• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
KEĎ ŤA NA SUMMITE BRICS-U VYTLIESKAJÚ PRI PREJAVE
❤️

Som fakt rád, že som na summite BRICS-u v ruskom Soči zožal asi najväčší úspech - môj prejav bol viackrát prerušený potleskom.
Dôvod je jednoduchý - hovorím pravdu a hovorím ju na rovinu.
Áno, USA sa dnes v Karibiku správajú ako gangstri a my musíme vyjadriť našu podporu Venezuele, Kube a ďalším krajinám, ktoré sa chystajú napadnúť.
Keď som na záver vykríkol Patria o Muerte, z hľadiska sa ozvalo zborové Venceremos. Takéto niečo človek nezažije každý deň.
Ďakujem za to a pozdravujem zo Soči - rodí sa nový svetový poriadok a Slovensko je pri tom
❤️

Zdroj: https://www.facebook.com/watch/?v=25073763435607509

Podľa aktualit :

Podujatie bude mať názov 17. November – Deň rešpektu k inému názoru a bude sa konať o šiestej večer.

Robert Fico nenechal pripomienku Nežnej revolúcie len opozícii a občianskemu sektoru. Kým strany PS, SaS, KDH a Hnutie Slovensko si rezervovali námestia po celom Slovensku, strana Smer si zvolala oslavy 17. novembra do nitrianskeho Agrokomplexu. Médiá informáciu oficiálne dostali v pondelok ráno.

Podujatie bude mať názov 17. November – Deň rešpektu k inému názoru a bude sa konať o šiestej večer.

O tom, že Smer plánuje podujatie na 17. novembra viackrát hovoril premiér Robert Fico. Spomenul to, napríklad, aj minulý víkend: „Pokiaľ ide o Smer, my si tiež pripravujeme svoje podujatia,“ povedal Fico v relácii Sobotné dialógy na Rádiu Slovensko. Doposiaľ však o tejto akcii neinformoval na žiadnej sociálnej sieti či vo vyhlásení.

Naposledy upravené:
Podľa aktualit :

Robert Fico nenechal pripomienku Nežnej revolúcie len opozícii a občianskemu sektoru. Kým strany PS, SaS, KDH a Hnutie Slovensko si rezervovali námestia po celom Slovensku, strana Smer si zvolala oslavy 17. novembra do nitrianskeho Agrokomplexu. Médiá informáciu oficiálne dostali v pondelok ráno.

O tom, že Smer plánuje podujatie na 17. novembra viackrát hovoril premiér Robert Fico. Spomenul to, napríklad, aj minulý víkend: „Pokiaľ ide o Smer, my si tiež pripravujeme svoje podujatia,“ povedal Fico v relácii Sobotné dialógy na Rádiu Slovensko. Doposiaľ však o tejto akcii neinformoval na žiadnej sociálnej sieti či vo vyhlásení.

Zdroj: https://www.facebook.com/smersd/videos/651365774725748

Naposledy upravené:

Fico volá po reforme politického systému na princípe slobodných volieb​

Pozn.:
Bolo by načase. Keby zodvihli kvórum aspoň na 10 %, mnoho vecí by sa zmenilo. Prípadne teda ešte:
Prípadne to skombinovať.

🎧 Hovorili čurillovci o prípade Kuciak? Toto sme našli v odposluchoch...

Čurillovci sa jedného rána rozrozprávali a my sme sa nestačili diviť.

Čurillovci hovorili, že Ružu včera dobre doj*bali (tretie osoby) a že Ruža ich chcela odsúdiť, ale že ju prehlasovali v senáte dvaja...

Tento rozhovor sa udial 17.6.2021, teda približne dva týždne po neodsúdení Mariána Kočnera za objednávku vraždy novinára Jána Kuciaka, kde sudkyňu Ruženu prehlasovali prísediaci sudcovia a ja by som ju prehlasovala tiež, lebo sledujúc celý proces okrem utajenej časti nemám pochybnosti o správnosti rozsudku v tejto časti. Dôkazy na odsúdenie Mariána Kočnera neboli.

Či čurillovci hovorili práve o tomto prípade Ruže, to s istotou nevieme... ale nevieme ani o inom prípade, kde by bolo verejne známe, že Ruža chcela niekoho odsúdiť a bola údajne prehlasovaná dvomi prísediacimi sudcami...

Debata skončila týmto výrokom čurillovca:

„Získali akurát to, že sa im to vráti a tá (Ruža) ich rozj*be, že ámen tma“.

Istota, s akou čurillovec VEDEL, že sa prípad vráti Ruži... teda zrejme vedel ako rozhodne Najvyšší súd, bola podivuhodná.

Čurillovec ten budúci rozsudok Najvyššieho súdu neodhadoval... on o tom, že to Najvyšší súd Ruži vráti, informoval ako o fakte.

Zverejňujeme to ako podporu snahy o otvorenie vyšetrovania prípadu smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martinky Kušnírovej, ktorý aj nás ľudsky veľmi zasiahol.

No a ešte uvádzame, že sa k nám dostalo z väznice, že ľudia odsúdení za vraždu Jána Kuciaka, sa netaja tým, že tú vraždu nespáchali.
Fico žiada opätovne vyšetriť vraždu Kuciaka a Kušnírovej

Zdroj: https://t.me/SavennaM/1884

Naposledy upravené:
TS ÚV: Predseda vlády SR Robert Fico sa stretne s generálnym tajomníkom NATO Markom Ruttem

Predseda vlády SR Robert Fico sa dnes, v utorok 18. novembra 2025 o 17.30 h v priestoroch historickej budovy Úradu vlády SR v Bratislave stretne s generálnym tajomníkom NATO Markom Ruttem.

Zdroj: https://t.me/mimisramova/57590

V reprezentačných priestoroch Úradu vlády práve prebieha stretnutie predsedu vlády SR Roberta Fica a GT NATO Marka Rutteho.

Zdroj: https://www.facebook.com/watch?v=1136810911535605

K protestom a zhromaždeniam sa počas celého dňa a aj toho nasledujúceho vyjadrilo mnoho súčasných, či bývalých politikov. Výnimkou nie je ani Jozef Mikloško, bývalý podpredseda vlády ČSFR, niekdajší poslanec NR SR a brat poslanca za KDH Františka Mikloška.
Kto však čakal, že sa taktiež pridá ku kritike súčasnej vlády, ostane zrejme poriadne prekvapený. Svoje úprimné a poriadne odvážne slová napísal na svojom profile na sociálnej sieti. "Pred 36 rokmi som prežil najkrajšie dní svojho života. Po 40 rokoch totality, ktorá padla na smetisko dejín, sme získali šancu zariadiť si život podľa svojich predstáv. Nie každému sa to podarilo. Včera bol deň, keď sme to mohli osláviť. Dopadlo to ináč, aj trápne a nedôstojne. Ani nebo sa na to nemohlo dívať, lialo ako z krhly. Zasa sme videli, že keď svedkovia vymierajú, história a jej výklad sa rýchlo mení. Malo ísť o spomienky na November 1989 – hovorili nám ich tí, ktorí vtedy ani nežili alebo boli pionieri či zväzáci. Od nich sa nikdy nič nedozvieme," napísal v úvode svojho statusu.

Svoje ďalšie slová venoval spomínanému "Murovi". "Akýsi puberťák „Muro“ vykrikoval z hlavnej tribúny: „Kričte, musia sa nás báť, už sa nás boja…“ Keby aspoň vedel hrať na gitaru… Kto ho pozval na tribúnu? Ak sa na jeho „prejave“ bard Novembra Snopko usmieval, potom je niečo zhnité v „štáte dánskom“. Inde zasa akási pani v červenom z mobilu čítala kraviny… Aj jej dav zavolal: „Dosť bolo Fica!“ Premiér bol demokraticky zvolený, prešiel mu rozpočet a novela Ústavy, takže si bude treba počkať na budúce voľby. V r. 2015 urobil bez prestávky 1000 klikov – aj to ho zachránilo po surovom atentáte! Zažili sme všelikoho (GDPR): Mat. Hli. Na. Kor. Šim. Grö… Všetci brešú ale karavána ide ďalej," dodal.
Následne sa vyjadril aj k svojej materskej strane KDH. "Média často skloňujú KDH, najmä preto, že je proti Smeru. Mrzí ma, že KDH chce byť v opozícii do konca sveta. Strany, ktoré nechcú ísť do vlády, už nebudem voliť. Teším sa, že reprezentantov KDH som si včera nevšimol na tribúnach. Fero M. je výnimkou, ale on už bol všelikde (aj v stane s Murom). Netuším, v ktorom klube KDH má dnes členstvo (ja od r. 1989, teraz vo Svätom Jure). Keby boli zajtra voľby, nebudem voliť tých, ktorí mlčia alebo kričia „Čím horšie tým lepšie“. Slovensko si dnes nežije zle. Máme 80 rokov mier, nestrieľa sa, nerozbíjajú výklady. Nedávno som sa stretol manželov z Malty. Na otázku: „Prečo prišli na Slovensko“ odpovedali: „Je tu pokoj, bezpečné a kultúrne prostredie. Môžeme sa všade prechádzať, dať si kávu a tešiť sa z krás vašej krajiny…,“ zakončil svoj pomerne šokujúci status.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom