V Praze je na kandidátce Stačilo nevolitelné i 1. místo.Tak snad bude Prokšanová už na nevolitelné (tedy 2.) pozici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
V Praze je na kandidátce Stačilo nevolitelné i 1. místo.Tak snad bude Prokšanová už na nevolitelné (tedy 2.) pozici.
Totiž na seznam se vedla diskuze, jak těm chudákům zmateným (dezolátům) pomoci (čili jak jim napravit myšlení).Dokumentární film “Velký vlastenecký výlet” nebo zfabrikované dokudrama, kde trojice hlavních hrdinů jsou najatý a zaplacený kompars, který jede dle předem daného scénáře?
Vzhledem k tomu, že nevěnuji pozornost tomu arménskému "desperátovi" a jeho družině, doposud jsem nezaznamenal ani existenci této ženě podobné věci. Když jsem však uzřel její příjmení, tak jsem si řekl: "Chudák holka, jestli vyrůstala na Moravě, asi neměla nejlehčí dětství.". To příjmení v nepřechýlené formě totiž zní "Bluj". Což je shodou okolností hovorová forma imperativu "Zvracej!". Do teď jsem nevěděl o existenci takového jména a tak jsem se na něj blíže podíval. Stránka https://www.familysearch.org/en/surname?surname=Bluj nabídla vysvětlení, které jsem vpravdě nečekal. Prý je to jméno aškenázského původu, jenž vychází ze slova "květina" v němčině a jidiš. @Počtář, myslím, že jste našel další položku do rejstříků českých jewrejů.Oldřiška Blujová
Smetana uspořádal spolu s Pavlem Cimbálem tiskovku, kde vysvětloval okolnosti jeho "střelby".Ivan “KTV střelec” Smetana.
17.8.2025![]()
V trenýrkách, se zbraní a proti dronu. Policie zadržela Ivana Smetanu, podporovatel hnutí Stačilo!
Scéna jako vystřižená z grotesky, kdyby v ní nešlo o střelnou zbraň. Krátce po půlnoci z 16. na 17. srpna vyběhl před svůj dům ve Frýdku-Místku známý dezinformátor a dvorní kameraman hnutí Stačilo! Ivan Smetana. V trenýrkách, se zbraní v ruce a – podle svědků – dvakrát vystřelil po dronu. O pár...www.expres.cz
Doposud jsem neměl dost indicií, abych odůvodnil, proč už dlouho počítám KTV za imitačně-provokační/služební projekt.
Tady je k tomu článek ze včerejška...
Piráti vyzvali před večerní schůzkou premiéra a lídra koalice Spolu Petra Fialy a vicepremiéra a předsedy Starostů Víta Rakušana proti spojenectví s hnutím ANO vládu, aby okamžitě začala vymáhat po holdingu Agrofert dotace z dob, kdy byl šéf ANO Andrej Babiš ve střetu zájmů.
V tiskové zprávě uvedli, že jde o miliardy, které chybí v rozpočtu, například na školství, zdravotnictví či sociální služby a trh s bydlením. Vymáhat má vláda deset miliard korun.
Smetana uspořádal spolu s Pavlem Cimbálem tiskovku, kde vysvětloval okolnosti jeho "střelby".
Podle Smetany noviny Expres lhaly při popisu situace, vyslechly jen Pšenáka,
![]()
Policistům už říkají „kolegové“. Smetana popsal novinářům, co zažívá s Oganesjanovým gangem
V prostorech ČTK se konala tisková konference provozovatele KTV Live Ivana Smetany. Ten na ní hovořil o incidentu s Vojtěchem Pšenákem, který se dostal do médií, ale i o dalších, které média ignorují. Stejně jako policie.www.parlamentnilisty.cz
Tiskovka zde:
![]()
Živě Protext video: Tisková konference KTV Live ke střelbě Ivana Smetany | ČeskéNoviny.cz
Tisková konference KTV Live ke střelbě kameramana Smetany na skupinu lidí, kteří jej již přes rok pronásledují. Dle tvrzení Ivana Smetany se jednalo pouze o údajnou střelbu. Přenos začne 25.08.2028 ve 13:00.www.ceskenoviny.cz
Co se dělo po tiskovce:
![]()
Slunce, seno, h*vna? Zásah Policie ČR po tiskovce Smetany
Scény jako z filmů Slunce, seno... se neodehrávaly jen o víkendu v Příčovech, ale díky aktivistické skupině Mikaela Oganesjana i na včerejší tiskové konferenci Ivana Smetany a Pavla Cimbála. Před aktivisty, kteří mu dle jeho slov potřísňují auto, se Smetana po skončení akce za doprovodu policie...www.parlamentnilisty.cz
Co se dělo po tiskovce
Zdroj: https://www.facebook.com/zLondyna/videos/1806557086961411
Tady je video z té akce před domem Smetany
Zdroj: https://www.facebook.com/pavel.havlicek.357/posts/pfbid02ikNT7PexsjsaSxTA1XGG1hdFQrGnXqmJXSFRPksFDiRtL4VCmQXG55bdVxXALRjWl
I kdyby dostalo Stačilo 5 procent, bude to hnutí ANO stačit k tomu, aby mělo koaličního partnera a nebylo vyšachováno jako po minulých volbách, ve kterých dostalo nejvíce hlasů. Proto ta kampaň, jako kdyby hrozilo, že bude mít Stačilo většinu. Vládní strany a jejich podporovatelé už vědí, že proti ANO přímo moc nezmohou, tak to zkouší touto cestou.Hnutí Stačilo má podle průzkumů osm procent, ale celá liberální scéna se chová, jako kdyby mělo získat v poslanecké sněmovně většinu. Mediální láteření překonává i nejdivočejší časy doby covidové i vrcholné okamžiky nenávisti k hnutí ANO. Vůbec to nezní, jako bychom měli být nejmenším uskupením ve Sněmovně. Kdy v posledních pětatřiceti letech dávaly vládní strany peníze na bilbórdovou antikampaň proti neparlamentnímu hnutí?
Právě tou nenávistí dělají hnutí Stačilo reklamu (nejlepší pro ně by bylo tvářit se, že žádné Stačilo není), i negativní reklama je reklama. Myslím, že více práce odvádí tito hysterici než samotná paní Konečná.Lhostejnost je zdarma, ale nenávist, tu si Kateřina musela zasloužit hodně dobrou prací.
Tím, že STAČILO sjednotilo, co se na levici sjednotit dalo, odvedlo poctivý kus práce. Je to základní předpoklad k vytvoření šance odstavení liberál-fašistů od moci demokratickou (volební cestou). Proto ten hysterický řev (já bych je nerušil, ať klidně řvou dál). Ať už je to práce kohokoliv (myslím si, že je to kolektivní práce STAČILO), Konečná a další na sjednocení určitě pracovali. Řev je důkazem, že to byla trefa do černého.Myslím, že více práce odvádí tito hysterici než samotná paní Konečná.