Já nechci bydlet v domě a už vůbec nechci nic pěstovat. Ano nedávno to bylo běžné a lidí se rádi té lopoty zbavili.
Slovensko - Rozloha: 49.035 km2, Pocet obyvatelov: 5 409 407, priemer 111 obyvatelov na km2, na 1 obyvatela pripada 9000 m2 alebo 90 arov alebo 0,9 hektarov.
Do celkovej rozlohy zapocitane: orna poda, luky, pasienky, lesy, vodna plocha, cesty, zeleznice atd.
Pozemky pod budovami, skoly, nemocnice, fabriky, institucie atd.
Vela pozemkov je vo vlastnictve sukromnych a pravnickych osob, 10-ky, 100-ky, 1000-ky hektarov, takze pre kazdeho ani nemoze byt pozemok, to ale nejde vysvetlit, niekomu co nevie pocitat, na to nieje potrebna ani AI. Hurvinek ma svoju predstavu.
Plne vas chapem, ze nechcete byvat v Dome a otrocit na Policku okolo Domu.
Manualna praca je Fyzicky narocna, ja to este zvladam a mam aj dostatok casu, a hlavne kvoli pohybu, ale vylucne len pre potrebu svojej Rodiny urodu, NIC napredaj.
Napredaj by ceny boli Nehorazne a je to Nezaplatena praca, na tom sa zbohatnut neda.
Zo samostatneho obhospodarovania policka nejde vyzit, nestaci len okopavat Zemiaky a dojit Kozy, je potrebny aj dalsi prijem.
Naraz pracovat na policku a este aj niekde v Korporate to asi tazko zvladnutelne.
Vsetko ma svoje vyhody a nevyhody aj Mesto aj Vidiek, ani jedno neni 100 % vyhra.
Mesto zdruzuje ludi pre vacsie Korporaty, Skoly, Nemocnice a ine sluzby,
na vidieku by bolo NEefektivne budovat vacsiu infrastrukturu.
My, Zemepani sa pozemkov nepotrebujeme zbavovat a keby niekto mal zaujem o pozemky, tak mozno niejake este su na Marse volne.