Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja hovorím o genetike. A to určite nebol. Veď to je dostatočne jednoduchá identifikácia. ˇŽidia majú typické črty, ktoré sú ľahko identifikovateľnéTo nebylo předmětem polemiky, to nikdo nezpochybňuje, že byl jewrej a že se narodil v Příboře.
Znám oficiální verzi, že jewrej nebyl.
Ovšem ta verze mi přišla (už kdysi) neuvěřitelná.
Tak jsem tentokrát zapátral a vypočítal jsem své indicie, které pro mne svědčí, že je pravděpodobnější, že jewrej byl. Čímž samosebou nemyslím, že chodil každý den do synagogy.
Víc toho nemám.
Ostatně nedivil bych se, kdyby to nevěděl ani samotný Jung.
Možná, kdyby to věděl, tak by se vyhnul části svých psychických problémů.
Toto je velmi nespolehlivá metoda.Veď to je dostatočne jednoduchá identifikácia. ˇŽidia majú typické črty, ktoré sú ľahko identifikovateľné
Tak věděla jsem, že mi to jen tak neprojdeTak věděl jsem, že se pouštím na tenčí led.
Musím sa zasmiať, lebo matka Paula Newmana bola sesternica dedka mojej ženy a to bol čistý Gojim.Toto je velmi nespolehlivá metoda.
Problém spočívá v tom, že:
* přítomnost dostatečně výrazných “črtů” znamená “ano”
* ale jejich nepřítomnost neznamená “ne”
Třeba takový Paľo Novák (Paul Newman).
https://cs.wikipedia.org/wiki/Paul_Newman
Na tohle
Toto je velmi nespolehlivá metoda.
Problém spočívá v tom, že:
* přítomnost dostatečně výrazných “črtů” znamená “ano”
* ale jejich nepřítomnost neznamená “ne”
Třeba takový Paľo Novák (Paul Newman).
https://cs.wikipedia.org/wiki/Paul_Newman
Na tohle jsem před lety narazil úplnou náhodou - mne by něco takového ani ve snu nenapadlo.
jsem před lety narazil úplnou náhodou - mne by něco takového ani ve snu nenapadlo.
No to ego je vykradené ze starobylých indických učení a navíc to dost pokroutil. Termín Ekaggata ( https://en.wikipedia.org/wiki/Ekaggata ), je docela funkční (ne to co se o tom píše, potřebujete zasvěceného ) a popisuje dobře algorimiku mysli, která funguje skrze zaměření se na nějaký předmět. Proto se v tom všichni topí, zaměří mysl na něco a najednou se jim zdá, že to funguje a někdo jiný se zaměří na něco jiného a také to funguje (třeba na stíny). "Jsi to na co zaměřuješ pozoronost, tím se stáváš". Tyhle nefunkční psycho hrátky přirovnávám k situaci, když kamera zaměří pozornost na to co promítá, třeba na obrazovku televizoru, dojde k zacyklení. Na všechno nelze použít zaměřovač (mysl), něco se musí zkoumat jinak, třeba srdcem bez obrazu ( partner nemusí být super krásný a dovíjak neodolatelně přitažlivý, ale v jeho biopoli, v jeho přítomnosti se cítíš doma, láska nepotřebuje obraz - v pohádkách je tento motiv používán ) a používat svědomí. Kde vůbec má Jung svědomí ve svém kostrbatém vyumělkovaném pseudosystému ?Ale já to mám v úplné stručnosti takhle: nepochybuji o Jungově jistém okouzlení především židovskou mystikou
Tak toto nebyl můj výpočet, jenom citát z wikipedie - a je tam psáno to, co je tam psáno.Musím sa zasmiať, lebo matka Paula Newmana bola sesternica dedka mojej ženy a to bol čistý Gojim.
ano je, ale ani mená tam nie sú správne uvedené...nevadí...pobaviloTak toto nebyl můj výpočet, jenom citát z wikipedie - a je tam psáno to, co je tam psáno.
Když už se pere spodní prádlo.Tak toto nebyl můj výpočet, jenom citát z wikipedie - a je tam psáno to, co je tam psáno.
Bizarní videjka tohoto “Číňana” jsou vskutku zábavná.Podle eschatologie " profesora Jianga"
Moje počítadlo není na elektřinu, strýček Bibi má smůlu.Počtáři, provedl jsi kontrolu svého počítadla na Bibiho spyware Pegasus?
Počtáři, nedělej z toho lobotomii „Přeletu nad kukaččím hnízdem“.Bizarní videjka tohoto “Číňana” jsou vskutku zábavná.
Stejně, jako v učebně přítomné, zhusta tupé, publikum - toť chutná pokroutka pro škodolibce mého typu.
Pouze mi zatím není jasné, čí je to řízení…
Moje počítadlo není na elektřinu, strýček Bibi má smůlu.
Cože?Jiangova eschatologie je zrcadlo.
Je to hezké, ale moc tomu nerozumím. Někdo se tam jednou pořeže, to je jisté...Jiangova eschatologie je zrcadlo.
Má tam být “Jungova”.
Je to hezké, ale moc tomu nerozumím. Někdo se tam jednou pořeže, to je jisté...
Co se tedy stane, postavíme-li proti principiálně nevyvratitelnému modelu Velkého sjednocujícího příběhu taktéž nevyvratitelný (kdyby se nevyvratitelnost dala měřit, tak ještě o level výše) koncept uchopení tohoto modelu jako projekce vlastního Stínu? Zrcadlo proti zrcadlu, panenka na holandském kakau, nebo ještě něco úplně jiného? Třeba tohle?
Lunchtime.Cože?
Teď vidím, že tam máš překlep.
Má tam být “Jungova”.
Nepríde ti takýto druh jalovej komunikácie ako plytvanie časom a intelektom?Lunchtime.
Gejšu Asie jsem nenapsal jen jako text. Je to taky antivirus a rétorický checkmate.
Váš problém není špatná logika, ale něco v hlavě. Já to nevyvracím - ruším to tím, že tu tento text je.
„Kdo se do zrcadla podívá, vidí vlastní strach.“ Udělali jste přesně to, co jsem napsal. Podívali jste se, znejistěli, začali se točit na překlepech a psát dadaistické věty o holandském kakau.
Můžu mluvit jen za sebe:„Kdo se do zrcadla podívá, vidí vlastní strach.“ Udělali jste přesně to, co jsem napsal. Podívali jste se, znejistěli, začali se točit na překlepech a psát dadaistické věty o holandském kakau.
Tady asi bude třeba při výpočtu zohlednit podstatně více dobových proměnných, než to zvonka vyzerá.
2. Freudova strategie prosazení psychoanalýzy pomocí spolupráce s oficiálně nejewrejským Jungem vykazuje znaky tandemové metody zvané "informační kleště", kterou s oblibou používají právě jewrejové

Žiaľ, musím len konštatovať, že tento úsudok vychádza z "čo kto o kom povedal". Inými slovami JBP. Funkčnosť Jungových hypotéz si každý sám môže v praxi odskúšať. To by ale musel zodvihnúť riť, trochu si z nich niečo prečítať a potom sa začať zaoberať samým sebou. Neber toto osobne. To patrí všeobecne všetkým, pretože to tak jednoducho ľudia majú. Žiaľ (chvalabohu?) energia plynie cestou najmenšieho odporu. A tak je "ľahšie" pokúšať sa z lopaty blata hodeného na fasádu vyryžovať odpovede namiesto toho, aby som otvoril, prečítal a prakticky vyskúšal. Preto sme dnes aj tam, kde sme. Nevieme rozlišovať. A ľahšie rozlišujeme z rozlišovania druhých.Tento článok mi totiž potvrdzuje moje podozrenia na Junga, že to asi nebude až taký dobrodej.
No, prešlo mojou pozornosťou niekoľko vídeí, ktoré sa chválili, že prezentujú Jungove myšlienky a postrehy. Celé sa mi to zdalo dosť obrátené na vlastnú osobu a nikde som nenašiel ani zmienku o prospechu pre iných, tobôž pre spoločnosť ako takú. Preto vo mne tieto Jungove závery vytvárajú dojem, takpovediac, sebeckého pohľadu na seba a zakaždým ma skôr utvrdzovali, že toto je skôr pohľad západného (ovplyvneného individualizmom) človeka na seba. Tak to je moja skúsenosť s Jungovou psychológiou alebo snáď sebaanalýzou. Čiže, zdvihol som riť, ako hovoríš ty, a píšem z toho, čo som videl, a to aj z vídeí, ktoré si tu postol ty sám. Tá výpoveď z článku, na ktorú som poukázal, je samozrejme výpoveď pre mňa neznámeho človeka, ale obraz Jungovej práce (spomínanej v tom článku) je tiež snáď jasný. Bol zneužitý alebo možno aj nie? Čiže možno by si mohol menej mentorovať a viac vysvetliť, v čom sa dotyčný mýli. Inak som rád, že si sa vrátil, a ako vidím, plný sily a bojového nasadenia.Žiaľ, musím len konštatovať, že tento úsudok vychádza z "čo kto o kom povedal". Inými slovami JBP. Funkčnosť Jungových hypotéz si každý sám môže v praxi odskúšať. To by ale musel zodvihnúť riť, trochu si z nich niečo prečítať a potom sa začať zaoberať samým sebou.
Nementorujem. Videá, ktoré som poskytol tu, sú len príklad toho, čo Jungove práce obsahujú. Okrem toho, neviem, čo sa ti zdá obrátené "na seba", možno môžeš uviesť konkrétny príklad(y?). Pretože skôr ako "na seba" je to obrátené "do seba". Skúmať vlastné vnútorné emocionálne a myšlienkové pochody, pričom schematicky sú dosť jednoznačne zaraditeľné, a okrem toho sú popísané aj ich dôsledky v Jungových dielach. Je jasné, že pokiaľ chceš riadiť makrosvet, je treba vedieť riadiť mikrosvet = seba. Ako inak to chceš robiť než skúmaním procesov, ktoré bežia v tvojom "programovom" vybavení? Čo sa týka slova "individuálny", toto slovíčko je spojenie "in-divi-duo" a nemá to nič spoločné so sebeckým pohľadom, ale skôr akoby s introspekciou a nedeliteľnosťou jednej bytosti. Nemá to vôbec nič spoločné s egocentrizmom. To sú dve zásadne rôzne veci. Takže znova to tu netreba zamieňať. Čo sa týka mýlky dotyčného, donekonečna nič vyvracať nebudem, keďže ani lev nereve za každým psom, ktorý po ceste zašteká. Takýchto článkov je XYZ. Hlavne si treba všimnúť, že to tam dali s Freudom, ktorý bol posadnutý všetko vysvetľovať sexom a libidom. Jung bol s Freudom práve v rozpore, pokiaľ je mi známe. To znamená, že autor článku si nedal moc námahu preskúmať osobu Junga a jeho dielo, zato však napchal zemiakové býlie do jedného vreca so zemiakmi. Ostatne, "armádny magazín" je zaujímavá stránka. Ktorú tak po očku pozorujem. Z dosiaľ prečítaných príspevkov mám dojem, že to je "všeznalý" plátok, a tvári sa patrioticky? Nie som si tým istý, každopádne však by ma zaujímalo, ktorú "armádu" zastupuje a kto ho vydáva. Pretože naša armáda so Zmekom na čele, so som si tak všímal, už za Čapane otvorene hlásila nepriateľstvo voči Rusku. Ako to je za Lorinca neviem. Ale si myslím, že je takmer vylúčené, aby koloniálna armáda mala "svoju vlastnú politiku", takže čo sa týka armádneho magazínu, a toho čo píšu, treba sa pozerať ZA fasádu. A nie sa nechať stiahnuť ľúbivými rečičkami.Tá výpoveď z článku, na ktorú som poukázal, je samozrejme výpoveď pre mňa neznámeho človeka, ale obraz Jungovej práce (spomínanej v tom článku) je tiež snáď jasný. Bol zneužitý alebo možno aj nie? Čiže možno by si mohol menej mentorovať a viac vysvetliť, v čom sa dotyčný mýli