• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Tohle je potřeba dostat mezi lidi, jestli to někdo umí, dejte na youtube.
Cestuje po Evropě, de facto za naše peníze (my je tady krmíme, ubytováváme, léčíme, dávky pobírají ...) a my jsme líní ? Vše tady pomůže zničit a kdo ji pak bude krmit - hlupaňa hloupá. To mi hlava nebere.

Poznámka pod čarou:
Za tyhle rozmazlené potomky umírají jejich rodiče (nic jiného již nemají a proto i Zelenský jim umožnil vycestovat) a jsou loveni jako zvěř a odesílány na frontu. "Pro Boha", rodiče "profackujte" své potomky a hlavně jim nic nedávejte zadarmo, stačí že je krmí proti nám korporace.

Naposledy upravené:

Vzhledem k tomu, že zdroje “neCT24” a “42tcen.com” se občas chovají jako “cinknuté”, počítám za legitimní otázku, jestli ta ukrajinka je pravá nebo generovaná.
A vypadá to, že ani jedno z toho.
Na TikToku je to účet “VVeterok_”.
Pojďme se podívat na některá další videjka.

www.tiktok.com/@vveterok_/video/7497308300136992022
(Ahaaa, tak ona “pŘijechala” v Karlóvy Váry…)

www.tiktok.com/@vveterok_/video/7527017275577093398
(Odkdy má ukrajinka, která nedávno “přijechala” do ČR, takto dokonalé Ř? To jsem ještě neslyšel! Paradoxně, nemá úplně dokonalé “L”, ale kdo by jí to věřil?)

www.tiktok.com/@vveterok_/video/7492512274515578134
(Jazyků do nějaké míry ovládá vícero…)

A zde je možné vysvětlení:
www.tiktok.com/@vveterok_/video/7522569687733931286
www.tiktok.com/@vveterok_/video/7504043152370715926

A zde - jako příklad za všechny - další provokující videjko:
www.tiktok.com/@vveterok_/video/7547369162830548246
(Dodatek: v diskusi pod videem je možné si najít konverzaci k této otázce diváka
“Как вы от акцента избавились ? Я уже 2 года чешский учу и акцент есть. Что посоветуете ?”)

Šikovná holčina, což?
Ale vjéržiť mnje njemjúsíťě, patamů što ja včirá přijěěchal s ukrájiny.
:- )

Naposledy upravené:
Skoro mi to přijde jako provokace, to ani není možné...
Počítám, že je to provokace, pravděpodobně ale “neřízená”.
Detaily zde
Vzhledem k tomu, že zdroje “neCT24” a “42tcen.com” se občas chovají jako “cinknuté”, počítám za legitimní otázku, jestli ta ukrajinka je pravá nebo generovaná.
A vypadá to, že ani jedno z toho.
Na TikToku je to účet “VVeterok_”.
Pojďme se podívat na některé další videjka.

V predvečer volieb sa Česká republika stala terčom proruských dezinformácií a propagandy, píše Politico.

Podľa investigatívneho novinára českého portálu Voxpot, Vojtecha Bocháča, od februára 2022 neustále narastá objem falošných správ a dosiahol rekordnú úroveň — približne 5000 článkov mesačne.

Nedávne vyšetrovanie Voxpot ukázalo, že 16 najväčších webov šíriacich dezinformácie produkuje viac obsahu než všetky tradičné české médiá dokopy. Články sa pohybujú od kritických útokov na EÚ a NATO až po extravagantné konšpiračné teórie, vrátane tvrdení, že Brusel propaguje kanibalizmus ako riešenie klimatickej krízy.

Analytici zdôraznili, že proruská dezinformačná kampaň nie je zameraná tak na podporu konkrétneho kandidáta, ako skôr na podkopanie autority Českej republiky ako celku.

V poslednom čase sa rétorika výrazne posunula smerom k spochybňovaniu legitimity volieb a k otázkam samotnej hodnoty demokracie, povedala vedúca programu informačnej odolnosti na Pražskom inštitúte pre bezpečnostný výskum Kristína Šefčíková.

„V informačnom priestore môžeme vidieť, ako sa využíva stratégia Kremľa,“ dodala.

Zdroj: https://t.me/rusbri/12001

Tohle je potřeba dostat mezi lidi, jestli to někdo umí, dejte na youtube.
Bota ! Typická řídící chyba nesprávné reakce na provokatéra. To, že jsem v rychlosti přehlédl, že to není autentické (zmátl mě přízvuk, který je podobný co slyším v obchodech) to není až zas tak důležité. Ale hned bez prověření se snažit to rozšířit, tak se chovají zelenáči, na to pozor, nechal jsem se nachytat (ale za svými postoji a hodnoceními si stojím).

Je to ukázkový příklad řízení v informačním poli, nějaký provokatér nasimuluje to co lid vnímá a média to naopak potlačují a schovávají. Následně se pak se všichni na provokatéra chytí a media jim to omlátí o hlavu, že to je akce "dezoláta" (že je placený provokatér se už do infople vkládá těžko, když ještě není veřejně profláklý).

Naposledy upravené:
V poslednom čase sa rétorika výrazne posunula smerom k spochybňovaniu legitimity volieb
No poslední dobou mám pocit, že touto cestou jde spíše USA státní elita, protože volby nevypadají pro ni dobře. Z posledních asi několika dnů mám pocit, že na seznamu volby spíše vymlčují. (Když nepůjdou voliči pětidemolice, tak se mohou snažit snížit legitimní sílu celých voleb nízkou celkovou účastí - to je egregoriální působení, málo voličů je slabá vláda, kdyby nešli k volbám Ukrajinci, mohlo být mnohem lépe). Teď nám hraje do karet co největší účast.

Naposledy upravené:
predvolebni duel hrib vs rakusan
rakusanovi vadi, ze hrib se diva jinam, ne na nej:-)
rakusan podleza hribovi, ale hrib mu to nezere a davam mu to tezce vyzrat:-)
rakusan hraje "na city", ze prece spoluprace je nutna, aby tady nevladl "babis a extremisti"
hrib rika, ze proc by sel na pivo s rakusanem, ktery 2 dny po pivu s fialou rekne "ze je spatny premier a on (rakusan) ho chce nahradit" ... tak ja myslim, ze rakusan se ted zapletl do svych siti a doufejme, ze z toho nevyleze.
nemam rada ani jednoho, ale na stupnici nebezpecnosti 1-10, je rakusan 11

Politico: Víťazstvo populistického pravicového politika Andreja Babiša v českých voľbách, ktorý vedie v prieskumoch, povedie k tomu, že sa pripojí k Viktorovi Orbánovi a Robertovi Ficovi za rokovacím stolom EÚ.

Lídri Maďarska a Slovenska sú v priateľských vzťahoch s Vladimirom Putinom a dôsledne podkopávajú jednotu EÚ v otázke Ukrajiny. Súčasný český premiér Petr Fiala označil hlasovanie 3.–4. októbra za nič iné než za bitku o geopolitickú budúcnosť krajiny.

„Ide o to, kam sa Česká republika uberie. Zostaneme silnou demokraciou, s plnou slobodou, prosperitou, krajinou, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou Západu… alebo sa budeme pohybovať smerom na Východ,“ povedal Fiala.

Zdroj: https://t.me/rusbri/12002

Impérium vrací úder.
23.9.2025
“SPD podá podnět na zrušení hnutí STAN a TOP 09. Hnutí předsedy Tomia Okamury chce zároveň požádat soud a dozorujícího státního zástupce, aby neprodleně detailně prověřili, v jakém rozsahu tyto strany benefitovaly z výnosů z trestné činnosti v kauze Dozimetr, která se momentálně projednává u soudu.
…
„SPD tak činí v návaznosti na výslechy v trestním řízení Dozimetr,“ dodal. Soud by pak podle Okamury měl případně vydat odpovídající zajišťovací příkazy.
…
Plán podat podnět na zrušení politických subjektů necelé dva týdny před sněmovními volbami odůvodnilo SPD tím, že STAN i TOP 09 podle něho na svou činnost inkasovaly značné finanční prostředky z korupčních aktivit týkajících se pražského dopravního podniku i dalších městských firem.“

vcera jsem se divala na stream frantiska kubaska. videla jsem zde nejake komentare z minulosti, tak podle vas kubasek nebude verohodny. nedokazu to posoudit. nesleduji ho pravidelne. vcera mi vyskocil na YT a sledovala jsem tu cast, kde se vyjadroval k dozimetru.
- koalice SPOLU ma mezi novinari mnohem vice priznivcu nez STAN, proto novinari chteji podporit SPOLU. nepise se o kampelicce, ani o dozimetru
- ministerstvo spravedlnosti ma ODS - soud zacal rozhodovat o dozimetru ted pred volbami, vsechna media ted resi dozimetr; vzpomenme si na pandora papers pred 4 roky; kubasek si mysli, ze do voleb vyskoci jeste neco dalsiho
poznamka: jak jiz bylo receno mockrat, vetsina volicu ma kratkou pamet, 2 tydny do voleb je docela idealni doba. cesi, kteri moc nesleduji, co se deje, budou zavaleni dozimetrem. co udela takovy volic? bud se nastve a nepujde k volbam nebo pujde volit SPOLU.

Zdroj: https://www.youtube.com/live/p8kZxkgvPAk?feature=shared&t=3583

vyskocilo mi take toto video, shrnuti cele kauzy. pro lidi, kteri se vubec neorientuji, to neni spatne.
schuzka na jare 2022 u rakusana v kancelari (gazdik, polcak, michalik a 2 medialni poradci hnuti STAN), aby probrali, jake styky kdo mel s hlubuckem, zde vznikla udajna nahravka. vsichni museli odevzdat mobily do specialniho boxu. nikdo nevi, kdo tu nahravku poridil. 1) nekdo z ucastniku, 2) odposlech udelala policie nebo tajna sluzba 3) nelegalni stenice z prostredi org. zlocinu nebo politickeho konkurentu. je tady zmineno, ze babis zadal svym lidem, hledat kompro na rakusana

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=zkYUeRXNIHk

…stream frantiska kubaska. videla jsem zde nejake komentare z minulosti, tak podle vas kubasek nebude verohodny. nedokazu to posoudit. nesleduji ho pravidelne.
informační provokatér František Kubásek je imitačně-provokační projekt
Dokážeš to posoudit sama.
Jednak vidíš jeho “kukuč” a agresivní barvy jeho webu žlutá-černá-bílá.
Druhak máš k dispozici několik mých starších rozsáhlejších výpočtů, ze kterých je možné si udělat >vlastní< obraz.
…nepočítám, že potřebuji videa Františka Kubáska.
Proti imitačně-provokačním projektům nejsou imunní ani ParlamentniListy.cz.
Zde článek s provokatérem jménem František Kubásek
Počítám, že teď před volbami se bude soustředit na tzv. damage control (řízení za účelem minimalizace škod).
Ostatně neříká náhodou to samé, co Prevítek? Když mimo jiné hlásí
kubasek si mysli, ze do voleb vyskoci jeste neco dalsiho
a když připomíná operaci
vzpomenme si na pandora papers pred 4 roky
Proti komu byla? Proti Prevítkovi nebo proti Babišovi?

A nebo mám ještě hledat i ta trapná videa, kde Kubásek účinkuje v ženské paruce?

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom