• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Zpravodajské služby jako nástroj GP (v kolonii ČR), jejich vliv na vedení police, justice, médií a jiné lokální "elity", střelba na fakultě.

Ještě krkolomnější mi připadalo vysvětlení uváděné ke zranění účastníku výpravy v příslušném videu, že se mstili.
Nevím, jaká zranění máš na mysli, ale ke zranění některých ze studentů došlo při pokusu o útěk, kdy Djatlovovci vstali ráno v tichosti o dvě hodiny dřív. Když byli dohnáni "geology" se samopaly, došlo k fyzické potyčce, kdy banderovci některé studenty vážně zranili a všechny přinutili se vrátit.
Ta zohavení některých obličejů a rozdrcení hrudníků těžkou kládou z pasti na medvědy byla způsobena záměrně, aby to vypadalo jako pomsta Mansiů

Nevím, jaká zranění máš na mysli
To už je jedno to bylo v tom videu Перевал Дятлова: откровения ветерана КГБ, šlo o motivaci proč byla zranění členům výpravy způsobena. Hypotéza, že jim něco mladí řekli a banderovci se za to mstili (považuji za krkolomné vysvětlení). Nejnovější verze zde od Butova je zatím nejpřesvědčivější. Až na ty masové nepokoje, kde zatím nechápu jak by měli být způsobeny na základě rituální vraždy. Na verzi veterána KGB jsem se odkazoval, že tam bylo zmíněno předání informace týkající se jaderné bezpečnosti Ruska, to by způsobilo dle mě větší rozruch než rituální vražda (ta nebude na masy působit, jen jako zajímavost nebo nabíjení nějako egregoru, ale to už je ezo vyšší dívčí rituálem manipulovat dav - takhle by to pravděpodobně nefungovalo).

Možná v tom videu od Butova je nějaké dovysvětlení, ale nehodlám se tím zatím prokousávat.

Naposledy upravené:
To už je jedno to bylo v tom videu Перевал Дятлова: откровения ветерана КГБ, šlo o motivaci proč byla zranění členům výpravy způsobena. Hypotéza, že jim něco mladí řekli a banderovci se za to mstili (považuji za krkolomné vysvětlení). Nejnovější verze zde od Butova je zatím nejpřesvědčivější. Až na ty masové nepokoje, kde zatím nechápu jak by měli být způsobeny na základě rituální vraždy. Na verzi veterána KGB jsem se odkazoval, že tam bylo zmíněno předání informace týkající se jaderné bezpečnosti Ruska, to by způsobilo dle mě větší rozruch než rituální vražda (ta nebude na masy působit, jen jako zajímavost nebo nabíjení nějako egregoru, ale to už je ezo vyšší dívčí rituálem manipulovat dav - takhle by to pravděpodobně nefungovalo).

Možná v tom videu od Butova je nějaké dovysvětlení, ale nehodlám se tím zatím prokousávat.
Taky je možné, že ten veterán, co vypadá jak sňatkový podvodník, může z důvodu loajálnosti ke své "firmě" trošku prášit. Úplně jinak vyzní "banderovci zverbovaní CIA" než "banderovci v řadách KGB". Nebo prostě věří tomu, co mu řekli, že má říkat.
Co se týče politických nálad ve Sverdlovské oblasti, kde se měl převrat zažehnout, v té době, tak to nemám ponětí. Je možné, že to byla oblast, kde měly Chruščovova "tání (oteplení)" nejvíc plné zuby.

Naposledy upravené:
Kdyby někdo měl chuť se dopodrobna seznámit se zmíněnou "verzí Butova", tak zde je odkaz na celý playlist, kde kromě již výše uvedeného souhrného videa je celá řada dílů, které jednotlivé aspekty případu rozebírají podrobněji (všechny díly playlistu se zobrazí po přejití na You-tube)

Zdroj: https://www.youtube.com/playlist?list=PLP2pwZ3L4-sqgUJ-_0mew3Svp8NCxjdhk

Naposledy upravené:
Ještě jeden Y-T kanál, který se mi jeví jako informačně přínosný ohledně (rituální) vraždy Djatlovovy skupiny.

Zajímavý a nedlouhý je např. videorozhovor s vdovou po letci Patruševovi, který objevil (jak již je dnes známo naaranžovaný) stan na úpatí hory Otorten.
Krátce poté, co (podle slov vdovy) začal "soukromé vyšetřování" událostí, stal se obětí "neočekávané" letecké nehody a sama vdova byla vyšetřována orgány státní bezpečnosti (zpravodajské služby).
Z její mimiky a gestikulace během rozhovoru je patrné, že i v době rozhovoru má panický strach z obludnosti zpravodajských složek (státního) aparátu, které tuto hromadnou (rituální) vraždu naplánovaly a provedly.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=xqjAJcXdiqg&t=428s

Naposledy upravené:
Do zpravodajskými službami zinscenované hromadné rituální vraždy studentů a pedagogů FF UK zcela v tragikomickém duchu protekorátně-koloniální reality našeho fašizujícího se Pejzákova plnou parou vplula (opět) "ukrajinská stopa".

Naposledy upravené:
Rozhovor T.Carlsona s bývalým kongresmanem Curtem Weldonem o tom, jak vládní organizovaný zločin (deep state, bažina, kriminální politici + zpravodajské služby) dělali vše proto, aby řízená demolice WTC proběhla.

Dávám to tohoto vlákna proto, že hromadná rituální vražda studentů a pedagogů na FF UK zorganizovaná a provedená zpravodajskými službami bývá (alternativními) médii nazývána "České 11. září" a ve videu uvedené zpravodajské agentury USA se (s největší pravděpodobností) podíleli svou "poradenskou činností" i na následném zametání stop a tvorbě pohádky "O zlém samotáři Davidovi".

Popisek k videu:
Po dvaceti letech v kongresu se Curt Weldon měl stát předsedou sněmovního výboru pro ozbrojené služby, když veřejně zpochybnil zprávu o útoku na WTC z 11. září, jako odvetu Bushova administrativa poslala federální agenty do domu jeho dcery a ukončila jeho politickou kariéru. Weldon se ve svých 77 letech rozhodl říct pravdu o tom, co se vlastně 11. září 2001 stalo.

Přepis českých titulků konce videa (od cca 1:21:10):
Ale Bravo 7 (dokument natočený hasiči) přináší příběh o tom, co se skutečně stalo, očima hasiče. A pak je tam zvukový komentář Oreo Palmera. A pokud jste lidská bytost a posloucháte toho statečného hasiče se třemi dětmi, který riskuje svůj život poté, co vyjel výtahem 40 pater, vyšplhal se svým týmem 38 pater, dorazil do patra dopadu (letadla) a řekl: "Já to zvládnu". A pokud ho tam necháme zemřít, jako by to byla jen nějaká náhoda, pak nejsme slušné lidské bytosti.
Dlužíme Oreo Palmerovi. Dlužíme Rayi Downeymu. Ray Downey nám v r. 93 (předchozí útok na WTC), osm let předtím řekl, že se to stane znovu. Ray Downey nám v Gilmorově komisi řekl, že musíme mít toto fúzní (informační) centrum.
Dovolili jsme nejmenovaným šmejdům a CIA, aby nám bránili mít fúzní (informační) centrum. Dovolili jsme nejmenovaným šmejdům v agenturách blokovat přenos informací, které Scott Philpott a Tony Schaefer a Eiléén Priceová a Eric Kleinsmith měli a které se snažili přenést na ministerstvo spravedlnosti. A také měli informace před útokem na USS Cole, kdy zničili kariéru Kirka Lippolda, velitele lodi Cole. A já jsem ho bránil. Pokud chceme být skutečně zemí, které skutečně záleží na ostatních lidech a na tom, co děláme, musíme tomu dostát.
A jak můžete poslat své dítě do války nebo do boje? A všechny ty kecy o tom, že jim dáme domov a místo k životu a pomůžeme jim - no, skvělé, udělejme to dopředu. Zabraňme tomu, aby potřebovaly domov (útulek), aby potřebovaly zdravotní péči. Zabraňme tomu, aby je musely umístit někam do útulku. Zaměřme se na veterány dříve, než se stanou invalidními. Zaměřme se na hasiče, než zemřou.
Ale média a zpravodajská komunita rády vytvářejí dojem: No, my tam máme všechny ty charitativní organizace. Tyto charitativní organizace nám umožňují dávat peníze, jako by nám na ních opravdu záleželo. Starat se o ně po jejich smrti není totéž jako zabránit jejich smrti. A o to tady jde, zabránit jejich smrti. A já se nezastavím, dokud nepřijmeme nezbytná opatření, aby se to už nikdy neopakovalo.

Zdroj: https://rumble.com/v6s9cq7-svdectv-o-11.-z-t.carlson-and-curt-weldon-rozhovor.html?e9s=src_v1_upp

Naposledy upravené:
Po více než měsíci vyšel na FORUM 24 článek navazující na předchozí sérii o "sebevraždě" Lenky Šimůnkové.
Opět nechybí odrecitování už předtím mnohokrát řečeného - odškodné pro Lenku Šimůnkovou v řádu jednotek milionů, Policie a zas jen Policie, která bude hnízdem všeho zla, neboť zaměstnává darebáky, kteří okrádají své kolegy, jsou v exekucích a dokonce jsou dezinformátory v "alternativních" médiích.

Tak "došlo" na další ze zemí plánovaného Trojmoří, budeme zpřísňovat:
Ten scénář je tak podobný tomu našemu vánočnímu, že ti co je vytvářejí mají snad místo mozku šablonu.

Zdroj: https://youtu.be/YqijwrDkE-M?t=217

(Ne)činností zpravodajských služeb realizovaná rituální vražda studentů a pedagogů FF UK, následně "přikrytá" vyšetřovacími orgány a dle potřeby (např. v předvolebním období) recyklovaná pohůnky mocenských zájmových skupin.

Fórum 24 se na dně koloniálně-protektorátní reality opět předvedlo s plnou parádou:

Naposledy upravené:
Protektorátní investigativní eso opět dokazuje, že dna žumpy, kam jsme spadli po barevné listopadové "revoluci", jsme patrně zatím nedosáhli. Ale co bychom se zdráhali v rámci ušatého předvolebního boje ...

Naposledy upravené:
Domnívám se, že nejvíc se příspěvek hodí do tohoto vlákna
Nedávno jsem "objevil" spisovatele G.A.Sidorova, jehož některé knihy (včetně té, z níž je snímek), se dají stáhnout zde:

Hned v té první zde uvedené (Хронолого-эзотерический анализ развития современной цивилизации, 1. díl) jsou na začátku uvedeny priority (při) řízení lidstva, přičemž nad v KSB uváděnou nejvyšší prioritou (metodologickou) zde stojí ještě dvě - nad metodologickou je "Působení na genetické programy národů a celkově na genofond lidstva", a úplně nejvyšší je "Okultní působení".

1756811169525.webp

Naposledy upravené:
Nedávno jsem "objevil" spisovatele G.A.Sidorova, jehož některé knihy (včetně té, z níž je snímek), se dají stáhnout zde:

Hned v té první zde uvedené (Хронолого-эзотерический анализ развития современной цивилизации, 1. díl) jsou na začátku uvedeny priority (při) řízení lidstva, přičemž nad v KSB uváděnou nejvyšší prioritou (metodologickou) zde stojí ještě dvě - nad metodologickou je "Působení na genetické programy národů a celkově na genofond lidstva", a úplně nejvyšší je "Okultní působení".

View attachment 5666
Áno, o tomto vieme. Viackrát sme Sidorova už rozoberali, už na levanete ale aj na minulých fórach. Kto chce, nech si jeho práce kľudne prečíta.
Ale osobne som proti širšej propagácii a rozboru jeho diel tu na fore.

Áno, o tomto vieme. Viackrát sme Sidorova už rozoberali, už na levanete ale aj na minulých fórach. Kto chce, nech si jeho práce kľudne prečíta.
Ale osobne som proti širšej propagácii a rozboru jeho diel tu na fore.
Zatím jsem toho od něj moc nepřečetl, nicméně po letném "prolistování" pár jeho knížek se domnívám, že to nebude od věci, proto jsem vložil odkaz a vlastně psal příspěvek.
Druhým důvodem jsou ty v jeho pojetí nejvyšší priority řízení, nejvyšší je okultní.
To by vysvětlovalo pro naprostou většinu lidí nepochopitelnost a paralyzující obludnost (pro ještě zcela nepokřivenou slovanskou duši) podobných hromadných rituálních vražd, kterými se GP skrze svůj bezprostřední nástroj, jímž jsou zpravodajské služby, snaží matričně programovat budoucnost.
Srozumitelně to ve svých knihách a videích vysvětluje i Vadim Šegalov.
Viníkem té vánoční obludnosti tedy v žádném případě nemůže být Policie (vyjma případných zasvěcených zkorumpovaných řídících pracovníků), jak je nám v rámci ušaté mediální masírky sugerováno, nýbrž jen a pouze zpravodajské služby jako nástroj GP. A je v podstatě jedno, zda svou činností, či nečinností.
Jinak tvůj postoj nerozebírat Sidorova plně respektuji, ostatně sám bych neměl rozebírat co, neboť jsem zatím nedočetl ani první jeho knížku.

View attachment 5666
Zásadní věci bývají velice jednoduché povahy. Ty dvě "nadstavby" k prioritám mají lidi přesvědčit o tom, že sami nic nezmohou, neboť byli sami buď geneticky poškozeni (omluva ke složní rukou do klína - nemají šanci proti těm, kteří nebyli), navíc to dává cestičku k tomu, aby opět byly upřednostňovány národy, které jsou geneticky nadřazeny těm "poškozeným". Nebo nemají příslušné okultní znalosti, takže potřebují nějakého toho guru, aby je vedl, aby jim vyložil, co je v životě důležité a co není a hlavně, aby je učil, aby se mohli bránit. Takže to opět je от лукавого... Oklikou se vracíme ke kněžím...

Bůh dává lidem šanci v každém okamžiku, kdykoliv se k němu mohou vrátit a získat od něj rozlišení. A zda je koncepce jejich života pro ně přínosná, dokáže víceméně také vyhodnotit každý. I když snazší je to samozřejmě v okamžiku, kdy z toho zavedeného davo-"elitářského" kolotoče nějakým způsobem dokáže vystoupit a podívat se na něj ze strany.

PS: Názorně uvidět, jak to vypadá, když někdo disponuje rozlišením, je vidět třeba právě v tom seriálu Návštěvníci, viz https://kob-forum.eu/2025/09/02/serial-navstevnici-a-dotyk-boha/

Drchlík žádného guru nepotřeboval! A Richardovi by guru sotva pomohl.

Naposledy upravené:
Zásadní věci bývají velice jednoduché povahy. Ty dvě "nadstavby" k prioritám mají lidi přesvědčit o tom, že sami nic nezmohou, neboť byli sami buď geneticky poškozeni (omluva ke složní rukou do klína - nemají šanci proti těm, kteří nebyli), navíc to dává cestičku k tomu, aby opět byly upřednostňovány národy, které jsou geneticky nadřazeny těm "poškozeným". Nebo nemají příslušné okultní znalosti, takže potřebují nějakého toho guru, aby je vedl, aby jim vyložil, co je v životě důležité a co není a hlavně, aby je učil, aby se mohli bránit. Takže to opět je от лукавого... Oklikou se vracíme ke kněžím...

Bůh dává lidem šanci v každém okamžiku, kdykoliv se k němu mohou vrátit a získat od něj rozlišení. A zda je koncepce jejich života pro ně přínosná, dokáže víceméně také vyhodnotit každý. I když snazší je to samozřejmě v okamžiku, kdy z toho zavedeného davo-"elitářského" kolotoče nějakým způsobem dokáže vystoupit a podívat se na něj ze strany.

PS: Názorně uvidět, jak to vypadá, když někdo disponuje rozlišením, je vidět třeba právě v tom seriálu Návštěvníci, viz https://kob-forum.eu/2025/09/02/serial-navstevnici-a-dotyk-boha/

Drchlík žádného guru nepotřeboval! A Richardovi by guru sotva pomohl.
Opakuji, že jsem ještě nedočetl od Sidorova ani první knihu, takže se k tomu, zda je to от лукавого nemohu vyjádřit. Zatím se mi zdá, že ne, proto jsem dal odkaz.
Mě osobně se от лукавого ale určitě jeví zneužívání informačního náskoku zpravodajskými službami v zájmu GP proti svým zřizovatelům, tedy občanům vlastního státu, kteří potom celkovou obludnost podobných rituálních vražd, jako byla ta na FF UK, nejsou ani schopni pochopit a v rámci zachování si duševní rovnováhy to sami raději podvědomě vytěsňují.
Co Bůh chce- nechce, dává-nedává sice nevím, ale měl by podle KSB být "živá, myslící, všeobjímající, všepronikající (všeprostupující) éterická bytost" (V.A.Jefimov) a dám za to krk, že si určitě nepřeje, aby bytosti stvořené k jeho obrazu byly tahány za nos státem organizovanými tlupami informace zneužívajících de facto zlo-činců ...

Naposledy upravené:
Viackrát sme Sidorova už rozoberali, už na levanete ale aj na minulých fórach. Kto chce, nech si jeho práce kľudne prečíta.
Jen malá faktická poznámka, nejedná se o pokus o propagaci nebo rozbor díla G.Sidorova.
Díval jsem se na ty články na Levanetu:

Jedná se vesměs o překlady jednotlivých kapitol z různých jeho knih a o překlady rozhovorů s ním.
Z té jeho řady "Chronologicko-ezoterická analýza vývoje současné civilizace je tam pouze překlad části 2. svazku, jehož celý český překlad existuje a dá se stáhnout:

Zdroj: https://t.me/ksbforum/40993

Překlad první knihy (dle mého názoru klíčové) kupodivu dodnes patrně není, přičemž se to řešilo v diskuzi pod jedním z příspěvků již v r. 2018:
Odkaz na knihu v ruském originále je výše ve vlákně.

Naposledy upravené:
Zásadní věci bývají velice jednoduché povahy. Ty dvě "nadstavby" k prioritám mají lidi přesvědčit o tom, že sami nic nezmohou, neboť byli sami buď geneticky poškozeni (omluva ke složní rukou do klína - nemají šanci proti těm, kteří nebyli), navíc to dává cestičku k tomu, aby opět byly upřednostňovány národy, které jsou geneticky nadřazeny těm "poškozeným". Nebo nemají příslušné okultní znalosti, takže potřebují nějakého toho guru, aby je vedl, aby jim vyložil, co je v životě důležité a co není a hlavně, aby je učil, aby se mohli bránit.
Sice se zatím prokousávám první knihou výše zmíněné řady a přečetl jsem něco málo na Levanetu, nicméně si dovolím tvrdit, že to patrně nebude případ popsaný v citaci.
Stejně tak si troufnu tvrdit, že autor píše plně z pozic KSB a zda ty "jeho dvě nadstavby" jsou pouze jeho výmyslem (popř. pokusem o diskreditaci KSB), či pouze "šlápnutím na kuří oko" někomu, pro něhož je šíření této informace nežádoucí, lze asi posoudit až po přečtení podstatné části jeho děl.

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom