KSB.

Tyto tři videa uvádím POUZE A JEN jako inspiraci pro vytváření obrazotvorby v podobě příběhů o kapitolách uvedených v KSB a DVTR:
Dávám díl III. s reakcemi místních bydlejících pod půlměsícem :) (lze zapnout titulky)
Dále IV:
dále příběh obrazový V. točený tureckým studiem v duchu převzetí řízení samotným Erdoganem doslova tam vylézá ze všech stínů a mimo to, jako by tam byl samotný Golem:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=6VpZIVqmi9Y
Dobré dílo je Pravěká pohádka:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=3siMZQvbroY

kterou je ale nutné dětem objasnit, jak o tom mluvil M.V. Veličko? , že mnoho lidí tento kreslený příběh > Pravěká pohádka < vůbec nechápe.
V některých starších pohádkách, filmech je mnoho látky KSB "ukryto" a právě tyto pohádky lze podle mého použít na dílčí rozbory KSB doprovázený obrazovým dějem.

Naposledy upravené:
Momichodem vzpomínáte na I, pet goat III?
Byl natočen studiem Turecku.
Mimo to byl natočen další díl IV - ve stylu depka a na to opět nejspíš zareagoval půlměsíc a natočil díl V.
No a jsme u toho obrazového chápání složité látky uvedené v tlustých knihách, které probíráme v oddíle " kdo je konceptuálně mocný.." pro ty méně zdatné v návycích učit se z tlustých knih, běží v Éteru paralelně lehčí programy k osvojení látky formou příběhů .... samozřejmě ne v duchu KSB.

Tyto tři videa uvádím POUZE A JEN jako inspiraci vytváření obrazotvorby v podobě příběhů v rámci látky KSB a DVTR.
Dávám díl III. s reakcemi místních bydlejících pod půlměsícem :) (lze zapnout titulky)
Dále IV:
dále příběh obrazový V. točený tureckým studiem v duchu převzetí řízení samotným Erdoganem doslova tam vylézá ze všech stínů a mimo to, jako by tam byl samotný Golem:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=6VpZIVqmi9Y

Ta trojka už byla na Vodě probíraná a byla uznána jako P-I-Č. Ta čtyřka a pětka jsou úplné voloviny. Putin a jaderné tlačítko a Islám spasí svět. To snad né. Tak mě napada, ze neexistuje jednička. Význam mi uniká. 😉

.... Význam mi uniká. 😉
Ani bych to sem nedával. Sledoval jsem pozorně reakce místních jutuberů na video III.
Bavíme se o přenesení látky KSB do příběhů, videí = zjednodušení složitosti.
Já například používám k vysvětlení látky KSB životní příběhy z praxe, tedy pouze slovně. Nemám studio :)

Zaujala mne čísla na dresech hráčů v Rakušanově videu z fotbalové šatny.
Tak prý není fotbalová, ale volejbalová.
Kvůli míčům v pozadí.
(Míče v pozadí… ha, ha, ha: to je jako narážka na kauzu “Dozimetr” nebo co?:- )
(míč ~ jeden ze slangových výrazů pro “milion”)
(pozadí ~ oblíbená část těla Petra “Slepičáka” Hlubučka, ze STANové kauzy “Dozimetr”)

Naposledy upravené:
Tak mě napada, ze neexistuje jednička.
I, Pet Goat jednička, první díl, je vlastně to představení z 11. září 2001, které sehráli s prezidentem Georgem Bushem ml., když mu jako oznámili, že byla letecky napadena dvojčata s Pentagonem, a on byl jako překvapený, a to divadlo sehráli, zrovna když byl někde na Floridě na návštěvě školy, kde děti zpívaly nebo četly písničku nebo pohádku Já kůzlátko, a prezident chladnokrevně návštěvu třídy nepřerušil. Tak jsem to aspoň pochopil.

I, Pet Goat ....... chladnokrevně návštěvu třídy nepřerušil.
A podobně s nepřerušeným večírkem, když se děly hrůzy na filosofické fakultě

Konkurz probíhá. Další z kandidátů na roli "českého" Zelenského nabízí aktualne.cz:
Zajímavé. Do jaké míry hraje? Je to přeci herec.
Je ten jeho patriotismus skutečný nebo předstíraný? Snaží se prostřednictvím takovýchto zombie (pokud nehraje) osedlat a následně rozdělit pronárodní scénu? Čiší z něj nekritická nenávist vůči všemu ruskému, východnímu a naopak emocionálně nekritický příklon k západu, elitám, autoritám (to má být ta dělící čára)?

„Takovej pr*ser.“ Rakušan bude mít zlé ráno. Od vlastních​

Včerejší Debata bez cenzury, jak ministr vnitra označuje sérii výjezdů do míst, kde vládu zrovna dvakrát nemusejí, přinesla překvapení. A nikoliv ze strany diváků, ale ze strany ministra, který na dotaz uvedl, že se chystá vykoupení minoritních akcionářů a že se připravuje získání stoprocentního podílu v ČEZ státem. Jenže to Rakušan říkat neměl a o pár hodin později uvedl, že na debatě řekl „nepravdivé informace“ a že žádné kroky neprobíhají. Minoritní akcionář ČEZ Michal Šnobr to však ministrovi nevěří a podle něho ministr dostal vládu do „průseru“.

Včera večer proběhla opět další „debata bez cenzury“, tentokrát v Sokolově. Největší událostí však tentokrát nebylo pokřikování na Víta Rakušana, ale slova ministra o energetické společnosti ČEZ. Z publika přišla otázka, kdy stát odkoupí ČEZ, aby v něm měl stoprocentní podíl. „Není to úplně jednoduchá transakce, ale o tom tahle vláda jedná, připravuje se to, jsou tam minoritní akcionáři, ti se nějakým způsobem samozřejmě musejí vyplatit. Já doufám a myslím si to dlouhodobě, že to ještě naše vláda stihne,“ prohlásil ministr.

To ovšem rozjelo vlnu reakcí, protože ČEZ je akciová společnost, jejíž akcie jsou stále volně prodejné. S největším zápalem tato slova komentoval minoritní akcionář ČEZ Michal Šnobr, který ministrova slova považoval za jasný signál a ptal se: „Budou premiér a ministr financí za ODS dál manipulovat s cenou ČEZ na burze a lhát ve smyslu, že nic takového netuší a jejich partner blouzní?“ A mínil, že by se mělo obchodování s těmito akciemi zastavit, než se situace vyjasní.
K úmyslům se vyjádřil i Karel Havlíček z ANO, který to nazval tragikomedií a groteskou.
..... Podle bývalého ministra by se ještě dalo stihnout stoprocentní ovládnutí společnosti, ale vláda ještě ani neřekla, jakým způsobem by postupovala, zda rozdělením společnosti nebo výkupem minoritních akcionářů. „V každém případě, tohle se nedá říkat tímhle způsobem. A je úplně jedno, jestli u toho pil minerálku nebo si švihnul jeden gambrinus. Podstatnější je to, že to má vliv na cenu na burze a já jsem větší amatérismus, přiznám se, neviděl,“

V půl dvanácté však Rakušan otočil a vydal prohlášení, že „v zápalu debaty“ uvedl nesprávnou informaci: „Během debaty s občany v Sokolově jsem řekl, že naše vláda chystá stoprocentní ovládnutí energetické společnosti ČEZ. Vláda uvažovala o odkoupení výrobních částí společnosti v době extrémně vysokých cen energií. V tuto dobu žádné takové kroky neprobíhají.“
....
„To nemyslíte vážně? Tady spousta lidí spoří na penzi i investicemi do akcií na pražské burze, kde největší akcií je ČEZ a vy, jako představitel vlády, uděláte takový fail? Hrůza a ostuda! Je mi líto, že vám to musím napsat, ale toto je moc,“ byl rozčarován Petr Klasa. „Tohle není jen tak nějaké politické přeřeknutí, ale manipulace s trhem. ČEZ má kolem 150k akcionářů a pár z nich mohlo jednat na základě vašich slov,“ vyčítal ministrovi Jakub Blaha.

Proflákl to, aby tomu kladl překážky? Odkoupení by podle mě odpovídalo záměrům GP.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom