• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Vtipy

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Z diskusie na telegrame !!!
Ahojte,trošku na odľahčenie:
mám 13 ročného vnuka,siedmaka. S učiteľom matiky si idú už druhý rok po krku. V piatok mali opäť výmenu názorov a vnuk sa ho pýta:a voliť ste boli?učiteľ že áno. Malý sa pýta:a koho? učiteľ: Matovica!vnuk aj celá trieda taký rehot,že sa nedokázali ukľudniť. Keď konečne nastalo ticho,vnuk sa ho pýta:a 500 eur už máte?
😂
😂
😂

Příjde za otcem 5-letý syn a ptá se: - "Co je to politika?"

- "Jak by sem ti to vysvětlil," přemýšlí otec.

- Podívej, to je jako u nás doma: - Já sem kapitalizmus, ja vydělávám peníze a nosím je domů.

- Matka, to je vláda. Ta mi peníze sebere, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení.

- Naše služka, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme.

- Děda, to jsou odbory. Ten dáva pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná.

- Ty sám jsi lid. Pro tebe to všechno všichni děláme.

- A tvůj malý bratříček, tak to je naše společná budoucnost.

- Rozumíš tomu?

Chlapeček se dlouze zamyslí a potom řekne: - "zatím ještě nevím. Nechám si to projít přes noc hlavou."

V noci se probudí kvůli smradu, protože jeho malý bratříček se pokakal. Zajde tedy do ložnice rodičů. Tam spí jenom matka a nedá se vzbudit. Chlapec jde pak do pokoje služky a tam vidí otce, jak si se služkou právě pěkně užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne. Chlapeček se smutně otočí a za rohem vidí dědu, jak se zájmem pozoruje oknem otce se služkou. Ani děda si ho nevšimne. Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout.

Ráno se otec ptá: - "Tak už víš, co je to ta politika?"

Chlapec mu smutně odpoví: - "Už to vím, ale je to trochu jinak, jak jsi mi tvrdil včera.

- A jak, prosím tě?

- No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory k tomu nečinně přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorovaný a naše společná budoucnost leží v sračkách!

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom