J
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Otázkou je “Čo sa skrýva za ľadovou stenou Antarktídy?”za témou "Antarktída" sa naozaj čosi skrýva..
Ta plochá země mi přijde už moc divoká. V rámci svého omezeného poznání a faktu, že NĚKDO zcela prokazatelně brzdí proces, aby si lidstvo jako celek vyskládalo celé puzzle (nikdo rozumný asi nedá ve společné kleci opici granát do ruky) a princip gravitace není oficiální vědou ani zdaleka vysvětlen, jsem tak nějak schopen připustit teorii Země s obývatelným prostředím uvnitř.Otázkou je “Čo sa skrýva za ľadovou stenou Antarktídy?”
Je tu jeden paradox: Antarktída ako ľadový kontinent zemegule a zároveň ako ľadová stena obkolesujúca plochú zem - náš svet (Terra mia) na povrchu obrovskej zemegule (Gaia). Brániaca tým z vnútra, z nášho sveta (Terra mia), pokiaľ nedozrejú, preniknúť do svetov za ľadovou stenou (je to niečo ako zaguľatenie sveta (Stredozeme) v závere knihy J.R.R.Tolkiena “Sillmarion”) a zároveň ako ľadová stena chrániaca náš svet pred nebezpečenstvom spoza nej - paralela s ľadovou stenou z filmovej série HBO “Game of Trones”).
A tak, v zajatí klasickej vedy, budeš sa po svetových moriach plaviť dookola, oboplávaš Antarktídu ako kontinent i obletíš našu Zem na orbitoch ako zemeguľu, alebo, oslobodiac sa zo zajatia klasickej vedy, nájdeš, tak ako hitlerovci, prechod cez ľadovú stenu “plochej zeme” (Terra mia) do svetov, zemí za ľadovou stenou (za siedmimi horami, za siedmimi dolami…)…
Tady jsem k tomu našel takový krátký text, který vypadá rozumně:Ta plochá země mi přijde už moc divoká. V rámci svého omezeného poznání a faktu, že NĚKDO zcela prokazatelně brzdí proces, aby si lidstvo jako celek vyskládalo celé puzzle (nikdo rozumný asi nedá ve společné kleci granát do ruky) a princip gravitace není oficiální vědou ani zdaleka vysvětlen, jsem tak nějak schopen připustit teorii Země s obývatelným prostředím uvnitř.
Že se němečtí nacisté snažili "ošálit" gravitaci, bude asi na základě, i přes důkladné zametení stop koncem války, pravda.
Zda však létající talíře, které rozprášily Byrdovu křížovou výpravu, byly nacistické, je velká otázka ...
Tady ještě video:Ta plochá země mi přijde už moc divoká. V rámci svého omezeného poznání a faktu, že NĚKDO zcela prokazatelně brzdí proces, aby si lidstvo jako celek vyskládalo celé puzzle (nikdo rozumný asi nedá ve společné kleci opici granát do ruky) a princip gravitace není oficiální vědou ani zdaleka vysvětlen, jsem tak nějak schopen připustit teorii Země s obývatelným prostředím uvnitř.
Že se němečtí nacisté snažili "ošálit" gravitaci, bude asi na základě, i přes důkladné zametení stop koncem války, pomalu se rýsující pravda.
Zda však létající talíře, které rozprášily Byrdovu křížovou výpravu, byly nacistické, je velká otázka ...
Ak som to správne pochopil, tak popolvár hovorí o alegorických paralelách, nie o skutočnej plochej zemi. Ak sa na plochu zem alebo "hru o trony" pozrieš ako na umelecké obrazy, tak antarktída môže symbolizovať miesto, ktoré by mohlo skrývať tajomstvá. Možno fyzické, a možno len astrálne.Ta plochá země mi přijde už moc divoká. V rámci svého omezeného poznání a faktu, že NĚKDO zcela prokazatelně brzdí proces, aby si lidstvo jako celek vyskládalo celé puzzle (nikdo rozumný asi nedá ve společné kleci opici granát do ruky) a princip gravitace není oficiální vědou ani zdaleka vysvětlen, jsem tak nějak schopen připustit teorii Země s obývatelným prostředím uvnitř.
Že se němečtí nacisté snažili "ošálit" gravitaci, bude asi na základě, i přes důkladné zametení stop koncem války, pomalu se rýsující pravda.
Také jsem to pochopil tak. Ta poznámka se spíš týkala faktu, že už se nějaký čas o teorii ploché Země z mnoha stran hovoří jako o hotové věci. Myslím si, že je to jedna z mnoha návnad, kterými GP odvádí pozornost od správných "směrovek" (další takovou je např. již cca 20 let trvající mediální masáž, spojující UFO s mimozemšťany, jejichž existence je najednou brána jako hotová věc).Ak som to správne pochopil, tak popolvár hovorí o alegorických paralelách, nie o skutočnej plochej zemi.
V tomhle dokumentu sice také podsouvají německý (po)válečný technologický zázrak, nicméně i tak při troše kritického myšlení lze usoudit, že navozovaná teorie o odsunu německé elity a převratných technologií do ledových jeskyní, kde "jestli neumřeli, žijí dodnes", nedává smysl.Spíš to na mě dělá dojem, že celá agenda postupného "odhalování" vývoje a výroby UFO nacisty je jen další ze scénářů GP k odvádění pozornosti (čímž netvrdím, že nacisté podobný letoun nemohli vyvinout).
sulpicius gallus mJe tu jeden paradox: Antarktída ako ľadový kontinent zemegule a zároveň ako ľadová stena obkolesujúca plochú zem - náš svet (Terra mia) na povrchu obrovskej zemegule (Gaia).
áno, je to zrejme relevantná hypotéza ..Myslím si, že je to jedna z mnoha návnad, kterými GP odvádí pozornost od správných "směrovek"
- to sa, žiaľ, z daného príspevku hodnoverne vyčítať nedá ..Ak som to správne pochopil..