2023 slov

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Dôvod vzniku a priebehu diskusného vlákna “2023 slov”

Časť prvá

Toto diskusné vlákno a príspevok od @tael „2023 slov“ vznikol preto, lebo si nikto z nás v čase zverejnenia O-O V.V.Pjakina nevyvodil to najhlavnejšie z toho posolstva, ktoré českej a slovenskej komunite odovzdal. A preto sa aj diskusia vyvýjala tak ako sa vyvýjala.
Tak poďme na to, čo dôležité povedal Pjakin, o čom je to posolstvo (to najdôležitejšie som zvýraznil):

“Praha je okultním centrem světového židovství.
Proto otázky řízení leží na povrchu.”… “Za dané situace, vzhledem k tomu, že Praha je střediskem těchto znalostí, ty se tak či onak rozlévají do společnosti a otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí.”
“Když byly tyto dvě republiky rozděleny, Slovensko se pocítilo jako ryba vyhozená na břeh.

Ztratilo příjem významné informace pro řízení, dříve dostupný díky společnému výrobně-hospodářskému komplexu a společné státní společnosti, a ztratilo svou úroveň.

Ale na Zemi není prázdných míst. Proto začíná hledání zdrojů informací.”
“Jedná se tedy o získávání znalostí cestou pokus omyl.
Tedy Slovensko bylo této etapy uchráněno tou úrovní znalostí, které byly na Slovensku rozšířeny díky existenci společného státu. Proto se také podle úrovně svého chápání vyhýbali různým marným cestám a vybírali ty nejperspektivnější.”
“Proto je přirozené, že na Slovensku je úroveň obyvatelstva, jeho početnost a jeho aktivita vyvolaná skutečností, že jste byli jako jednotný sociální organismus rozděleni, oni byli donuceni něco hledat a přirozeně, nějaká statisticky předurčená část jich našla řešení ve studiu Koncepce obecné bezpečnosti.”
“Sami definujte, jak budete spolupracovat jeden s druhým, ale jedině na mírové bázi. …“


Len na okraj – odznelo tam aj toto: “Zatímco když bylo zakládáno Československo, bylo třeba vytvořit průmyslové Čechy a zemědělské Slovensko” - to je potvrdením toho, čosom písal, že Masaryk demontoval na Slovensku priemyselné technológie a vyvážal ich do Čiech.

Sústreďme sa však na to hrubým označené:
1. "Praha je okultním centrem světového židovství. ... Praha je střediskem těchto znalostí, ty se tak či onak rozlévají do společnosti a otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí."
Z KSB vieme, že tzv. vyššia inteligencia a efektívnosť židov vyplýva z toho, že pokiaľ iné nežidovské obyvateľstvo sa učilo tak trocha z toho, trocha z toho a trocha z toho, to jest jeho stroj psychiky je zmesou zvieraťa, biorobota, démona a Človeka (a vieme aké je štatistické rozdelenie tejto zmesky, ktorá prevláda jak v individuálnom stroji psychiky tak v spoločnosti), tak židovské obyvateľstvo je nielen biorobotom ale dezintegrovaným kolektívnym biorobotom riadeným z jedného centra, kým klasický nežidovský biorobot nie je kolektívny ale individuálny, a teda nežidovský kolektív biorobotov (pretože nie sú riadení z jedného centra, ale majú rôzne aj vzájomne protichodné autority) ani zďaleka nedosahuje kvalitu a efektivitu židovského biorobota.
Z toho vyplýva, že česká spoločnosť bola a je bezštruktúrne riadená z tohto okultného židovského centra v Prahe a svojimi riadiacimi schopnosťami pracuje na jeho záujmy. To, čo ovláda Prahu a biorobotov v Čechách, funguje ako automat. Preto „otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí.“

2. "Slovensko... Proto se také podle úrovně svého chápání vyhýbali různým marným cestám a vybírali ty nejperspektivnější.
byli donuceni něco hledat a přirozeně, nějaká statisticky předurčená část jich našla řešení ve studiu Koncepce obecné bezpečnosti.”


Boli sme „donuceni něco hledat“ nielen absenciou riadiaceho centra kvalitatívnej úrovne Prahy, ale aj ochranným egregorom Slovenska, aby sme sa nedostali opätovne pod vplyv židovského okultizmu Prahy. Ten ochranný egregor je v básnickej forme zhmotnený v básni Sama Chalúpku "Mor ho". To preto, z týchto dvoch dôvodov, sme nehľadali a nehľadáme (až na pár biorobotov) cestu opätovného spojenia s Čechmi do područia pragocentrizmu, ale niečo, čo je riadiaco nie na úrovni židovstva - kolektívneho biorobota, ale niečo objemnejšie a hierarchicky vyššie, min. na úrovni toho, čo riadi židovstvo, t.j. GP. To jest niečo na úrovni korporátneho démona alebo ešte lepšie - Človeka. To preto sa na Slovensku tak uchytila KSB, lebo je to na 1. úrovni zovšeobecnených prostriedkov riadenia - na úrovni koncepcie. A KSB sa začala šíriť zo Slovenska do Čiech, pritom to prenikanie KSB na Slovensku a v Čechách sa dialo paralelne. Slovensko malo len ten časový náskok, že ono tú KSB objavilo v ruských zdrojoch, spravilo z toho krátky výcuc v podobe MIM 4.7 a pár jednotlivcov s ňou pracovalo v diskusiách najmä na webe zvedavec.org. (nick udo, Kysučan a ďalší...)
Pritom na Slovensku sa KSB začala šíriť z Bratislavy a v Čechách nie z Prahy, nie z Čiech, ale do Čiech z Moravy, konkrétne z Ostravy (Hox je ostravák).

A ako to súvisí s témou "2023 slov"?
Šírením KSB do českého priestoru a z českého vidieka do centra, do okultnej Prahy, došlo k ohrozeniu samotného okultného centra Prahy a ono ako automat aj zareagovalo tentokrát presne v duchu "ak nemôžeš nejaký proces zastaviť, tak sa mu postav do čela a zvráť ho". Ten príspevok @tael bol na jednej strane (k tej druhej strane sa dostaneme na záver) pokusom židovského okultného centra v Prahe prebrať a ovládnuť KSB nielen v Čechách ale aj na Slovensku. Tým kľúčom k ovládnutiu je podpis VP ČSR. A toto si ako prvý uvedomil @Jox13, to preto jeho reakcia bola tak ostrá a nie až tak k obsahu príspevku @tael ako k tomu podpisu VP ČSR a snahe skrze tento kľúč ovládnuť a podriadiť si KSB v Čechách aj na Slovensku, a teda aj Slovensko. To preto aj analogicky @Jox13 upozorňoval na boj po Zaznobinovej smrti ohľadom patentovania značky VP SSSR - ona je tiež vo veľkej miere ovládacím kľúčom k egregoru KSB ako celku. A ako reagovalo české osadenstvo až na zriedkavé výnimky? Nerieš podpis, nie je dôležitý, sústreď sa na obsah. @Jox13 odpoveď - diabol je skrytý v maličkostiach...
Všimnite si cez "palce hore" a "palce dole" ako pod jednotlivými príspevkami unisimo reagovalo až na pár výnimiek (Jura, Atom) české osadenstvo fóra a pár Slovákov (aj tí majú silné väzby na Čechy) - fungovalo ako kolektívny biorobot riadený z jedného centra.

3. Ako s tým súvisí film "Císařúv pekař, pekařúv císař"?Všimnite si, ako české osadenstvo pretláča ideu spájania skrze „cukor“ - ako nám všetkým dobre bolo v ČSSR a „bič“ - ako vám, Slovákom, bolo zle v Uhorsku - maďarizácia. Na všetky naše vecné námietky ohľadom ČSR, čechoslovakizmu, ohľadom Uhorska, že maďarizácia bola len v závere Uhorska, žiadna vecná reakcia, námietka, len omieľanie ako dobre bolo za ČSSR a zle za maďarizácie, prípadne útok poukázaním na Slovenský štát, J.Tisa a na to, že to Slováci rozbili 1.ČSR. Na vecný argument o Homolovom puči, že rozpad zbytku 1.ČSR iniciovala Praha, ani "ň", ani „mäkké f“...

Konkrétne k filmu: kľúčové scény sú dve. Sú to scény vkladania šému (guličky) do hlavy Golema. Prvá scéna - vložili ho radcovia, nie cisár, a nastal konkurenčný boj, ničenie a pád Golema - to je symbolický obraz 1.ČSR.
Druhá scéna je v úvode ukážky na fóre - vložil ho vodca davu - ľudu - pekár!!! (k tomu pekárovi sa ešte vrátime) ...a teraz pozorne sledujte celú scénu po vložení šemu: tá stará ženička sa prežehnala, no dav jej obavy nezdieľal, nastalo všeobecné veselie, kde nosnou je tá pieseň presne v duchu marxizmu - to je symbolický obraz povojnového Československa - ČSSR aj s pogromami na cirkev v úvode, v 50-tych rokoch a budovaním materiálneho blahobytu a spokojnosti davu – tak prečo sa opätovne nespojiť, keď nám tak bolo dobre v ČSSR, že?

No, NIE, v žiadnom prípade, pokiaľ je Praha okultným centrom židovstva!!!

Už som raz upozorňoval české osadenstvo, keď bola už neviem koľká v poradí zvada ohľadom suverenity Slovenska a možnosťou spájania sa – obnovy Československa, že si musia najprv vyriešiť pragocentrizmus, inak to zase bude len o budúcom rozpade.
Teraz viete, že kľúčové scény sú o vkladaní šému do Golema. No, čo si možno uvedomil @tael, a prečo tvrdím, že v tom filme je ďaleko viac, je toto:
Na základe prvej zmyslovej úrovne tohto filmu panuje všeobecné presvedčenie, že kto vkladá šém do Golema, ovláda Golema.
Isto? Šém ovláda len golema?!
Prečo asi tak hodil @Jox13 indíciu do pléna "aký je rozdiel medzi subjektom a objektom riadenia z hore uvedeného popolvar9vho prikladu, ako aj z filmu C-P P-C?“ (https://ksb-csr.net/…845)?
Z KSB: "Ty riadiš, no aj ty si riadený..." ˇ
Ako je to v skutočnosti, čo je v zamlčaní, v symboloch - to skrýva druhá zmyslová úroveň filmu.
Šem riadi nielen Golema ale aj jeho vkladateľa (okrem strojcu šemu. Šem funguje podobne ako prsteň moci z trilógie "Pán prsteňov") a ľudí v jeho okolí!
To jest, šem ovláda predovšetkým ľudí, ak sa spustí (vložením do Golema), ktorí sú v jeho dosahu, premieňa ich na biorobotov, Golém je len ich 3D obrazom!

Golem je z hliny, má neotesanú podobu človeka a šem sa vkladá do hlavy v úrovni tretieho oka.
Z hliny, nielen podľa biblie, bolo stvorené telo človeka (aj podľa iných legiend bolo telo upečené z hliny - miera prepečenia určovala rasy od nedopečenej bielej až po spálenú čiernu) a aj v skutočnosti máme hmotné telo z "hliny", zo zeme - prvkov matérie Zeme, tentokrát na uhlíkovej báze (666 je číslo tela človeka - je to súčet čísel jednotlivých základných prvkov tvoriacich bielkovinové telo na uhlíkovej báze). A buď do tejto "hlinenej" schránky sa vdýchne duša - život a vznikne človek, alebo sa do tejto hlinenej schránky vloží "šem" (ovládací modul) a vznikne robot, alebo, ak je ten "šem vložený” až následne po vdýchnutí duše - vznikne biorobot, čo je oveľa efektívnejšie, pretože v prípade robota musí šem(riadiaci modul) riadiť aj telesné funkcie, a v prípade biorobota len niektoré psychické funkcie dôležité pre konanie v cieli vektora strojcu šemu.
Hlavný hrdina "pekár" - isto len pekár, alebo autorita pre dav? Nie je pekár ako „Pekár“, veď zvládol aj rolu cisára... To on možno všetko "upiekol"- veď on vložil šem, ovládací modul telesnej schránky robota a psychiky biorobota, ponuknúc im ľúbivý obraz budovania materiálneho blahobytu a dostatku pre všetkých. Obraz Marxa? Pravdepodobnejšie niekoho z najvyšších hierarchií židovského rabinátu (v Puškinovej poéme „Ruslan a Ľudmila“ to bol obraz Nainy), niekoho z blízkej periférie periférie GP? Vyzerá to tak, že minimálne Martin Frič, režisér (to on sfilmoval Jánošíka a objavil Paľa Bielika) bol v tomto prípade médiom pre zakomponovanie varovného posolstva do tohto filmu (podobne ako Puškin v súvislosti s „Ruslanom a Ľudmilou“).

-pokračovanie-
 
Naposledy upravené:
Dôvod vzniku a priebehu diskusného vlákna “2023 slov”

Časť prvá

Toto diskusné vlákno a príspevok od @tael „2023 slov“ vznikol preto, lebo si nikto z nás v čase zverejnenia O-O V.V.Pjakina nevyvodil to najhlavnejšie z toho posolstva, ktoré českej a slovenskej komunite odovzdal. A preto sa aj diskusia vyvýjala tak ako sa vyvýjala.
Tak poďme na to, čo dôležité povedal Pjakin, o čom je to posolstvo (to najdôležitejšie som zvýraznil):

“Praha je okultním centrem světového židovství.
Proto otázky řízení leží na povrchu.”… “Za dané situace, vzhledem k tomu, že Praha je střediskem těchto znalostí, ty se tak či onak rozlévají do společnosti a otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí.”
“Když byly tyto dvě republiky rozděleny, Slovensko se pocítilo jako ryba vyhozená na břeh.

Ztratilo příjem významné informace pro řízení, dříve dostupný díky společnému výrobně-hospodářskému komplexu a společné státní společnosti, a ztratilo svou úroveň.

Ale na Zemi není prázdných míst. Proto začíná hledání zdrojů informací.”
“Jedná se tedy o získávání znalostí cestou pokus omyl.
Tedy Slovensko bylo této etapy uchráněno tou úrovní znalostí, které byly na Slovensku rozšířeny díky existenci společného státu. Proto se také podle úrovně svého chápání vyhýbali různým marným cestám a vybírali ty nejperspektivnější.”
“Proto je přirozené, že na Slovensku je úroveň obyvatelstva, jeho početnost a jeho aktivita vyvolaná skutečností, že jste byli jako jednotný sociální organismus rozděleni, oni byli donuceni něco hledat a přirozeně, nějaká statisticky předurčená část jich našla řešení ve studiu Koncepce obecné bezpečnosti.”
“Sami definujte, jak budete spolupracovat jeden s druhým, ale jedině na mírové bázi. …“


Len na okraj – odznelo tam aj toto: “Zatímco když bylo zakládáno Československo, bylo třeba vytvořit průmyslové Čechy a zemědělské Slovensko” - to je potvrdením toho, čosom písal, že Masaryk demontoval na Slovensku priemyselné technológie a vyvážal ich do Čiech.

Sústreďme sa však na to hrubým označené:
1. "Praha je okultním centrem světového židovství. ... Praha je střediskem těchto znalostí, ty se tak či onak rozlévají do společnosti a otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí."
Z KSB vieme, že tzv. vyššia inteligencia a efektívnosť židov vyplýva z toho, že pokiaľ iné nežidovské obyvateľstvo sa učilo tak trocha z toho, trocha z toho a trocha z toho, to jest jeho stroj psychiky je zmesou zvieraťa, biorobota, démona a Človeka (a vieme aké je štatistické rozdelenie tejto zmesky, ktorá prevláda jak v individuálnom stroji psychiky tak v spoločnosti), tak židovské obyvateľstvo je nielen biorobotom ale dezintegrovaným kolektívnym biorobotom riadeným z jedného centra, kým klasický nežidovský biorobot nie je kolektívny ale individuálny, a teda nežidovský kolektív biorobotov (pretože nie sú riadení z jedného centra, ale majú rôzne aj vzájomne protichodné autority) ani zďaleka nedosahuje kvalitu a efektivitu židovského biorobota.
Z toho vyplýva, že česká spoločnosť bola a je bezštruktúrne riadená z tohto okultného židovského centra v Prahe a svojimi riadiacimi schopnosťami pracuje na jeho záujmy. To, čo ovláda Prahu a biorobotov v Čechách, funguje ako automat. Preto „otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí.“

2. "Slovensko... Proto se také podle úrovně svého chápání vyhýbali různým marným cestám a vybírali ty nejperspektivnější.
byli donuceni něco hledat a přirozeně, nějaká statisticky předurčená část jich našla řešení ve studiu Koncepce obecné bezpečnosti.”


Boli sme „donuceni něco hledat“ nielen absenciou riadiaceho centra kvalitatívnej úrovne Prahy, ale aj ochranným egregorom Slovenska, aby sme sa nedostali opätovne pod vplyv židovského okultizmu Prahy. Ten ochranný egregor je v básnickej forme zhmotnený v básni Sama Chalúpku "Mor ho". To preto, z týchto dvoch dôvodov, sme nehľadali a nehľadáme (až na pár biorobotov) cestu opätovného spojenia s Čechmi do područia pragocentrizmu, ale niečo, čo je riadiaco nie na úrovni židovstva - kolektívneho biorobota, ale niečo objemnejšie a hierarchicky vyššie, min. na úrovni toho, čo riadi židovstvo, t.j. GP. To jest niečo na úrovni korporátneho démona alebo ešte lepšie - Človeka. To preto sa na Slovensku tak uchytila KSB, lebo je to na 1. úrovni zovšeobecnených prostriedkov riadenia - na úrovni koncepcie. A KSB sa začala šíriť zo Slovenska do Čiech, pritom to prenikanie KSB na Slovensku a v Čechách sa dialo paralelne. Slovensko malo len ten časový náskok, že ono tú KSB objavilo v ruských zdrojoch, spravilo z toho krátky výcuc v podobe MIM 4.7 a pár jednotlivcov s ňou pracovalo v diskusiách najmä na webe zvedavec.org. (nick udo, Kysučan a ďalší...)
Pritom na Slovensku sa KSB začala šíriť z Bratislavy a v Čechách nie z Prahy, nie z Čiech, ale do Čiech z Moravy, konkrétne z Ostravy (Hox je ostravák).

A ako to súvisí s témou "2023 slov"?
Šírením KSB do českého priestoru a z českého vidieka do centra, do okultnej Prahy, došlo k ohrozeniu samotného okultného centra Prahy a ono ako automat aj zareagovalo tentokrát presne v duchu "ak nemôžeš nejaký proces zastaviť, tak sa mu postav do čela a zvráť ho". Ten príspevok @tael bol na jednej strane (k tej druhej strane sa dostaneme na záver) pokusom židovského okultného centra v Prahe prebrať a ovládnuť KSB nielen v Čechách ale aj na Slovensku. Tým kľúčom k ovládnutiu je podpis VP ČSR. A toto si ako prvý uvedomil @Jox13, to preto jeho reakcia bola tak ostrá a nie až tak k obsahu príspevku @tael ako k tomu podpisu VP ČSR a snahe skrze tento kľúč ovládnuť a podriadiť si KSB v Čechách aj na Slovensku, a teda aj Slovensko. To preto aj analogicky @Jox13 upozorňoval na boj po Zaznobinovej smrti ohľadom patentovania značky VP SSSR - ona je tiež vo veľkej miere ovládacím kľúčom k egregoru KSB ako celku. A ako reagovalo české osadenstvo až na zriedkavé výnimky? Nerieš podpis, nie je dôležitý, sústreď sa na obsah. @Jox13 odpoveď - diabol je skrytý v maličkostiach...
Všimnite si cez "palce hore" a "palce dole" ako pod jednotlivými príspevkami unisimo reagovalo až na pár výnimiek (Jura, Atom) české osadenstvo fóra a pár Slovákov (aj tí majú silné väzby na Čechy) - fungovalo ako kolektívny biorobot riadený z jedného centra.

3. Ako s tým súvisí film "Císařúv pekař, pekařúv císař"?Všimnite si, ako české osadenstvo pretláča ideu spájania skrze „cukor“ - ako nám všetkým dobre bolo v ČSSR a „bič“ - ako vám, Slovákom, bolo zle v Uhorsku - maďarizácia. Na všetky naše vecné námietky ohľadom ČSR, čechoslovakizmu, ohľadom Uhorska, že maďarizácia bola len v závere Uhorska, žiadna vecná reakcia, námietka, len omieľanie ako dobre bolo za ČSSR a zle za maďarizácie, prípadne útok poukázaním na Slovenský štát, J.Tisa a na to, že to Slováci rozbili 1.ČSR. Na vecný argument o Homolovom puči, že rozpad zbytku 1.ČSR iniciovala Praha, ani "ň", ani „mäkké f“...

Konkrétne k filmu: kľúčové scény sú dve. Sú to scény vkladania šému (guličky) do hlavy Golema. Prvá scéna - vložili ho radcovia, nie cisár, a nastal konkurenčný boj, ničenie a pád Golema - to je symbolický obraz 1.ČSR.
Druhá scéna je v úvode ukážky na fóre - vložil ho vodca davu - ľudu - pekár!!! (k tomu pekárovi sa ešte vrátime) ...a teraz pozorne sledujte celú scénu po vložení šemu: tá stará ženička sa prežehnala, no dav jej obavy nezdieľal, nastalo všeobecné veselie, kde nosnou je tá pieseň presne v duchu marxizmu - to je symbolický obraz povojnového Československa - ČSSR aj s pogromami na cirkev v úvode, v 50-tych rokoch a budovaním materiálneho blahobytu a spokojnosti davu – tak prečo sa opätovne nespojiť, keď nám tak bolo dobre v ČSSR, že?

No, NIE, v žiadnom prípade, pokiaľ je Praha okultným centrom židovstva!!!

Už som raz upozorňoval české osadenstvo, keď bola už neviem koľká v poradí zvada ohľadom suverenity Slovenska a možnosťou spájania sa – obnovy Československa, že si musia najprv vyriešiť pragocentrizmus, inak to zase bude len o budúcom rozpade.
Teraz viete, že kľúčové scény sú o vkladaní šému do Golema. No, čo si možno uvedomil @tael, a prečo tvrdím, že v tom filme je ďaleko viac, je toto:
Na základe prvej zmyslovej úrovne tohto filmu panuje všeobecné presvedčenie, že kto vkladá šém do Golema, ovláda Golema.
Isto? Šém ovláda len golema?!
Prečo asi tak hodil @Jox13 indíciu do pléna "aký je rozdiel medzi subjektom a objektom riadenia z hore uvedeného popolvar9vho prikladu, ako aj z filmu C-P P-C?“ (https://ksb-csr.net/…845)?
Z KSB: "Ty riadiš, no aj ty si riadený..." ˇ
Ako je to v skutočnosti, čo je v zamlčaní, v symboloch - to skrýva druhá zmyslová úroveň filmu.
Šem riadi nielen Golema ale aj jeho vkladateľa (okrem strojcu šemu. Šem funguje podobne ako prsteň moci z trilógie "Pán prsteňov") a ľudí v jeho okolí!
To jest, šem ovláda predovšetkým ľudí, ak sa spustí (vložením do Golema), ktorí sú v jeho dosahu, premieňa ich na biorobotov, Golém je len ich 3D obrazom!

Golem je z hliny, má neotesanú podobu človeka a šem sa vkladá do hlavy v úrovni tretieho oka.
Z hliny, nielen podľa biblie, bolo stvorené telo človeka (aj podľa iných legiend bolo telo upečené z hliny - miera prepečenia určovala rasy od nedopečenej bielej až po spálenú čiernu) a aj v skutočnosti máme hmotné telo z "hliny", zo zeme - prvkov matérie Zeme, tentokrát na uhlíkovej báze (666 je číslo tela človeka - je to súčet čísel jednotlivých základných prvkov tvoriacich bielkovinové telo na uhlíkovej báze). A buď do tejto "hlinenej" schránky sa vdýchne duša - život a vznikne človek, alebo sa do tejto hlinenej schránky vloží "šem" (ovládací modul) a vznikne robot, alebo, ak je ten "šem vložený” až následne po vdýchnutí duše - vznikne biorobot, čo je oveľa efektívnejšie, pretože v prípade robota musí šem(riadiaci modul) riadiť aj telesné funkcie, a v prípade biorobota len niektoré psychické funkcie dôležité pre konanie v cieli vektora strojcu šemu.
Hlavný hrdina "pekár" - isto len pekár, alebo autorita pre dav? Nie je pekár ako „Pekár“, veď zvládol aj rolu cisára... To on možno všetko "upiekol"- veď on vložil šem, ovládací modul telesnej schránky robota a psychiky biorobota, ponuknúc im ľúbivý obraz budovania materiálneho blahobytu a dostatku pre všetkých. Obraz Marxa? Pravdepodobnejšie niekoho z najvyšších hierarchií židovského rabinátu (v Puškinovej poéme „Ruslan a Ľudmila“ to bol obraz Nainy), niekoho z blízkej periférie periférie GP? Vyzerá to tak, že minimálne Martin Frič, režisér (to on sfilmoval Jánošíka a objavil Paľa Bielika) bol v tomto prípade médiom pre zakomponovanie varovného posolstva do tohto filmu (podobne ako Puškin v súvislosti s „Ruslanom a Ľudmilou“).

-pokračovanie-
Len upresním: Paľo Bielik bol už roky predtým hercom v divadle v Banskej Bystrici. Na rolu Jánošíka ho oslovil Karol Plicka, nie Frič.
 
Naposledy upravené:
Ještě k tomu podpisu VP ČSR.
Nejprve jeho analýza a pak nějaké závěry. Ten podpis se skládá ze tří částí:
1) Vnitřní
2) Prediktor
3) ČSR

Začal bych u té prostřední části - Prediktor. To je celkem neutrální pojem odkazující komponentu určité obecné metody, která je místně i časově nezávislá a je aplikovatelná např. na výpočet diferenciálních rovnic.

Nyní k té části Vnitřní. Ta již zpřesňuje pojem Prediktor a směruje k té variantě chápání toho soupojmí VP, jak ho představil kolektiv autorů z Ruska. O důvodech proč zrovna Vnitřní se nyní neni třeba rozepisovat, navíc se domnívám, že jsou zdejší audienci známé. Tedy jde o určitou aplikaci té základní metody prediktor-korektor na procesy řízení zejména ve společenských systémech a supersystémech. S tím souvisí zavedení pojmu Úplná funkce řízení, jejíž podmnožinou je pojem prediktor - první 4 fáze ÚFŘ. Stále je ale soupojmi VP místně a časově nezávislé. I když ten význam vnitřní může mít určitá specifika. Podle schématu prediktor-korektor probíhá jak řízení DE, tak i spravedlivé souborné společnosti. Nehledě na to, že i mnohé jiné úlohy mohou být na základě uvedeného principu řešeny. Ale ano, jde tu již o jisté přihlášení se ke KSB resp. k té značce kolektivu autorů a činnosti, kterou vykonávají.

A nyní ta třetí část. Zjevně ta, která se jeví být problematická - ČSR. Ona je totiž nejednoznačná a její význam může být interpretován různě na základě subjektivního chápání. Nyní předkládám různé možné interpretace:
- ČeskoSlovenská Republika
- ČeskoSlovenská Rus
- Česká Souborná Rus
- Československá Souborná Rus
- Česká Spravedlivá Republika
- Čagasův Světový Rubikon
- Česká a Slovenská Rus
A mnohé další. Některé výše uvedené kombinace jsou vnitřně samy o sobě rozporné např. Česká Souborná Republika. Potud tedy když je zkratka brána izolovaně bez kontextu. Ale stejně jako existuje předpoklad, že podepsaný autor pod textem se s tím textem ztotožňuje, stejně tak je nutné k tomu přistupovat v tomto případě. Tedy samotný text vyplňuje význam té značky a je s ní v přímém spojení. Dokonce v tomto případě ta značka odkazuje i mnohé další aktivity jiných autorů, kteří aktivně přispívají k naplnění jejího obsahu. A ten by se dal vyjádřit tou variantou Vnitřní Prediktor České a Slovenské Rusi. Podobně může a již nepochybně existuje a je aktivní Vnitřní Prediktor Německé Rusi apod. Takže ještě jednou. Ta značka je nplněna obsahem textu, který ji předchází.

A co pojem VP SSSR? On odkazuje kolektiv autorů KSB. A co to znamená? Kdo do toho kolektivu spadá? A není smyslem ten kolektiv rozšiřovat? Například o studenty, kreří již nějakou dobu studovali a pak logicky začínají aktivně přispívat svými poznatky? Není smyslem dostat ty znalosti do všech koutů světa, aby jim každý rozuměl, chápal je a na jejich základě, s jejich pomocí svým autorským vkladem pomohl vybudovat spravedlivou společnost?
 
Ještě k tomu podpisu VP ČSR.
Nejprve jeho analýza a pak nějaké závěry. Ten podpis se skládá ze tří částí:
1) Vnitřní
2) Prediktor
3) ČSR

Začal bych u té prostřední části - Prediktor. To je celkem neutrální pojem odkazující komponentu určité obecné metody, která je místně i časově nezávislá a je aplikovatelná např. na výpočet diferenciálních rovnic.

Nyní k té části Vnitřní. Ta již zpřesňuje pojem Prediktor a směruje k té variantě chápání toho soupojmí VP, jak ho představil kolektiv autorů z Ruska. O důvodech proč zrovna Vnitřní se nyní neni třeba rozepisovat, navíc se domnívám, že jsou zdejší audienci známé. Tedy jde o určitou aplikaci té základní metody prediktor-korektor na procesy řízení zejména ve společenských systémech a supersystémech. S tím souvisí zavedení pojmu Úplná funkce řízení, jejíž podmnožinou je pojem prediktor - první 4 fáze ÚFŘ. Stále je ale soupojmi VP místně a časově nezávislé. I když ten význam vnitřní může mít určitá specifika. Podle schématu prediktor-korektor probíhá jak řízení DE, tak i spravedlivé souborné společnosti. Nehledě na to, že i mnohé jiné úlohy mohou být na základě uvedeného principu řešeny. Ale ano, jde tu již o jisté přihlášení se ke KSB resp. k té značce kolektivu autorů a činnosti, kterou vykonávají.

A nyní ta třetí část. Zjevně ta, která se jeví být problematická - ČSR. Ona je totiž nejednoznačná a její význam může být interpretován různě na základě subjektivního chápání. Nyní předkládám různé možné interpretace:
- ČeskoSlovenská Republika
- ČeskoSlovenská Rus
- Česká Souborná Rus
- Československá Souborná Rus
- Česká Spravedlivá Republika
- Čagasův Světový Rubikon
- Česká a Slovenská Rus
A mnohé další. Některé výše uvedené kombinace jsou vnitřně samy o sobě rozporné např. Česká Souborná Republika. Potud tedy když je zkratka brána izolovaně bez kontextu. Ale stejně jako existuje předpoklad, že podepsaný autor pod textem se s tím textem ztotožňuje, stejně tak je nutné k tomu přistupovat v tomto případě. Tedy samotný text vyplňuje význam té značky a je s ní v přímém spojení. Dokonce v tomto případě ta značka odkazuje i mnohé další aktivity jiných autorů, kteří aktivně přispívají k naplnění jejího obsahu. A ten by se dal vyjádřit tou variantou Vnitřní Prediktor České a Slovenské Rusi. Podobně může a již nepochybně existuje a je aktivní Vnitřní Prediktor Německé Rusi apod. Takže ještě jednou. Ta značka je nplněna obsahem textu, který ji předchází.

A co pojem VP SSSR? On odkazuje kolektiv autorů KSB. A co to znamená? Kdo do toho kolektivu spadá? A není smyslem ten kolektiv rozšiřovat? Například o studenty, kreří již nějakou dobu studovali a pak logicky začínají aktivně přispívat svými poznatky? Není smyslem dostat ty znalosti do všech koutů světa, aby jim každý rozuměl, chápal je a na jejich základě, s jejich pomocí svým autorským vkladem pomohl vybudovat spravedlivou společnost?
toto uz pane nevysvetlite, ani ked budete krutiť mlyncekom tak, že sa bude vrtiet, ako prevodovka vrtulnika z rotora na vrtuľu.
skusil ste to prebrat, nevyšlo...
 
Naposledy upravené:
pane nevysvetlite
... prostě kdo chce psa bít, ten vždy hledá a najde ... a vůbec nic jiného jej nezajímá.

A jak se tak dívám - domníval jsem se ve své naivitě, že se tu, alespoň mezi matadoři najdou již zkušení analytici, ze kterých by se dal poskládat tým, který by v práci pokračoval, neboť VP SSSR tehdy ještě neudělal veškerou potřebnou práci a další již neudělá.
Jak to zatím vidím, tak mnozí zde se spíše věnují špičkování a leštění svých nafouklých eg, než hledání podstaty čehokoliv, natož pak konstruktivnímu hledání cesty do budoucnosti.
 
Naposledy upravené:
Z KSB vieme, že tzv. vyššia inteligencia a efektívnosť židov vyplýva z toho, že pokiaľ iné nežidovské obyvateľstvo sa učilo tak trocha z toho, trocha z toho a trocha z toho, to jest jeho stroj psychiky je zmesou zvieraťa, biorobota, démona a Človeka (a vieme aké je štatistické rozdelenie tejto zmesky, ktorá prevláda jak v individuálnom stroji psychiky tak v spoločnosti), tak židovské obyvateľstvo je nielen biorobotom ale dezintegrovaným kolektívnym biorobotom riadeným z jedného centra, kým klasický nežidovský biorobot nie je kolektívny ale individuálny, a teda nežidovský kolektív biorobotov (pretože nie sú riadení z jedného centra, ale majú rôzne aj vzájomne protichodné autority) ani zďaleka nedosahuje kvalitu a efektivitu židovského biorobota.
Z toho vyplýva, že česká spoločnosť bola a je bezštruktúrne riadená z tohto okultného židovského centra v Prahe a svojimi riadiacimi schopnosťami pracuje na jeho záujmy. To, čo ovláda Prahu a biorobotov v Čechách, funguje ako automat. Preto „otázky řízení v Československu obecně a v Čechách konkrétně jsou chápány na vyšší úrovni, nežli je tomu u obyvatelstva jiných zemí.“
Asi by tu malo zmysel upresniť, že pokiaľ je reč o vyššej miere chápania riadenia, tak je tým myslený židovský "biorobot" v Prahe, t.j. židovstvo. Nie je reč o bežných Čechoch, pretože židovstvo sa o riadiace a hlavne ezoterické vedomosti s nikým nedelí. Toto zvláda samo. A ďalšie organizuje cez masonstvo, kde sú zaangažovaní rôzne spoločenské autority aj nežidovského pôvodu (v tom najnižšom leveli do 33 úrovne).

Nemám dojem, že by mesto Praha bola riadená dokonalejšie, než iné hlavné mestá vo svete. nevyzerá to, že by Praha bola považovaná za majstra v riadení, od ktorého sa možno učiť. Práve z tohto dôvodu mi tie Pjakinové slová pripadajú trochu uletené...

Ale napriek tomu Praha môže naozaj byť okultným židovským centrom, odkiaľ je riadený golém, t.j. egregor židovstva (stelesnený entitou JHWH - najvyšší ochranca židovstva - ak sa chceš k nemu pripojiť, musíš poznať meno. Takto to všeobecne v ezoterike funguje na rôzne astrálne entity). T.j. z Prahy môže byť realizovaná rôzna mágia vo vzťahu ku Golemovi (JHWH) a cez neho k celému židovstvu. A napísal si dobrý postreh, že ten, kto sa k egregoru pripojí, môže nielen ovládať, ale aj byť ovládaný. Poznáme niekoľko úrovní pripojenia k egregoru:
1. batéria (člen iba dodáva prebytočnú energiu)
2. výkonný mechanizmus (včela robotnica - zanietený a usilovný člen)
3. egregoriálny líder (vodca, ten do určitej miery ovplyvňuje egregor, ale je aj sám riadený egregorom. Je vodcom stáda)
4. programátor (človek je nezávislý od egregora, je nad ním, a programuje jeho charakter).
5. výnimočná situácia, keď sa človek sám stane nositeľom egregora. Ódinom.

Tá scénka, keď prinútili Golema pracovať pre ľudí, je symbolikou toho, že "prinútime židovstvo pracovať na blaho ľudí", a lídrom tejto myšlienky sa vo filme stal Ján Werich, on sa stal vlastne egregoriálnym lídrom golema. To je pozícia 3, keď človek dokáže ovládať egregor, ale zároveň je aj egregorom spútaný a nedokáže sa z neho vymaniť. Toto teda nie je dobrá myšlienka. My by sme mali pomôcť židovstvu stať sa konečne ľuďom, to jest, oslobodiť ho z pút Golema. A miesto toho vo filme sa snažia zotročiť golema, cez neho židovstvo, aby pracovalo na bežných ľudí. Je to teda iná forma zotročenia židovstva.

Na oslobodenie židovstva od golema, ktorý ich "chráni" ale zároveň zotročuje, drží vo svojom egregoriálnom zajatí, je potrebné vyjsť na prvú prioritu riadenia - metodologickú. Židia si musia uvedomiť, že judaizmus (tóra ale najmä talmud) je len umelo vytvorený nástroj na ich biorobotizáciu a ovládanie. Dá sa to pochopiť, keď sa na svoje náboženstvo začne človek pozerať s nadhľadu, keď na chvíľu vypne diktatúru dogiem, keď si vypočuje námietky svedomia k rôznym bodom učenia a porozmýšľa nad tým kriticky cez prizmu svedomia. Takže miesto egregoriálneho čarovania je treba vystúpiť na 1. metodologickú (vedecká tvorba svetonázoru) prioritu, a tam pracovať na oslobodení seba aj druhých od egregoriálnych závislostí (od jednoduchých bežných závislostí strpčujúcich život, až po tie náboženské kultové závislosti).
 
Inak tá rola egregoriálneho lídra funguje veľmi podobne, ako vidíme v niektorých komixoch, napr. v spidermanovi v časti o negatívnom spidermanovi, keď človek našiel tú substanciu, ktorá ho ovládla, spravila z neho čierneho spidermana, ale zároveň tento čierny spiderman fungoval v duchu tej entity, ktorá mu dala tie superschopnosti. Ona sťahovala jeho psychiku a mravnosť negatívnym smerom. A navyše nechcela mu dovoliť sa zbaviť. T.j. parazit nechcel dovoliť hostiteľovi, aby sa zbavil parazita.
Egregoriálni lídri cítia obrovský príval energie z davu, ktorý ich podporuje. Egregor poslúcha jeho príkazy a uľahčuje mu všetko, čo je v súlade s programom egregoru. Ohľadom vecí, ktoré sú v rozpore s programom egregoru, funguje ako diabol v hlave, kritik a manipulátor. A ďalšia vec, líder je nadrogovaný mocou egregora, a nechce sa tejto moci vzdať. Takto si egregor udržiava lídra vo svojej moci.
T.j. pre egregoriálneho lídra sa egregor stáva parazitickou supersilou, vďaka ktorej má moc a nezvyčajné schopnosti vplývania na ľudí a procesy. Egregor funguje na bežných pripojených ľudí podobne ako server na pripojené počítače, len to prebieha bezdrôtovo, extrasenzoricky. Nie sú k tomu treba žiadne slová. Informácie tečú neviditeľne.
 
... prostě kdo chce psa bít, ten vždy hledá a najde ... a vůbec nic jiného jej nezajímá.

A jak se tak dívám - domníval jsem se ve své naivitě, že se tu, alespoň mezi matadoři najdou již zkušení analytici, ze kterých by se dal poskládat tým, který by v práci pokračoval, neboť VP SSSR tehdy ještě neudělal veškerou potřebnou práci a další již neudělá.
Jak to zatím vidím, tak mnozí zde se spíše věnují špičkování a leštění svých nafouklých eg, než hledání podstaty čehokoliv, natož pak konstruktivnímu hledání cesty do budoucnosti.
jj majstre. Idete v tandeme, my to vidíme. Takze ked jeden je tiško, druhy hovorí a naopak. Nie pane, opakujem, my vidime, co ste sa snazili urobiť a nevyslo to. Tak sa uz nesnažte, ta peciatka je zmazaná a este škaredo ukázala, ake slabe rozlíšenie panuje v určitej skupine voči vyšším prioritam riadenia.
Nesnažte sa už prosím preberať vedenie egregorov, ktoré su dôležité pre xhod ľudstva.
 
možné interpretace:
- ČeskoSlovenská Republika
- ČeskoSlovenská Rus
- Česká Souborná Rus
- Československá Souborná Rus
- Česká Spravedlivá Republika
- Čagasův Světový Rubikon
- Česká a Slovenská Rus
Ten podpis tam dal kto - tael alebo to je prebrané od niekoho iného? Ak od niekoho iného, tak od koho? Ak @tael, tak potom musí vedieť, čo ten podpis znamená presne a nie že jeho možné interpretácie... Nemôže to byť aj so Slovenskom aj bez neho, veď to je diametrálny rozdiel. Ani žena nemôže byť trochu tehotná.
 
Tým kľúčom k ovládnutiu je podpis VP ČSR.
Celý ten príspevok je, tak ako ho chápem ja, odpoveďou na moju otázku - čo je príčinou toho, že sa rozpadol spoločný štát? A ak je to tak ako píšeš, potom z toho vyvstávajú otázky:
1. ako túto príčinu odstrániť ? To je hlavne úloha pre bratov spoza Moravy, pretože to neblokuje len spoluprácu s nami, ale aj im samotným to strpčuje život
2. ako nastaviť vzťahy do budúcna po odstránení príčiny?
A možno ešte iné otázky, ale tieto sa mi zdajú najdôležitejšie.
 
-pokračovanie-

Celkovo tá téma "2023 slov" má viacero vrstiev.

Vrstva prvá – poukázala na snahu ovládnuť KSB na Slovensku a v Čechách skrze podpis VP ČSR a viedla k odhaleniu, že aj napriek teoretickej fundovanosti v KSB je, žiaľ, stále množstvo členov komunity KSB len biorobotom ovládaným "šemom" z pražského okultného centra židovstva.
K emočne neadekvátnej reakcii Joxa k primárnemu príspevku @tael len toľko: ten pokus o ovládnutie KSB na Slovensku a v Čechách skrze značku VP ČSR je len jedným z prejavov koordinovaného útoku na Slovensko a slovenské voľby na viacerých úrovniach v posledných dňoch s úmyslom ovládnuť Slovensko, poťažme ho podriadiť českému pragocentrizmu. Napríklad: https://www.infovojna.bz/article/sl...skem-jazyce-a-strasi-putinem-a-ruskou-okupaci
Taktiež P.Chobot a spol. bol opätovne len pár dni predtým v Trenčíne nielen meditovať proti Ficovi, ale tentokrát zabŕdol aj do mágie.
Takže máme tu útok na egregoriálnej úrovni, na úrovni ovplyvňovania vedomia podprahovou manipuláciou (pritom jak príspevok @tael tak agitačné reklamy londýnskej mimovládky spája rok 1968), na úrovni mágie. ...a to je len špička ľadovca.

Vrstva druhá – súvisí s Vaculíkovymi 2000 slov z roku 1968 (podrobnejšie som to rozoberal tu https://ksb-csr.net/threads/2023-slov.1074/page-10#post-16904). S témou 2023 slov to súvisí preto, lebo aj prvotný príspevok od @tael bol prevedený do extrému - podpisom VP ČSR.A prevedením do extrému sa upozorňuje na to skryté, aby bola vyvolaná protireakcia.
???
Snaha prebrať, ovládnuť skrze kľúč VP ČSR a zároveň týmto kľúčom to previesť do extrému a upozorniť na to?!

Na @tael, vzhľadom na teoretickú erudovanosť ohľadom KSB (z jeho príspevkov je jasné, že sa štúdiu prác VP SSSR, teda KSB venoval), vplýva nielen egregor okultného židovského centra v Prahe (je Čech, kde presne žije, vie on), ale vďaka štúdiu KSB aj egregor KSB. A aj v tomto prípade platí, že ak nevieš proces zastaviť, zničiť, postav sa do jeho čela a zvráť ho. A toto spravil egregor KSB – previedol ho práve tým podpisom VP ČSR do extrému – upozornil na to, čo sa skryte deje a na čo upozornil aj V.V.Pjakin.

To, že na túto moju výzvu https://ksb-csr.net/threads/2023-slov.1074/page-9#post-16875 zareagoval @tael týmto:https://ksb-csr.net/threads/2023-slov.1074/page-9#post-16881 ma utvrdilo v tom, že KSB má v sebe vnútornú poistku pred prebratím a zvrátením. Podpisom VP ČSR to @tael prehnal do extrému a vyvolal reakciu. Myslím si, že v tomto @tael poslúžil ako médium (prečo on konkrétne si musí zodpovedať sám @tael), a ten podpis nebol len na popud pražského okultného centra ale aj na popud egregoru KSB. (To isté sa udialo aj v súvislosti s registráciou značky VP SSSR a komunita KSB spozornela a začala menej veriť autoritám, a viac pracovať vlastným rozumom).
Vnútorná poistka KSB zareagovala.

Čo z toho vyplýva?
Opätovne sa vrátim k O-O českému publiku V.V.Pjakina:
„To neznamená, že Čechy jsou vepředu samy a napořád.
Je to náskok, který lze využít buď ku prospěchu země a lidí,nebo jiné země naberou dostatečnou hmotu nosičů a mohouVás předběhnout. Nic není dáno jednou pro vždy.
V dané situaci je česká společnost pro řídící informaci vícevnímavá a vyrazila rychleji, protože vrstva nosičů a mírapřipravenosti byla k přijetí koncepce obecné bezpečnosti větší.
Pokud vrstva nosičů chybí, musí být nejprve vytvořena.

Čím širší vrstva nosičů je, tím rychleji jsou procesy realizovány.
Jednou věcí je, když vystupuješ a vysvětluješ a vysvětluješ a vysvětluješ.
A jiná věc je, když vystoupíš a všichni se tím začnou říditjako jasnou a hotovou věcí a tím bude vytvářet nosiče informací i samotné prostředí.

...
Proto míra krvavosti nadcházejících událostí bude záležet na míře osvojení si všemi vrstvami společnosti, ve všech zemíchsvěta, těch znalostí, které přinášíme světu.
Znalosti Koncepce obecné bezpečnosti.
V tom ohledu má Československo významný bonus, dobrou startovní pozici, náskok.
Hlavně ho neztraťte. Více ji studujte a uvádějte jí do života, v zájmu svého lidu a v zájmu svého státu“


Sme tu dosť inteligentní, aby sme si uvedomili, čo tieto slová, najmä hrubo zvýraznené znamenajú, preto ich podrobne rozoberať nebudem.
Avšak mimoriadnu pozornosť v súvislosti so šírením KSB do sveta a v kontexte „prevedenia do extrému 2023 slov“ je mimoriadne dôležitá táto veta „Pokud vrstva nosičů chybí, musí být nejprve vytvořena.“
Aká vrstva nosičov?
Ako to súvisí s tým, že
napriek mnohým apelom na centrá komunity KSB v Rusku (aj priamo k Pjakinovi, Veličkovi, Jefimovi) o preklady do jazykov iných národov (a kapacity aj zdroje na to majú) a ich poskytnutie verejnosti, to Rusi ignorujú bez odpovede, čo je v príkrom rozpore s týmito slovami V.V.Pjakina: „Proto míra krvavosti nadcházejících událostí bude záležet na míře osvojení si všemi vrstvami společnosti, ve všech zemích světa, těch znalostí, které přinášíme světu.
Znalosti Koncepce obecné bezpečnosti“?

Ako to súvisí s tým, že sa nám nedarí napriek mnohým pokusom preložiť a dostať KSB do maďarčiny, nemčiny, atď.?

Odpoveď: vnútorná poistka samotnej KSB! Jej časť, týkajúca sa nosičov, a to konkrétne nosičov – nositeľov na úrovni matríc a egregorov, teda jej strážcov a ochrancov.
To preto Rusi nespravili, resp. neposkytli cudzojazyčné preklady pre verejnosť.
KSB sa dostane len k tej spoločnosti, ktorá si ju sama popýta a postará sa o jej preklad do rodného jazyka. A popýta si ju len tá verejnosť, ktorej aspoň časť dorástla na jej prijatie. Je to preto, lebo to nie je len o rozšírení teoretických poznatkov KSB ale aj o zamedzení jej prevzatia tými, ktorí by ju mohli zvrátiť - musia tam byť aj nositelia a strážcovia KSB na úrovni matríc a egregorov.A tí musia byť jedincami domorodého etnika!
To preto svojho času stroskotal aj pokus o preklad a rozšírenie KSB v Nemecku – iniciátormi boli nie Nemci, ale Rusi žijúci v Nemecku (nenos svoju relígiu do cudzieho domu!).
Táto poistka je v KSB tak nastavená preto, aby nedošlo k prebratiu KSB v danej krajine iným egregorom a vyhlo sa tak hrozbe, že sa časom budú mlátiť skupiny KSB z rôznych národov o tom, ktorá z nich je nositeľom tej správnej KSB.
Značku KSB a podpis VP v súvislosti s daným národom (VP SR, VP ČR a pod.) môže bez rizika „odplaty formou nepríjemnej „mystiky“ prekračujúcej rámec jurisdikcie“ zaviesť a používať len tá komunita nositeľov KSB, ktorá ju nielen „studuje a uvádí jí do života, v zájmu svého lidu a v zájmu svého státu“, ale jej časť sa stala nositeľmi KSB aj na úrovni matríc a egregorov.

-pokračovanie-
 
Naposledy upravené:
peciatka je zmazaná a este škaredo ukázala, ake slabe rozlíšenie panuje v určitej skupine voči vyšším prioritam riadenia.
Nesnažte sa už prosím preberať vedenie egregorov,
Tak zaprvé razítko sem - razítko tam ... mnozí neunesli, že:
- objevilo se a hlavně bez nich :mad:
- mnozí ještě nestrávili dávný rozvod a snad mají i pocit, že mají "nárok na víc" - a spolupracovat? - no to již vůbec ne. (I když já zase vím, že mnozí z obou stran hranice vědí, že pouze společně můžeme opět něčeho dosáhnout - a také se tak chovají a jednají.)
- a jako v hospodě u piva ... mnozí tomu všemu přeci rozumí mnohem lépe a vědí, jak by se to mělo dělat ... avšak ať dělají jiní - oni jsou přeci jen mnohem "cennější kritici" (a navíc "... kdo nic nedělá - nic nepokazí - a proto zaslouží prémie!" - kde já to již dávno mnohokrát slyšel?)
Navíc málo kdo chápal, pro koho byl text určen a proč.
A pak již to tu byla obvyklá "hospodská rvačka" - o nic, reakce na cokoliv, jen aby byla "zábava".

Jak kdo na tom je se svým skutečným profilem lidské zralosti ... stačí si jen znovu ty jednotlivé vstupy přečíst, a i když jsou krátké - jsou o mnohých účastnících více jak vypovídající. Pokud bych měl "kádrovat", koho do VP začlenit a koho ne - již jen toto diskusní vlákno k tomu plně stačí (zvláště když každý ten příspěvek stačí i jen jako stopa k otevření dálkového vnímání a přečtení osoby) - jsou tu lidé, kteří potenciál zúčastnit se většího úkolu mají a jsou tu i tací, kteří si to sice o sobě myslí, ale nemají na to, bez ohledu, co vše si již načetli a jak halasně se ozývají.

Takže tento "vlak do budoucnosti" zde na tomto nádraží stále ještě není poskládán a asi odtud nevyjede, zatím co z jiných nástupišť, ti již vyjeli. I když prozatím míří na jiná a špatná nádraží - není vyloučeno, že pak pomocí JŽO budou přesměrováni/dokopáni zkušeností a mohou tam dojet i dříve - ke smůle těch, kdo se zatím rozmýšlí a namísto zahájení spolupráce - přou a hledají témata sporů (čeho je to charakteristika?).

A k tématu egregorů - stačí jen to, co jsi v krátkosti uvedl a je to hodně mimo mísu.
Zatím pojmy jen z mateřské školky a to na skutečnou práci nestačí.
A tvrdím i vím, že práce s egregorickými poli stojí ještě výše nad onou proklamovanou 1. prioritou. I když, pravda, i to je řízení, avšak s mnohem vyšší gradací. To se však do knihovny tlustých knih nedostalo ... velká část týmu VP SSSR vycvičeného v dobách materialismu a pod plným vlivem svých programů zkresleného myšlení naordinovaného kdysi celému světu vládnoucím židovstvem - nebyli by to vůbec schopni chápat. Navíc prvotní palčivé úkoly v době vzniku celého komplexu předmětů byly jiné.
A to je právě to neznámé jádro pudla, co ovládá ono "vyvolené" pole. Jenže tyto informace jsou již v jiných publikacích a knihovnách, než je jen ta jedna jediná oblíbená zjevená "svatá" knihovna.

Znalost pouze jediného balíčku učebnic (oboru) ještě není žádnou zárukou, že žák pak v životě vše zvládne. Život po nás vždy vyžaduje řešení toho - co jsme ve škole vynechali.
 
Volně naváži jen na poslední dva vstupy Jardoba a jako reakci (mé vnímání) na zde uvedený Pjakinův text/přepis O-O.

Kdo si všiml, čemu se VVPj tam pečlivě vyhýbá, aby to pojmenoval? A ví, že tuto skříňku prozatím otevřít a ventilovat nesmí. Náznak těm, co vědí však stačí. Ti co netuší - těm nepomůže ani dlouhé vysvětlování (... ále, zase další "ujetá konspirace" ... a televize o tom nic neříká a antidezinformační dozor tomu také reklamu nedělá, tak rozhodně nebude pravdivé, tak se tím nebudeme zabývat)

To bylo pouze pro osobní zamyšlení k odpolední kávě a v žádném případě ne pokyn ku zahájení dalšího nesmyslného vlákna hádek.
 
A tvrdím i vím, že práce s egregorickými poli stojí ještě výše nad onou proklamovanou 1. prioritou. I když, pravda, i to je řízení, avšak s mnohem vyšší gradací. To se však do knihovny tlustých knih nedostalo
súhlas
.To se však do knihovny tlustých knih nedostalo
áno, no nie z tohto dôvodu:
velká část týmu VP SSSR vycvičeného v dobách materialismu a pod plným vlivem svých programů zkresleného myšlení naordinovaného kdysi celému světu vládnoucím židovstvem - nebyli by to vůbec schopni chápat.


Znalost pouze jediného balíčku učebnic (oboru) ještě není žádnou zárukou, že žák pak v životě vše zvládne. Život po nás vždy vyžaduje řešení toho - co jsme ve škole vynechali.
súhlas, avšak schopnosť nielen teoreticky ovládať, ale aj prakticky používať hoc i len DVTR je vynikajúcim nástrojom z tej “svatej” knihovny, aby ten výber informácií, ktoré
jsou již v jiných publikacích a knihovnách
nás neviedol ku kaleidoskopizmu a na tej vyššej úrovni v práci v “dobrej viere s dobrým úmyslom” s egregormi do pekla, či k okultizmu, ale k skutočnej evolúcii človeka - k bohočloveku.
 
Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom