Šílený příběh: soud v Novokuzněcku sklonil hlavu před etnickým gangem otrokářů z Ázerbájdžánu.
Pořád jsem čekal, že to média vyvrátí, že tu bandu zadrží. Ale ne, uplynul den a ticho po pěšině.
Soud v Novokuzněcku rozhodl, že nepošle do vyšetřovací vazby lidi pocházející z Ázerbájdžánu, kteří drželi devět Rusů v otroctví po dobu 13ti let. Podle informací regionálního Vyšetřovacího výboru Bajram, Džejchun a Eľčin Valijevovi od roku 2012 nutili devět lidí pracovat na třídění odpadků.
Pracovníci ministerstva vnitra a FSB s podporou Ruské národní gardy osvobodili 9. dubna pět mužů a čtyři ženy. I přes závažnost obvinění se soudce rozhodl neumístit podezřelé do vyšetřovací vazby a propustit je na svobodu.
Zločinci byli zatčeni poté, co se jedné z žen podařilo uprchnout a informovat o svém mučení. Řekla, že ji a další lidi zadržení nutili třídit odpadky. Oběti byly nuceny sbírat kov z městských skládek, a pokud odmítly, byly potrestány. Tyto lidi drželi ve sklepě garáže na soukromém pozemku domu v Sosnovské ulici v Novokuzněcku. Ministerstvo vnitra dodalo, že někteří z pohřešovaných byli bezdomovci, jiní byli evidováni jako pohřešovaní, hledali je jejich příbuzní.
V mých osobních zprávách jsou desítky dopisů, lidé se ptají, jak je to možné. Je to jednoduché, tohle se nazývá etnický gang krytý diasporou a s velkým finančním vlivem a konexemi v regionálních úřadech.
To znamená, drahý čtenáři, že tato banda vás i vaše blízké mohla snadno unést přímo z ulice a držet vás v zajetí 13 let, bít a mučit vás a stejně by je pustili.
Vlastně proč píšu "mohla unést"? Ona to může dál dělat přímo teď. Navíc si z tohoto třináctiletého úspěšného otrokářského projektu bandy Valijevových jistě vzalo příklad nemálo dalších z jejich diaspory…
Zdroj: https://t.me/yurasumy/22379
A ještě jednou k tomu etnickému gangu z Novokuzněcku...
Jak se ukazuje (
Zdroj: https://t.me/dva_majors/68987
), jeden z jeho členů je velkým fanouškem Turecka a teroristů ("Šedých vlků"), čímž se navíc nejen netajil, ale dokonce se tím chlubil.
Tak to je jasné, přece není možné takto „vážené lidi“ držet ve vyšetřovací vazbě. (To přece není žádný generál Ivan Ivanovič Popov. Ten je samozřejmě vysoce „nebezpečný“ a nelze ho jen tak pustit na svobodu!)
A tady mám otázky, ale už ne na členy bandy (s těmi je vše jasné, musí jít do vězení a nadlouho), ale na soudce, který je propustil. Zdá se mi, že právě takoví soudci podkopávají důvěru v justici. A to je ještě daleko horší než to, co prováděla banda Valijevových (o které by se měla zajímat i FSB!).
Myslím, že když se blíže podíváme na soudce, který propustil otrokáře a na majetek jeho rodiny, tak společnost čeká velmi mnoho zajímavých odhalení. Přece se nestává, že by byl někdo obviněný na základě tak těžkého paragrafu propuštěn na svobodu „jen tak“. TAK TO NECHODÍ!!!
P.S. A něco mi říká, že tyhle Valijevovi už nikdy nechytí. A to si NĚKDO JEDNODUŠE MUSÍ ZODPOVĚDĚT. A pokud nezodpoví, pak náš soudní systém nestojí vůbec za nic (doslova a do písmene).
Zdroj: https://t.me/yurasumy/22386
Možná někoho napadne, proč neustále poukazuji na problémy v Rusku. Ale já se držím, stejně jako Jurij Ivanovyč Podoljaka toho, že o problémech se musí mluvit, aby se vyřešily. Je to proto, že mi na Rusku velmi záleží. Jestliže si Putin a jeho tým dělá i nadále naději na evoluční vývoj společnosti, tak musí řešení těchto problémů akcentovat. Já osobně se domnívám, že bez otevřeného vyhlášení jiné koncepce to nepomůže, ale jak se říká, naděje umírá poslední…