• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

K imitačně-provokační činnosti

Tímto to uzavírám, jednostranná diskuze bez účasti paní Pekové nemá smysl a jsou to v podstatě jen "drby do vrby", čili pomluvy.
Diskuse o někom konkrétním se má vést při účasti obou stran (paní Peková - pan Počtář), aby každá strana mohla reagovat a bránit se.
Pri tejto zásade by na tomto a podobnom fóre nebolo možné slová a činy žiadnej osoby hodnotiť.
Navyše je tu jeden problém: na verejnú diskusiu sú vždy potrební dvaja. A nie vždy obe strany o to majú záujem.
Ja by som skôr privítal, ak by Soňa Peková zavítala sem.

…Váš příspěvek se mě opravdu dotkl, takže chci to uzavřít takto...

…slibuji, že je to opravdu poslední příspěvek.
Cením si každé poctivé pečeti, ať je první nebo poslední, na pořadí mi nezáleží.
Ale kde já jsem jenom tyhle litanie už slyšel?
Aha, to bylo tady-1
tady-2
tady-3
tady-4

Cože?
Jóóó, to bylo tenkrát, ve dvaadvacátym. To sem ”pomlouval” ňákou Vítovou.
Vítovou? Tu s Géblsem?
Ale néé, to byla Bárová. “Pomlouval“ sem Vítovou, Vladimíru Vítovou, tu s tím egyptským líčením, co šéfuje politicky vytunelované ”Alianci národních sil”. Jak se dycky před volbama postaví do čela, sjednotí pár údajně-vlasteneckých pidi-pseudo-straniček a získá nula nula nic procent. A chodí taky ráda na všelijaké protivládní sešlosti a dělá z nich “proruské” plamennýma kecama, do kterejch zamontuje slova jako “Ruská federace” a “prezident Putin”. A toho se hned chytá jeden Rakušan.
Ten malíř pokojů s knírkem?
Né, jinej, ten náš, protektorátní.
Tak přece ten s knírkem.
Né, já myslím Rakušana toho jejich, jak jezdil po těch hospodách jako stendap-komik a jak rád věší pytel na barák.
No neřikejte, to že dokázal, to snáď ani neni možný…
Ale jó, je to možný, černej plastovej pytel se zipsem to byl.
No jó, tak to pak jó, to pak neni žádnej problém, to umí každej blbec.
;- )

Naposledy upravené:
…třeba ještě pan Ada Inneman, taky velice zajímavý člověk.
Hmm, tak musím říct, že Adolf ”Áda” Inneman je opravdu zajímavý člověk.
Akorát nevím, čím je zajímavý z pohledu tématiky tohoto fóra.
Linkovat zde toto video mi přijde spíše jako porušení pravidel fóra viz zde.

Protože video je z TyTrubka ezo-kanálu “Cesty k sobě”, který provozuje jewrejka a (jak nechává sama sebe titulovat) “světelná pracovnice” Alžběta “Alžbětka” Šorfová. Navrch med, vespod jed, jak potvrdí leckdo, kdo s ní měl tu čest mimo záběr kamery.
K tomu, abychom zjistili, co je Šorfová zač, nám stačí znát tohle úžasné (v původním významu tohoto slova) video s Chobotem (z 08/2022), kde oba provádí dokonalý samoodpis: Chobot tím, co říká, Šorfová tím, že mu dala prostor.
Jen pro silné žaludky. Stačí prvních 10 minut, ale pro dokonalý zážitek doporučuji shlédnout celé. Vyskytují se tam všechny klasické aktuální mejnstrýmové rusofobní narativy a ještě hodně navíc. Nechybí adorace současné české vlády fialového hnusu a (formou negativní reklamy) propagace dalšího BIS-projektu (“úplně nejvíc dezinformačního a proruského webu”) aero**tu. Jako na každém videu, které “naše Alžbětka” moderuje a které jsem s ní viděl, hovoří jako husička a procítěně vlní obočím a rty. Přesto mne zaujalo, jaké obrazové anti-pozadí dala videu s Chobotem, možná není úplně ztracená a k tomuhle ji donutili.
(mimochodem: kvůli tomu pozadí možná lepší video jen vyslechnout a nedívat se)

Ale vraťme se k Ádovi. Dají se s ním najít i zajímavější videjka.
Např. tohle poselství, kde v čase 7:55 - 10:00 doporučuje modlit se za to “aby do srdce Putina pronikla láska“ (všimněme si přeřeku, kdy nedořekl formulaci “aby jeho drsné srdce se obměkčilo”), za “posílání lásky panu prezidentu Zelenskému” a aby vstoupila “láska do srdce agresoru”. Zajímavá je i pasáž 18:20-19:00, kdy rozvíjí myšlenku, jak by bylo hezké, kdyby hypotetický “světový parlament” takzvaně ”požádal ruský národ a ukrajinský národ, aby si zvolili >prezidentky<”, protože pak by bylo do 12-ti hodin následujícího dne “po válce”.
(video je z 04/2022, kdy v ČR běžela předvolební kampaň prezidentských voleb a jedním z kandidátů byla jedna “mladá a pohledná”)
Dobré je i tohle videjko, kde v čase 24:24-25:00 moc pěkně hovoří o balkánské řeznici Madlence. Z čehož se dá usuzovat, že je to havloid.

Nachytat Ádu na hruškách je poměrně obtížné, protože si secsakramentsky dává pozor na hubu. Je to vědec (fyzika, chemie), tvrdí, že pracuje v “českém družicovém průmyslu“.
Což počítám, že bude asi pravda, viz zde
28.7.2020
Akorát ve skutečnosti jde o pobočku původně japonské, nyní nadnárodní, korporace Rigaku v ČR.
Občas nechává vzniknout dojem, že je toho “ředitel”, ale podle ARESu té pobočce nikdy nešéfoval. Nicméně jako vědce ho nezpochybňuji. Spíše bude problém ta “spolupráce s NASA”, kterou se často chlubí. Protože s pomocí ARESu lze vidět v dané firmě i “americkou stopu”. Takže když potom vědec z družicového výzkumu vystupuje často na ezo-kanálech, objevují se oprávněné pochybnosti, jestli náhodou také není ”z-Pekován”.
Je to brilantní a poutavý vypravěč, až mluvka, dokáže dlouhé desítky minut zajímavě a nepřerušitelně vyprávět spatra, moderátor je zbytečný, vystačí si sám. Občas si - kvůli plynulosti vyprávění - něco trošku “přiohne“ a “přimyslí”, ale toho si málokdo všimne.
V rámci jednoho vyprávění plynule přechází z tématu na téma, připomíná to spíše volný proud asociací. Pokud si pustíte několik jeho videí, dá se vysledovat, že některé své oblíbené pasáže používá opakovaně, téměř doslova, bez ohledu na to, jaké je oficiální téma, kvůli kterému byl pozván.
Rád a opakovaně mluví o Komenském, Jednotě bratrské, zednářích, Karlu IV., českých nanodružicích a pár dalších jeho evrgrýnech.
A je to.

Naposledy upravené:
Snažím se cíleně nesledovat "aktuální dění". K určitým klíčovým kauzám se tak dostávám později (když už jsou zde na fóru tzv. uzavřeny).

Že to s Pekovou není tak úplně OK přišlo pár varování ... např. to koketování s all**rou, ale asi téma již nechám být jak zde je.

Co mě v této souvislosti zaujalo je, že celkem vydařený dokument Sad roste sám

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=wCfA4z2QghE&t=1359s

z dílny Jiřího Havla úspěšně zapadl do zapomnění, protože si k propagaci svého videa pozval několik hostů (i Soňu Pekovou), ale ani jeden z hostů se KSB nevěnuje.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=m_TiktV_woo

V učebních materiálech se dozvíme, že zdravého a silného člověka (což elitáři někteří jsou) můžete zabít tím, že mu vezmete jeho víru a smysl života, pro který žil. Takže pokud chce fyzicky přežít, musí si rychle najít jiný smysl, který mu bude dodávat energii na pokračování života.
Je to defakto bio-fyzikální podmínka, jako přísun kyslíku na dýchání.
Tento příspěvek z jiného vlákna nejlépe vystihuje, co se mohlo s tou doktorkou Pekovou dít.

Tento příspěvek z jiného vlákna nejlépe vystihuje, co se mohlo s tou doktorkou Pekovou dít.
To by ovšem v zamlčení předpokládalo "přirozený" vývoj Soni Pekové.
Avšak počítám, že v tomto vlákně (a i na předchozích fórech) jsem již poskytl dostatek indicií pro to, že její "vývoj" není "přirozený", ale že jede dle vnějšího scénáře kurátorů.
Navíc: "to, co se mohlo" s dr. Pekovou dít, tak nějak nevysvětluje např. jejího zvláštního manžela, což už podruhé přehlížíš, viz zde
ii. že její manžel je nato-plukovník přes bio-zbraně, oceněný nato-medailí a školený ve Fort Detricku v USA (on sám to o sobě uvádí viz zde)?
Manžílek trošku velká "náhodička", což?

Sama na sebe zkonstruovala skandál (za pomoci vědomých i nevědomých "nahrávačů").
Skandál, který mejnstrýmu umožnil zaútočit na "antivaxery" a "popírače plandemie".
Proč tady prudím s jakýmsi skandálem na ezo-scéně?
Protože se "kupodivu" a "nečekaně" dostavila smršť článků (úderů) ze strany mejnstrýmu, hned z několika webů (viz linky na konci tohoto příspěvku).
Sdělení: podívejte se - Peková je divná a lže; lže teď (však to sami vidíte) a lhala i tehdy (během plandemie); protože kdo lže jednou, lže vždycky; konspirace; ruská sekta; reptiliáni; romantický konec české antivax scény; Soňa Peková ikona českých antivaxerů a diskusí o umělosti koronaviru; prvky antisemitismu; kdysi i mainstreamovými médii respektovaná mikrobioložka; Peková se přiznala ke lži a jejím ovcím to ale nevadí; náznaky, že Soňa Peková není úplně „košer“ a přes odborné specializované vzdělání má v hlavě pěknou bramboračku, postupem času sílily; papouškovala ruský narativ o biologických laboratořích na Ukrajině; děkovala za jejich rozbombardování; vyzývala k modlitbě za zdraví Vladimira Putina; Peková se přiznala, že si historku o umělé inteligenci vymyslela.
Mejnstrýmu, který se "ezo-scéně" věnuje jenom v určitých, >speciálně vybraných<, případech.
Jako je/byla např. All**ra, projekt ukr. (a jim nadřízených) tajných služeb.

Nelze přehlížet, že trajektorie Pekové má podobné rysy, jako trajektorie jiných "projektů". Např. projekta Volného (cože? Volného? co to je? kdo to je? nikdy jsem takové jméno neslyšel... ;- ).
Volný "zazářil" jako kometa, odvedl práci a jako kometa zhasl či odletěl do odsluní (přesněji: byl opět uspán).
A jakou odvedl práci?
Lví podíl na propadnutí cca 1 milionu hlasů v posledních parlamentních volbách. Spolu s Rychetského "ústavním" podrazem, ohledně zrušení "koaličního" paragrafu >v jeho vlastním< volebním zákoně, tak umožnil zahájení pěti-demoliční vlády fijalového hnusu. A to nemluvím o tom, že se Volnému na začátku jeho "oběhu" málem podařilo rozvrátit SPD. (První pokus provedl úspěšně předchůdce Volného, další "kometář", Marek Černoch s kumpány, kdy vytuneloval/zlikvidoval první Okamurovu stranu "Úsvit přímé demokracie". Ale kdo by si to všechno pamatoval, už je to tak dávno, že?)
Nicméně jsem zvědavý, na další využití Pekové, protože tím skandálem kolem tzv. "záblesku" byl nástroj použitím značně otupen. Uvidíme, jakým způsobem bude znovu nabroušen nebo jestli bude odložen. Pokud odložen, tak počítám, že dočasně, protože Peková je příliš talentovaná. Kádrů moc není, když jsou zde případy typu Ruda "inženýr" Vávra (což je fakt bída bídoucí).

Naposledy upravené:
Nelze přehlížet, že trajektorie Pekové má podobné rysy, jako trajektorie jiných "projektů".
A podobnou trajektorii jako Peková začíná vykazovat i jeden z dalších aktérů onoho "skandálu": Tomáš Lukavec.
Původně jsem ho bral takto
Šilhová, Chaun a Peková za tímto účelem vytvořili jeden pracovní tým.
Ostatní (Lukavec, Grünwald, ...) počítám za zástupce "udivené" ezo- i neezo-veřejnosti.
ale pak jsem se porozhlédl trochu víc na jeho TyTrubka kanále. A ejhle, co se tam dá najít.
[Nyní vykradu svůj komentář z Oracle911blogu.]
Zájemci si mohou přečíst i zajímavou reakci od iana. Právě iana mne zaujala zmínkou o Lukavcovi (TyTrubka kanál “Zákony bohatství”). Tomáš Lukavec je velice charismatický a velmi dobrý mluvčí. U mne začal na zelené kontrolce, pak přešel do oranžové a asi mi začíná pomalu červenat.

Ono to totiž začne většinou nenápadně. Letmým zjevením se v mejnstrýmu. Tím se budoucí projekt “narodí”. Např. Lukavec zde “Snídaně s Novou 10.9.2020” (skoro na den přesně před 4 roky).
(A nebo Soňa Peková – článek na novinky.cz, rok 2013, 7 fotek a 2598 slov.)

Pak se pomocí pozitivní činnosti nabalí základní masa příznivců/sledujících. Jako třeba, když Peková začala bojovat proti plandemii (samozřejmě jsem na to skočil také, byla jako déšť na poušti). Nebo když Lukavec v počátku své jútuberové kariéry natáčel videa s obsahem neobvykle vysoké kvality. Jako je třeba to, kvůli kterému bylo založeno diskusní vlákno na jednom fóru. Link z roku 2021 zde https://archiv.ksbforum.info/index....a-programuje-podvedomie/post-47071#post-47071 Rozplývali jsme se nad ním mnozí, včetně mne…

Ale pak nastane “vývoj”. Takže Peková zničehož nic “zduchovní”, zaplete se s All**trou, udělá skandál(y ), detaily posledního/zatím největšího skandálu zde https://ksb-csr.net/threads/k-imitacne-provokacni-cinnosti.1305/post-36162 a následně se objeví v mejnstrýmu vlna článků, že antivaxeři a zpochybňovači plandemie jsou lháři.

A co Lukavec? Začne být “jako smrt”. Bere za hosta kohokoliv. Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina. Jsi liberál nebo konzervativec? Jewrej či nejewrej? Ezo či neezo? Koalice nebo opozice? Mejnstrým či alternativa? Prosystémový či protisystémový? Projekt či neprojekt? Dezolát nebo lepšolid? Všechno jedno. Smícháme to dohromady, natočíme, dáme na TyTrubku. (A není zdaleka jediný, kdo to takto míchá…)

Jedním ze jmen boha Šivy-ničitele, který má 1008 jmen, je “míchačka” či “ten, který míchá”.

Když totiž “někdo” začne těsně před volbami radit “koho volit”, začíná to být vždy podezřelé. A když to dělá opakovaně, jako Tomáš Lukavec (v 01/2023 koho volit 1 a v 06/2024 koho volit 2), *vyvaluje při tom oči*, ukazuje fotky koček s očima otevřenýma do široka a nakonec skončí v tom smyslu, že nejlíp to politikům “ukážeme”, když *k volbám nepřijde nikdo*, tak to je ještě podezřelejší.
No a rozhovor na kanále u Antonína "jezuity" Bautische, tak to už je skoro pečeť.
Zde sud medu Bautisch hostí Lukavce na svém kanále. Ani jedno oko mi nezůstalo suché...
Běžný postup je sud medu a v něm lži-čka dehtu (jak říká klasik).
Ale ti neljepší z nich, pracují stylem “mnóóóho sudů medu” a pak – v pravý čas – jeden další sud medu, ale v něm rovnou kapka jedu.

Naposledy upravené:
To by ovšem v zamlčení předpokládalo "přirozený" vývoj Soni Pekové.
Avšak počítám, že v tomto vlákně (a i na předchozích fórech) jsem již poskytl dostatek indicií pro to, že její "vývoj" není "přirozený", ale že jede dle vnějšího scénáře kurátorů.
Navíc: "to, co se mohlo" s dr. Pekovou dít, tak nějak nevysvětluje např. jejího zvláštního manžela, což už podruhé přehlížíš, viz zde

Manžílek trošku velká "náhodička", což?

Sama na sebe zkonstruovala skandál (za pomoci vědomých i nevědomých "nahrávačů").
Skandál, který mejnstrýmu umožnil zaútočit na "antivaxery" a "popírače plandemie".

Mejnstrýmu, který se "ezo-scéně" věnuje jenom v určitých, >speciálně vybraných<, případech.
Jako je/byla např. All**ra, projekt ukr. (a jim nadřízených) tajných služeb.

Nelze přehlížet, že trajektorie Pekové má podobné rysy, jako trajektorie jiných "projektů". Např. projekta Volného (cože? Volného? co to je? kdo to je? nikdy jsem takové jméno neslyšel... ;- ).
Volný "zazářil" jako kometa, odvedl práci a jako kometa zhasl či odletěl do odsluní (přesněji: byl opět uspán).
A jakou odvedl práci?
Lví podíl na propadnutí cca 1 milionu hlasů v posledních parlamentních volbách. Spolu s Rychetského "ústavním" podrazem, ohledně zrušení "koaličního" paragrafu >v jeho vlastním< volebním zákoně, tak umožnil zahájení pěti-demoliční vlády fijalového hnusu. A to nemluvím o tom, že se Volnému na začátku jeho "oběhu" málem podařilo rozvrátit SPD. (První pokus provedl úspěšně předchůdce Volného, další "kometář", Marek Černoch s kumpány, kdy vytuneloval/zlikvidoval první Okamurovu stranu "Úsvit přímé demokracie". Ale kdo by si to všechno pamatoval, už je to tak dávno, že?)
Nicméně jsem zvědavý, na další využití Pekové, protože tím skandálem kolem tzv. "záblesku" byl nástroj značně otupen. Uvidíme, jakým způsobem bude znovu nabroušen nebo jestli bude odložen. Pokud odložen, tak počítám, že dočasně, protože Peková je příliš talentovaná. Kádrů moc není, když jsou zde případy typu Ruda "inženýr" Vávra (což je fakt bída bídoucí).
Nechci tady polemizovat o závěrech týkajících se daných osob, neboť mám z jejich působení v poslední době velmi podobné pocity. S tím souhlasím.

Nicméně téma "záblesku" se mi zdá bez ohledu na to kdo ho propaguje a s jakým úmyslem opravdu zajímavé. Zde dávám základní odkazy (týkající se maxima slunečního cyklu) - tedy spíše pro ty, kteří o něčem takovém zatím neuvažovali. Materiálů se dá najít velká spousta - a skutečně na slušné odborné úrovni.

Dle posledních poznatků mohou silné emise protonů při sluneční erupci způsobit i zemětřesení (jsou prokázány významné korelace v datech - piezoelektrický efekt hornin).

Co by v dnešní době se satelity a rozvodnou sítí udělalo "něco" v měřítku Carringtonovy události z roku 1859 je také velice otazné.

Za mne je to tedy velmi zajímavé téma bez ohledu na nějaké "ezo-interpretace" a rozhodně to sám za sebe považuji za možné. Připomenout mi rovněž nedá, že materiály použité v "dávkách" jsou velice citlivé na magnetické pole (videa náhlých pádů cestujících pod vlaky/ metro nejen v Číně jistě pamatuje - a proč tomu tak bylo se dá také dnes již dobře vysvětlit). Taková velká sluneční erupce je náročná i pro organismus člověka zdravého, v jehož měkkých tkáních nejsou uloženy lipidové nanočástice s rotaxanovými uzávěry blokující kdovíco).
V této souvislosti pak může "Deagelova predikce" nabýt skutečně konkrétních kontur.

Naposledy upravené:
Nechci tady polemizovat o závěrech týkajících se daných osob, neboť mám z jejich působení v poslední době velmi podobné pocity. S tím souhlasím.

Nicméně téma "záblesku" se mi zdá bez ohledu na to kdo ho propaguje a s jakým úmyslem opravdu zajímavé. Zde dávám základní odkazy (týkající se maxima slunečního cyklu) - tedy spíše pro ty, kteří o něčem takovém zatím neuvažovali. Materiálů se dá najít velká spousta - a skutečně na slušné odborné úrovni.

Dle posledních poznatků mohou silné emise protonů při sluneční erupci způsobit i zemětřesení (jsou prokázány významné korelace v datech - piezoelektrický efekt hornin).

Co by v dnešní době se satelity a rozvodnou sítí udělalo "něco" v měřítku Carringtonovy události z roku 1859 je také velice otazné.

Za mne je to tedy velmi zajímavé téma bez ohledu na nějaké "ezo-interpretace" a rozhodně to sám za sebe považuji za možné. Připomenout mi rovněž nedá, že materiály použité v "dávkách" jsou velice citlivé na magnetické pole (videa náhlých pádů cestujících pod vlaky/ metro nejen v Číně jistě pamatuje - a proč tomu tak bylo se dá také dnes již dobře vysvětlit). Taková velká sluneční erupce je náročná i pro organismus člověka zdravého, v jehož měkkých tkáních nejsou uloženy lipidové nanočástice s rotaxanovými uzávěry blokující kdovíco).
V této souvislosti pak může "Deagelova predikce" nabýt skutečně konkrétních kontur.
Pravděpodobnější je jaderný záblesk v důsledku vyostřování konfliktu na Ukrajině a Blízkém východě. Těch může být více. Ale není to nic, na co bychom se těšili.

Nicméně téma "záblesku" se mi zdá bez ohledu na to kdo ho propaguje a s jakým úmyslem opravdu zajímavé.
Ono je také otázkou, co si kdo pod pojmem "záblesk" představuje.
Pravda je, že téma tzv. "solárního záblesku" je velice vděčný evrgrýn projektu Jaroslav Chvátal.
Sám se dokonce občas chlubí (ve svých každotýdenních pořadech na SVCS), že tento pojem "vnesl" do našeho informačního prostoru on.

A s tímto pojmem Chvátal pracuje cyklicky ve stylu:
krok 1: připravte se, sluneční záblesk bude v den D
krok 2: záblesk nebyl/nebude, protože byl odložen, protože blablabla
krok 3: ale uložte do proměnné D hodnotu D + X a jděte na krok 1

Pro mne je zajímavější tzv. "Charvátové sluneční cyklus".
Ale teď se mi tohle téma nechce rozvíjet.
Mimo jiné i proto, že se dostáváme mimo téma tohoto vlákna.

Zvýšená sluneční aktivita je často doprovázena zvýšenou nehodovostí a chybovostí určitých jedinců, kvůli změnám stavu fyzikálních polí Země, která ovlivňuje vyšší nervovou soustavu a myšlení jedinců.

Už nemohu dále odkládat rozbor imitačně-provokačního TyTrubka kanálu Paralelne.cz.
Hlavními herci jsou Jiří Havel a Martin Koller.
Téma je to objemné, takže nevystačím s jediným příspěvkem. Ale nějak začít musím, protože počítám, že už to začíná být neúnosné.
A co může být lepšího, než začít jejich samoodpisem?
Pořád ty stejné šablony.
A jedna z nich je, že tyto projekty těsně před volbami s oblibou ”radí” koho volit a koho nevolit.
Takže před volbami do europarlamentu natočili dva výše zmínění projekti téměř 3 hodinový (!) “speciál”.
Speciál byl publikován 2.6.2024 a eurovolby byly 7.-8.6.2024.
Martin Koller - Velká předvolební analýza. Koho (ne)volit.
A začínáme hned zostra hlavním sdělením: “Co myslíš? Vyřeší něco letošní eurovolby? - No nemůžou vyřešit vůbec nic.”.
(Hmm, a proč tedy na toto téma Havel a Koller natáčí dokonce 3 hodinový speciál? Není to zbytečné? A proč si potom Koller - jak sám říká výjimečně - na toto vysílání udělal 12 stránek A4 písemné přípravy, ze které potom dokonce před kamerou čte, aby “na něco nezapomněl”?)

A aby byl zvýšen dosah a účinek tohoto videa, bylo z něho vytvořeno 14 (!) krátkých, několikaminutových šotů, po jednotlivých stranách. Tím je eliminována délka původního videa, která může být pro někoho odrazující. Ale tím mi také ulehčili rozbor. Pojďme na to.

Koller o SPD a Machovi
Havel nejprve označí SPD za opoziční stranu v uvozovkách a Koller na to reaguje pohrdlivým úšklebkem a chápavým “aha”. Potom ”povinná” pochvala Ivana Davida - aby se neřeklo - a dále už jen kýble špíny na Okamuru, Macha, Nerušila, Zemana, Klause. Řeči o přivandrovalcích, dezinfo o tom, jak se z SPD stane klasická eurostrana. A na závěr bohorovný a rezolutní výrok Kollera: “V podstatě můžeme říct, že do budoucna lze SPD úplně odepsat. Nemá budoucnost.”

Koller o Jindrovi Rajchlovi a straně PRO - přehlídka ubohosti
Tak tady je vypovídající už samotný název šotu. Začíná to Koller sérií klíčových slov, jako trapas, nechutenství, propadák, pronato, katastrofa, nevolitelná, škoda, ostuda. Havel označuje Michala Haška (exČSSD, Zemanovo křídlo) za kamuflážníka. Na to Koller reaguje hurónským chachacha a řekne, že Hašek je “nebinární politik”, který “dosahuje úrovně Babiše”. A pak už jenom vodopád plivanců, kopání do Zemana a Klause. Abychom si rozuměli, Koller dlouhodobě jede rétoriku anti-Babiš a jako “pravému vlastenci” mu vůbec nevadí ta “zvláštní náhoda”, že se v tomto shoduje s pětidemolicí. Babiš je pro Kollera ztělesnění satana na zemi.

Koller o volantokroutičovi Filipu Turkovi
(připomínám, že Petra Macinky strana “Motoristé sobě” jsou projektem Václava Klause staršího a Filip Turek je “hvězdou” této mimoparlamentní pidistrany, protože do europarlamentu byl zvolen; což vyvolalo zuřivé reakce liberofašistů a lepšolidí vůbec)
Začínáme ”vtipným” uvozením od Havla: “…pojďme na brm-brm motoristé a Šlachtu a jeho Přísahu…”. Následuje už obligátní Kollerovo vytlačované pohrdlivé ha-ha.
Turkovi, Motoristům a Přísaze bylo věnováno velmi úctyhodných 22 minut - je to suverénně nejdelší klip, a to několikanásobně delší než ty zbylé. Turek hodně vadil, nejen Kollerovi, ale celému mejnstrýmu. Následuje “zaručená” informace od Kollera, ze se na Moravě ”nese”, že Šlachta jako policista spolupracoval s albánskou narkomafií, o které “sice neví, jestli je to pravda”, ale stejně: Přísaha je “Babišův podvod” a “zezadu tlak” Klause a Zemana. Následuje Kollerova obhajoba elekromotorů, že mají vyšší účinnost než spalovací :- )) Odtrhnutí se od arabské a ruské ropy by podle Kollera byla “svým způsobem paráda”. Koller Turka nepřímo obviňuje z homosexuality (viz slova o “mladém zadku” jednoho ”náměstka ministra vnitra v 90. letech”).

Koller o "falešné" Katce ze Stačilo
Ano, tady Havel a Koller šijí do Kateřiny Konečné (KSČM/Stačilo!). Konečná se dle nich “tváří velmi toporně” v předvolebním spotu. Rozebírají hippies mírový symbol, který Konečná použila v závěru spotu. Spojují ho (promítají obrázky) s CIA, drogami, feminismem, homosexualitou, tvrdí, že jde o obrácený zlomený křesťanský kříž, že souvisí s “druidským čarodějnictvím”, satanskými rituály, zednáři, iluminátskými zpěvačkami Katy Perry a Lady Gaga a že je to nacistická runa (a dokládají to fotkou, kde však není totožný symbol). Koller vyhlásí, že Konečná je komediantka.

Koller o Petře Rédové. Voliči Stačilo jí snad vykroužkují před Dostála.
Bohužel, Kateřina Konečná se nechala chytit na návnadu v podobě imitačně-provokačního projektu Petra “zdravotní sestra” Rédová a zařadila ji na kandidátku Stačilo!. (o Rédové si zájemce může vyhledat moje příspěvky v tomto tématu - a nebo viz link pod čarou dole v tomto příspěvku)
A teď za to bohužel sklidila trpké ovoce. Zatímco na “falešné Katce Soroš Konečné“ (Kollerova slova) nenechali Havel s Kollerem nit suchou, tak Rédovou ”překvapivě” vychvalují a dokonce jí “prorokují”, že díky kroužkování předběhne na kandidátce výše nasazeného Dostála. Dostála Koller označuje za “absolventa americké sorošovské školy” a že je možná “tajný člen KSČ, haha, čert ví”.

Koller o Pirátech
Cože? Proč sem cpu Piráty? O těch je přece jedno, co ti 2 říkají.
Není to jedno. Není totiž řeč jenom o Pirátech.
Nejdřív Piráty “od srdce” pohaní a správně poukazují na to, jak všechno ničí. Např. prostřednictvím tzv. “digitalizace státní správy”. A potom… potom zazní, že v kauze digitalizace stavebních úřadů (která je opravdu naprosto šílená, předražená, vadná a nefunkční) tak Piráti činí “v úzké spolupráci s Okamurou, k čemuž se moravský korejec moc nehlásí”. Pak Koller utrousí, že “inkluze ve školství ve Švédsku funguje a u nás né”. Dále že “zednář Bartoš je připravený spasitel na pozici po zednáři Babišovi”. Dle Kollera jsou Piráti a Babišovo ANO “dvě nejhorší strany v české politice, které jsou určené, aby tuto zemi dovlekli, Babiš důchodce, Piráti ty mladý, do toho nového světového řádu, skutečně do toho globálního koncentráku”.

Koller o ANO a Babišovi
Co se dozvíme nyní? Koller okamžitě spouští uragán frází: “tady vidíme největšího lháře a podvodníka české politiky, slouhu cizáků a cizáka”, “ANO je uměle vytvořená strana na požadavek globálních lichvářů”, “Babiš není řešení, to je obrovská katastrofa těchto voleb”, “čas je ztracený, nic se nezmění”.

Koller o ODS a Koalici Spolu
Po povinné úvodní dávce Havlova rozhořčení, zakončeného překvapivě nejistým “já ti nevim”, následuje smířlivý až umírněný Koller. A pokračuje to čím? Vyjadřováním “respektu” k Alexandrovi “Sašovi” Vondrovi! Kauza PromoPro? Kdeže, zapomeňte. Protože jak říká Koller: “Vondra není hloupý člověk, i když je to taky zajímavý typ, měl někdy i rozumné názory, když teda byl ministrem obrany, možná že tě to udiví, on je neříkal moc na veřejnosti”, “…ale Vondra je dlouhodobě konzistentní…nelže…”, nakonec Havel začne vyjmenovávat “negativa a pozitiva” této koalice.

Ale zdá se, že lidi už začínají něco tušit. Projevuje se to v komentářích pod videi.
Jeden za všechny takové:
”Já jsem ty tři hodiny s panem Kollerem fakt prošla. Jsem z něj komplet perplex. Do 55minuty ok, pak nastoupila jeho samolibost a jen urážky všech...”

Dodatek:
Doplňuji link na příspěvek, který se zabývá Petrou "zdravotní sestrou" Rédovou. Je to z doby, kdy se jako předsedkyně jihomoravské krajské organizace strany PRO Jindřicha Rajchla a zároveň jako celostátní místopředsedkyně PRO, pokusila (neúspěšně) o vnitrostranický rozkol/puč podobně, jako kdysi předseda moravskoslezské krajské organizace SPD, projekt Lubomír Volný.

Naposledy upravené:
volimcesko.cz (díl 1. ze 2)
(vykrádám tímto můj starý příspěvek ze starého fóra, z 22.9.2022)

Rozbor grafiky/vnějších znaků serveru volimcesko.cz.
Je to anonymní server, kde články jsou podepisovány “Kolektiv VC” (nedělám si srandu, čti "kolektiv vécé").
V logu serveru je skrytá 8-mi ramenná černá swastika obkroužená lanem a cudně skrytá nikoliv fíkovým listem, ale asi lipovým listem.
Součástí grafiky serveru je i logo “ubývající/rozplývající se” České republiky.
Obojí zde
https://www.volimcesko.cz/podpora/
Zde je mapka ČR utopená v jakémsi černém slizu mapy Evropy
https://www.volimcesko.cz/o-nas/
Pod každým článkem jsou uváděny zdroje, jsou různé ba všelijaké (fakt nikoho "nediskriminují":- ), bývá mezi nimi i aer**et.
Na serveru je znatelný silný akcent na Trojmoří/Mezimoří.

Pokouší se i o hledání symboliky v událostech (aritmetika 11/22) zcela v povrchním stylu aer**etu, viz zde
https://www.volimcesko.cz/exploze-v-liverpoolu-pozastaveni-migrace/
(aer**et není mezi zdroji toho článku, avšak je použitá podobná/stejná frazeologie [ustálená typická slovní spojení] a dikce; citovat nebudu, kdo zná aer**et, tak to tam lehce najde...)

A takhle vypadá hlavní stránka serveru
https://www.volimcesko.cz/
“VOLIM CESKO” ~ bez diakritiky; cesko nikoliv Česká republika a obrázek “ubývající” a “fuzzy” České republiky v kruhu.

A jak vypadá sekce “Naše zprávy”? Nemohu nevzpomenout (už nevím přesně kým a kde zmiňovaný) pojem “ventilátor”.
https://www.volimcesko.cz/nase-zpravy/
(Přijde mi, že zpočátku to bylo celkem ok, ale čím blíže k současnosti, tak zrychlili frekvenci publikovaných zpráv a začíná se objevovat aer**etovský pesimismus/bezvýchodnost. Viz i článek zde
https://www.volimcesko.cz/spekulace-o-pravych-duvodech-zavedeni-mrna-ockovani/
do kterého neváhali vložit obrázek 8-mi klátících se zombí..., mimochodem, jeden ze zdrojů je ufo/ezo server http://channeling.safo.cz/ )

Pro jistotu uvedu, že nevyzývám k “nečtení” (ostatně sám dosud aer**et čtu, jinak bych ho nemohl nachytávat na hruškách :- ).
Pouze počítám s tím, že je dobré vědět, odkud vítr fouká.
Pro sebe tedy počítám, že se jedná o klon aer**etu.
Co, proč, kdo.

Naposledy upravené:
volimcesko.cz (díl 2. ze 2)
(vykrádám tímto můj starý příspěvek ze starého fóra, z 14.9.2022)

Rozbor článku, kde se autoři chvástají, že předpověděli smrt malobritské královny.

Netrvalo dlouho a máme zde další perlu z pera imitačně-provokačního “vécé kolektivu”, který publikuje svoje pseudoanalýzy na webu volimcesko.cz.
Pojďme si trošku propočítat, jak je to s jejich “obdivuhodně přesnou” předpovědí smrti Alzběty II.. Tak přesnou, že by se za ni nemusel stydět ani aer**et. Nakonec pozadí obou těchto webů bude společné...
Článek se jmenuje “AKTUALIZACE – Nehoda americké stíhačky F-35C při přistání na Carl Vinson”. S podtitulem “Článek ze dne 9. února 2022 – AKTUALIZACE 10. září 2022”.
Problém je, že když použijeme volbu “Výpis článků”, která je k dispozici na tomto obskurním webu, tak zjistíme, že... ...že žádný článek “ze dne 9. února 2022“ ne-e-xis-tu-je. To se nám to predikuje a analyzuje, když si článek sesmolíme ex-post až po predikované události. To si pak akorát stačí vzít nějakou šikovnou nehodu, “prošpikovat” ji ”symbolikou” a zázračná “analýza” je na světě. Stačí se už jenom “konceptuálně” podepsat jako “kolektiv”.

Ale pojďme ještě kousek dál.
Video z havárie F-35 publikoval (nebo jenom odněkud převzal a publikoval?) tvitrový účet “Fighterman_FFRC” https://twitter.com/Fighterman_FFRC - což si podle článku “...přeložíme jako bojovník“. Mno, to bychom mohli, pokud by ovšem v podtitulu nebylo “Concept Artist and avgeek”.
Co je “Concept Art” viz zde
https://en.wikipedia.org/wiki/Concept_art
a nemáme si to plést s
https://en.wikipedia.org/wiki/Conceptual_art
neboli s
https://cs.wikipedia.org/wiki/Konceptuální_umění
Takže zjednoduseně řečeno, “concept artist” je někdo, kdo vymýšlí a kreslí skicy pro účely natáčení filmů, tvorby video her, komixů apod. V našem konkrétním případě se asi zabývá animovanými filmy anime nebo komixy ve stylu manga.
(viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Anime a zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Manga )

V podtitulu je ještě “avgeek”, což znamená “aviation geek”, což znamená “někdo, kdo má rád letadla”.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=avgeek
Takže jak si teď přeložíme “fighterman”? “Fighter” totiž má - když to trošku zjednodušíme - 2 významy: (1) stíhačka, (2) bojovník.
https://slovnik.seznam.cz/preklad/anglicky_cesky/fighter?strict=true
Takže “fighterman” by spíše znamenalo “stíhač”, i když oficiálně se “stíhač” překládá jako “fighter pilot”.
https://slovnik.seznam.cz/preklad/cesky_anglicky/stíhač

A co je “FFRC”? No to je “Fighterman's Flight Research Center”, jak se dozvíme zde
https://www.pixiv.net/en/users/229164
A co o sobě píše dál, tento “vyslanec správců”? No toto:
“アニメのメカニックデザインのお仕事しています。”
“くみれいは命 九九組好き”
“ミスターホワイトランド”.
A v tom si “kolektiv vécé” všímá slov “bílá země” a “mám rád násobilku” a celkově to překládá jako “Jsem bojovník, má lokace boje je v zemi Bílých, rád si hraji z čísly a jsem vyslancem „Správců“.”. (takže “hraji z čísly”, a-ha, no dobře :- )
Hmm. Asi mám jiný gúgl translátor. Protože mě to překládá po pořadě takto:
“Pracuji jako mechanický designér pro anime.“
“Kumirei je život, který miluji devadesát devět skupin” (“Kumirei” je pojem z anime/mangy, jednoslovné pojmenování pro dvojici homopostav Kumiko + Reina, gúgli si, kdo chceš)
“Pane Whitelande” - to bude nepovedený překlad něčeho, co má znamenat geografickou lokaci uživatele toho tvitrového účtu. Někdo si tam dá “Praha”, někdo si tam dá “Odvrácená strana Měsíce”. O tom se může přesvědčit každý, kdo se podívá na nějaký tvitrový účet, např. tento https://twitter.com/xmireknovak?lang=cs
Tvitrový účet “Fighterman_FFRC“ byl založen v “září 2011” - ostatně stejně jako desítky nebo stovky jiných účtů. Ale “kolektiv vécé” z toho má hned vánoce, pardon - “násobilku” - protože “9+2 = 11+11 = 22”.
Dál už tu aero**tovštinu rozebírat nebudu, počítám, že by to mohlo stačit.

“Kolektiv vécé” už jsem jednou rozebíral viz příspěvek na starém fóru z 18.6.2022.
V tom vláknu (na starém fóru) se pak v několika následných příspěvcích rozjela určitá “polemika” ve snaze obhajovat imitačně-provokační aero**tovštinu v podaní webu volimcesko.cz.
“Vécé kolektiv” - další z “odkrývačů řízení” ve stylu pan VK. Vždyť i ten sloh je prakticky totožný.
Volimcesko.cz s oblibou tlačí Mezimoří/Trojmoří, podobně, jako minimálně o řád sofistikovanější konceptualcz.cz.

Naposledy upravené:
Co znamená “Baudy”? (díl 1. ze 3)
jewrej a jezuita Antonín “Baudy” Baudyš (nebo spíše Tonda Bau-tisch), astrolog
(vykrádám tímto můj starý příspěvek ze starého fóra, z 14.9.2022)

Už jsem si zvykl, že Baudyš s oblibou legitimizuje aer**et pomocí svých komentářů, často přímo v diskusi pod aer**etím článkem, a s oblibou chválí či vyjadřuje díky nebo respekt "panu VK".
Zde příklad z 21.2.2022.
Je zajímavý - i z hlediska času vložení - ten úplně první komentář: od koho jiného, než od "Baudyho". Včetně fotečky, aby bylo jasno, o koho jde. A není to poprvé, co se snaží podpořit “legitimitu” éronetu.
Durak ili vrag?
Pečeť a samoodpis jednoho Ignácova tovaryše.

Baudyše jsem si na starém fóru podrobně propočítal, nedělám si o něm (už) mnoho iluzí.
Zde je možné shlédnout jeho (? - každopádně na jeho TyTrubka kanále) starší 7-mi minutové video, které se pokouší o dvouvariantní predikci budoucnosti, která ovšem vyznívá v obou variantách velice podivně, přitom první varianta je prezentována jako "špatná" a druhá varianta je prezentována jako "dobrá". Zájemce může posoudit video zde, je namluvené česky a s anglickými titulky.
Na videu Tonda Bautisch předkládá šedou (černou?) a růžovou verzi jedné a téže dystopie.
Analogie k "vyber si: Lež č.1 nebo Lež č.2" (pravda je nad tím).
A jak se tak dívám do komentářů pod videem, nejsem jediný, koho to trklo.
(Trklo - čertovsky dobré slovo pro tuto situaci :- )
Ale hodně komentujících se rozplývá...
A jaký je původ tohoto profesionálního 7-mi minutového videjka, čistě náhodou s anglickými (a ne jinými) titulky?
Počítám, že Ignácovo Tovaryšstvo se celkem posnažilo.
Toník má zajímavý WhatsApp: 608 223 223.

Z komentářů pod videem:
"Miroslav Fojt: Kdo toto vymyslel?
Antonín Baudyš: To prozradíme až později."
(jestli to někde a někdy Baudyš prozradil, to už ke mně nepřišlo)

"Matěj Čížek
Nemuzu si pomoct, ale obe predkladany vize popisujou jeden a ten samej system - prvni pohledem cloveka, kterymu se ten system nelibi a vzpomina na minulost; druhej pohledem cloveka, kterej si nic lepsiho neumi predstavit. A to cely ciste emocne dokresleny sedi mesta vs. zeleni venkova."

Naposledy upravené:
Co znamená “Baudy”? (díl 2. ze 3)
Rovněž mohu doporučit kratší specializované vlákno z 5.7.2021 na starém fóru, kde se kdysi rozeběhla zajímavá diskuse o Baudyšovi.
Ze zmíněného vlákna vytahuji moje příspěvky.

Antonín Baudyš ml., astrolog, jezuita (!), studoval v Německu (!), byl členem České pirátské strany v letech 2010 až 2017 (!)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Antonín Baudyš mladší
syn Antonína Baudyše st., astrologa, 1. ministra obrany ČR, člena KDU-ČSL, byl při střelbě v letadle
https://cs.wikipedia.org/wiki/Antonín Baudyš
německé zájmy?
Baudyš ~ Bau-Tisch ~ takže pravděpodobně jewrejové

Publikuje horoskopy známých osobností, astrologické prognózy budoucnosti nebo charakteristiky znamení zvěrokruhu.
Dělá toho hodně
http://www.baudys.cz/co-delam
má kanál na tytrubce
https://www.youtube.com/c/astrologista/videos
Žel, párkrát jsem ho nachytal, že se nechává unášet osobními projekcemi.
Je hodně na peníze, rád vymýšlí a prezentuje všelijaké slevy a akční ceny na svoje kurzy.
Sice šeplá, ale hlas má vemlouvavý. Na první pohled vzbuzuje důvěru.
Navrch med, vespod...? Kdo ví.
Docela mě to mrzí...

A jak je to s jeho jezuitstvím?
Pouze “Čtyři roky (1992–1996) strávil v řeholních domech Tovaryšstva Ježíšova.”. A to určitě něco znamená. Jenom bibli tam zcela jistě nestudoval. Ledaže by to bylo dezinfo. Ale matně si vybavuji, že na nějakém videu to sám zmiňuje. Ostatně zde to píše on sám o sobě
http://www.baudys.cz/co-delam/kdo-jsem
Jeho otec činovník KDU-ČSL, která ráda dělá výlety za "milými krajany" do NSR/Německa.
Sám Baudyš skoro celé studium realizoval "vlastenecky" na Západě, Švýcarsko, Německo.
A teď vidím, že obě ty teologické zahraniční VŠ jsou opět spjaty s Jezuity. Takže pokud dobře počítám, 9 let u Jezuitů. A to se počítá, né že to nic neznamená.
Ale jak praví klasik, to ještě není všechno.
Odkazuje se na “Osudové bylo moje setkání s ing. Zdeňkem Bohuslavem...”, to je také zajímavý člověk, sám o sobě.
https://www.bohuslav.com/kdo.html
Ale navíc, jak píše Baudyš, “Nasměroval mne na svého přítele ing. Andreje Dragomireckého.”. A u toho se Baudyš učil na regresního terapeuta. A kdo je Dragomirecký? No to je chlapík, který po roce 1989 přinesl regresní terapii z USA do Československa. A u koho se ji v USA učil? Ano, milé děti, u scientologů...
K čemu všemu se dá regresní terapie využívat už popisovat nebudu. Jedno je jisté: Dragomirecký zde zbudoval síť, která funguje dodnes.

Naposledy upravené:
Co znamená “Baudy”? (díl 3. ze 3)
To s tím Baudyšovým pochlebováním na vzducho-netu, to není náhoda, to je tradice.
A nově na Baudyšovy pochvalné komentáře do několika málo minut reaguje i sám "pan VK" (čili "Vedoucí Kolotoče").
Zde příklad z 24.11.2024.
A zde příklad z 28.11.2024.
A lidi v diskusi už si toho začínají všímat/reagovat, jak plyne z tohoto (Lis 29, 2024 0:55) komentáře a za ním následujících. Komentáře pro Baudyše nevyznívají příznivě :- )

Naposledy upravené:
Kdysi jsem vypočítal hypotézu, že "agenti" a "policejní provokatéři" jsou sice "vláčeni" po soudech za "přečiny", které jsou si podobné, jako vejce vejci, ale nakonec dostávají formální tresty (pokuty, podmínky).
Udělejme si malou rekapitulaci, bez nároku na úplnost výčtu.

Příklad 1 - Adam B. Bartoš
Detaily zde
Ano, “posoudil” jsem to pouze povrchně, neřešil jsem časování, na druhou stranu jsem teď zjistil, že toho bylo víc a přijde mi to dosti “jedno za druhým”…
a zde
Dává to smysl. Kupř. mezi jewreji se vyskytují ti největší/nejokatější jewrejo-bijci: viz např. jewrej Adam B. Bartoš. Dostal už 2 tresty odnětí svobody za antisemitismus. Oba podmínečné. Což je trošku zvláštní, že ano. Dostal by i “normální” člověk i napodruhé podmínku v takto “choulostivé“ kauze?
Ale ještě blíže k té citaci od Putinovce.

Příklad 2 - Pavel Zítko
Případ zatím sice není uzavřený, ale...
1.11.2024
"Žalobce Zítkovi navrhl podmíněný trest, který se podle něj ještě během líčení může změnit."

Příklad 3 - Nela Lisková
5.12.2024
"Soud jí vyměřil osm měsíců vězení s podmíněným odkladem na dva roky."

A proč ji sem vůbec řadím?
Protože tohle
"...dehonestující výroky na adresu poslankyně za Českou pirátskou stranu Olgy Richterové, prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského, uprchlíků, homosexuálů a dalších skupin."
a tohle
"Lisková v minulosti vystupovala pod hlavičkou ČSSD (dnešní SOCDEM) a později SPD. Působila také jako samozvaná honorární konzulka Doněcké oblasti a stála v čele spolku Zastupitelské centrum Doněcké lidové republiky."
je poněkud okaté (laciná bižuterie)...

Naposledy upravené:
Když už máme ten silvestr, tak nesmí chybět trocha humoru dobře okořeněného nadsázkou. 😎 https://www.konceptualcz.cz/post/slovensko-prebira-stafetu-ucitele-vychodu
Tak a teď vážně. Nemůžu se zbavit pocitu, že pan Makový, začíná být pro komunitu lidí seriózně studujících KSB čím dál nebezpečnějším a to bez ohledu na to, zda je tato jeho činnost vědomá, nebo vyplývá z jeho psychotrockismu akcelerovaného Dunning-Krugerovým efektem.

Když už máme ten silvestr, tak nesmí chybět trocha humoru dobře okořeněného nadsázkou. 😎 https://www.konceptualcz.cz/post/slovensko-prebira-stafetu-ucitele-vychodu
Tak a teď vážně. Nemůžu se zbavit pocitu, že pan Makový, začíná být pro komunitu lidí seriózně studujících KSB čím dál nebezpečnějším a to bez ohledu na to, zda je tato jeho činnost vědomá, nebo vyplývá z jeho psychotrockismu akcelerovaného Dunning-Krugerovým efektem.

Rád by som to zobral s humorom, no „podobné analýzy“ vidíme denne v hlavných mediálnych prúdoch na Slovensku aj v Česku. Tu však už prestáva pozitívne cielený humor! Motív z českej strany je bohužiaľ stále rovnaký: „české země dostaly úkol Slovensko zcivilizovat“… Česko stále podceňuje realitu, že je iba nástrojom! A až to pochopí, ako bude reagovať? Ako po štyridsiatompiatom?

V podmienkach Československa predstavovalo Slovensko sekundárny ekonomický okruh „československej“ ekonomiky („… bez zvýšení životní úrovně v České republice by se Praha nemohla stát ...“), ktorý sa dnes, pri významnej pomoci Blavy (nikdy sa nezaujímala o východ), rozšíril aj na celý česko-slovenský informačný priestor.

Áno - „pan Makový, začíná být pro komunitu lidí seriózně studujících KSB čím dál nebezpečnějším…“. Na báze v súčasnosti dominujúcej emocionality nielenže relativizuje, ale doslova KSB a DUTR rozbíja!​

Naspäť
Top Bottom