Rusko má viac možností, ako dodávať plyn do Európy. Nord Stream je v poriadku, Jamal tiež a aj tá naša rúra je v poriadku. Všetko závisí od ukončenia vojny na UA kapituláciou a tým, ako sa RF dohodol s gosudarom. Keby som bol na mieste RF, tak by som dohodol s gosudarom a so Si, aby mi pomohli v dražbe kúpiť obe rúry Nord Stream a povolenie ich správy na povedzme 30 rokov výmenou zato, že dokážem týmto veľmi silným nástrojom zastabilizovať veľmi veľké územie Európy jak ekonomicky, tak aj bezpečnostne, pretože na západ od našich hraníc už každý stratil rozum a myšlienka od Vladivostoku až po Lisabon by nabrala oveľa konkrétnejšie obrysy, pričom aj čínska BRI by bola nie len konkurenčná, ale spolupracujúca. Zároveň by som urýchlene znovuobnovil organizáciu Svetová rada mieru, ktorá by nahradila v OSN Bezpečnostnú radu. To, že USA sa budú sťahovať samé do seba je každému jasné a zároveň z pozície sily každého, kto sa dá aj "vypaľovať", aby to tam neskončilo katastrofou je tiež každému jasné. Kým sa opäť nadýchnu, aby mohli mať znovu tie satanistické chúťky, ktoré sme zažívali celé 20. storočie im musí najprv sa roztopiť Grónsko, ktoré čoskoro získajú a začnú tam ťažiť a to potrvá presne tých 30 rokov, za ktoré je možné zmeniť ich pohľad na zvyšok sveta pomocou tzv. nezištnej pomoci (nie, ako ich Marshalow plán Európe), aby sa necítili byť vypaľovaní (podmienka by bola, aby sa cez ich vzdelávací systém zbavovali všetkých fóbií a hlavne ruso a číno fóbií) a aby si mohli znovuobnoviť infraštruktúru, ktorú majú veľmi zanedbanú. Malo by nastať obdobie mieru a nie vojny a s využívaním nových technológií a vedomostí pre zdravé súťaženie v mierovom objavovaní vesmíru, obnovenie zdravia obyvateľstva a odstraňovanie ekologických škôd, ktoré boli napáchané. Roboty je habadej, len treba vyhrnúť rukávy.

A ešte jedna vec : dúfať, že RF môže dostať takýto mandát alebo ho už dostal na zahájenie takéhoto manévru. Čas ukáže.