• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Nemecka 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Tady neútočil zfanatizovaný nadrogovaný negramot. Podle všeho šlo o kádr, dokonce asi i dost vysoké úrovně - i když jde samozřejmě jen o odhad, svou strukturu nezveřejňují. No - a jako takový jistě nešel do akce s tím, že následně shnije v base. Naopak - jistě to provedl jako součást rozsáhlého plánu svého klanu, můžeme opět odhadovat kterého, ale nemělo by to asi ani valný smysl. Rozhodující je, že ten plán v sobě (asi mimo jiné) zahrnuje jeho ne moc dlouhý pobyt ve "fešáckém kriminálu" po vzoru prominentních "disidentů" - třeba v bývalém Československu - a jeho následný volný odchod z něj v podmínkách zcela nového a úplně jiného (pro většinu dodnes ještě také zcela nepředstavitelného) mocenského uspořádání v Německu a celé západní Evropě, případně v podmínkách "řízeného chaosu". A také, jako jeden z "vedlejších produktů" následuje další zvýšení "nadšení" obyvatel NDR ze sjednocení a ukázky "sladkého" života v "demokracii západního typu".

Naposledy upravené:
A den před, kdy si ČR připomněla teroristický útok, který byl připsán obětnímu beránku Davidu Kozákovi, v den vánočního zpívání na FF UK v učebně komunikace s neslyšícími.
Bylo to opravdu v učebně komunikace s neslyšícími nebo to je ironie ?
Pokud ne, tak je to učebnicový JŽO.

Řidič na vánočním trhu v Magdeburku zabil 11 lidí. Desítky jsou zraněny.
Ritual,obete ...zimny slnovrat.?
Normálně se mi to neděje, ale tento rok jsem byl z datumu 21.12. poněkud neklidný.
Čekal jsem něco. Ale nechtěl jsem věřit, že bude něco u nás, protože “naše událost” z FF UK v Praze ještě neskončila. A je otázka, vzhledem k souběhu s Vánoci, za kolik let skončí.
Vypadá to, že jsem se spletl o 1 den a naštěstí to opravdu nebylo u nás.

Pokud se týká Magdeburgu, je zajímavé, jak se vyvíjel v článcích ohlašovaný počet mrtvých. Vždy to mělo formu “nejméně”. Šlo to asi takto:
* nejméně 1
* nejméně 11 - pocitově mi přijde, že se tento údaj “držel” o něco déle
* nejméně 2
* nejméně 5 - na tomto čísle to zatím skončilo

Pachatelem psychiatr ze Saudské Arábie, v Německu od roku 2006. Hmm. Čekal jsem, že napíšou, že studoval v Moskvě nebo že psal výbornou Ruštinou zprávy na telegramu. Ale zase jsem se spletl, byl to “příznivec” AfD. (to nevymyslíš!)

Ať tak či tak, počítám, že se někdo pokouší řídit předčasné volby v Německu, které jsou 23.2.2025.
Ale nestačí klasický “islamistický” předvánoční teror. Ještě tomu nasadí absurdní AfD-korunu.
Událost se stala v pátek 20.12.2024 večer.
A tentýž den ráno Elon Musk hlásí: “Německo může zachránit jen AfD.”, viz článek
20.12.2024 14:20

P.S.: v článku zde
https://www.idnes.cz/zpravy/zahrani...dic-najel-vjel.A241220_195638_zahranicni_remy
20.12.2024
se píše:
“Incident v Magdeburku se stal jen den poté, co si Německo připomnělo osmé výročí teroristického útoku na vánoční trhy na berlínském náměstí Breitscheidplatz. Odmítnutý žadatel o azyl z Tunisu tehdy najel kamionem do davu a zabil 11 lidí včetně Češky Nadi Čižmárové, která se stala první českou obětí teroristického útoku v Evropě.
Dalším mrtvým byl polský řidič kamionu, kterého útočník zastřelil. Třináctou obětí se stal muž, který samotný útok přežil, při pomáhání přeživším ovšem utrpěl vážné zranění mozku. Zemřel v roce 2021.”

...Amri následne v decembri 2016 ukradol nákladné vozidlo a vrážal do ľudí na vianočnom trhu na námestí Breitscheidplatz. Zabil 12 ľudí a ďalších vyše 50 zranil. ....
Pisálkové píšou někdy 12, někdy 13. Ono ale záleží na tom, jak se to počítá, protože
“Incident v Magdeburku se stal jen den poté, co si Německo připomnělo osmé výročí teroristického útoku na vánoční trhy na berlínském náměstí Breitscheidplatz. Odmítnutý žadatel o azyl z Tunisu tehdy najel kamionem do davu a zabil 11 lidí včetně Češky Nadi Čižmárové, která se stala první českou obětí teroristického útoku v Evropě.
Dalším mrtvým byl polský řidič kamionu, kterého útočník zastřelil. Třináctou obětí se stal muž, který samotný útok přežil, při pomáhání přeživším ovšem utrpěl vážné zranění mozku. Zemřel v roce 2021.”

Naposledy upravené:
Ale zase jsem se spletl, byl to “příznivec” AfD. (to nevymyslíš!)

Ať tak či tak, počítám, že se někdo pokouší řídit předčasné volby v Německu, které jsou 23.2.2025.
Áno vyrobíme problém, nájdeme riešenie aj ako sa zbaviť (afd) aj keď sú nakoniec všetci v tom parlamente "kolegovia"

tento rok jsem byl z datumu 21.12. poněkud neklidný

Haha, Taky tak,ráno začalo záhadou, z piatku na sobotu v noci mi niekto/niečo "ukradlo", teda, mi zmyzol z 2 poschodia v dvore prištipcovany na balkóne malý behúň z kuchyne....neodvialo,-nefúkalo...
Väčšinou keď sa niečo "deje"tak mi tečie z kohútika alebo sa sama od seba dopĺňa (2-3 sekundy) nádržka na wc aj keď nepreteká, v najhoršom prípade štrkocú očká na záclone aj ked sa neodhŕňa a okno zavreté.....no zatial mi nikto nič takto neschoval ani nepremiestnil....

Terorista z Magdeburku byl džihádista:​

Praktikoval tzv. takíju (lhaní ve prospěch islámu).​

Lži o saudském ateistickém lékaři splaskly. Spojení s Islámským státem a Muslimským bratrstvem. Díky Muskovi to nemohli smazat. Kdy udeří další spící buňky?​

Pavel Kopecký přináší informace od blogerky Slovanky, o skutečném profilu vražedného atentátníka z Magdeburku, ze kterého se v prvních hodinách po vraždění, snažila korporátní média udělat antiislamistu a příznivce AfD, aby se nakonec pravdu nepodařilo utajit . . .

Džihádisty, kteří chtějí nastolit chalífát, by odpadlík rozhodně nepodporoval.
Mimo uvedeného se nyní objevila i další zpráva. Kritik islámu Hamed Abdel-Samad napsal
na síti X, že se na něj magdeburkský útočník obrátil v listopadu. Požadoval, aby Abdel-Samad přestal podporovat sekulární migranty. Napsal, že brzy udělá něco, co z této organizace udělá téma konverzace ve světě.

Je šokující, kolik podrobností ze života masového vraha nyní vychází na povrch. Naštěstí X Elona Muska nespolupracuje tak submisivně s cenzorskými centry jako Zuckerbergův Facebook – a umožňuje tak tento výzkum. Denně se objevují nové zprávy od muslimů – a to nejen od odpadlíků – o tom, že šlo o muslima, jehož celý pobyt v Německu je jedna velká lež (takíja).

Německé úřady ovšem nadále chtějí o tomto případu utajit co nejvíce a je jisté, že i naše korporátní média se budou držet vějičky lži, kterou nastražil atentátník. I skutečnost, že Talib útok provedl v islámský pátek, nejspíš není náhoda – a rovněž ukazuje na islámské pozadí.

Obrázky ani videa z činu se nyní na příkaz německé vlády nemají zveřejňovat,
stejně tak cokoli kolem teroristy, jehož všechny účty na sociálních médiích mají být smazány.

Jde o to, aby se zastřela pravda.
To ukazuje, na čí straně jsou úřady i poslušná korporátní média.

Lež, má ale stále ještě krátké nohy.

Búrka v berlínskej šálke kávy po kritike z USA​

img.php

Bolo to len pár slov – ale vyvolali búrku v berlínskej politickej bubline a spôsobili, že politické Nemecko, alebo tí, ktorí si myslia, že ním sú, sa zachveli: Elon Musk, kľúčová postava z okruhu budúceho amerického prezidenta Donalda Trumpa, na svojej vlastnej platforme X vyhlásil, že Alternatíva pre Nemecko (Alternative für Deutschland – AfD) je jediná strana, ktorá môže zachrániť Nemecko. To je zrejme najväčšia možná heréza, akú si politicky korektní progresívci v Nemecku dokážu predstaviť, pretože AfD je médiami hlavného prúdu označovaná ako krajne pravicová . . .

Rozhorčenie nad Muskovým výrokom je príznačné pre nemeckú politiku, ktorá sa tvári, že je morálne rozhorčená, ale pri bližšom pohľade často zastáva presne to, z čoho obviňuje iných. Pobúrenie zároveň ukazuje, aká krehká sa stala bariéra proti AfD. O tom, či si Nemecko dokáže udržať tento kurz dlhodobo, nerozhodne len domáca politika – ale aj vonkajší tlak, uzatvára autor.

JAK SE ELON MUSK ZAMÍCHAL DO VOLEB V NĚMECKU
Na obou stranách Atlantiku probíhá skandál poté, co Trumpův miliardářský spojenec podpořil AfD.

Elon Musk se minimálně od poloviny roku 2024 aktivně zapojuje do evropských pravicových populistů. Konkrétně slíbil, že přispěje nejméně 100 miliony liber do volebního fondu Reformní strany Nigela Farage (Reform UK; bývalá UKIP – Strana nezávislosti Spojeného království). Do procesu se zapojil britský miliardář Nick Candy, který je zároveň pokladníkem strany.

I 100 milionů liber je mnohem více, než kolik kdy bylo vynaloženo na volební kampaň ve Spojeném království. A částka může být mnohem větší. V Británii samozřejmě okamžitě začali mluvit o „korupci“ a „zahraničním vměšování“. Příští řádné britské volby se mají konat v roce 2029, ale labouristé nemusí vydržet u moci tak dlouho. Je dost možné, že by předčasné volby mohly být vypsány už v roce 2025. Myslím, že první tranše od miliardářů budou použity k tomu, aby se veřejné mínění naklonilo ve prospěch takového vývoje událostí.

Chuť Elona Muska se však neomezuje pouze na Spojené království. Na mušku si zřejmě vzal i německou politiku. Na své sociální síti X* napsal krátký příspěvek „Německo může zachránit pouze AfD!“ (AfD - Alternativa pro Německo - AfD). V samotném Německu se politický establishment, sledující růst sledovanosti AfD, snaží všemi možnými způsoby brzdit populisty. Objevily se dokonce návrhy na zákaz činnosti AfD jako „extremistické“.

Muskův příspěvek samozřejmě vyvolal politickou bouři. Ale proto je Musk Muskem, protože tím neskončil. Napsal sloupek do publikace Welt am Sonntag, v němž prohlásil, že v AfD není nic extremistického, aby si to mysleli, je šílenství, které však v poslední době charakterizuje evropský mainstream. Musk částečně napsal: "Tradiční německé strany selhaly. AfD, přestože je označena za krajní pravici, představuje politický realismus, který rezonuje s mnoha Němci, kteří mají pocit, že jejich obavy jsou establishmentem ignorovány." Musk také řekl, že jeho významné investice do německé ekonomiky mu dávají právo mluvit o politických procesech v této zemi. AfD označil za „poslední jiskřičku naděje pro Německo“.

Jakmile byl sloupek Elona Muska podepsán k publikování, redaktorka oddělení Eva Marie Koegel rezignovala, jak bylo oznámeno... na Muskově sociální síti X.* Podotýkám, že Welt am Sonntag je dceřinou společností americké publikace Politico.

No, je dost možné, že Alternativa brzy také dostane příspěvek do svého volebního fondu.
Je možné, že se spojením německých podnikatelů.
V Německu se na rozdíl od Spojeného království budou příští řádné volby konat v únoru 2025.
* Sociální síť X (dříve Twitter) je v Ruské federaci blokována kvůli šíření nelegálních informací.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom