Nikoli, je to důsledek skrytého bezstrukturního řízení směřujícího k degradaci konceptu rodiny jako základu fungujícího lidského společenstvíTo je důsledek především automobilizmu.
Naposledy upravené:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nikoli, je to důsledek skrytého bezstrukturního řízení směřujícího k degradaci konceptu rodiny jako základu fungujícího lidského společenstvíTo je důsledek především automobilizmu.
To sú skrátka Anglosasi, vyhrážky, násilie, sankcie ...To znamená, že hledání důvodů pro uvalení sankcí na Kyrgyzstán bude pokračovat.
![]()
![]()
UK war tech sent to Russia by Insta model's firm, documents seen by BBC show
£1.6m of British kit shipped to companies tied to Russian military despite sanctions, customs documents claim.www.bbc.com
Inak tento bod som si lepšie uvedomil až teraz, keď to pozerám na videu. Hovorí presne, že podpisovať môžu len s legitímnou osobou, t. j. s predsedom rady, alebo skrátka s niekým, kto má legitímny mandát. Tu je ale zároveň kolízia, kedy súd Ruska prehlásil kyjevský režim za nelegitímny, a myslím, že V. V. sa o to aj niekoľkokrát oprel v minulosti. Ako si to vysvetliť? Beriem to tak, že okrem toho, že otázke posudzovania peregovorov sa nemôže objektívne vyhnúť, a tak stavia také podmienky (i ich spomenul, že v lete tuším, ich ustanovil vo svojom vystúpení pred MZV RF), ktoré:- Rusko je pripravené viesť dialóg s Ukrajinou bez predbežných podmienok, ale na základe istanbulských dohôd a reálnej situácie na mieste. Ak budú na Ukrajine voľby, Rusko bude rokovať s kýmkoľvek vrátane Zelenského.
Ukrajina pod vedením KoZa je vierolomná a nespoľahlivá. V momente podpísania dohôd by mal Západ argument, že nemusia dodržať dohodu, lebo nové vedenie Ukrajiny sa necíti byť viazané a začala by vojna od začiatku. Putin to vie a podľa mňa iba hrá o čas a pri ktorom systematicky likviduje západné bojové prostriedky. Čiže ciele SVO budú určite splnené. A bude musieť byť podpísaná kapitulácia, vyšetrenie a odsúdenie všetkého, čo sa od 21.02.2014 prihodilo. Západ tým pádom bude musieť vrátiť ukradnutých 300 mld dolárov atď...Inak tento bod som si lepšie uvedomil až teraz, keď to pozerám na videu. Hovorí presne, že podpisovať môžu len s legitímnou osobou, t. j. s predsedom rady, alebo skrátka s niekým, kto má legitímny mandát. Tu je ale zároveň kolízia, kedy súd Ruska prehlásil kyjevský režim za nelegitímny, a myslím, že V. V. sa o to aj niekoľkokrát oprel v minulosti. Ako si to vysvetliť? Beriem to tak, že okrem toho, že otázke posudzovania peregovorov sa nemôže objektívne vyhnúť, a tak stavia také podmienky (i ich spomenul, že v lete tuším, ich ustanovil vo svojom vystúpení pred MZV RF), ktoré:
a. Rusko buď plne uspokoja aj v prípade podpisu nejakých papierov a tým dôjde k naplneniu cieľov SVO,
b. stále bude možné manévrovať a kopať do západu/Ukrajiny a tak sa vyhýbať podpisu papierov a zatiaľ si ...
c. ... buď vymôcť bod a. alebo pokračovať v SVO až dovtedy, kedy už žiadne peregovory nebudú prichádzať v úvahu a na stole bude iba podpis kapitulácie ...
Tak či tak, je v nie ľahkej manévrovacej pozícii, i keď, tak sa mi zdá, pôsobí úplne suverénne, akoby mal vopred spočítané, čo bude a ako to dopadne.
... inými slovami: "Ak nemôžeš nejakému procesu objektívne zabrániť, postav sa do jeho čela a veď ho tam, kam potrebuješ."
Na mě to působilo jako volání o pomoc. Ve smyslu - 5. kolona je silná v kramflecích, vede Rusko do záhuby a bez vaší podpory s ní nepohnu. Proto uvedu nepřijatelné teze a doufám, že se mezi lidmi zvedne odpor.Tu je ale zároveň kolízia, kedy súd Ruska prehlásil kyjevský režim za nelegitímny, a myslím, že V. V. sa o to aj niekoľkokrát oprel v minulosti.
To by mě tedy zajímalo, jak to v tom Rusku s tím manželstvím mají. Určitě to bude upravovat nějaký zákon, který neschvaluje žádné "Duchovní vedení muslimů Ruska". Stále mám za to, že je Rusko sekulárním státem a ne teokracie. Duchovní vedení muslimů si může "povolovat" co chce, ale rozhodující je to, co říká zákon. Tady u nás také lze žít třeba s deseti ženami, to žádný zákon nezakazuje a co není zakázáno, je povoleno. Nikdo dotyčného za to nemůže postihovat. Ale zákonná manželka může být jen jedna.Moslimom v Rusku povolili mnohoženstvo
Na pozadí priamej linky prezidenta Putina prešla prakticky nepovšimnutá novinka o tom, že Duchovné vedenie moslimov Ruska povolilo náboženské mnohoženstvo.
![]()
Мусульманам в России разрешили многожёнство
Духовное управление мусульман России разрешило религиозное многоженство.rusvesna.su
Pozn.:
- zakladajú sa problémy
- som zvedavý, koľko ľudí konvertuje, aby mohlo mať hárem
V Rusku je polygamia stále trestná. Druhá vec je, či budú policia a súdy aj striktne vyžadovať od všetkých dodržiavanie, teda aj od moslimov.To by mě tedy zajímalo, jak to v tom Rusku s tím manželstvím mají. Určitě to bude upravovat nějaký zákon, který neschvaluje žádné "Duchovní vedení muslimů Ruska". Stále mám za to, že je Rusko sekulárním státem a ne teokracie. Duchovní vedení muslimů si může "povolovat" co chce, ale rozhodující je to, co říká zákon. Tady u nás také lze žít třeba s deseti ženami, to žádný zákon nezakazuje a co není zakázáno, je povoleno. Nikdo dotyčného za to nemůže postihovat. Ale zákonná manželka může být jen jedna.
Mě by stačilo kdyby tuto nabídku zveřejnili v mainstreamu, pak bych se zabýval prohlížením diskuzí k tomu. Ono je to trochu ze stejného soudku jak dříve vyzval nějaký boxer Putina do ringu (na to se nereaguje), a tohle je vlastně i odplata za tu drzost (jenom v určité rovině a není to podstatné, ale kdo je pozorný vidí, že HNR řeší i drobné věci, každé rozhodnutí každého subjektu je bráno v potaz) o několik řádů výše. Tím, že to nezveřejnili ukazují slabost.Jinak, k nabídce Putina udělat "technologický souboj" "Orešniku" se západními systémy protivzdušné obrany.
To je velmi povzbudivé ! Existují skupiny v nejvyšších patrech řízení Ruska, které pracují na jeho suverenitě, přes optiku V.V.Pjakina to na první pohled vypadá bezútěšně (ale je potřeba být maximálně ostražitý a nenapovídat, kde leží síly chránící Rusko).Nakonec jsem se přidal k těm, kteří věřili, že a) by se to mělo vyrobit, a dal jsem přímý pokyn to udělat, vyčlenit potřebné zdroje a b) souhlasil jsem s těmi, kteří věřili, že je čas to otestovat v bojových podmínkách," řekl Putin.