2023 slov

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

tael

Člen
Kam jsme se to dostali?
Všude kolem samá lež!
Jak k tomu mohlo dojít?
Je to jednoduché.
Pravda sestává z drobných dílčích pravd, jež na sebe logicky navazují, dohromady spolu ladí a tvoří bezrozporný celek. Jakmile jednu dílčí pravdu z toho celku vytrhneme a nahradíme ji lží, tato lež začne tlačit na ostatní pravdy, a i ony se postupně změní na lži.

Takže na příklad, když někdo tvrdí, že Rusko 24.2.2022 bezdůvodně napadlo suverénní ukrajinský stát, tak lže. Podívejme se na ten výrok podrobněji, konkrétně na jeho část – „bezdůvodně“! Co tomu napadení předcházelo? Zaprvé je nutné zmínit těsně předcházející události v podobě masivních dělostřeleckých útoků na východní části Ukrajiny. Potom násilný státní převrat v roce 2014 tzv. Majdan, po němž začalo vyzbrojování Ukrajiny stranou vnějších účastníků a rozhořel se de facto válečný konflikt na východě Ukrajiny.
Před zahájením Speciální vojenské operace probíhalo vše v tichosti, bez pozornosti médií.
Také jistá forma lži.
Dnes již můžeme identifikovat i dlouhodobější procesy budování nenávisti k Rusku, zejména u ukrajinské mládeže. Po roce 2014 vzkříšení nechvalně známé banderovské tradice z 2. světové války. Aby tu svou lež o „bezdůvodnosti napadení“ mohli vypustit do éteru, museli začít lhát už před tím, když neinformovali o násilnostech a intenzivním vyzbrojování Ukrajiny.
Dále porušování Minských dohod.
Z dlouhodobého hlediska je potřeba zmínit mnohačetná porušení slibu o nerozšiřování NATO směrem k ruským hranicím. Také zjevná forma lži.
Tedy první lživý fragment o bezdůvodnosti vzniku konfliktu je vyvrácen.

Další součást lživého tvrzení: „suverénní ukrajinský stát“.
O něčem takovém nemůže být ani řeč.
Řízení Ukrajiny se po převratu v roce 2014 dostalo plně do rukou zahraničních struktur. Ukrajinu nelze za stát považovat, neboť jeho funkce v podobě realizace podmínek rozvoje obyvatelstva jsou vypnuty nebo degradovány. Zůstal jediný úkol – všestranná podpora dosažení utajeného dlouhodobého cíle nadnárodních struktur v podobě převzetí řízení nad Ruskem a následně jeho rozbití na menší územní celky a jejich ovládnutí.
Lží je i to, že celý konflikt vznikl a probíhá pouze mezi Ukrajinou a Ruskem.
Vzhledem k tomu, že Ukrajina minimálně od roku 2014 není samostatnou entitou, tak od samého počátku jde o konflikt mezi Ruskem a Západem, resp. jeho řídicím centrem (USA/GB). Znovu se nabízí otázky: „Komu leží Rusko v žaludku?“ „A proč se každé nové století otevírá nějakou formou nájezdu na Rusko?“ „Kdo za tím vším stojí a s jakou motivací?“ Jedno je jisté. Obyčejní lidé k tomu vždy přijdou jak slepý k houslím.
Aby tu lež o „bezdůvodné agresi“ udrželi, musí ji neustále dokola opakovat. S vědomím toho, jak se věci mají, by nebylo možné donutit nebohé občany jít válčit za cizí zájmy. Také někdo musí nakoupit ten různorodý vojenský šrot, co ho nahromadili. Věčné opakování lži (pravdu není třeba opakovat) vede k tomu, že ubývá prostoru pro jiné pravdy týkající se běžného života občanů. A tato témata běžného života začínají trpět. Lež se přenáší i do nich.

Zkrátka je třeba lidi nechat přivyknout lhaní nejen ohledem války, ale i ohledem čehokoliv jiného. Jako příklad můžeme uvést lež, že inflace je docela běžný ekonomický jev, někdy silnější, jindy slabší. To, že jde o úmyslnou systémovou chybu umožňující cílené okrádání celých společností ve prospěch úzkých skupin, to už jaksi nezapadá do kontextu. Tuto nepohodlnou pravdu je pak nezbytné všemožně maskovat různými každodenními účelovými orwellovskými manipulacemi s čísly a metrikami. Další „úrodné“ pole pro permanentní lhaní, a to nejen v médiích.

Zkrátka lež ve všech oblastech života. Lžou o válce (Ukrajina, …), o ekonomii (inflace, úroky, …), o zdraví (covidismus, …), o vědě (cesta na Měsíc, …), o dějinách (11/9, …) a to zejména. Neboť falšováním minulosti se mění především budoucnost. A někdo evidentně nechce, aby se lidé z dějin poučili a tím pádem se vyhnuli opakování stejných chyb. Někomu zjevně vyhovuje, když se lidé zas a znovu nechají zatáhnout do stejných scénářů. Opravdu jim to zase vyjde? Lžou i o filosofii, o tom nejcennějším a nejušlechtilejším.
A to nemůže dobře dopadnout.
Ale kdo vlastně kraluje veškerým těm lžím?
Ano, sám ďábel, satan, lucifer či jak chceme pána zločinu a lží nazvat.

Tentokrát nám nikdo nepřijde na pomoc!
Budeme si muset pomoct sami.
Naše „elity“ nám nepomohou, ba právě naopak, stojí na druhé straně barikády. A nezbude než pochopit, v čem spočívá ten problém. Máme tu ještě jeden obrovský zdroj lží – nenávist k pravdě. Někdo se totiž jak čert kříže obává těch nejzákladnějších přirozených Bohem daných lidských hodnot, jako jsou rodina, národ, příroda, Bůh. Tyto základní hodnoty a jejich rozvoj jsou přímo trnem v oku neoliberálních „elit“ a jejich skrytých pánů. Protože se Rusko vydalo na cestu obhajoby základních a přirozených hodnot, dostalo se do sporu s nastrčenými falešnými progresivisty. A oni nejsou schopni dialogu (základní vlastností trockismu je neschopnost přijmout jakoukoliv kritiku, natož pak se aktivně účastnit konstruktivního dialogu), tak jim již nezbývá než použití síly.
A lži se hromadí a kumulují.
Proti rodině postavili celou řadu nesmyslných lží o různorodých pohlavích a jiných úchylkách. Také útok na všechny rodinné vztahy doznal značné intenzity – rozbíjí se dosud harmonická pouta mezi ženou a mužem (matkou a otcem), mezi rodiči a dětmi, mezi dětmi a prarodiči. Děti jsou v podstatě vytrženy z rodiny a převychovávány mimo svůj domov v institucích, které se topí v ideologii multikulturalismu – jedné z nosných myšlenek nadnárodního řízení v jeho pochodu za Světovládou.
V čem spočívá podstata multikulturalismu?
Podstata multikulturalismu tkví ve výchově ideálního otroka vytrženého z kontextu národa, rodiny i přírody, izolovaného atomizovaného jedince bez domova. Takový jedinec již nepozná pojem rodná hrouda – kosmopolitní přeběhlík bez kořenů působící zrovna tam, kam ho vítr zavane. Ideálně ani svou rodinu nechce zakládat, upřednostňuje kariéru v systému. V jakém systému? V systému davo-elitárním. Tomuto davo-elitárnímu systému vysloveně vyhovuje poslušné individuum nenavazující s nikým a s ničím hlubší vazby, jen se samotným systémem. Onen otrok je plně ovládán přes vnucený peněžní dluh a stává se tak pouhým placeným a zcela poslušným nástrojem systému, nesvéprávným majetkem bez jakékoliv vlastní vůle. Sebevědomí nezískává úměrně s výsledky své práce, nýbrž podle výdělku.
Výši „odměny“ architekti systému chytře navrhli tak, že ten, kdo více vydělá, musí také více přispívat k zachování systémového status-quo. Kromě toho cesta k vyšší pozici v pyramidě moci vede od jisté úrovně přes zastávky, v nichž probíhají různě silné zasvěcovací rituály a pro následné ovládání vznikají různorodé kompromitující materiály. To generuje další kopce lží, do nichž jsou nešťastníci vmanipulováni a které se nakonec stávají jejich vnitřní trýznivou součástí.

Ale je třeba vrátit se k základu problému.
Konflikt na Ukrajině v podstatě ukazuje na rozpornost cílů Ruska a Západu. Řídící struktury Západu dlouhodobě lhaly. Nikdy jim nešlo o budování přirozeného systému lidovlády, kde by byla moc rovnoměrně distribuovaná a realizovalo by se tak Samoděržaví – Soubornost. Naopak vždy tiše udržovaly a rozvíjely všechny možné způsoby umělého a vykonstruovaného, tedy nepřirozeného rozčlenění na vyšší a nižší (důsledná aplikace mocného nástroje „rozděluj a panuj“, jedné z hlavních metod nutné pro zachování systému davo-elitarismu v chodu), aby potom v tom vzniklém prostředí konfliktů mohly ode všech zúčastněných odčerpávat energii a zdroje. Zkrátka parazitovat na systému, ideálně nepozorovaně tak, aby si toho nikdo nevšimnul. Pravda vyšla najevo až tehdy, když V.V.Putin jasně deklaroval, že tento způsob realizace moci Rusko za žádných okolností neakceptuje.
Tak oprášili staré známé plány Barbarossa a pustili se do jejich opětovné realizace. Jenže tentokrát to tuplem nevyjde. V Rusku se v mezičase pod tlakem okolností zrodila Koncepce společné bezpečnosti – fakticky reálná alternativa k západní režii globalizace s jednou velkou výhodou a sice, že nepočítá s parazitickou podstatou společenského uspořádání. Naopak usiluje o jednoznačnou identifikaci a reálné vykořenění všech nástrojů a prostředků zotročování, jak byly doposud uplatňovány.

Z pohledu občanů České republiky se má situace následovně. Nacházíme se v komplikované pozici. Vždy se nás pokouší někdo ovládat a vždy musíme nějak „přitakávat“ cizím cílům a zájmům přicházejícím zvnějšku, které často nejsou v souladu s těmi našimi, nebo nás dokonce poškozují. Tento velmi nepříjemný fakt na druhou stranu tlačí na určité schopnosti manévrovat a dosahovat svých cílů nepřímými způsoby. Takové postupy samozřejmě nejsou jednoduché a mnohdy mohou vyústit v situaci, kdy se o něčem mluví a něco jiného se ve skutečnosti realizuje, což může být využíváno jak ku prospěchu věci, tak i k jejímu neprospěchu.
Musíme vycházet z konceptu vyjádřeném posloupností Bůh → Příroda → Rodina (→Jedinec) → Národ → Bůh. Jedinec je nutně podmíněný rodinou a přírodou. On sám o sobě nic neznamená a nikdy by nevznikl bez rodiny. Podobně se to má s národem. Národ nemůže vzniknout bez rodiny. Stejně tak jako každý jedinec a rodina, v níž vyrůstá, disponují unikátností, tak i národ roste do své jedinečnosti a svébytnosti. Tuto jeho unikátnost je třeba ochraňovat a zabezpečovat její podmínky rozvoje. Proto v ideálním světě, a ten se nezadržitelně přibližuje, již nebude silového působení na menší a slabší struktury a české a slovenské země znovu obnoví status nezávislé suverénní státnosti, která jistě bude přihlížet i k tomu, co se děje v blízkém a dalekém okolí (Rodina → Národ → Bůh).

Jak se projevuje suverénní státnost?
V tom, že si stát sám určuje, jakým způsobem bude přispívat k utváření podmínek rozvoje národů, v jejichž prospěch vykonává svou činnost. Zde nastupuje pojem řízení. Řízení ve smyslu stanovování cílů a jejich dosahování praktickou činností. Míru suverenity státu, ale obecně jakéhokoliv subjektu řízení, definuje to, jak nezávisle je tento subjekt řízení schopen hledat a stanovovat cíle řízení a dále i samostatně realizovat kroky k jejich naplnění. V praxi se to celé komplikuje z toho důvodu, že realita sestává z mnoha aktérů s různorodými a často i protichůdnými cíli.
Suverénnost řídícího subjektu spočívá také v tom, že pokud se někdo vůči němu snaží realizovat destruktivní cíle, dokáže se tomu postavit a zabezpečit korekci vzhledem k realizaci těch destruktivních cílů. Vliv okolí je třeba vždy zohledňovat. Avšak za normálních okolností by neměla být samostatnost v určování cílů a jejich realizaci praktickou činností žádným problémem. Nepříjemnosti nastávají právě v situaci, kdy někdo (subjekt řízení) vůči někomu (objektu řízení) realizuje cíle degradační. Jednoduše řečeno – páchá zločin. Tehdy se teprve ukáže reálná síla subjektu řízení v duchu: Pravda není v síle, nýbrž síla je v pravdě.
Není vždy nutné, aby šlo o vyloženě fyzické násilí. Existují mnohé jiné měkčí formy zločinu. Například parazitování na práci druhých, uvádění druhých v omyl, nepozorované odčerpávání prostředků a zdrojů, otravování těl, psychické týrání a tak dále a tak podobně. Různorodé formy zločinu je potřebné identifikovat a znemožnit jim, aby došly své realizace. V tom se také ukazuje suverénnost subjektu řízení, zda disponuje metodologií pro zjišťování, co spadá pod rozvoj a co je již degradace, a to napříč všemi segmenty života.

Jmenujme pro příklad dva rozsahem velké podvody a zločiny v jejich již pravdivém znění:
a) člověk na Měsíci nikdy nebyl;
b) řízená demolice tří budov v New Yorku 11.9.2001 byla akcí organizovanou vnitřními silami USA. Informačním základem toho ve své podstatě teroristického činu byl materiál PNAC (Project of New America Century).
Mohl by následovat celý dlouhý seznam dalších zločinů a lží.
Obecně problém zločinu spočívá v tom, že on nechce být rozpoznán, a proto se musí postarat o to, aby se o něm nikdo nedozvěděl, případně když, tak nepravdu. Například ve smyslu záměny hlavního protagonisty za někoho jiného.
Suverenita v řízení je klíčová. Umožňuje stanovování cílů ve prospěch zúčastněných tak, aby docházelo k plošnému rozvoji. Jinak se realizují cíle maskování různorodých zločinů.

Závěrem je nutno připomenout přirozeně hierarchickou organizaci dějů VšehoMíra (Vesmíru) v duchu Trojjedinosti (Matérie-Informace-Míra), kde jednotlivé děje jsou do sebe vloženy. Tzn. že existují hierarchicky objemnější děje, v nichž se odehrávají děje méně rozsáhlé. Co z toho vyplývá? Snažme se každý za sebe být suverénní, stanovujme si rozvojové cíle pro nás samotné, samozřejmě s přihlédnutím k okolí (…, rodině, …). Snažme se identifikovat cíle, jež realizujeme mimoděk ve prospěch někoho jiného, a i jejich povahu. Hledejme ve svém okolí jedince ochotné vstoupit do dialogu a hledat pravdu. Nebojme se upravovat naše chování a vystupovat ze šablon, když pro nás nejsou výhodné. Výsledek v podobě Soubornosti se dříve nebo později dostaví. V té Soubornosti se nachází dostatek místa pro všechny národy a lidi dobré vůle. V té Soubornosti se teprve realizuje skutečná svoboda ve smyslu s-vůlí-bohem-danou (S-VOľou-BOgom-DAnou). V ní jediné se teprve uskutečňuje záměr Hierarchicky nejvyššího řízení – Jediného všemohoucího všeprostupujícího dobrého Boha (Všedržitele), a sice Království boží na Zemi.

Vnitřní Prediktor ČSR
 
Vnutorny prediktor Č ale urcite nie SR by mal zvážiť pisanie člankov spôsobom, kde ide negativnu energiu už od zaciatku. Po dvoch riadkoch som znechutene nascroloval a pisem mu/im tuto reakciu.
Ak chcete ist autom proti muru a dalej stresovat negativami, po vasich myslienkach bude vam.
Po dalsie ak budete, to som vas uz upozornoval, a je to vidieť pod niektorymi temami, tlacit ceske matrice na slovenske realie, len budete dostavat "přez držku" od matríc, ktorym nerozumiete.

Na predikciu nie je postačujúce robit imitačno-provokacnu činnosť, ale treba robit realnu predikciu pomocou identifikacie matríc a pomoc s ich napĺňaním.

Jox
 
Naposledy upravené:
Vnutorny prediktor Č ale urcite nie SR by mal zvážiť pisanie člankov spôsobom, kde ide negativnu energiu už od zaciatku. Po dvoch riadkoch som znechutene nascroloval a pisem mu/im tuto reakciu.
Ak chcete ist autom proti muru a dalej stresovat negativami, po vasich myslienkach bude vam.
Po dalsie ak budete, to som vas uz upozornoval, a je to vidieť pod niektorymi temami, tlacit ceske matrice na slovenske realie, len budete dostavat "přez držku" od matríc, ktorym nerozumiete.

Na predikciu nie je postačujúce robit imitačno-provokacnu činnosť, ale treba robit realnu predikciu pomocou identifikacie matríc a pomoc s ich napĺňaním.

Jox
Škoda, že si si neprečítal celý článok, ale iba dva riadky. Je naozaj dobrý.
Názov prediktor čsr je možno na hrane, ale pri kvalitných článkoch mi to vôbec nevadí. Každý z nás by mal mať v sebe vnútorného prediktora, ktorý vie samostatne a aktívne konať.

Prejavom súbornosti je aj to, že každý človek, ktorý si osvojí Koncepciu spoločenskej bezpečnosti, by sám mal vedieť, čo kde a ako môže spraviť, čím môže byť najlepšie užitočný. A ak takáto samostatná svojvoľná činnosť zapadá do celkovej mozaiky KSB, potom je to časťou kolektívneho diela, produkt kolektívneho intelektu, egregoru KSB.
 
Škoda, že si si neprečítal celý článok, ale iba dva riadky. Je naozaj dobrý.
Názov prediktor čsr je možno na hrane, ale pri kvalitných článkoch mi to vôbec nevadí. Každý z nás by mal mať v sebe vnútorného prediktora, ktorý vie samostatne a aktívne konať.

Prejavom súbornosti je aj to, že každý človek, ktorý si osvojí Koncepciu spoločenskej bezpečnosti, by sám mal vedieť, čo kde a ako môže spraviť, čím môže byť najlepšie užitočný. A ak takáto samostatná svojvoľná činnosť zapadá do celkovej mozaiky KSB, potom je to časťou kolektívneho diela, produkt kolektívneho intelektu, egregoru KSB.
Nie JardoB, nie je. Je to o pochopeni principu zla a dobra.V dnesnej dobe, katastrofy vyliezajú z každého rohu. Strasenie z kazdeho oválu. Klamstná z každej jamy. A to vedomé prekrucania aj nevedomé, v ramci svojho pocjopenia problému a témy.
A tu sme pri koreni veci. Každy článok má uvod, jadro, záver, a tiež zjavné a zamlcané suvislosti.
A na vsetkych zaleží.

Svetla budúcnosť je vytváraná prvymi krokmi. A každy další je tou cestou. Alebo aj nie je.
Začať tak ako začal autor, 3 negativne vety, s podtonom stažovania sa, týmto je presýtený informačny priestor. To je presne modus operandi mainstreamových medií, vypínanie ľavej hemisféry na začiatku. Nasledne ide masáž emocií.
to je na začiatku článku.

Dalej doslova v každom odstavci máš najmenej 3x spominané slovo lež. Lež, lži,lži,lži... Tieto dva aspekty hovoria o nastaveni autora.
Tá negativita odtiaľ vyteká prúdom.

A nakoniec tu negativitu potcrdil razitkom podpisu Vnitŕni prediktor CSR.


Je to vytvorenie matrice @jardob ak ti staci taketo vysvetlenie, matrice, ktora je neprijateľná.
Subornost ma byť o buducnosti rozvoja ľudstva a dosiahnutia Človecenstva, nie o skladani matríc, kde stale a znova šlapeme na tie isté hrable.
Toto je matrica nicenia, negativa, aj ked obalená.
Matrica pozitívna, by mala v sebe prevahu pozitívnych obrazov. Tie absentujú.

Ešte dovätok:
Vnútorný prediktor bol termín, vytvorený kvôli vnutornému rozvoju jednotlivca a následne z jednotlivcov s vnutornými schopnosťami vysporiadavať sa s vonkajším tlakom prostredia a vnutornym tlakom inych individualít, vzniká tá subornosť.
A to je zaklad toho názvu. Preto tiež, aj ked nie vysostne preto, je tak citliva téma, taketo niečo vypustit z pera, ci klavesnice.Pretože potom sa to automaticky pripne ku tomu ostatnému, čo je dobré v koncepcii a pretože studenti sa učia nielen intuíciou, ale aj hľadanim dát, takyto podpis a clanok s obrazmi, ako hore, nasledne vyvolajú zmätok, pretože nekorespondujú s väčšinou literatúry KSB a DVTR.
A takáto činnosť sa naozaj volá imitacno-provokačna činnosť, so vsetkou uctou ku zucastneným.
 
Naposledy upravené:
Vnitřní Prediktor ČSR
Jak vyšší/nejvyšší inteligence postupuje, když potřebuje, aby někdo zvedl vlajku?
Dle mě vybere toho nemorálnější, toho nejodhodlanějšího poblíž, kde je největší pravděpodobnost úspěchu. Nemusí se nám líbit, nemusí být ani dostatečně schopný, stačí, že řekne ano (svobodná vůle) a převezme odpovědnost a HNR vše postupně dodá, ta vysoká morálka zaručuje, že to druhá strana převezme.

Hodnotím, že se v tomhle případě zvednutí nepovedlo, protože je tam "totální bota", kterou by HNR nepřipustilo. Co je to to ČSR?

Československá republika ?
Česká socialistická republika ?
Česká soubornost Rusi ?
(mohlo by být to tak být je velice pravděpodobné, že jsme začali co součást Ruské/Slovanské civilizace)

Vnitřní prediktor je třeba, aby jako první krok označil jasně přehledně a pro všechny srozumitelně čeho je vnitřní prediktor, jakého sociálního super systému.

Vysvětlení zkratky nutně musí být první, máme vzorový příklad VP SSSR: Vnitřní prediktor (pro) Soubornou Sociálně Spravedlivou Rus. Není tam státní útvar nebo něco podobného (nějaká byrokratická struktura), ten je podřízen vnitřnímu prediktoru, národy nebo soubory národů (civilizace) mají prediktory, kteří jim navrhují nevhodnější uspořádání.

V současnosti hodnotím, že nejprve musí vzniknout samostatné vnitřní prediktory českého národa a slovenského národa. Musí existovat u národů poptávka a touha a vůle k životu, pak se musíme oba národy zasloužit, aby jsme mohli být spolu a pak může být prediktor vniklého spojeného sociálního super systému.
 
Naposledy upravené:
Svetla budúcnosť je vytváraná prvymi krokmi. A každy další je tou cestou. Alebo aj nie je.
Začať tak ako začal autor, 3 negativne vety, s podtonom stažovania sa, týmto je presýtený informačny priestor.
@Jox13 má v tomto úplnú pravdu. Článok nás nalaďuje do módu PROTI niečomu, niekomu a k tomu smeruje našu pozornosť a energiu, čiže svojou energiou paradoxne posilňujeme práve to, PROTI čomu nás článok smeruje bojovať.
A my máme TVORIŤ, to jest byť v móde ZA.
Čiže nevedomky autori článkom pristúpili na hru, ktorú nám atakmi na nás vnucujú strojcovia NWO. V móde PROTI sme vždy v defenzíve, o krok pozadu, len s opozdením reagujeme na ich ťahy. Takto sú oni tvorcami hry, nie my - my sme v móde PROTI len súčasťou ich hry aj keď sa hrdíme štúdiom KSB, nejakými pokusmi analýzy, či neoprávnene titulom Prediktor…
Až sa preladíme do módu ZA a konečne začneme tvoriť svetlú budúcnosť, až vtedy , ak začneme byť úspešní tvorcovia našej hry, až potom sa môžme nazvať Prediktorom.
Pozri @jardob na diskusie a reakcie pod sériou Programu strany gen. Petrova, séria článkov na oracleblogu “Vízia” a “Za právne a sociálne spravodlivý štát” tiež už zapadli prachom.
99% energie tu čitatelia venujú reakciám na VF procesy hry strojcov NWO - takže aj tento blog je v podstate pre strojcov NWO neškodný. Gen. Petrov sa nenechal rušiť VF procesmi protivníka, ale venoval sa na úrovni SW a NW procesov tvorbe svojej hry - to preto ho odstránili, lebo bol pre systém nebezpečný.
My tu na fóre nebezpeční nie sme, lebo pre systém sme len komentátormi priebehu ich hry z iného uhla pohľadu než mainstream. Mainstream je len pochlebovač, my dávame systému cennú spätnú väzbu, preto tento a podobné blogy nechávajú žiť.
K téme ZA a PROTI je aj táto prednáška, cca o 28. minúty
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=P2NPcGpNr2U&pp=ygUSTWlrdWxhcyBzdGVmYW4gMTUz

Zvlášť dôležité pri zodpovedaní na otázku Koho, resp. Čo voliť?
 
Naposledy upravené:
Ten článek že je negativní? Proboha - kvůli třem úvodním větám, které dokonale vystihují náladu současné společnosti?
A skutečně některým tolik vadí jakoby podpis "Vnitřní prediktor ČSR"?
Nechápu to.
Já článek jako negativní vůbec nevidím - naopak, jeví se mi po dlouhé době jako výborný. A hlavně - velmi srozumitelný. Což se nedá - bohužel - říci o všem, co je tu publikované.
A jako negativní se mi jeví některé komentáře zde - ne článek.
Pokud kdo nerozumí literárním způsobům vyjadřování, není to vina autora. Ty tři věty a začátek vůbec má za úkol čtenáři srozumitelným způsobem přiblížit situaci, o které je řeč. Zde také přiblížit situaci před návodem k jejímu řešení.
Dál, když článek píše o řešení, tam nic negativního není. A celkově se o nějaké negaci nebo "módu Proti" nedá vůbec mluvit. Asi opravdu záleží na tom, jak kdo osobně chápe svět. Já v článku vidím výborný a reálný návod jak začít u sebe s proměnou a zlepšením a to tím, že nebudu lhát.
(pro neznalé literárních obratů - to není o mně, je to způsob vyjádření)
A komu vadí to "vnitřní prediktor"? Mám malou radu = nevšímejte si toho. :)
Predikce je prognóza, předpověď, kvalifikovaný odhad, co dělat k úspěšnému zvládnutí nebo alespoň zlepšení. A to - podle mého - odpovídá.
A ještě dodám: každý z nás dělá predikce. Někdo každý den, někdo občas. Takže prediktorem je každý z nás.
 
Naposledy upravené:
každý z nás dělá predikce. Někdo každý den, někdo občas. Takže prediktorem je každý z nás.
Áno, ale prediktorom vo vzťahu k čomu? Kde sme prediktormi, a kde štatistami?
Môj dom - môj hrad.
Pokiaľ siahajú až moje hradby a na ako veľké okolie vplýva? A akým spôsobom a v akej oblasti?
Hradby tela a hradby ducha..., ak som aj ducha obohnal hradbami a uveznil ho…
 
Naposledy upravené:
@Jox13 má v tomto úplnú pravdu. Článok nás nalaďuje do módu PROTI niečomu, niekomu a k tomu smeruje našu pozornosť a energiu, čiže svojou energiou paradoxne posilňujeme práve to, PROTI čomu nás článok smeruje bojovať.
A my máme TVORIŤ, to jest byť v móde ZA.
Čiže nevedomky autori článkom pristúpili na hru, ktorú nám atakmi na nás vnucujú strojcovia NWO. V móde PROTI sme vždy v defenzíve, o krok pozadu, len s opozdením reagujeme na ich ťahy. Takto sú oni tvorcami hry, nie my - my sme v móde PROTI len súčasťou ich hry aj keď sa hrdíme štúdiom KSB, nejakými pokusmi analýzy, či neoprávnene titulom Prediktor…
Až sa preladíme do módu ZA a konečne začneme tvoriť svetlú budúcnosť, až vtedy , ak začneme byť úspešní tvorcovia našej hry, až potom sa môžme nazvať Prediktorom.
Pozri @jardob na diskusie a reakcie pod sériou Programu strany gen. Petrova, séria článkov na oracleblogu “Vízia” a “Za právne a sociálne spravodlivý štát” tiež už zapadli prachom.
99% energie tu čitatelia venujú reakciám na VF procesy hry strojcov NWO - takže aj tento blog je v podstate pre strojcov NWO neškodný. Gen. Petrov sa nenechal rušiť VF procesmi protivníka, ale venoval sa na úrovni SW a NW procesov tvorbe svojej hry - to preto ho odstránili, lebo bol pre systém nebezpečný.
My tu na fóre nebezpeční nie sme, lebo pre systém sme len komentátormi priebehu ich hry z iného uhla pohľadu než mainstream. Mainstream je len pochlebovač, my dávame systému cennú spätnú väzbu, preto tento a podobné blogy nechávajú žiť.
K téme ZA a PROTI je aj táto prednáška, cca o 28. minúty
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=P2NPcGpNr2U&pp=ygUSTWlrdWxhcyBzdGVmYW4gMTUz

Zvlášť dôležité pri zodpovedaní na otázku Koho, resp. Čo voliť?

Částečně souhlasím, ale je to hodně o individuálním nastavení - vnímání jednotlivce. Pokud to má být obecně oslovující text, obě složky PROTI i ZA musí být přítomné v odpovídající míře rezonující s aktuálním "duševním" stavem/naladěním společnosti. To naladění je u každého jednotlivců trochu jiné, proto se všichni neshodneme, a to platí i pro různé společnosti (např pro dnes informačně oddělené SR a ČR; v tomto je myslím SR před námi napřed).
Připomenu známých pět fází smutku (popírání, hněv, smlouvání, deprese, smíření), kterými postupně prochází probouzející se jedinci. U nás je ten proces pomalejší. Teprve po smíření se s nepříznivou situací následuje hledání východisek, předkládání řešení.
 
Ja by som to nepreháňal s tou kritikou článku. Je pravda aj to, že treba písať pozitívne veci a tvoriť a byť ZA niečo, nie proti. Lenže sa to dá vnímať aj tak, že ide na začiatku článku o identifikáciu stavu podľa prvých dvoch etáp PFR a ak to tak autor myslel, tak potom je to v poriadku, no nie? Na druhej strane treba povedať aj to B, a síce rozpracovať to do cieľov, stratégie, ... a to tam je pomerne málo zastúpené. To čo ma viac zaujíma je VP ČSR - neviem čo to je, kto to zastupuje atď
 
to tam je pomerne málo zastúpené.
A najmä v tomto je ten problém.
”Ako hore, tak aj dole” a naopak to platí tiež.
Tak, ako močiar nemá času nazvyš, tak ani my nemôžme otáľať. @Jox13 nám dáva info na veľmi dôležitú úroveň riadenia na úrovni matríc a egregorov. Aj pre túto úroveň platí hierarchia a vloženosť systémov a supersystémov. Ako chceme posilňovať a presadzovať realizáciu tých matríc a egregorov, ktoré smerujú ľudstvo k harmónii a bohoľudskosti, ak 90% svojej energie a emócii venujeme oblasti PROTI. O čo sa tu dole má to pozitívne Zhora oprieť, ak naša pozornosť je nasmerovaná predovšetkým na to negatívne.
Súhlasím s @Vlad i mir, že
sa to dá vnímať aj tak, že ide na začiatku článku o identifikáciu stavu podľa prvých dvoch etáp PFR
lenže PFR, ak má byť skutočne PFR, tak musí mať dopracované a realizované aj ostatné etapy, a tie sú už v oblasti ZA.
Poviem to aj takto: zverejnená časť KSB je na úrovni riadenia ”dole” - na hrubohmotnej úrovni. O úrovni matríc, egregorov “hore” (vyššie) sa len zmieňuje, a v tejto úrovni vie pracovať len pár jedincov, ktorí prešli štúdiom KSB. A prešli štúdiom KSB nie preto, aby sa dostali do úrovne matríc a egregorov, ale preto, aby túto úroveň riadenia sprostredkovali a tlmočili jazykom DVTR komunite KSB. A komunita KSB to mohla tlmočiť a realizovať ďalej. O koho sa tých pár jedincov pracujúcich na úrovni egregorov a matríc má oprieť, ak nie o komunitu KSB? To preto tá @Jox13 kritika do našich radov - buďme oporou, nie prekážkou, nemarme (hoc nevedomky) prácu “hore”.
 
Lož ... klamstvo
V jednej knihe čo som čítal, tak sa písalo, že prvý ľudia na našej planéte - cca 300 000 rokov dozadu, nevedeli čo to je lož. To preto, lebo sem prišli z inej časti vesmíru, kde sa človeky venujú vývoju a nie je tam žiaden faktor, ktorý by mal za cieľ brániť vývoju človekov (nikto tam nešíri fašizmus). Teoreticky to môže byť pravda. Ako vieme, v rôznych častiach vesmíru prevládajú rôzne vplyvy, frekvencie. Ževraj na našej planéte sa lož ako sociálny nástroj začala používať cca 65 tis rokov dozadu. Viete si predstaviť svet bez klamstva? Skúsil si to vôbec niekto predstaviť? Nemožné? Na nemožné je potrebné použiť overtonovo okno a spraviť z toho normu.

Lož je to nástroj sociálneho inžinierstva, ktorý ma za cieľ pokriviť vnímanie okolitého sveta človekom a tým pádom ho zviesť z cesty evolúcie.
Netreba si mýliť lož a nevedomosť. Nevedomosť vzniká absenciou poznatkov a kľúčových informácií v informačnom poli človeka. Lož, je vedomé odmietanie nepohodlných poznatkov a vedomé šírenie pokrivených obrazov o svete. Príklad veľkej lži je blud LGBT, ktorý hlása, že deti majú právo na výber svojho pohlavia - rozumej právo zmrzačiť sa do konca svojeho života. Už bolo niekoľko príkladov, keď takto oklamaný jedinec opísal ako ho oklamali a ako mu pokazili život tým klamstvom - na základe klamstva jedinec podstúpil operáciu a zmrzačil sa.

Som tak pred časom rozmýšľal, že základom lepšej spoločnosti by bolo odmietnutie lži ako štandardu správania. Dneska je úplne bežné, že niekto klame v konverzácii. Keď ho v tom načapeme, tak sa nejako vyhovorí. Ale tu je potrebné povedať STOP! Prečo si ty použil vedome klamstvo, lož? Veď tým pádom mne podsúvaš pokrivené informácie, na ktorých sa nedá nič postaviť. Prípadné závery vytvorené z takýchto informácií budú viesť k omylu alebo tragédii. Tu by mal človek jednoznačne zakročiť voči jedincovi klamárovi a podmieniť možnosť budúcich konverzácií pravdovravnosťou.
O politikoch ani nehovoriac. Tí sú ochotní povedať čokoľvek len aby si zachovali status pohodlného parazitovania. Tu by som zaviedol zákon - čím máš väčšiu zodpovednosť, postavenie v spoločnosti, tým tvrdšie budú trestané tvoje klamstvá. Ako sa dá zistiť, že šlo o klamstvo? Tak, že jedinec v tom čase vedel o tom aká je pravda a aj tak šíril lži - snažil sa klamať sám seba a aj okolitých ľudí. Vysoká mravnosť nedovoľuje človeku klamať.

Keď si zakonšpirujeme a budeme brať do úvahy existenciu aj iného inteligentného života vo vesmíre, tak môžeme povedať, že: "Jedna rasa (jašterov, hmzyov ....) z nenávisti voči inej rase (sivákov, červenokožcov) začne náročky v spoločnosti nepriateľa šíriť lži, ktoré postupom času úplne rozložia spoločnosť nepriateľa a Rasa šíriteľ lži ovládne planétu oklamaného." Podobne to robili aj USA v Rusku, keď mali za cieľ rozbiť ZSSR - začali šíriť lži o zlatom západe, ktoré opatali národy a tie oklamané národy teraz skončili v okovách otroctva.

Myslím si, že lož by mala byť viac trestne stíhaná ako zabitie. Zabiješ jedného človeka. Ale lož z úst vysokopostaveného nečloveka ako zelenski zabíja tisícky ukrajincov. Spoločnosť nemôže fungovať na lži. Preto aj celé impérium lži na západe padá. Už je tých klamstiev toľko veľa, že nie je kde stúpiť a každý krok je krokom do bažiny ďalších klamstiev a celá západná spoločnosť sa pomaly topí vo svojích klamstvách.
Celý dnešný systém je postavený na klamstvách, klamú nám o
Politike, Ekonomike, Náboženstvách, zákonoch .... o všetkom. Máme milión zdrojov informácií a pritom sa topíme v klamstvách. Ale ako aj Stalin povedal - Čas rozfúka klamstvá navozené na môj hrob. Tak aj čas rozfúka klamstvá o kovid operácii, náboženstvách ....

Podstatné je nedať sa. Aj keď zbytok sveta klame, tak neklamať. Každý klamár po čase dostane výplatu za svoje klamstvá. Ale človek za svoju pravdovernosť dostane všetko čo od Stvoriteľa požiada (vzhľadom na mravnosť daného človeka).

Si všímajme ako je v spoločnosti niekým (nie človekom) podporovaná lož. Čím je väčší klamár dotyčný (matelko, pročko, zelenski ....) tím ho systém, nenávidiaci človeka, tlačí vyššie, kde bude páchať ešte viac škody šírením svojích lží. Veľmi jednoduchá schéma. Veľmi jednoducho sa môže človek rozhodovať koho voliť - toho čo najmenej klame. Klamári by mali byť spoločnosťou odsunutí na miesta ich hodné - k lopate. Tam lopate môžu klamať o tom aká je hlina mäká koľko chcú - realitu neoklamú. Aj seba môžu klamať koľko chcú o tom, že porisko je mäké ako hodváb.
 
Naposledy upravené:
A najmä v tomto je ten problém.
”Ako hore, tak aj dole” a naopak to platí tiež.
Tak, ako močiar nemá času nazvyš, tak ani my nemôžme otáľať. @Jox13 nám dáva info na veľmi dôležitú úroveň riadenia na úrovni matríc a egregorov. Aj pre túto úroveň platí hierarchia a vloženosť systémov a supersystémov. Ako chceme posilňovať a presadzovať realizáciu tých matríc a egregorov, ktoré smerujú ľudstvo k harmónii a bohoľudskosti, ak 90% svojej energie a emócii venujeme oblasti PROTI. O čo sa tu dole má to pozitívne Zhora oprieť, ak naša pozornosť je nasmerovaná predovšetkým na to negatívne.
Súhlasím s @Vlad i mir, že

lenže PFR, ak má byť skutočne PFR, tak musí mať dopracované a realizované aj ostatné etapy, a tie sú už v oblasti ZA.
Poviem to aj takto: zverejnená časť KSB je na úrovni riadenia ”dole” - na hrubohmotnej úrovni. O úrovni matríc, egregorov “hore” (vyššie) sa len zmieňuje, a v tejto úrovni vie pracovať len pár jedincov, ktorí prešli štúdiom KSB. A prešli štúdiom KSB nie preto, aby sa dostali do úrovne matríc a egregorov, ale preto, aby túto úroveň riadenia sprostredkovali a tlmočili jazykom DVTR komunite KSB. A komunita KSB to mohla tlmočiť a realizovať ďalej. O koho sa tých pár jedincov pracujúcich na úrovni egregorov a matríc má oprieť, ak nie o komunitu KSB? To preto tá @Jox13 kritika do našich radov - buďme oporou, nie prekážkou, nemarme (hoc nevedomky) prácu “hore”.
So všetkým súhlasím, a preto nebuďme proti tomuto príspevku, buďme za to dobré. Nebojujme proti taelovi, pomôžme mu. Odhalme nedostatky, poukazme na ne a nasmerujme k lepšiemu. Možno sú to jeho prvé pokusy a po vecnej stránke nie je čo vytknúť veľmi. Spomeňme si všetci na svoje začiatky.
 
základom lepšej spoločnosti by bolo odmietnutie lži ako štandardu správania. Dneska je úplne normálne, že niekto klame v konverzácii.
“…by bolo…“ - podmieňovací spôsob je svojim spôsobom spochybňovanie a opätovne je to tak trocha v duchu vyššie uvedenej polemiky PROTI a ZA.
Čo takto: “Základom lepšej spoločnosti, jej štandartom správania je pravdovravnosť a odmietnutie lži.
”Dneska je úplne normálne, že niekto klame…” - tak to vôbec, nie že úplne, nie je normálne. To je nenormálne. Nechtiac sa vezieš v nastúpenom trende prevracania skutočného významu slov, a tu konkrétne jeho použitím v nevhodnej slovnej väzbe.
To plus Ti, @Ferry, dávam za veľmi dobrú tému a jej obsahové spracovanie.
 
@Ferry
Děkuji - napsal jsi to, co já z článku chápala. Přesně tak.
Lhát většinou nikdo nemusí. Může mlčet, když ho něco nutí říct jinak, než to je.
A začít mluvit pravdu a nevylepšovat si nic lží - to učíme už malé děti a zvládají to.
Tady je - podle mého - ten první a nejsnadnější krok ke změně ve společnosti.
Protože - jak píše autor i ty - lež se stala normou. Nikdo se nepohoršuje, nepozastavuje - natož aby byl znechucený. A to musí zmizet, jinak se budeme pořád motat v kruhu a to ať už v mezilidských vztazích či v politice či veřejném životě.
Pamatujete na situaci před mnoha lety, když se americký reportér ptal Putina na ponorku Kursk?

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=dqDqvKYDv9M


"Potopila se." Odpověď s nic neříkajícím výrazem ve tváři. Lhal snad? Nikoliv. Řekl pravdu. Jen tolik, co musel - a nenechal se zviklat. A to byl tenkrát v obkroužení dravců, kteří čekali na jeho sebemenší chybičku. Nemohl říct plnou pravdu - proto řekl jen to málo, co řekl. Ale lež to nebyla. Proto tvrdím, že říkat pravdu jde i v bolavých životních situacích.
A pravda je základ pro čisté svědomí či odpovědnost.

Na závěr příklad z reality. Dnes jsem tu měla návštěvu a s hrůzou jsem poslouchala o atmosféře z dnešní základní školy. Mezi dětmi není žádná kolegialita, pomoc jeden druhému. Naopak - schválně říkají spolužákům chybné informace a pak se jim smějí. Lžou už od základky a to za účelem výhod. Spolužáka chápou jako soupeře a ne kolegu, kamaráda.
 
Naposledy upravené:
Pre všetkych, skusim vám to, co vam uniká, pretoze to bolo zamlcané, ozrejmit na inom priklade, aby ste mali možnost o tom rozmyšľat.
Najskôr si zadefinujme veľmi jednoducho, co je Matrica.
Matrica buducich stavov je prazdna množina buduceho pravdepodobného vyvoja udalostí. Je to také male predvyrobené mysacie bludisko (povedané obrazne), ktore má jednu, alebo viac ciest k syru, alebo pasci na myši na vystupe.

Egregor je energiou ľudí a bytostí naplnené pole, ktoré sa vyznačuje suborom urcitých algoritmov, spolocnych pre tu ktorú skupinu ľudi a bytostí.

Potiaľto verim, ze je to jasné. Poznate ten vyrok, že šaty robia cloveka?

Čo to znamená? Znamena to to, že ľudia s podobnými, či rovnakymi šatami a samozrejme s vôľou, ktora obsahuje podobne algoritmicme vybavenie (zivotne hodnoty a spravanie sa) sa budú spravať určitym spôsobom, podobným.
Tomu sa hovorí egregorialne pôsobenie na Človeka.

A ako suvosi to vsetko hore?

Oblečieme krasnu mladú ženu do kratkych šiat, sietovanych pančúch, push-up podprsenky,vysokych podpätkov, naličime ju, aby mala dokonalú tvar, dame jej silnocerveny rúž a jemnú vonavku.
Dostaneme obraz mladej vyzyvavej ženy, ktorá je pripravená na sexualny styk. Egregor ju dokáže, a tu zalezí na viacerych fsktoroch, ciastocne, alebo uplne ovladnuť a potom zalezí na tom, akú matricu ma pred sebou.

A teraz k matriciam.
Devojná, teda dievca vo.veku zenskej dospelosti, ale este bez dieťaťa, príde so svojim tanecnym partnerom na tanecnu súťaž latinskoamerickych tancov. Vo svojich šatách sa citi krasna a pružna, silná a vyzyvavá, pre svojho tanecneho partnera.
Matrica, na ktorej pracovali dlhe obdobie je seria tanecných krokov, gest, pohľadov a mimiky, ktore spolu s dokonalym tanecnym vykonom po 10 rokoch treningu, im zabezpeci vitazstvo.
Partnerka si toto vizualizuje a partnerovi hovori, ako sa citi. Toto zacina napĺňat Matricu vítazstva v tanecnej sutaži a ak je naladenie obojstranné, porota bude len pozerať a povedia sakra, vyrastli nam tu druhy Donny Burns s Gainor.

Pretože egregor u ženy a jej partnera presmeroval energiu aj inych párov, aj z minulosti prave do podvedomia tychto dvoch a vir ich tanca bol nezabudnuteľny pre okolie, aj ked pri treningu do nikdy nebolo dokonalé..

To je pôsobenie egregoru v pripade pozitívne nastavenej matrice.
--------
A teraz si vezmime tak isto oblecenu devojnú, ktorá sa rozhodla ísť na diskotéku.Na diskotéku príde oblecena tak, ako na diskotéku a do nočnych barov, prichadzajú slečny, ktorym hovoríme prostitútky. Teda ľudia, ktorí z rôznych dôvodov musia predavať svoje telo, zväčša zeny mužom...

Diskotéka, aj keď devojná príde vo veľmi dobrej nalade, ma, spolu s dalšími mladymi ľuďmi iny typ egregora, aj keď oblecenie je rovnaké.
Tento egregor je egregorom voľnej zabavy, v ktorej algoritmika zahŕňa neviazanost, nadväzovanie znamosti, ale aj promiskuitu, alkohol a iné drogy.
A samozrejme vytvorenim obrazu zeny pripravenej na sex v tomto prostredí, je vytvoreny zaklad pre matricu buducich stavov uplne iného razenia.
Prilis casto sa stava, ze ak rodicia podcenia tento druh oblecenia u mladych slecien, skončia pri sexualnom styku s cudzími ľuďmi, pretoze vlezu do matrice, ktoru naplní horeuvedeny egregor a rano si povedia, ja neviem, co sa so mnou dialo, to som nebola ja.
Pretoze to nebola ona, bola to ona+ egregor, ktory ju dotlacil do matrice buduceho stavu s tymto vysledkom....

Verim, ze sa zamyslite nad tym, preco Ježiš (alebo niekto iny) hovorieval, po vasich myslienkach bude vám.

Premyšľajte pozitivne, verte Bohu. Boh, v momente, ked pochopite, ze On je vsevedomý a vsemocný, aj z tazkých pruserov vam pomôze sa vysekat, aj prebiehajuce matrice dokaze zmenit, alebo celkom zrušiť.
Len treba zaklopať na branu a bude vam otvorené.
No pred tym kolegovia, musíte najskor pochopiť a potom sa presvedcit o tom, ze ta brana existuje.

A neskĺzat do materialneho ateizmu, ako skĺzajú vase prispevky. Lebo ak zo svojho zivota vyzeniete Boha, mizne vam brana, na ktoru môžete vzdy zaklopat a vždy vam bude otvorené....

No a po tomto si môžeme rozobrať v tomto duchu druhe porekadlo:
Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva, čo je ekvivalent po vasich myslienkach bude vám.... Pozitívne, mier, dobro, laska verzus Negativne, vojna, zlo, hnev, lipnutie na niecom, ignorovanie či nenavist....

Budte zdraví
 
Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom