• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Dnes sa konal výbor pre európske záležitosti ,kde si opozícia pozvala premiéra, aby vysvetlil svoju cestu do Ruska

Zdroj: https://t.me/mimisramova/40624

Keď som tak pozoroval výraz R. F. keď mu mončičák kládol otázku, plne som sa vžil do situácie, keď sa ti zákerný i*****l pokúša postaviť podmienky toho, čo a ako mu máš odpovedať tak, aby on vyzeral ako ten, kto má pravdu a ty ako ten blb.

Dodávam že:

Zdroj: https://youtu.be/PlaZqVcFIvY

Pozornosť tomu venujú aj Gluck s Gašparom, čo oceňujem. Aj keď sa Gluck "preriekol" ohľadne hlavy štátu.

Naposledy upravené:

Guľka od Schutza a Dunaj od Červenáka pre Fica…​

Pozn.:
Títo dvaja sorošisti by boli ideálnymi exemplárne potrestanými novinárskymi chrapúňmi. Po ich "vysporiadaní" by si ostatní okamžite nasrali do gací a zaradili by sa tam, kde patria. Aj keď to po atentáte mnohí pochopili, stále existujú takí, ktorým varovanie nestačilo. Treba konať a tentokrát dať už takú riadnu po hube.

DÔKAZ, ŽE PROGRESÍVNE MÉDIÁ KLAMÚ V TANDEME S OPOZÍCIOU.

Zdroj: https://youtu.be/4hsAEhndGgM

Pozn.:
R. F. o nedávnej "dovolenke v luxusnom hoteli".

Dod.:

Premiér R. Fico potvrdil, že bol nedávno na dovolenke vo Vietname​

Už to ako o tom píšu masmédiá, sa zjavne líši od verzie R. F.. => snažia sa to zahrať do stratena.

Naposledy upravené:
Teraz už má Rusko pre Európu len Turecký prúd. Je preto veľmi dôležité dávať naň obrovský pozor, aby ho nevyhodili do vzduchu, ako ten Severný.
Rusko má viac možností, ako dodávať plyn do Európy. Nord Stream je v poriadku, Jamal tiež a aj tá naša rúra je v poriadku. Všetko závisí od ukončenia vojny na UA kapituláciou a tým, ako sa RF dohodol s gosudarom. Keby som bol na mieste RF, tak by som dohodol s gosudarom a so Si, aby mi pomohli v dražbe kúpiť obe rúry Nord Stream a povolenie ich správy na povedzme 30 rokov výmenou zato, že dokážem týmto veľmi silným nástrojom zastabilizovať veľmi veľké územie Európy jak ekonomicky, tak aj bezpečnostne, pretože na západ od našich hraníc už každý stratil rozum a myšlienka od Vladivostoku až po Lisabon by nabrala oveľa konkrétnejšie obrysy, pričom aj čínska BRI by bola nie len konkurenčná, ale spolupracujúca. Zároveň by som urýchlene znovuobnovil organizáciu Svetová rada mieru, ktorá by nahradila v OSN Bezpečnostnú radu. To, že USA sa budú sťahovať samé do seba je každému jasné a zároveň z pozície sily každého, kto sa dá aj "vypaľovať", aby to tam neskončilo katastrofou je tiež každému jasné. Kým sa opäť nadýchnu, aby mohli mať znovu tie satanistické chúťky, ktoré sme zažívali celé 20. storočie im musí najprv sa roztopiť Grónsko, ktoré čoskoro získajú a začnú tam ťažiť a to potrvá presne tých 30 rokov, za ktoré je možné zmeniť ich pohľad na zvyšok sveta pomocou tzv. nezištnej pomoci (nie, ako ich Marshalow plán Európe), aby sa necítili byť vypaľovaní (podmienka by bola, aby sa cez ich vzdelávací systém zbavovali všetkých fóbií a hlavne ruso a číno fóbií) a aby si mohli znovuobnoviť infraštruktúru, ktorú majú veľmi zanedbanú. Malo by nastať obdobie mieru a nie vojny a s využívaním nových technológií a vedomostí pre zdravé súťaženie v mierovom objavovaní vesmíru, obnovenie zdravia obyvateľstva a odstraňovanie ekologických škôd, ktoré boli napáchané. Roboty je habadej, len treba vyhrnúť rukávy. :-) A ešte jedna vec : dúfať, že RF môže dostať takýto mandát alebo ho už dostal na zahájenie takéhoto manévru. Čas ukáže.

Rusko má viac možností, ako dodávať plyn do Európy. Nord Stream je v poriadku, Jamal tiež a aj tá naša rúra je v poriadku. Všetko závisí od ukončenia vojny na UA kapituláciou a tým, ako sa RF dohodol s gosudarom. Keby som bol na mieste RF, tak by som dohodol s gosudarom a so Si, aby mi pomohli v dražbe kúpiť obe rúry Nord Stream a povolenie ich správy na povedzme 30 rokov výmenou zato, že dokážem týmto veľmi silným nástrojom zastabilizovať veľmi veľké územie Európy jak ekonomicky, tak aj bezpečnostne, pretože na západ od našich hraníc už každý stratil rozum a myšlienka od Vladivostoku až po Lisabon by nabrala oveľa konkrétnejšie obrysy, pričom aj čínska BRI by bola nie len konkurenčná, ale spolupracujúca. Zároveň by som urýchlene znovuobnovil organizáciu Svetová rada mieru, ktorá by nahradila v OSN Bezpečnostnú radu. To, že USA sa budú sťahovať samé do seba je každému jasné a zároveň z pozície sily každého, kto sa dá aj "vypaľovať", aby to tam neskončilo katastrofou je tiež každému jasné. Kým sa opäť nadýchnu, aby mohli mať znovu tie satanistické chúťky, ktoré sme zažívali celé 20. storočie im musí najprv sa roztopiť Grónsko, ktoré čoskoro získajú a začnú tam ťažiť a to potrvá presne tých 30 rokov, za ktoré je možné zmeniť ich pohľad na zvyšok sveta pomocou tzv. nezištnej pomoci (nie, ako ich Marshalow plán Európe), aby sa necítili byť vypaľovaní (podmienka by bola, aby sa cez ich vzdelávací systém zbavovali všetkých fóbií a hlavne ruso a číno fóbií) a aby si mohli znovuobnoviť infraštruktúru, ktorú majú veľmi zanedbanú. Malo by nastať obdobie mieru a nie vojny a s využívaním nových technológií a vedomostí pre zdravé súťaženie v mierovom objavovaní vesmíru, obnovenie zdravia obyvateľstva a odstraňovanie ekologických škôd, ktoré boli napáchané. Roboty je habadej, len treba vyhrnúť rukávy. :-) A ešte jedna vec : dúfať, že RF môže dostať takýto mandát alebo ho už dostal na zahájenie takéhoto manévru. Čas ukáže.
Ešte som zabudol dodať, že prečo by to malo byť Slovensko a prečo RF? Nuž, nech mi niekto ukáže vhodnejšiu krajinu, ktorá má skúsenosti s vykynožením banderizmu. To je tromf, ktorý RF má v rukáve. Ďalej, ako som uviedol, že Amerike sa pomôže, aby nemusela vypaľovať a teda zvyšovať napätie, avšak za istých podmienok, ktoré sa nedajú neprijať, lebo v tom momente, keby ich neprijali, tak nepatria na planétu Zem. Takže nie Donald urobí MAGA, ale RF. :-) Samozrejme, treba to citlivo riadiť, lebo keď sa pozerám na Donalda, tak si nemôžem pomôcť, ale stále vidím vypelíchaného kohúta :-), ktorý má silný zobák a ešte si chce niečo dokázať, takže mu treba "uznať" zásluhy. Riadenie musí jednoducho prebrať stred Európy a rovnomerne rozdeľovať zisky hlavne na mierové účely. Je to win-win pre všetky strany, ako aj pre nenažrancov s úrokmi, len ich budú mať prirodzene menej a bude mier. :-)

Nechcene som si pozrel zo záznamu dnešnú reláciu “O 5 minút 12”… Šimečka versus Kaliňák. Šimečka je skutočne retardovaný, alebo to len tak presvedčivo hraje?
A tak premýšľam: “To, že lídrom opozície voči Slovensku a Róbertovi Ficovi už dvakrát za sebou je psychicky narušená osoba (Matovič, Šimečka), je len “náhoda”, niečí zámer, koncentrovaná podoba opozičných voličov, alebo všetko dokopy?

Tak toto je prosim pekne koaličný poslanec....slavaukrajinec Migál...
no neviem, či si Eštok dokáže spravit poriadky u tohto utrhnutého z reťaze.
Fico dnes v relácii na TA3 povedal...bud si Estok a Danko spravia poriadky,alebo sa ide do predčasných volieb

Celkom ma potešilo, že naši poľskí susedia
🇵🇱
jasne ukázali, na ktorej strane stoja, keď nepovolili prelet vládnemu špeciálu do Moskvy. Je totiž dôležité dať najavo, že Rusko vedie agresívnu vojnu proti Ukrajine a nemôžeme tomu len tak prihliadať

Politika na štyri svetové strany sa nerobí tak, že jeden deň ideme do Moskvy, druhý do Vietnamu, tretí zas do Moskvy a štvrtý už ani neviem, či by si naši kolegovia vybrali Severnú Kóreu, alebo Lukašenkovo Bielorusko.
☝️

Aj preto s kolegami ideme zreálniť naše predvolebné sľuby, že budeme jasne ukotvení v EÚ a NATO a to je jeden z dôvodov prečo ideme navštíviť našich susedov do Kyjeva, kde už tri toky trpia a bránia sa dobyvačnej vojne Ruskej Federácie.
Celkom ma potešilo, že naši poľskí susedia
🇵🇱
jasne ukázali, na ktorej strane stoja, keď nepovolili prelet vládnemu špeciálu do Moskvy. Je totiž dôležité dať najavo, že Rusko vedie agresívnu vojnu proti Ukrajine a nemôžeme tomu len tak prihliadať.
Počúvli sme múdre slová premiéra, že „zahraničná politika sa nerobí od stola v Bratislave“ a preto vyrážame na Ukrajinu a ideme sa pokúsiť zachrániť našu medzinárodnú reputáciu a to, aby sme boli ešte stále rešpektovaní partneri v rámci Európy.
✅

Na Ukrajine sa budeme rozprávať o obnove krajiny a zapojení slovenských firiem do týchto projektov, samozrejme, že aj o rope a plyne, lebo na rozdiel od Rusov nám Ukrajinci môžu pomôcť, ale aj o bezpečnosti v regióne. Najmä však chceme našim susedom ukázať, že v tejto nespravodlivej vojne stojíme pri nich
🙏
.
V čase, keď časť vedenia parlamentu cestuje do Moskvy, je podľa mňa oveľa dôležitejšie stáť na správnej strane dejín, než sa klaňať diktátorovi, či mať na pár mesiacov lacnejší plyn vykúpený krvou civilov. A ja urobím všetko preto, aby Slovensko bolo práve na tej strane, ktorá bojuje za slobodu a spravodlivosť.
🇸🇰
✌️

Zdroj: https://www.facebook.com/SamuelMigalNRSR/videos/484857374269542/

Delegácia na čele s Dankom a Gašparom dorazila do Moskvy. Museli ísť okľukou, Poliaci im nepovolili prelet​

Zdroj: https://www.facebook.com/watch/?v=940376577742524

Ešte som zabudol dodať, že prečo by to malo byť Slovensko a prečo RF? Nuž, nech mi niekto ukáže vhodnejšiu krajinu, ktorá má skúsenosti s vykynožením banderizmu. To je tromf, ktorý RF má v rukáve.
A kto by sa o tie rúry staral, v praxi ? Treba na ne dávať pozor = mať potrebné plavidlá, treba na nich robiť údržbu = vhodné plavidlá a potápači, prípadne, aspoň zo začiatku, aj strážiť ... podľa mňa úplne nereálne, lebo keby SR chcela uvedené povinnosti na niekoho delegovať, tak by zrejme bolo pre všetky strany jednoduchšie, keby si ten prenájom vybavila tá poverená strana (ak by išlo o štát a nie o nejakú súkromnú firmu). Riešením by hádam mohla byť firma, kde by na lodiach boli prítomní zástupcovia SR. Ale to len tak, na okraj.

všetko dokopy?
Na súčasnej etape rozvoja SR je dobre, že to tak je. Pretože je jasne viditeľné, kto je kto. Každý si musí vybrať. A už len pablb môže vyberať opozičných "lídrov". Pretože prax vždy ukáže, čo sú zač a hneď vidno ten priepastný rozdiel oproti tomu, čo hovorili. Tu je priestor poukazovať na to, že tamtí vôbec absolútne nemajú ani pary o riadení a tvoria iba chaos, čo bolo prekrásne vidno 2019 - 2023 a predtým dzurindove vlády. Je to úplne jasne viditeľné aj pre totálne im veriacich, a preto to stále treba zdôrazňovať. COVIDizmus nám dal na veľmi veľmi dlho do rúk mocnú konceptuálnu a ideologickú páku. Treba ju denne používať.

Nechcene som si pozrel zo záznamu dnešnú reláciu “O 5 minút 12”… Šimečka versus Kaliňák. Šimečka je skutočne retardovaný, alebo to len tak presvedčivo hraje?
A tak premýšľam: “To, že lídrom opozície voči Slovensku a Róbertovi Ficovi už dvakrát za sebou je psychicky narušená osoba (Matovič, Šimečka), je len “náhoda”, niečí zámer, koncentrovaná podoba opozičných voličov, alebo všetko dokopy?
Popolvár - náhody neexistujú. :-) Celé je to chyba v riadení aj s tým retardom. :-) RF má unikátnu šancu to zužitkovať a následne niekedy v lete zákonom zrušiť LGBT a odtiahnu kade ľahšie. Stačí začať reformovať súdnictvo a políciu. V súdnictve urobiť reformu tak, aby sudcovia pri svojich skúškach museli absolvovať aj povinnú štátnu skúšku z etiky a sociológie - inak nemôžu súdiť a v polícii okamžite prijať zákon o vyšetrovateľoch (ich povinnosti aj so sankciami) a zákon o dôkazoch a dokazovaní, lebo presne tieto veci robia neplechu v spoločnosti a to je voda na mlyn tým deviantom a korupčným schémam.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom