• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2026

„V rámci systémové revize rozpočtu na rok 2026 došlo u Kanceláře prezidenta republiky k redukci ostatních běžných výdajů o 54,4 milionu korun"

1769548388072.webp
a zacal zase kvikot
1769548506752.webp

Kam cílil Kolář zveřejněním Macinkových SMS? Vážně si myslel, že nemohou být zveřejněny?
Chce donutit Babiše rozbít koalici. Nebo jen donutit Babiše, aby zastavil "úklid".
V USA se to mele, tak proč ne v ČR (načasování - koordinace nemusí být náhodná).

Babiš si musí vybrat mezi Macinkou a Pavlem. „Už neudrží oba,“ říká Čaban​

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/...&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ministr Macinka v SMS zprávách určených prezidentovu poradci Petru Kolářovi mimo jiné napsal, že stojí před „nevratným rozhodnutím, jak dál s panem prezidentem“. Později na tiskové konferenci uvedl, že se jeho vyjádření týkala právě postoje Petra Pavla k Turkovi. „Jmenováním pana Filipa Turka na Ministerstvo životního prostředí by pan prezident vyřešil spoustu problémů,“ pokračoval. A před novináři oznámil, že Pavel by podle něj navzdory zvyklostem neměl vést českou delegaci na letním summitu Severoatlantické aliance v Turecku.
Celý ten konflikt je vlastně strašně zbytečný. Ale zároveň jsou Motoristé zjevně ochotní ho dohrát opravdu do úplného konce,“ dodává komentátor SZ Martin Čaban.

Dál jsou v článku z mého pohledu jen dohady a manipulace. Ten kdo se rozhodl dohrát to do úplného konce je Kolář/hrad (zveřejněním SMS). Aktivace Miliónu chvilek to jen dokládá.
Hrad jako centrum řízení zastupující v ČR anti-trumpovský směr USA, postupně ztrácí vliv na domácí, ale i na vnější politiku ČR (to je vzhledem k naší pozici ve střední Evropě, velmi důležité). Výsledek střetu napoví. To, že ho inicioval hrad hodně naznačuje. Macinka je akceschopný hráč (možná nástroj Babiše). Pávek se chtě nechtě odhaluje.

Naposledy upravené:
Další zpráva ze Seznamu:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/...&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Macinka v tichosti torpédoval omezení cest ruských diplomatů do Česka​

Ministr zahraničí Petr Macinka podle zjištění Seznam Zpráv seškrtal opatření, jež měla chránit Česko před ruskými špiony a sabotéry působícími pod diplomatickým krytím. Připravila ho Fialova vláda spolu s NCOZ a tajnými službami.
Jak redakce zjistila, Macinkův zásah „přežila“ jen minimální varianta ochrany, kterou obsahuje sankční balíček přijatý loni na úrovni celé EU. Ruským diplomatům, kteří jsou akreditovaní v jiné zemi EU, tak pro vstup do Česka bude stačit, když den předem pošlou Ministerstvu zahraničí e-mail.
Překopání strategie proti ruským agentům následuje po tom, co Macinka těsně po svém nástupu do funkce ještě v prosinci rozsáhle překopal fungování celého Ministerstva zahraničí. Opatření redukovala oddělení, která právě hrozby ze strany Rusů řešila.
Ministr Macinka svým krokem jde proti doporučení českých bezpečnostních složek.

kdyz se kaci les, letaji trisky. macinka na to ma koule a okamura ho podrzi. bojim se jen babise, aby nepodlehl. babis neni hlupak, je si dobre vedom zmen v geopolitice, nebude se tolik bat a da prednost trumpovi pred bruselem.
co zbyva soucasne opozici, kdyz prohrala volby, nez nasadit cinoveho vojacka na hrade a aktivovat milion chvilek. ted je otazka, jak bude reagovat verejnost. vetsina uz toho ma dost a preje si, aby mela nova vlada cas konecne na praci, zadne dalsi zdrzovani a odvadeni pozornosti jinam. ona zacne dalsi panika, kdyz koalice zacne predstavovat sve kandidaty na prezidenta.
1769594814322.webp

No Piráti ... Jsou to komedianti. A ta ondatra vedle Hřiba to je opravdu síla. Co se týká našeho udatného generalissima, tak se nenechám ovlivnit tzv. pěnou dní a těmi půtkami. U Pávka sto sedmičky vidím v zásadě tři možnosti. Možnost č. 1 je, že Pávek může být moskevským Stierlitzem, nebo takovým Kimem Philbyem který byl již v mládí zverbován za účelem jako kádr pro případné změny v budoucnu. Takový nelegál jako třeba Andrej Bezrukov. Vím, zní to jako totální kravina. Na druhou stranu takový Kolář z dálky působí jako největší grázl na Hradě. A co když Pávek nemá absolutní důvěru u kohosi a Kolář plní úlohu hlídacího psa. To aby Pávek se nedal na scestí. Možnost č. 2 je, že Pávek byl agentem druhé strany a po pádu SSSR jen přešel ke svým. Možnost č. 3 je, že je to obyčejný karierista, který v dané fázi svého života usoudil, že bude výhodné obléknout kabát jako komunisty no a po změně mocenských poměrů obléknul kabát druhé strany. To víte, žlab je žlab. Z biologického hlediska pochopitelné, protože jak praví Saveljev, naprostou většinu populace zajímá jídlo, sex-rozmnožení a dominance. Pěkné peníze, krásné prostředí, cestování na státní útraty, nový baráček. Co více si přát ? No a ostatní mu mohou políbit víte co ... Osobně si myslím že nejvíce pravděpodobná je možnost č. 3. Avšak jedno židovské přísloví praví, že všechno je jinak a bude jinak, jak jinak synku. Dále od jistých osob vím, že takový Babiš ještě než ohlásil politické ambice dlouhodobě a pravidelně jezdil do Londýna do stejného hotelu a pokoje a cesty si měl nechat proplácet ve své firmě. Za milenkou tam nejezdil. Bylo to jen kvůli podnikání nebo i jiným záležitostem ?

Osobně si myslím že nejvíce pravděpodobná je možnost č. 3.
Proti gustu žádný dišputát.
Avšak proč někdo dává přednost nejméně pravděpodobné variantě, když je vidět, kdo všechno za PePou 107 stojí a od kdy ho na roli maňáska začali připravovat, to mi zůstavá záhadou. Tedy možná.
Dále od jistých osob vím, že takový Babiš ještě než ohlásil politické ambice dlouhodobě a pravidelně jezdil do Londýna do stejného hotelu a pokoje a cesty si měl nechat proplácet ve své firmě. Za milenkou tam nejezdil. Bylo to jen kvůli podnikání nebo i jiným záležitostem ?
Aha, už vím, tak toto byl pravý účel toho celého příspěvku.
Plivnutí na Babiše.
A co takhle ještě vytáhnout legendu, že Babiš je člen “Aspenu”?
Nebo aspoň Havlíček?
Možná už hodně okolo-jdoucích čtenářů pozapomnělo, jak jsem to zde na fóru vyvrátil, resp. popsal mechanismus té manipulace, do které se tehdy zapojil i můj oblíbený aer**et.

Já na rozdíl od Vás Počtáři znám Babiše osobně od roku 2000. Vy ho vidíte jen v TV jako politika. Vím toho o něm tolik, že by se Vám z toho zamotala hlava, ale zde více psát nemohu. Nechci pak podávat vysvětlení někde na služebně. A tím Londýnem jsem chtěl naznačit, že nikdo tady z nás neví kdo skutečně za ním stojí. Všechno jsou to jen dohady na základě toho co je vidět v TV či v Internetu.

Naposledy upravené:
... U Pávka sto sedmičky vidím v zásadě tři možnosti.
No já bych řekla, že může být i několik možností najednou ;) V různých diskusích se už minimálně dva roky objevují info, že kdyby byla vůle, tak by sídliště v Prostějově a soud v Olomouci mohli údajně vyprávět o jeho morálce a charakteru. Takže kdoví. Proč by ne agent jedné nebo druhé ( nebo obou) stran se silným egem s tím, že na něj něco mají ( pochopitelně)...

Naposledy upravené:
Proti gustu žádný dišputát.
Avšak proč někdo dává přednost nejméně pravděpodobné variantě, když je vidět, kdo všechno za PePou 107 stojí a od kdy ho na roli maňáska začali připravovat, to mi zůstavá záhadou. Tedy možná.
Variantu č.1 jsem připouštěla v době, kdy rozvědčíka teprve na prezidentskou kandidaturu připravovali. Kolář ho vozil po besedách, představoval ho umělcům a zajišťoval mu ohlas. Poté co reálně předvedl v prezidentských debatách, jsem tuto možnost zavrhla. Petr Pavel má pouze na pozici tlampače, je vhodný jako prodloužená ruka jiných. Improvizovat a argumentovat "zvoleje" je pro něj těžké, tam rychle ztrácí půdu pod nohama.
I proto mu dovolí pouze tiskovku bez otázek.
Někdo přestřelil, buď Kolář nebo P. Macinka. Uvidí se, kdo má silnější krytí.

Myslím si, že není vhodné okppávat kotníky současné koalici i tak čelí velkému nátlaku a fialovou hrůzu, STAN a podobné scénaře zpět nechceme.

Já na rozdíl od Vás Počtáři znám Babiše osobně od roku 2000. Vy ho vidíte jen v TV jako politika. Vím toho o něm tolik, že by se Vám z toho zamotala hlava, ale zde více psát nemohu. Nechci pak podávat vysvětlení někde na služebně. A tím Londýnem jsem chtěl naznačit, že nikdo tady z nás neví kdo skutečně za ním stojí. Všechno jsou to jen dohady na základě toho co je vidět v TV či v Internetu.
kdysi mi nekdo rekl, ze se angazoval v politice, nicmene po nejake dobe vyhodnotil, ze to neni pro nej, protoze je to vse o kontaktech, o penezich. nedokazu odhadnout procento lidi, kteri kdyz jdou do politiky skutecne chteji dobro sve zeme, obcanu nebo spise vlastni prospech. nedelam si iluze. kdyz na projektu potrebuji zdroje a nejsou presne takove zdroje, jake potrebuji, musim udelat kompromis, aby projekt nestal, protoze jsou zde nejake lhuty a umluvy.pokud takovy kompromisni zdroj zacne pracovat a zacnu na nem stale hledat chyby a hazet mu klacky pod nohy, komu to uskodi? cely tym bude otraveny, projekt bude ve skluzu a dodavatel priste se obraci na nekoho jineho.

Základem je možnost č. 3. Chce se mít prostě dobře, tak se dá do služeb cizí moci. Ideový člověk podle mě nebude, protože ideoví lidé většinou danou činnost dělají bez nároku na odměnu v jakékoliv formě. A jestli pro tu či onu stranu je mu jedno. Hlavně když je žlab plný. A o tom to je.

Já na rozdíl od Vás Počtáři znám Babiše osobně od roku 2000.
Cože?
Budeme si poměřovat to, co si poměřují muži?
Dobrá.
Takže já zase znám osobně Doníka, s Putinem si tykám a strýček Si je můj strýc.
A vím, co všechno skrývají.
Všechno! Kdybyste jen věděli.
Ale víc napsat nemohu, páč by si mě odvezli do Stodůlek, ale né nakupovat nábytek.
:- )

ca. od 9 minuty - rath u xavera pred 6 lety. vypravi o babisovi
Jedna věc je, že v tom videu zazní pár větiček o AB.
Ke konci zazní i pár větiček o Tomiovi.
Důležitější na tomto videu z 12.5.2019 (!) je to, že David Rath hovoří o své "kauze" (ještě před nástupem do vězení).
Poslechl jsem si to celé.
S určitou hrůzou zjišťuji, že tomu "korupčníkovi" věřím každé slovo.

Dovolím si zde odcitovat svůj příspěvek z předpředchodího fóra, ze dne 10. 12. 2021.
Připomínám, že běžela korona-bacilová plandemie.

Počítám, že Kubek už dávno není lékař, ale komorový bafuňář.
Zlodějský Rathe, vrať se, ty jsi nás chtěl “jenom” okrádat. Ale ta swině, co přišla po tobě, ta nás chce okrást a zabít.
Seznam předsedů ČLK zde
Počkat počkat, tak to mě napadlo až teď. Co když Ratha odrovnali, aby mohli dosadit do čela ČLK povolnějšího vakcinátora? (kradou všichni, ale bručet musel jít zrovna Rath) (a tím, že ho dusil i Zeman, bych se vůbec nenechal mást)
A teď bacha, jak jsou na tom jeho “hlavní” spoluviníci?
Petr Kott a Kateřina Pancová, nyní provdána Kottová. Asi kradli, ale možná pak udělali “dýýl” s krabicovým vínem. Navrženo měli 9-10 let. Kott dostal 7 let a 8 měsíců, po cca 22 měsících (necelé 2 roky) venku na podmínku. Pancová dostala 6, venku na podmínku po 3 letech. Rath: skoro 2 roky vazba, pak 7 let (které bručí dodnes), 10 milionů pokuta a zákaz činnosti. A pokud tomu dobře rozumím, tak mu běží ještě jeden soud.
Odkroutil si 3 a půl roku, požádal o podmínečné propuštění a ejhle, nejde to.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Kott
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-...-si-odsedela-za-korupci-tri-roky-z-sesti.html
https://cs.wikipedia.org/wiki/David_Rath
a čerstvý článek
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/soud-souhlasi-s-propustenim-ratha-z-vezeni-40377453
Kubek je tam (v ČLK - pozn. Počtář) zabarikádovaný od roku 2006, tím se stává nejdéle sloužícím předsedou.
A kde je vlastně “Lékařský odborový klub – Svaz českých lékařů”? Ten jako by nebyl.

Vzhledem k chování Ratha v roce 2009 během tzv. "prasečí chřipky" (viz např. článek Rath: Prasečí chřipka je jen mediální bublina), bylo potřeba do čela ČLK dostat někoho poslušného. Protože s Rathem by třeba plandemie v ČR mohla "váznout". To Kubek byl jinej "sekáč".
Předsedové ČLK:
1998–2005: David Rath
od roku 2006: Milan Kubek

Je něco, co bych na svém příspěvku z roku 2021 změnil?
Je.
Dnes počítám za spravedlivější napsat místo "zlodějský Rathe" jenom prosté "Rathe".
Zde článek o práci Ratha během výkonu trestu.

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom