• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Doražme je!!! Prosím, jděte za každou cenu k druhému kolu senátek!​

https://svobodny-svet.cz/dorazme-je-prosim-jdete-za-kazdou-cenu-k-druhemu-kolu-senatek/

JE NUTNÉ JE DORAZIT!!!! VYSTRČTE VYSTRČILA!​

Nevěříte? Pak vzpomeňte na poslední obecní volby! Žádné z partají nezáleželo na tom , kdo obsadí radnici ve Zlámané lhotě nebo třeba v Pacově /Pacovští prominou, ale počítala se především Praha a její dílčí radnice a pak krajská a statutární města primátorské řetězy. Případně větší města bez tohoto statusu a starostenská křesla v nich. Tady ÓDěS a celé Obludárium poprvé od parlamentek narazily a prohrály. Na celé čáře. Jenže souběžně s tím se konaly senátky a tam v druhém kole jejich voliči vygumovali původně vítězné Babišáky. Ti uhrály z 22 postupů chabé tři senátory, jestli si dobře vzpomínám. Takže Fiala, Pekarová, Rakovina, Bartoš a Jurečka svou porážku v obcích zakamuflovali tím senátem. Kde naopak posílili!!!!
Tohle jim přece nedovolíme znovu zopakovat!!!! Necháte je utéci hrobníkovi z lopaty? Poskytnete Fialovi vlastně dýchání z úst do úst – ano právě VY, co máváte rukou a říkáte, že na senát kašlete nebo že u vás není z čeho vybírat , protože tam stojí modrák proti lidovci nebo Dozimetristovi??? A proč byste se tedy obtěžovali, když oba považujete za zmetky?

Právě pro vás píši tenhle článek!!! A úpěnlivě prosím JDĚTE VOLIT! ZA každou cenu i v uvedných případech. Protože je nutné je dorazit. Je totiž třeba, aby i Fiala musel přiznat, že prohra je tak veliká, že ji už nelze okecat na žádný způsob.

Dovolím si citovat z materiálu ČTK, abyste pochopili oč jde a proč je v banneru Kosy vedle Fialy nově také Vystrčtchajwan:

V Senátu by chtěl získat pro klub ODS a TOP 09 alespoň sedm až osm mandátů, protože by si ODS udržela nejsilnější klub. „Miloš Vystrčil (předseda Senátu) dělá svou práci skvěle,“ řekl Fiala.

To je to, oč tu běží!!! Co by Fialu a ÓDěS trefilo přímo na komoru a pořádně u modrých přitopilo pod kotlem – kdyby přišli o post šéfa sněmovny! A kdyby Vystrčil, co dělá svou práci skvěle, byl odvolen do… no do Brusele. Třeba.
A já říkám – je potřeba zabránit za každou cenu tomu, aby jim to vyšlo znovu!!! Takže i tam, kde se perou dva nevolitelní vládní je nanejvýš třeba vyrazit opět k urně a Fialovi to spočítat!!! Ať si o senátu myslíte, co chcete nebo zda jste do něj někdy volili nebo ne!

Kde je jediným motivem zabránit Vystrčilovi, aby dál okupoval sesli šéfa senátu a aby ODS ji tratila vypukl tam ještě větší var a zmar.

Naposledy upravené:
Naposledy upravené:
nutella si myslel, ze kdyz kdyz vyhodi bartose, ze to bude stacit, aby lidi oblbnul. vazne si ta banda mysli, ze jsou lidi az tak hloupi (?). myslim, ze ted zacne chaos. budou chtit se udrzet u koryt za kazdou cenu. fiala se bude chtit udrzet, ale dopadne to jako v usa, kde se bidenovi vysvetlilo, ze je cas odejit, protoze sponzori zacali tlacit na reseni.
"neprerusuj nepritele, kdyz dela chybu" - napoleon bonaparte
at tedy tech chyb ted demolicni parta udela co nejvic, cim vice chybi, tim vice lidi se probudi

1727534106373.webp

1727533891496.webp

Mám pocit, že pod rouškou oslavy narozenin Zemana probíhá jakýsi summit :)

Mezi hosty Fico, Orbán, Duda, Babiš, Klaus, Okamura, Konečná...

Mám pocit, že pod rouškou oslavy narozenin Zemana probíhá jakýsi summit…
Počítám, že to není tak dávno, co jsem zde na fóru napsal, že Zeman je středoevropský kissinger…
Takže to není pocit, ale pečeť.

P.S.: V článku jsem se nedočetl o Okamurovi, pouze o SPD Radimu Fialovi.
P.S.2: Ale “místo” Okamury dorazil Vučič! Což lze zjistit až po jistém úsilí z fotek v článku.

Naposledy upravené:
V článku jsem se nedočetl o Okamurovi, pouze o SPD Radimu Fialovi
Asi tam nebyl...
Zato se objevil další účastník: Vučič!

P.S.: V článku jsem se nedočetl o Okamurovi, pouze o SPD Radimu Fialovi.
P.S.2: Ale “místo” Okamury dorazil Vučič! Což lze zjistit až po jistém úsilí z fotek v článku.
Okamura se omluvil.

Okamura se omluvil.

Šutaj je tam

Zdroj: https://t.me/mimisramova/34850

Mám pocit, že pod rouškou oslavy narozenin Zemana probíhá jakýsi summit :)

Mezi hosty Fico, Orbán, Duda, Babiš, Klaus, Okamura, Konečná...
Určitě ;)
z textu:
„Po ukončení druhého prezidentského mandátu jsem byl plně rozhodnut, že se vzdálím z veřejného života, budu si číst zajímavé knihy, a ponechám veřejný prostor povolanějším. Vyjádřil jsem to dříve na recepci na počest tehdejší maďarské prezidentky Katalin Novákové před početným auditoriem,“ pokračoval následně a vzpomenul na svá tehdejší slova o „konci hry“.

Situace se však dle někdejšího prezidenta změnila. „Situace se změnila podobně jako za komunismu, kdy jsem veřejně kritizoval zaostávání mé země kvůli neefektivní vládě. Bohužel i dnes jsem nucen kritizovat zaostávání České republiky kvůli neschopné vládě mé země,“ pronesl Zeman a svá dřívější slova o „konci hry“ nyní upravil s tím, že „hra nadále pokračuje“.

Naposledy upravené:
Podle Echa dostal pozvání i Gerhard Schröder, ale na fotkách jsem ho nikde neviděla.

"Andrej Babiš je budoucím premiérem a já mu k tomu gratuluji. Navíc nebude muset sestavovat koaliční vládu, ale bude vládnout jen se svým hnutím," řekl Zeman na úvod oslav k volbám do Sněmovny, které se budou konat na podzim příštího roku.

Vučič:
Na oslavě narozenin Miloš Zeman - prezident České republiky - legendy evropské i světové politiky a diplomacie, a hlavně upřímného přítele naší země a lidí.
Muž, který se podílel na některých z přelomových historických momentů Evropy a jehož státní zkušenost a moudrost překonává jeho léta, si zachoval veselost ducha a smysl pro humor, díky čemuž je dnešek skutečně výjimečný.
Jako vždy jsem využil této příležitosti, abych se od něj něco přiučil a povídali jsme si o aktuálním dění v regionu i ve světě. Jeho postřehy, které jsou stále nedocenitelné, odrážejí rozsáhlé zkušenosti v mezinárodních vztazích, ale také nesmírně hluboké úvahy o životě obecně, lidské povaze a politice jako paradigmatu, které ovlivňuje budoucnost nás všech.
Drahý příteli, všechno nejlepší k 80. narozeninám, s přáním, aby ti zdraví sloužilo, mládež naslouchá a dnešní lídři prosí o radu. Všichni potřebujeme vaši moudrost, odvahu a zkušenosti jako státníka.

A jak se říká v mém Srbsku - ať žijete dlouho, mnoho let!

Zdroj: https://www.facebook.com/buducnostsrbijeavucic/posts/pfbid021SsxM6SeVMRAGTyUytgX2k4MNhM3vU67LsEKk95zLZgb4691GNEQHFFcMLmxUbjbl

Někdejší prezident Zeman se netajil tím, že si myslí, že je Fiala „ve vleku tajných služeb“ a i přes pochyby to prý „nelze zcela vyloučit“ ani u expremiéra Andreje Babiše (ANO). Fiala je „ve vleku tajných služeb“. „U Babiše bych o tom pochyboval, ale nemohu to zcela vyloučit,“ doplnil bývalý prezident Miloš Zeman.
...Ke slovům Bobošíkové o tom, že i dnes mají být jako před rokem 1989 lidé vyhazováni z práce za své názory, Zeman doporučil, abychom si „neidealizovali západní společnost“. „Také na západ od našich hranic můžeme najít příklady, kdy jsou lidé vyhazováni nebo ostrakizováni – například za prostý výrok, že jsou jenom dvě pohlaví,“ pravil exprezident a dodal, že zde zároveň však vznikají „ostrovy pozitivní deviace“, které jsou „proti Foltýnům a podobným bestiím.“

Někdejší prezident Zeman se netajil tím, že si myslí, že je Fiala „ve vleku tajných služeb“ a i přes pochyby to prý „nelze zcela vyloučit“ ani u expremiéra Andreje Babiše (ANO). Fiala je „ve vleku tajných služeb“. „U Babiše bych o tom pochyboval, ale nemohu to zcela vyloučit,“ doplnil bývalý prezident Miloš Zeman.
Ještě tam zaznělo:
"...O vládě Petra Fialy již Zeman nyní hovořil v minulém čase, jelikož zdůraznil, že „je prognostik“. „Nesouhlasil jsem s jeho pravicovou vládou – ona mimochodem není vůbec pravicová, ona je především amatérská – a nevážil jsem si jí, protože nedokázal dodržet dané slovo,“ zakončil své zhodnocení Zeman.

„Brusel se může třást, Patrioti přicházejí!“ blahopřál Orbán šéfovi ANO Babišovi k vítězství v senátních víkendových volbách, když se potkali na Zemanově party v Hluboké nad Vltavou. Kvůli zahraničním hostům byl Štekl vyzdoben obřími vlajkami Česka, Rakouska, Slovenska a Maďarska. A aby se dojem ještě podtrhnul, hrála se píseň Zachovej nám, Hospodine, což kdysi byla hymna Rakouska-Uherska.

Jinak Dolejší ze Seznam zpráv napsal ten článek stylem, že si do Zemana a do hostů oslavy kopnul.

Naposledy upravené:
…že Zeman je středoevropský kissinger…
Ještě k narozkám. Dárků bylo hodně.
28.9.2024
“Na oslavu dorazil i Zemanův ošetřující lékař Boris Štastný. „Nesu mu knihu detektivek a pro štěstí svícen chanuku,“ svěřil se iDNES.CZ.”
:- )

fialovi tecou nervy:-) bartos je ted persona non grata.

fialovi tecou nervy
Když si přečtu ten článek o Nutelovi na Novinkách, i jinde, kde píšou >v podobném duchu<, nemohu uvěřit, že čtu >mejnstrým<.
Proč “najednou” jako na povel otočka, a místo dosavadní podpory nebo aspoň nekritiky, najednou články o “tekoucích nervech”?
To abych pomalu začal počítat, že je to informační příprava a že se chystá něco “většího”?
Nedávno jsem zde psal o diskutérech-placencích.
Pouze bych doplnil, že…
Tak se podívejme do diskuse pod tím článkem.
Nastavme si setřídění “Od nejstarších”.
Zkusme si spočítat speciální vlastnosti nejstaršího příspěvku.
i. je to >první< příspěvek
ii. zvláštní jméno a příjmení “Milana Svobodová”
iii. počet příspěvků toho účtu - 20 tisíc (!)
iv. délka příspěvku - dlouhý
v. sloh - velmi uhlazený
vi. obsah
vi.a jednak je “pokračováním” či “prodloužením” článku
vi.b druhak není to jenom plané tlachání typu “Fiala je debil”, je tam docela zajímavé retrospektivní shrnutí, které bych např. já, jen tak “z paměti” nedal; ve skutečnosti bych to asi nedal ani s gúglem, protože o nějakém otevřeném dopisu od ANO z 12/2023 (!) na téma DSŘ ani nevím, tím méně vím, jestli na něj byla či nebyla nějaká odpověď…
vii. co jsem měl možnost číst i jiné diskusní příspěvky tohoto účtu, byly vždy protivládní

Aby byla možnost porovnání, vložím sem citaci toho příspěvku:
“Fialovu ukřičenou show na Prima News jsem viděla celou. Bylo to trapnější, než jsem doufala. Od počátku nehodlal připustit otázku a jasnou odpověď. 10 minut vztekle vykřikoval svou trapnou verzi Bartošova odvolání. Když paní redaktorka Tománková řekla, že je rozčílený, vyrazil s tím, že jen předvádí emoce a místo věcné debaty mluvil o tom, co by dělala paní Tománková, kdyby ji vyhodili z Primy. Pak přišlo na city.Je zklamaný, protože on je celou dobu "taťka" vlády a teď toto. Následoval dopis z 19.9. od úřednice o nefunkční digitalizaci, který je stejný, jako všechny, které známe už dávno. Fiala byl asi do půl září v kosmu.
Myslím, že jde celý debakl digitalizace SŘ především za Fialou. Už v prosinci 2023 byl prostřednictvím otevřeného dopisu od ANO upozorněn na to, že Bartoš a jeho tým digitalizaci SŘ nezvládají, že je na Ministerstvu dopravy schopný tým, takže by tam měl agendu předat. Nereagoval ani neodpověděl. Znovu na Fialu bylo naléháno v tomto směru při interpelacích ve Sněmovně. Opět bez reakce. Půl roku veřejně vyzývala opozice, odborníci , úředníci SŘ a nakonec i prezident, aby nechal staré SŘ a novinku dal souběžně do zkušebního provozu. Od spuštění Bartošovy digitalizace je jasné, že nefunguje a není pod jeho vedením opravitelná. Fiala byl asi slepý a hluchý, byla toho plná média.
Tím, že nakonec pozdě a naprosto degradujícím způsobem Bartoše odvolal tak, že se sám zesměšnil a Bartoše potupil, předvedl, že je opravdu neschopný premiér.
P.S. Fiala o sobě dokonce řekl, že je uvážlivý moudrý člověk a pak v závěru na redaktorku křičel. Paní Tománková (palec nahoru).”

To abych pomalu začal počítat, že je to informační příprava a že se chystá něco “většího”?
Nedávno jsem zde psal o diskutérech-placencích.
Přijde mi to jako příprava ještě před parlamentními volbami na vykopnutí Fialy a nahrazení jinými kádry ( Kuba?), u KDU Grolich za Jurečku (?), restart Kalouska (?).
Rozhodně to není jen tak.
Rok před prezidentskými volbami mainstream vychvaloval "krásnou a mladou", odhaloval "věci" na PePu 107, zdálo se, že ho odepisují, ale za ten rok si lidi zvykli, že teda byl v přípravě (škole) státní bezpečnosti, že před volbami to skoro nikomu nevadilo.

P.S. Příspěvků Milany Svobodové jsem si v minulosti taky všimla. Vždy byly proti vládě a na obhajobu Babiše.

Naposledy upravené:
Někdejší prezident Zeman se netajil…
Článek, resp. ABJ-video v článku, kde Bobošíková dělá bilanční rozhovor se Starým Lišákem, vřele doporučuji, je tam toho víc, než citovala JanaK. Trvá to 34 minut.

Navzdory tomuto doporučení počítám za užitečné přidat 2 citáty z článku:
“Vrátil se (Zeman - pozn. Počtář) rovněž k trojici vlád, zvolených během jeho prezidentské funkce. „Tu první Nečasovu jsem svrhnul okamžitě po svém nástupu, takže tu nebudu jmenovat,“ podotkl Zeman, proč se nehodlá vyjadřovat ke kabinetu Petra Nečase.”
“O vládě Petra Fialy již Zeman nyní hovořil v minulém čase,…” (a odůvodnil to tím, že “protože jsem prognostik” :- )

P.S.: V jednu chvíli mi Zeman vyrazil dech, když na dotaz JB jaké byly největší úspěchy jeho vlády, tak na třetím místě zmínil privatizaci bank. A když jsem to rozdýchal, tak jsem si položil kacířskou/é otázky: “A co když to opravdu byl jeho úspěch?”, “A co když to bylo podobně, jako s rozpadem ČSFR?”. Zeman to prodal za nějaké miliardy. A kdyby to neudělal, kdo ví, co by “bylo zařízeno”, aby se s těmi bankami stalo. Že kdyby je tehdy neprodal Zeman, prodal by je o pár let později někdo jiný, avšak za úplně jiné ceny, protože v úplně jiném/horším stavu. A možná po koruně za kus.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom