• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Fico : Slovenská opozice slíbila Zelenskému podporu a vyslání vojáků na Ukrajinu

Opoziční strana Progresivní Slovensko na setkání s Volodymyrem Zelenským slíbila podporu členství Ukrajiny v NATO a vyslání slovenských vojáků na její území, pokud se dostane k moci, uvedl premiér Robert Fico
Premiér uvedl, že zástupci strany Progresivní Slovensko (PS) se setkali s hlavou Ukrajiny Volodymyrem Zelenským a slíbili podporu členství Ukrajiny v NATO a možnost vyslání slovenských vojáků na Ukrajinu.

Zdůraznil, že takové sliby jsou v rozporu se slovenskými národními zájmy a vyvolávají obavy mezi obyvatelstvem. Fico poznamenal, že progresivní Slovensko projevuje nekritickou podporu Ukrajině a ignoruje důsledky pro vlastní zemi. Návštěva představitelů opozice v Kyjevě podle Ficova názoru potvrzuje jejich priority, které se neshodují se zájmy Slovenska. . .

Naposledy upravené:
Zelenský sa opätovne urážlivo vyjadril k navrhovanému stretnutiu s premierom Ficom v Davose. V skratke: ,,Podľa Zelenského sa s Ficom nedá nič plánovať , pretože „môže ísť do Davosu , ale skončí niekde v Soči“. ,,"Nevieme, kto kupuje jeho letenky, pretože neustále vynecháva destinácie," povedal šéf kyjevského režimu." Panáčik dostal za úlohu vyprovokovať incident a tak sa snaží. Zdroj: https://ria.ru/20250102/ukraina-1992350939.html?in=t

Huliak píše otvorený list Dankovi a mení hru​

Pozn.: Žeby sa veci pohli a konečne si v tejto roztržke niekto začína brať novoročné slová RF k srdcu po tom, čo sa udialo za posledných 18 dní?

Naposledy upravené:

Huliak píše otvorený list Dankovi a mení hru​

Pozn.: Žeby sa veci pohli a konečne si v tejto roztržke niekto začína brať novoročné slová RF k srdcu po tom, čo sa udialo za posledných 18 dní?
Nechcem ( alebo chcem😁 ) konšpirovať, ale po tomto👇som si vravela, či nepride u Huliakovcov k zmene postoju v krátkej dobe..kdesi som čítala , že Lupták je ich najslabší článok ...oficialna verzia požiaru je špirála výrivky...no Lupták sa skôr vyjadril, že za tým vidi cudziu ruku.

Začiatkom októbra, keď rebélia Huliakovcov vygradovala do zmeny názvu poslaneckého klubu a stupňovali sa utoky hlavne na Tarabu,prebehla mediami táto správa 👇...tu som zazrela opäť publikovanú aj na tg kanály, na 100% som si už nie istá či Mimi Šramovej, aj pred požiarom

Lupták zmazal svoj tik tok..teda mne sa ho nedarí dohľadať a to som ho mala v sledovani

Problémy treba riešiť
❗️

Súhlasím s premiérom Robertom Ficom, že jeden z možných scenárov riešenia vládnej väčšiny je rekonštrukcia vlády a s tým spojené otvorenie koaličnej zmluvy.
👉
Bolo by dobré, ak by sa v nej zakotvil inštitút vzájomného rešpektu a záväzok, že budeme pracovať v prvom rade pre ľudí a až v druhom pre strany
🙏

👉
Zodpovedne si uvedomujem, že kým sa my dohadujeme, Slovensko nenapreduje tak ako by malo a uteká nám vlak.
👍
Preto preferujem čo najrýchlejšie riešenie
👍

Zdroj: https://www.facebook.com/SamuelMigalNRSR/videos/3542528896047285/

Zdroj: https://t.me/mimisramova/40928

Matúš Šutaj Eštok kritizuje svojich poslancov okolo Samuela Migaľa, ktorí hovoria o potrebe rekonštrukcie vlády. „Toto si vysvetlíme za zatvorenými dverami spolu s koaličnými partnermi a mrzí ma, že niektorí poslanci majú takú ambíciu sa za každú cenu zviditeľňovať,“ povedal.

V Markize Na Telo Ferenčak povedal, že dostali Migalovci ponuky, konkrétne Ferenčák do diplomatických služieb mimo parlament,Migáľ ministerstvo vnútra, po odchode Šutaja na post predsedu parlamentu, Šalitroš post štátneho tajomníka na ministerstve hospodárstva.

Ferenčak odmietol diskutovať s Grendelom , ktorý bol ďaľším prizvaným do debaty a to z dôvodu označenia Fica za vraha učiteľky a študentky v Spišskej starej vsi.

V utorok, pri vyslovovaní nedôvery vláde v parlamente, Migalovci vládu podporia

Zároveň

Zdroj: https://www.facebook.com/SamuelMigalNRSR/posts/pfbid0Uv6m8jJdbhUH5ZpRDUUAVZ69UH4KjqdSLamE8Fsnps1JNiwwAvjyEJNvrd5ZC44ul

V dávnejšom príspevku (pred voľbami 2023) som spomínal, že Fico by mal vytiahnuť Mečiara, poučiť sa a oprieť sa o neho... dnes je to nevyhnutné... pripájam plný text Michala Zoldyho z jeho tg knálu:

Michal Zoldy: POZOR, NEPREHLIADNITE! MOJA REAKCIA NA PSYCHIATROV A PSYCHOLÓGOV
Aktuálne uverejňujem výňatok z môjho Nedeľného zamyslenia (158) z 24. septembra 2023, v ktorom som reagoval na rozhovor STV:24 s psychiatrom Petrom Breierom. Ešte raz pripomínam, že môj článok som napísal päť dní pred parlamentnými voľbami v septembri 2023 - teda v čase, keď tu vládli postupne tri vlády - Matoviča, Hegera a Ódora. Časový kontext je dôležitý

"......A čo je tu dnes? Presne rovnaká situácia ako pred štvrťstoročím, teraz sa v hlavných médiách hystericky štve proti Ficovi a strane SMER-SSD, vtedy sa štvalo proti Mečiarovi a HZDS. V týchto dňoch sa ozvali slovenskí psychiatri a médiá o tom informovali ako o déjavu na rok 1998 pod titulkom „Psychiatri sa pred voľbami uchýlili k radikálnemu kroku po 25 rokoch: Prvé varovanie od čias Mečiara!“ Takže, vtedy proti Mečiarovi, teraz podprahovo proti Ficovi..... Psychiater Peter Breier predvčerom v rozhovore pre STV:24 povedal, že vtedy Mečiar blúznil a balamutil s výmyslami o nepriateľoch štátu a národa a štval proti menšinám..... Nuž páni psychiatri, ak už ste sa rozhodli poukázať na alarmujúci stav súčasnej rozoštvanej spoločnosti, mali ste vystúpiť s presnou a adresnou diagnózou a pomenovať celkom otvorene, kto je tu ten psychiatrický prípad, kto tu za posledných 5 rokov zdemoralizoval spoločnosť, prevrátil ju hore nohami, otrávil ovzdušie a napokon aj zosmiešnil a spochybnil demokraciu ako takú, v podaní dnešných vládnucich elít a spriaznených médií. Mimochodom, ak už ste spomenuli minulosť tak vám páni Breier a spol. v psychiatrickej spoločnosti chcem pripomenúť, že v roku 1998 sa proti vašej politickej iniciatíve veľmi rozumne postavil najvýznamnejší a najváženejší psychiater a hlavný odborník ministerstva zdravotníctva pre psychiatriu, profesor psychiatrie MUDr. Jozef Kafka, DrSc, ktorý vás zvozil pod čiernu zem. Psychiatri, buďte konkrétni, alebo radšej mlčte! Netrepte sa v bielych plášťoch do politiky ak sa bojíte povedať, ktorí cisári sú nahí a prečo! Lebo je ich tu niekoľko.

Ešte k tomu Mečiarovi, milý pán Dr. Breier: Mečiar nikdy neštval proti žiadnej menšine. Naopak menšiny – tá maďarská cez svojich militantných predstaviteľov, vtedy štvala proti nemu. Štvali proti nemu ako svorka aj urazení Havloidní Čechoslovakisti, Sorosovi mimovládkoví lobbisti pod vedením Martina Šimečku a Pavla Demeša, bohužiaľ pridala sa bezohľadne aj stovežatá Praha (Bartoška, Burešová a spol) a Budapešť, spolu so „slávnym“ železničiarom Dzurindom a žiaľ vtedy ešte neprebudeným Čarnogurským, celý Slovenský syndikát novinárov na čele s Fullem a Mariánom Leškom, prišli spoza oceánu aj „mediálni experti“ Tom Nicholson a Matt Welsh.... Pán Dr. Breier, na rovinu - poviem vám ako očitý svedok a komentátorský aktér tej doby, že by ste sa, hoc ste aj psychiater, posrali a nervove a psychicky položili ak by sa viedli také pogromové štvanice proti Vám. Skončili by ste na psychiatrickej klinike na lôžku v pyžame nie ako primár, ale ako pacient. To by ste neustáli! Videl som to všetko a ako komentátor som vtedy stál na tej istej strane zdravého rozumu a pravdy ako teraz. Našťastie, Fico sa javí ako oveľa tvrdší oriešok než sa viacerí nazdávali. Uvidíme, čo na to voľby.…"
​

Naposledy upravené:
No,vraj ponuky strany,( navyše sa o Ferenčaka a spol. začala zaujímať policia) ...Šutaj sa ,ale z ministerstva nemieni poberať a bude na post predsedu parlamentu podporovať Rašiho ( ak nepride iná nominácia, ohlásil včera poobede na 24-25.1. pracovný snem predstavenstva a hláv štruktúr) Migalovci naopak naznačujú, že za Rašiho nezahlasujú a k tomu vyhlásil Ferenčak v relácii na Telo, že ak sa ukáže v tragédií na gymnázium systémové porušenie,mal by Eštok odstúpiť, zatiaľ je to na zlyhaní polície a padla hlava prezidenta zboru.

Šutaj sa drži a liberálom opäť odkazuje

Zdroj: https://www.facebook.com/SutajEstokM/videos/1514155332602835/

Ja osobne neverím, že by Sutaj ponúkol Migalovi vnútro, jeho rétorika je presne opačná a Fico a Danko by s tým nikdy nesúhlasili, bol by to vládny rozkol. To bude migalovsky hoax.

To je fakt na grcanie. Ta povýšenosť. Naozaj pre silné povahy. Však takéto živé mrtvoly sú aj u nás.
Chápem tvoje pocity. Len čo sa týka palcov hore a palcov dole pod príspevkom. To nie sú lajky (páči, nepáči) ale reakcie (súhlas, nesúhlas). Ak je článok spravodajský, tak palcom hore vyjadruješ súhlas, že ten článok bol prínosný (a palcom dole, že bol neprínosný). A ak ide o debatný príspevok, tak tam sa reakciami vyjadruje súhlas alebo nesúhlas s povedaným.

V tomto článku autor dáva len spravodajský článok, nemôže za to, čo vyvádzajú politici.

Tie reakcie sa potom zrátavajú a každý uživateľ má nejakú "karmu" podľa toho, nakoľko čitatelia hodnotia jeho príspevky ako prínosné.
Palec hore je +1
Potlesk je +2
Palec dole -1
Stoka je -2

Karmu si každý môže pozrieť vo svojom profile (klik na svoj obrázok/avatar). Ale štatistika je aj tu. A viacej štatistík tu.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom