Rozhovor T.Carlsona s bývalým kongresmanem Curtem Weldonem o tom, jak vládní organizovaný zločin (deep state, bažina, kriminální politici + zpravodajské služby) dělali vše proto, aby řízená demolice WTC proběhla.
Dávám to tohoto vlákna proto, že hromadná rituální vražda studentů a pedagogů na FF UK zorganizovaná a provedená zpravodajskými službami bývá (alternativními) médii nazývána "České 11. září" a ve videu uvedené zpravodajské agentury USA se (s největší pravděpodobností) podíleli svou "poradenskou činností" i na následném zametání stop a tvorbě pohádky "O zlém samotáři Davidovi".
Popisek k videu:
Po dvaceti letech v kongresu se Curt Weldon měl stát předsedou sněmovního výboru pro ozbrojené služby, když veřejně zpochybnil zprávu o útoku na WTC z 11. září, jako odvetu Bushova administrativa poslala federální agenty do domu jeho dcery a ukončila jeho politickou kariéru. Weldon se ve svých 77 letech rozhodl říct pravdu o tom, co se vlastně 11. září 2001 stalo.
Přepis českých titulků konce videa (od cca 1:21:10):
Ale Bravo 7 (dokument natočený hasiči) přináší příběh o tom, co se skutečně stalo, očima hasiče. A pak je tam zvukový komentář Oreo Palmera. A pokud jste lidská bytost a posloucháte toho statečného hasiče se třemi dětmi, který riskuje svůj život poté, co vyjel výtahem 40 pater, vyšplhal se svým týmem 38 pater, dorazil do patra dopadu (letadla) a řekl: "Já to zvládnu". A pokud ho tam necháme zemřít, jako by to byla jen nějaká náhoda, pak nejsme slušné lidské bytosti.
Dlužíme Oreo Palmerovi. Dlužíme Rayi Downeymu. Ray Downey nám v r. 93 (předchozí útok na WTC), osm let předtím řekl, že se to stane znovu. Ray Downey nám v Gilmorově komisi řekl, že musíme mít toto fúzní (informační) centrum.
Dovolili jsme nejmenovaným šmejdům a CIA, aby nám bránili mít fúzní (informační) centrum. Dovolili jsme nejmenovaným šmejdům v agenturách blokovat přenos informací, které Scott Philpott a Tony Schaefer a Eiléén Priceová a Eric Kleinsmith měli a které se snažili přenést na ministerstvo spravedlnosti. A také měli informace před útokem na USS Cole, kdy zničili kariéru Kirka Lippolda, velitele lodi Cole. A já jsem ho bránil. Pokud chceme být skutečně zemí, které skutečně záleží na ostatních lidech a na tom, co děláme, musíme tomu dostát.
A jak můžete poslat své dítě do války nebo do boje? A všechny ty kecy o tom, že jim dáme domov a místo k životu a pomůžeme jim - no, skvělé, udělejme to dopředu. Zabraňme tomu, aby potřebovaly domov (útulek), aby potřebovaly zdravotní péči. Zabraňme tomu, aby je musely umístit někam do útulku. Zaměřme se na veterány dříve, než se stanou invalidními. Zaměřme se na hasiče, než zemřou.
Ale média a zpravodajská komunita rády vytvářejí dojem: No, my tam máme všechny ty charitativní organizace. Tyto charitativní organizace nám umožňují dávat peníze, jako by nám na ních opravdu záleželo.
Starat se o ně po jejich smrti není totéž jako zabránit jejich smrti. A o to tady jde, zabránit jejich smrti. A já se nezastavím, dokud nepřijmeme nezbytná opatření, aby se to už nikdy neopakovalo.
Zdroj: https://rumble.com/v6s9cq7-svdectv-o-11.-z-t.carlson-and-curt-weldon-rozhovor.html?e9s=src_v1_upp