Správy z Čiech

vláda šáhla na státní ruský majetek​

Vláda se odhodlala zmrazit ruský státní majetek na území Česka​

Česká republika zmrazila ruský státní majetek v zemi​

Vláda České republiky zavedla národní sankce proti Federálnímu státnímu unitárnímu podniku „Goszagransobstvo“, struktuře Správního odboru prezidenta Ruské federace, který spravuje ruský státní majetek v zahraničí. Rusko tak již nebude moci nakládat se svými nemovitostmi a účty v republice.
„Vláda dnes na můj návrh schválila zmrazení ruského státního majetku v České republice. Tady končí komerční aktivita, kterou Rusko financuje vraždy Ukrajinců,“ napsal český ministr zahraničí Jan Lipavský.

Firma, která spravuje ruský majetek v Česku, se ocitla na sankčním seznamu. Nemůže dál pronajímat byty​

Vláda ve středu schválila přidání podniku pro správu ruského majetku v zahraničí na národní sankční seznam. Podnik v Česku provozuje a spravuje mnoho nemovitostí, které jsou majetkem Ruské federace. Na tiskové konferenci po jednání vlády to řekl ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti). Počet záznamů na českém sankčním seznamu se tak zvedl na sedm

zmrazujou cely rok 2023 - brali oligarchům

ČR zmrazila ruský sankcionovaný majetek v hodnotě 347,36 milionu eur​

 
Naposledy upravené:
Ať žije svoboda slova.
Ministerstvo vnitra ČR rozhodlo, že použití propalestinských hesel může být trestné.

Na dnešním jednání se zástupci ministerstva vnitra, policie či Nejvyššího státního zastupitelství shodli, že užití hesla - From the River to the Sea/ Palestine will be free v překladu Od řeky k moři/ Palestina bude svobodná, je problematické a mohlo by naplňovat znaky trestného činu.

„Mohlo by se jednat zejména o následující ustanovení trestního zákoníku: § 312e Podpora a propagace terorismu, § 356 Podněcování nenávisti proti skupině osob, případně § 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia,“ dodalo ve zprávě vnitro s tím, že veškeré okolnosti používání tohoto hesla bude policie vyhodnocovat individuálně.

Zdroj: https://t.me/neCT24/45445
 
Ať žije svoboda slova.
Ministerstvo vnitra ČR rozhodlo, že použití propalestinských hesel může být trestné.

Na dnešním jednání se zástupci ministerstva vnitra, policie či Nejvyššího státního zastupitelství shodli, že užití hesla - From the River to the Sea/ Palestine will be free v překladu Od řeky k moři/ Palestina bude svobodná, je problematické a mohlo by naplňovat znaky trestného činu.

„Mohlo by se jednat zejména o následující ustanovení trestního zákoníku: § 312e Podpora a propagace terorismu, § 356 Podněcování nenávisti proti skupině osob, případně § 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia,“ dodalo ve zprávě vnitro s tím, že veškeré okolnosti používání tohoto hesla bude policie vyhodnocovat individuálně.

Zdroj: https://t.me/neCT24/45445

Tleskám jim. Současný režim pracuje usilovně na tom, aby byl co nejrychleji označen za totalitní. Vyroste jim to co zaseli.
Snad potom konečně dojde k probuzení a pochopení toho, kdo je kdo. Co pro tuto zemi udělali bolševici a co tato fašistická chátra.
 
Je to na strane 354. Martynov je senzibil, liečiteľ a filozof. Podľa neho ďalší osud duše po smrti závisí od toho, aké silné dojmy/emócie zanechal v druhých ľuďoch na zemi. Či na neho myslia v dobrom alebo zlom, či ho milujú alebo nenávidia.
A když se o tom nebude mluvit, tak ty emoce zmizí?
Já si to rčení vysvětluji tak, že "duše" zemřelého ty pomluvy slyší a pomstí se za ně.
 
ČESKO: Světový průšvih v Česku? Dle dat OECD „hoří“ v České republice ceny elektřiny a jiných energií už i v měřítku globálního srovnání například s Izraelem, Novým Zélandem či Koreou. Zatímco v Nizozemí elektřina padá o víc než třetinu, přesněji o 38,2 %, v ČR její cena dle předložených dat stoupla o 12,5 %. Jde o meziroční statistiky za září. Nepěkně vyhlíží i graf vývoje HDP evropských zemí oproti době před pandemií.

Takhle za Fialy vydělali miliardy! Zaorálek rozkryl Křetínského a další
Někdejší ministr zahraničí a matador sociální demokracie Lubomír Zaorálek se postavil před kameru a pořádně se rozjel. Kvůli vysokým cenám energií.
A natvrdo vyložil svůj pohled na to, kdo je vinen. Kdo je vinen tím, že české domácnosti a české podniky mají tak vysoké ceny energií.
 
K dění v našich luzích a hájích...

PRO jako imitačně provokační projekt prochází vnitřním rozkolem.
Další kanalizace odporu chcimírů, věčných husitů,...?


Zdroj: https://odysee.com/@Matro%C5%A1:6/Petra-Redova-Rajchl-zklamal-moji-duveru:e


Tak nějak mi to celou dobu vycházelo podezřelé, ale nechtěl jsem být za strašáka předem.
Uvidíme kam teď zamíří lidé jako je Rédová, Vidlák a další revolucionáři, kteří byli donuceni opustit PRO. Mají potenciál a PRO jim paradoxně pomohlo se zviditelnit (opičí pracka). Pochopí konečně kam patří a za koho kopou = proč logicky museli být odejiti z projektu PRO, který vlastní úplně někdo jiný?

Je potřeba se spojovat odspodu a bušit do systému informačně, bez-struktureně. Struktury (strany) jsou prolezlé profi trockisty a rezidenty a když z počátku ne, jsou tam rychle doplněni (tohle současný režim zvládá dokonale).
Žádný spasitel nám z nebe nespadne, nebude to ani Rajchl, ani nikdo jiný. Nejprve je třeba vytvořit informační prostředí - aktivistickou náladu ve společnosti, aby si lidi přestali nechat ka..t na hlavu. Potom až si nebudou jistí, kdo se na ně dívá a co v příštím momentu udělá, ztratí odvahu škodit a zalezou.
 
PRO jako imitačně provokační projekt prochází vnitřním rozkolem.
i. Pro tentokrát si nálepku “imitačně-provokační projekt“ ještě chvíli ponechám v dlani. Výpočet není dokončen. Ale počítám, že mnoho už nechybí. Takže zatím pracuji paralelně se všemi 4-mi možnými kombinacemi vyplývajícími pro dvojice “Rédová : Rajchl” a “padouch : hrdina“. Ano, interně se již někam kloním, ale opakuji: výpočet není dokončen. Pokoušet se z následujícího textu dedukovat “kam se kloním” je čistě “na vlastní nebezpečí” :- )

ii. Ať tak či tak, počítám, že významnou roli hraje stanovisko Vidláka. Proč?

ii.1 Protože Vidlák píše každý (!) den 1 článek. Ke sněmu strany PRO se (k dnešnímu dni, 17.11.2023) vyjadřuje ve 2 článcích:
12.11.2023
14.11.2023
A musím říct, že jsem byl poněkud překvapen (poklidným?) vyzněním obou článků.
Ten první musím hodnotit jako přísně neutrální, až “nadstranický”. A, jak sám píše, bezemoční. (Cituji: “Hned na úvod zklamu všechny, kteří ode mě čekají nějaké pikantní a bulvární informace ze zákulisí. … Informace jsou u Vidláka jako zpovědní tajemství.”) (Pochopil jsem, že Vidlák >není< členem stany PRO.)
Ten druhý je jakýsi “nekrolog” Petry Rédové, kde vyjmenovává její zásluhy a co s ní prožil při společných akcích PRO. Rajchl >není< zmíněn vůbec. Zato opakuje svoji tezi z předchozího článku: “Už jsem psal, že nebudu vynášet žádné informace, protože ctím svoje vlastní zpovědní tajemství.”. Když to tak spočítám, tak článek má celkem 16 odstavců, ale pouze 2 až 3 odstavce (A není to málo, Antone Pavloviči?:- ) v druhé polovině článku se zabývají kritikou okolností, za nichž Rédová + “50” byli odejiti. Článek je zakončen poněkud divadelní formulkou “Petro, jsem s Tebou!”.

ii.2 Pod oběma články jsem si pročetl i rozsáhlou diskusi. A pod druhým článkem (ten ze 14.11.2023) mne zaujal tento diskusní příspěvek:
"Ještě včera a předevčírem Vidlák, jako by nic. To se stává, darwinismus, vidím do toho, ale je to moje zpovědni tajemství. Nic vám nemohu říct. Dneska zase jinak. „Requiem za panenku“, pak otřít slzy a zase agitka Rajchlovi jako dřív?"

ii.3 Počítám Vidláka za 3. Zemanova avatara, jak jsem psal zde
Avatar 3 - Vidlák
A u koho byl Vidlák někdy kolem 26.09.2023 na návštěvě? Tedy >před< sněmem strany PRO, který se konal v sobotu (!) 11.11.2023, v den úmrtí Karla Schwarzengerga?
A co je zajímavé?
Z článku cituji Vidláka: “Dostal jsem od něj (od Miloše - pozn. Počtář) spoustu dobrých rad i postřehů, které jsem zatepla donesl Jindrovi Rajchlovi.”
Takže čí vlastně byla ta “čistka” v PRO?

iii. Stanovisko Rédové k celé operaci dodal Buran v mnou na začátku uvedeném linku. Stanovisko Rajchla dodávám pro vyvážení já zde

Zdroj: https://www.facebook.com/rajchl.jindrich/videos/2143630272641655

iv. Co mohu připočítat “k tíži“ obou zmíněných aktérů?
Z Rajchla dokáže jít strach, pro zájemce detaily zde
Zájemcům doporučuji ještě jednou shlédnout oba projevy Rajchla (úvodní a závěrečný) na demonstraci 11.3.2023, možná s vypnutým zvukem, a sledovat jeho >řeč celého těla< a >mimiku obličeje<.
A Rédová provozuje svoje vlastenectví odkud?
Z malobritánie. (Což mimo jiné sama potvrzuje i v Buranem linkovaném videu.)

v. Na závěr si můžeme operaci “rozkol v PRO” propočítat z pohledu v minulosti uplatněných podobných šablon.

v.1 událost potvrzuje “moji” často opakovanou tezi, že “v každé organizaci (kolektivní entitě), jsou vždy 2 křídla”; jak se daný objekt chová navenek je určeno tím, které z křídel má dlouhodobě “navrch”; mezi křídly probíhá v jisté míře boj (soutěž) a tak se může stát, že (i v závislosti na vnějších okolnostech) nastanou vnitřní okolnosti, kdy původně slabší křídlo převládne; kdysi-klausova-ods, kdysi-zemanova-čssd, Okamurův Úsvit i SPD by mohli vyprávět; a vyprávět můžeme i “my sami” - stačí se podívat na osudy některých předchůdců tohoto fóra

v.2 Vezměme si ještě 1x kdysi-okamurův-úsvit. Úsvit byl Okamurovi vytunelován pod vedením agenta Marka Černocha, který nakonec (avšak až po ukončení poslaneckého mandátu, přirozeně :- ) po cca 4 letech od začátku tunelu skončil v přípražské ODS. (viz wiki ) Okamura musel začínat prakticky od nuly…

v.3 Vezměme si SPD. Tady to Okamura ustál, dokonce i když útok byl sofistikovanější, než ten předchozí. O projektovi Volném jsem toho napsal na tomto i na předchozích fórech dost, kdo hledá najde. Okamura to ustál za cenu toho, že musel “nedemokraticky” a “v hodině dvanácté” zrušit celou Moravskoslezskou >krajskou< organizaci SPD, kterou Volný jakožto její předseda ovládl, i personálně. Toho pak “v pravý čas” (tedy před volbami) využíval vzducho-net a bušil do SPD co to šlo. Mimo jiné i s pomocí jistého Roberta Vašíčka, člena pražské SPD.
Na tomto místě jenom připomenu, že Volnému bylo - v rámci jeho píár - dovoleno opravdu hodně. Mohl v přímém přenosu na ČT v hlavním vysílacím čase, dokonce v pořadu Jákoba Eisenkrafta (známého též jako Železný), urážet Vencu Flašku. Mohl se v poslanecké sněmovně prát u řečnického pultíku a ve sněmovně chodit - spolu se svým kumpánem - bez roušky uprostřed plandemie. A v neposlední řadě mu bylo v poslanecké sněmovně dovoleno >beztrestně říkat pravdu o plandemii<. Kdo z nás to má?
Tento luxus nás stál “maličkost”: 1 až 1.5 milionu propadlých hlasů v následných parlamentních volbách. A spolu s Rychetského ústavním podrazem ohledně volebního zákona nám projekt Volný zařídil vládu fijalového pětihnusu.

v.4 Ajajaj. Kdopak nám to tady “šije” do strany PRO? Ano, již výše zmíněný Robert “mluvící hlava“ Vašíček.
Vašíčkův status na KsichtoKnize
(Ne, jeho soc. sítě nesleduju, vyjelo mi to gúglem, když jsem hledal informace o sněmu strany PRO :- ) (Mimochodem, původně mi to vyjelo ještě jinak: jeho status totiž publikoval jeden z ventilátorů, skryta pravda tečka cz.)

v.5 Petra Rédová Fajmonová se zviditelnila svojí prací během čeho? Během plandemie.
A jaká byla její funkce ve straně PRO? To je ale náhodička. Předsedkyně Jihomoravské >krajské< organizace. (Pokud se nemýlím, byla dokonce místopředsedkyní celého PRO.) (Že by se Rajchl poučil od Okamury a zasáhal tentokrát včas, tedy v dostatečné vzdálenosti od voleb?)

v.6 A zde je nedávná epizoda Rédové se samotným PePou.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=kdC2WuHurhU

Ajajaj. Tak to je velmi nepříjemná pečeť. Petra Rédová v tandemu se známou firmou, policejním provokatérem Jirkou “lidovým řečníkem” Černohorským. Na TyTrubka “služebním” kanále RaptorTV. Jiří Černohorský patří k personám, které mám velmi dobře propočítané (kdo hledá, najde si moje příspěvky na tomto i předchozích fórech). Vynořil se už v roce 2015, kdy začala migrantská invaze do EU. Řečnil “z lidu“ na mnoha tehdejších protimigrantských demonstracích. Prokázal schopnost mluvit spatra k davu bez pomoci techniky tak, že ho bylo fakt slyšet; má silný hlas a dokáže velmi dobře improvizovat. A projevil určitou schopnost manipulovat dav: klidně by mohl dělat člověka, který studentskou demonstraci dovede z Albertova na Národní třídu. Okamura (čerstvě se tehdy dostal do parlamentu, ještě s Úsvitem), který se demonstrací účastnil, a některé i pořádal, se mu vyhýbal, jako čert kříži. Holt měl čuch nebo věděl víc. Takže je na místě otázka: jedná Rédová vědomě nebo nevědomě? Ať tak či tak, v její prospěch to nehovoří. A kolik jiných - podobně postavených - představitelů opozičních stran chodí provokovat na takové akce?
A hned se toho chytl bulvár, jak prej PePa supr zareagoval.
Cože? To tady jako máme PePu I., který projev o státním svátku 28.10.2023 čte ze čtecího zařízení a ještě ho “sichrují” papíry na řečnickém pultíku. A pak tady máme PePu II., který na diskusi s občany odpovídá cca 5 minut spatra jako kniha, bez čtecího zařízení, bez papírů, na náhodný/“zákeřný” dotaz ‘známé dezinformátorky’ z publika. A bulvár si to ještě pochvaluje, jakože: “Prezident jí odpověděl poměrně obšírně, neopomněl ale rozbít ani jeden z argumentů, které dezinformační scéna používá.”.
Zajímavé také je, jak Černohorský na videu vysvětluje, jak s Rédovou “nemohli pokládat dotazy”, protože když přišli, tak si ho ochranka vzala bokem: “pane Černohorský, vy jste docela slavnej…” a že “moderátorka dostala instrukce”, aby se jim vyhýbala. Je proto zvláštní, že když ke konci diskuse moderátorka chodí s mikrofonem mezi publikem a ptá se, jestli je ještě nějaký dotaz, tak Černohorský zahlásí “tady je dotaz” a moderátorka v klidu předá mikrofon Rédové, která sedí vedle Černohorského a on to natáčí na mobil.

v.7 Ať už je to jak chce, dva kohouti (Rédová/Rajchl) na jednom smetišti být nemohou. (Vtip: “Proč Miloš Zeman nezaložil ODS? Protože Václav Klaus byl rychlejší.”)

Věci nejsou, čím se zdají být.
 
Naposledy upravené:
Jiří Havel spolu s Luďkem Růžičkou a Martinem Kollerem rozebrali roky 1939, 1989 a 2021 Zaznívají tam od JH i LR občas nepřesnosti - možná schválně ?
Všímám si barevného ladění celého videa, barevného ladění webu paralelne tecka cz, včetně barevného ladění oblečení moderátora na videu.
Na pozadí za moderátorem lví hlava.
Ja v jej mene skôr počujem leva (lájen - ako v anglickej výslovnosti)
A LEV je symbol židovstva. V erboch sa tento symbol vyskytuje všade, kde sa židovstvo trochu obtrelo.

Lev je rozšírené židovské meno: Lev Bronštajn, Lev Sedov, Lev Kamenev...

V jazyku jidiš znie Lejba.

V hebrejčine znie "Arie" View attachment 2429, takto hovoria aj zvieraťu - levovi, aj človeku s menom lev.
Viď Ariel Šaron, v preklade Lev Šaron.
Len si nemýľte Arie s Ariec :)

Koleno Izraela, do ktorého sa schoval GP bolo koleno Levítov.
Bolo to koleno, ktoré vzniklo z Jakubovho syna Léviho.

Lev je kráľ zvierat. Podľa talmudu sú gojim (nežidia) zvieratá. Žid kráľ nežidov.

Konečně to tady padlo.
A co má ve znaku ČR? A mělo Československo?
Lva.
A ne ledajakého, ale dvouocasého.
A co ten modrý klín ve vlajce ČR, dříve Československa?
Ten počítám, že je jewrejo-zednářský.
A s čím ještě už dlouho počítám?
Že Československo je ležatý Izrael.
(Jmennou heuristiku aplikovat na zúčastněné už ani netřeba ;- )
Šalom :- )
Ale můžeme se bavit o tom, že o reprezentanty kterého ze dvou (protichůdných) křídel jde.
 

Jak utopit ministra Rakušana aneb Konec pošty v Čechách. Komentář Štěpána Chába​

Jak zachránit Českou poštu, která ještě v roce 2017 pracovala s plusovým rozpočtem 110 milionů, a pak, světe div se, spadla do neřešitelných dluhů. Ocitla se tak, předpokládám, v předprivatizačním procesu řízeného chudnutí, zneschopňování, kulačení, aby mohla být předána do privátních rukou za co nejmenší peníze. Ostatně podobně probíhala privatizace v devadesátých letech.

Českou poštu by šlo zachránit. Samozřejmě. Všechno jde postavit na nohy, prohnat vývojem do současnosti. Jen by to chtělo trochu vůle a méně kamarádů, kteří by rádi přišli k výnosnému byznysu za minimum vkladů. A takových kamarádů se najde vždycky dost, když je na pořadu dne zlikvidovat jeden dosud stabilní státní podnik. . .

Jenže sledujeme řízenou destrukci České pošty a její vyřazení z konkurenčního prostředí. Přibližně do Rakušanova nástupu jsem z jakéhosi národního cítění při objednávce na internetu vždy zadával jako dopravce Českou poštu. Teď? Zásilku doveze za týden. Doprava je zpravidla dražší. Česká pošta se tak stala poslední možností. Proč to tak je? Aby Rakušanovi kamarádi z byznysu zaplatili při jejím odkupu násobně méně, než kolik by byla její cena jako dominantního dopravce na trhu?
 
Co se stane, když na síti X (známé dřív jako tvitr :- ) zpravodaj ČT "vybočí z řady" a sdílí informaci, která upozorňuje na reálný trend?
A navíc to učiní tak "zákeřně" (použije UK zdroj :- ), že to ani není možné označit za dezinfo?
19.11.2023
 

vláda šáhla na státní ruský majetek​

Vláda se odhodlala zmrazit ruský státní majetek na území Česka​

Česká republika zmrazila ruský státní majetek v zemi​

Vláda České republiky zavedla národní sankce proti Federálnímu státnímu unitárnímu podniku „Goszagransobstvo“, struktuře Správního odboru prezidenta Ruské federace, který spravuje ruský státní majetek v zahraničí. Rusko tak již nebude moci nakládat se svými nemovitostmi a účty v republice.
„Vláda dnes na můj návrh schválila zmrazení ruského státního majetku v České republice. Tady končí komerční aktivita, kterou Rusko financuje vraždy Ukrajinců,“ napsal český ministr zahraničí Jan Lipavský.

Firma, která spravuje ruský majetek v Česku, se ocitla na sankčním seznamu. Nemůže dál pronajímat byty​

Vláda ve středu schválila přidání podniku pro správu ruského majetku v zahraničí na národní sankční seznam. Podnik v Česku provozuje a spravuje mnoho nemovitostí, které jsou majetkem Ruské federace. Na tiskové konferenci po jednání vlády to řekl ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti). Počet záznamů na českém sankčním seznamu se tak zvedl na sedm

zmrazujou cely rok 2023 - brali oligarchům

ČR zmrazila ruský sankcionovaný majetek v hodnotě 347,36 milionu eur​

Precedens, ktorý bude použitý neskôr aj na iné teraz Čechy milujúce štáty, a potom bude použitý nielen v Čechách. Vďaka Lipavský oslobodíš nás od amíkov a Izraelu...
 
Dobře mluvit nemohu a špatně mluvit nechci. (Miloš Zeman, parafrázuji)

(Popravdě, rčení “o mrtvých jen dobře” nerozumím. Takže ”za živa” mohu mluvit i zle, zatímco “za mrtva” už ne? Jaký je mezi tím rozdíl?
Pravda ovšem je i taková, že se začínám “necítit dobře”, pokud bych měl toto pravidlo porušovat. Možná je zde ještě otázka, >na koho< se toto pravidlo vlastně vztahuje. Jinými slovy a poněkud zjednodušeně: čím více osobních kontaktů s daným člověkem mám, tím větší je u mne nechuť toto pravidlo porušit. A čím je daný jedinec více veřejně známý a nemám s ním žádné osobní kontakty, tím menší je u mne nechuť toto pravidlo porušit.)

Rád bych napsal, že ho počítám - hned po Vencovi Flaškovi - za druhého největšího vlastizrádce. Ale nemohu! Protože nevím o tom, že by svou vlast zrazoval! Tím, kam odjel zemřít, ukázal ten lišák, kde je jeho pravá vlast - Rakousko.

Zbývá tedy odpovědět na poslední 3 otázky:
i. Proč měl (má?) Miloš Zeman na své “chatě” (spíše tvrzi) v Novém Veselí na poličce knihovny postavenou cca 25 cm vysokou loutku Schwarzenberga?

ii. Proč se MZ a KS v “poslední době” navštěvovali? Dokonce navzájem?
(A všimněme si toho hlasitého mlčení/nekritizování ze strany mediální liberožumpy.)
(A všimněme si, že byli oba na vozíku.)

iii. Proč KS rituální mediální sebevraždou prostřednictvím Benešových dekretů v posledním prezidentském televizním duelu zařídil první volbu Zemana prezidentem?
(KS je všechno, jenom ne blbý nebo senilní. Nenechme se zmást jeho šepláním, nedokonalou češtinou, či dokonce legendárním “pospáváním”. Ohledně onoho “pospávání”. Mohlo jít klidně o symptom choroby, kterou mohou trpět i mladí lidé. A také vzpomeňme na tzv. “ožralého Zemana u Korunovačních klenotů“ v podání mediální liberožumpy. Počítám, že nyní už každý vidí, že šlo o příznaky jeho probíhající polyneuropatie, kterou tehdy jestě dokázal “ustát”, ale která ho nakonec přivedla na vozíček. Zemanovo okolí to tehdy - a je otázka proč? - maskovalo pohádkou o viróze. Nikoliv, byl střízlivý a virózu neměl.)

Závěrem jsem nucen, ač nerad, přiznat KS, jako protivníkovi (na rozdíl od mnoha jiných), aspoň jakousi úroveň.
(Nakonec i přírodní národové měří sílu svých bojovníků silou poražených nepřátel.)
Co se týká vztahu MZ x KS, tak tohle pan VK z Aeronetu zdůvodňoval kdysi tak, že oba jsou to vysokostupňový zednáři, KS má být dokonce na vyšším stupni než MZ. Vím, VK je VK a čí asi je projekt Aeronet tuším také, ale určitou váhu té informaci přesto dávám. Navíc ten Zemanův obdiv k Masarykovi také má svůj důvod. A podle mého názoru i jejich role byla podobná, oba měli stát udržet v určitém stavu a připravit ho na jeho budoucí roli, ale o národ vůbec nešlo. V případě Masaryka byla ta role zdrojová základna pro Hitlera (a most pro vpád do Ruska).
 
Naspäť
Top Bottom