leboFICO (leboSMER)

Fico dal Michelkovi na časopis 20-tisíc eur zo štátnych peňazí. SaS hovorí o výsmechu občanom​

Úplneže návnada pre ****ov. Je jedno, že to sejú pankharti, čo tu rozdali zadarmo všetko Ukrajine a vtedy to nikomu nevadilo, ale ide ma rozdrapiť od jedu, keď takto podlo zasievajú do ľudí tie svoje drísty. Aj včera som mal rozhovor s "leboFico" fanúšikom, ktorého hlavnými argumentami boli:
- 12 rokov,
- sľuby reči pred voľbami a súkromné dodávky zbraní Ukrajine pokračujú,
- pomoc Ukrajincom stále ide,
No proste, zobudil sa asi včera ráno ... A toto všetko je dielo Harabína, Kotlebu, Uhríka a ostatných patriastov + Norberta a spol, ktorí sa chytajú na debilnú liberastnú udičku.

A koľko to máme od volieb? 7 mesiacov?

Naposledy upravené:
sranda(karma) je, že teraz im tam v diskusiách vyčítajú(patriasti) že sú pro-smerácke rádio:)
Veď vychovali si ich sami. A teraz dostávajú opičiu labku. Ale ako vidíš, úplne stačí, že dáš priestor aj niekomu na obhajobu svojich činov a hneď máš od patriastov nálepku, pričom už si "nepravoverný", t. j. nemáš čisté ruky, lebo už si prejavil nejaký iný názor, ako sa nosí v stáde s menom "patriovce".

Dolinková, Saková, Drucker, Šefčovič, Uhrík, Mazurek ...

... mladší Kaliňák o tom, čo sa tu bežne znova deje. Totiž "leboFICO".

ČO SME SA ÚPLNE ZBLÁZNILI?! 2,5 MILIÓNA ČEKANOVI?!​

Zdroj: https://youtu.be/idkGEMieI0E

Objasňuje to v kľude a k ich "A", ktoré oni používajú na dúchanie do pahreby a prikladanie pod kotol, doplňuje svojím "B", ktorého by si mal každý MYSLIACI človek byť vedomý okamžite. Inak je pod vplyvom riadenia svojich emócií a naoko rozhorčene, ale v skutočnosti pokorne nasleduje tých, čo riadia alternatívu ...

Mám nádej, že to, čo sa stalo, teda atentát na Róberta Fica, tomuto veľkohubému a zbytočnému kotkodákaniu spraví koniec. Minimálne aspoň načas, aby sme dokázali ľuďom znova sprostredkovať to, čo sa tu neprestalo diať iba vďaka jedným voľbám (bohužiaľ).

100 dni pokoja co navrhuje PS ide proti momentalnej vladnej koalicii. PSko atentatom stratilo program LeboFico. Nemozu to pouzivat objektivne. K comu potom tych 100 dni pokoja v prospech koho? Je to ohavne ale marketeri nadalej pracuju s atentatom ako co odkomunikovat. To ze sa momentalne zosrali je ich problem neustupujme. Tutok Kalinak dobre.

Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/videos/843442354475171

100 dni pokoja co navrhuje PS ide proti momentalnej vladnej koalicii. PSko atentatom stratilo program LeboFico. Nemozu to pouzivat objektivne. K comu potom tych 100 dni pokoja v prospech koho? Je to ohavne ale marketeri nadalej pracuju s atentatom ako co odkomunikovat. To ze sa momentalne zosrali je ich problem neustupujme. Tutok Kalinak dobre.

Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/videos/843442354475171

To si vynikajúco trafil. Navyše, všetkým je jasné, že daný čin nastal práve po ich dlhodobej nenávistnej kampani, takže sa snažia vymanévrovať: "smutné tváre, odsúdenia činu na papieri a pod. ..."
Podľa môjho názoru ani sa netreba extrémne snažiť ich "zahlušiť", treba si nechať karty v rukách, nerobiť predčasné rozhodnutia a vyčkať, kým sa R. F. plne zotaví. Podľa môjho názoru, i tu sa bude čakať, kým ten hlavný, koho sa to týka, do veci opäť zasiahne. Inak by neostal nažive. Keby to zhora nebolo želané.

A aj to ma práve vedie k:
Tlačovka SMERu k atentátu na R. F.:

https://fb.watch/s6Q6CumH9k/
Neviem ako vy, ale zatiaľ nemám dojem, že by sa niekto chystal "uchvátiť moc". Eštok nie je úplne z tých naj ... ale páčilo sa mi, že vypoklonkoval bez úcty novinárku BBC naznačujúcu prepojenie Cintulu na Rusko. A Kaliňáka nepovažujem za hrozbu pre Fica. Naopak, podľa môjho názoru je to nielen jeho kolega, ale doslova až "brat v boji". Z úzkeho okruhu osôb, ktoré sú okolo R. F. vylučujem Kaliňákovcov a Blahu z okruhu možných zradcov, o ktorých tu zčasu načas niekto vedie reč.

Ale zároveň mám pocit, že narážky niektorých hurápatriotov padli na úrodnú pôdu (lebozbrojárkšeftár, že áno?) a robia z Kaliňáka zákernú zrúdu, keď už tým, že s Robom prežil aj tie najťažšie časy a potvrdil tým svoju loajálnosť, vlastne dokázal, že on nie je ten, kto za Robovým chrbtom robí špinavosti. Zradcov v SMERe prirodzene máme. Ale kopať do Kaliňáka, ktorý je pravou rukou Roba, je podľa mňa prácou na záujmy liberastov. Keby chcel, dnes by už ťažko za horúca kul železo a nahrával by kdekomu. Pritom sa stačí pozrieť na jeho reč tela, i na jeho tvár za posledné 2 dni, a už z toho je jasne identifikovateľné, že to nehrá.

Naposledy upravené:
Dolinková, Saková, Drucker, Šefčovič, Uhrík, Mazurek ...

... mladší Kaliňák o tom, čo sa tu bežne znova deje. Totiž "leboFICO".

ČO SME SA ÚPLNE ZBLÁZNILI?! 2,5 MILIÓNA ČEKANOVI?!​

Zdroj: https://youtu.be/idkGEMieI0E

Objasňuje to v kľude a k ich "A", ktoré oni používajú na dúchanie do pahreby a prikladanie pod kotol, doplňuje svojím "B", ktorého by si mal každý MYSLIACI človek byť vedomý okamžite. Inak je pod vplyvom riadenia svojich emócií a naoko rozhorčene, ale v skutočnosti pokorne nasleduje tých, čo riadia alternatívu ...

Mám nádej, že to, čo sa stalo, teda atentát na Róberta Fica, tomuto veľkohubému a zbytočnému kotkodákaniu spraví koniec. Minimálne aspoň načas, aby sme dokázali ľuďom znova sprostredkovať to, čo sa tu neprestalo diať iba vďaka jedným voľbám (bohužiaľ).

K tomu treba doplniť aj túto odpoveď.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=_w2vgDAckYE

Rovnako ako som tu načal "tému Šefčovič" načínam zberom materiálu aj tému "Beňová".
Keďže hlavne tieto dve mená sú nám tŕňom v oku.
Zatiaľ Monika posiela tvrdé vyhlásenie Leyenovej.
Keďže zrejme nenájdeme veľa materiálu o tom, prečo R. F. postavil Moniku na kandidátku pod č. 1 ani prečo podporil Šefčoviča, bude vhodné týchto dvoch ľudí sledovať viac pod drobnohľadom, pretože ten Uhríkov alebo Mazurekov predžuvaný, nemusí nutne zodpovedať skutočnosti a môžeme takto poskladať objektívnu verziu toho, čo sa naozaj deje ohľadne daných "ficokontroverzných" mien.

Mňa napadlo či nie je Monika dlhoročnou "spojkou" medzi GP a Smerom?
Môže byť. Ale je to v rovine hypotéz. V niečom by zodpovedala jej činnosť podpore politiky GP, ktorá patriastom jednoducho smrdí. A takáto vec je určite vysledovateľná z toho, čo podporuje, ako hlasuje, skrátka z toho, čo robí (po ovocí poznáte ich). Preto je nutné jej činnosť sledovať, aby sme prišli ku konkrétnym vývodom, ktoré budú tak jasné, ako len môžu byť. Vysvetľovať niekomu, kto je naočkovaný patriastizmom a silnými rečami Uhrík, Mazureka či Pištu Harabína, je problematické, ale keď už im toto máme objasňovať, musí to byť vo vzťahu k Beňovej či Šefčovi potvrdené a nie iba hypotetické.

Môže byť. Ale je to v rovine hypotéz. V niečom by zodpovedala jej činnosť podpore politiky GP, ktorá patriastom jednoducho smrdí. A takáto vec je určite vysledovateľná z toho, čo podporuje, ako hlasuje, skrátka z toho, čo robí (po ovocí poznáte ich). Preto je nutné jej činnosť sledovať, aby sme prišli ku konkrétnym vývodom, ktoré budú tak jasné, ako len môžu byť. Vysvetľovať niekomu, kto je naočkovaný patriastizmom a silnými rečami Uhrík, Mazureka či Pištu Harabína, je problematické, ale keď už im toto máme objasňovať, musí to byť vo vzťahu k Beňovej či Šefčovi potvrdené a nie iba hypotetické.
Tak, na začiatok tvojho pátrania teda verejne známe fakty o Monike Beňovej.
Jej mama, pani Zlatica Vallettová bola pracovníčkou ŠtB (evidenčné číslo 198374), takisto jej otec, pán Peter Vallett (evidenčné číslo 150477).
Ide o bohatú židovskú rodinu z Bratislavy, ktorá podporila financiami a informáciami Roberta Fica, keď zakladal Smer resp. takáto podpora pokračovala minimálne aj v prvých rokoch činnosti strany. Fico bol a asi stále je vďačný Monike a jej rodičom, čo však neznamená, že nutne súhlasí s pani Beňovou vo všetkom. Samozrejme, pri podpore Smeru z tohto hľadiska netreba zabudnúť ani na exmanžela Beňovej, na nebohého "marketéra" Fedora Flašíka, toto tiež určite nie je veľkým tajomstvom.

Mňa napadlo či nie je Monika dlhoročnou "spojkou" medzi GP a Smerom?
zidovstvo je spojkou GP ale nie v kontexte aky spominas, politicke strany nie su ovplyvnovane strukturne - to by skryte riadenie dlho nevydrzalo. Benova ako sukmenovka je naprogramovana talmudistikou a podla toho aj v zivote jedna, to ze Fica podporili zidovske kruhy nie je tajomstvom, ani to ze Meciar aj Fico su velki zidofili a mnohym veciam sa len prizerali - ved este v rokoch 2016-20 vyclenoval Fico kazdy rok pre sorosovske a LPG GTI mimovladky desiatky milionov eur, pod Ha-Rabinom - vtedy Meciarov clovek sa sprisnil zakon o extremizme, Danko sprisnil zakony o antisemitizme s pozehnanim Smeru, pricom podla legislativy mozu spravit extremistu z hocikoho - napr. citovanim Mrtvej vody, nie je to zvlastne ze sa dnes Harabin nepriamo hlasi ku KSB?...

Rovnako ako som tu načal "tému Šefčovič" načínam zberom materiálu aj tému "Beňová".
Keďže hlavne tieto dve mená sú nám tŕňom v oku.
Zatiaľ Monika posiela tvrdé vyhlásenie Leyenovej.
Keďže zrejme nenájdeme veľa materiálu o tom, prečo R. F. postavil Moniku na kandidátku pod č. 1 ani prečo podporil Šefčoviča, bude vhodné týchto dvoch ľudí sledovať viac pod drobnohľadom, pretože ten Uhríkov alebo Mazurekov predžuvaný, nemusí nutne zodpovedať skutočnosti a môžeme takto poskladať objektívnu verziu toho, čo sa naozaj deje ohľadne daných "ficokontroverzných" mien.

Beňová aj s Flašíkom tam boli prakticky od založenia Smeru. Boli jednými z prvých členov strany.

Možno trochu pomôže aj pohľad do minulých eurovolieb:
2004
1718053317032.webp

2009
1718053468697.webp

2014
1718053567411.webp

2019
1718053659543.webp
2024
1718053756485.webp
Aj v týchto voľbách Beňová dostala toľko hlasov, ako nikdy predtým. Ale Blaha s Erikom dostali oveľa viac. Takže predpokladám, že v budúcich voľbách už jednotkou na kandidátke nebude...

Tak, na začiatok tvojho pátrania teda verejne známe fakty o Monike Beňovej.
Jej mama, pani Zlatica Vallettová bola pracovníčkou ŠtB (evidenčné číslo 198374), takisto jej otec, pán Peter Vallett (evidenčné číslo 150477).
Ide o bohatú židovskú rodinu z Bratislavy, ktorá podporila financiami a informáciami Roberta Fica, keď zakladal Smer resp. takáto podpora pokračovala minimálne aj v prvých rokoch činnosti strany. Fico bol a asi stále je vďačný Monike a jej rodičom, čo však neznamená, že nutne súhlasí s pani Beňovou vo všetkom. Samozrejme, pri podpore Smeru z tohto hľadiska netreba zabudnúť ani na exmanžela Beňovej, na nebohého "marketéra" Fedora Flašíka, toto tiež určite nie je veľkým tajomstvom.
Zaujímavé informácie. Zdroj neuvádzaš. Mne našlo:
Tam uvádza ten, kto to písal zoznam bývalých ŠtBákov:
Základné dáta o Beňovej:
Neviem, odkiaľ čerpáš ty, ale mám k tebe prosbu, je fajn podložiť vec zdrojmi. Aby sme boli v rámci možnosti aspoň trochu objektívni.
Odkiaľ sa však vzalo to s Židmi? Aby sme sa rozumeli, faktor "Židia" je najčastejšie používaná výhovorka. Jasné, že Židia sa derú k moci všade. Len by bolo fajn, keby sme sa nejakým spôsobom dopracovali aj k zdrojovému potvrdeniu tejto informácie.
Súvislosti typu: operácia srdca R.F. v Izraeli a nákup PVO z Izraela, by tým pádom dávali nejaký zmysel. Ako tu uviedol @Celovek , Židia sú spojkou GP, no v danom prípade nám chýba článok "Beňová/Valletová = židovské koliesko v súkolí". I keď z druhej strany by to vysvetľovalo, prečo sa v EU parlamente a v SMERe drží tak dlho (dokonca neodišla ani s potkanmi do HLASu).
Naznačovalo by to, že nemôže byť vyhodená:
1. je zakladajúcou členkou SMERu,
2. GP ju potrebuje na presadzovanie svojej agendy v EU i SR,
3. jej činnosť pod hlavičkou SMERu je hodnotená vlastencami negatívne (presadzovanie GP agendy v EU),
4. bod 3. vyhovuje GP, pretože oslabuje SMER v infopoli ako profilovo pro-národnú stranu,
5. vlastenecký volič uteká k Republike a Harabínovi, SMER nemôže zostaviť vládu, a keď ju zostaví, tak na témach ako Ukrajina (zbrane), postoj k EU/NATO, tak je týmito podkopávaná,
6. preto Monika zmenila rétoriku po nezostavení vlády v 2020 v prospech národných tém, GP potreboval odpísať Matelko-libero-****ov, no zároveň pripraviť SMER na zostavenie vlády 2024 - pomôcť mu, aby získal akú-takú síce tesnú, ale dostatočne stabilnú väčšinu na vládnutie, v ktorej budú likvidované mimovládky a PS - lib****izmus,
7. GP nepotrebuje SR ako plne suverénny subjekt, preto ilúzia plnej suverenity mu pomáha oslabovať SMER a držať si zároveň podpolie patriastov (Uhrík, Mazurek, Kotleba, Harabín, Rostas a ďalší) pod kontrolou v takej miere, akou ich potrebuje použiť na posilnenie/zastavenie suverenizácie,
8. Beňová púšťa brzdu (GP agenda) a šliape na plyn (agenda SR), pretože GP potrebuje momentálne suverenizáciu SR posilniť kvôli týmto procesom: V4, Intermarium a Ukrajina a s tým súvisiaca agenda obrezanie lib****ov,
9. ak by sa "židovské koliesko" potvrdilo, potom je vlatne R. F. vďačný za svoj zdravotný stav a život po operácii srdca, t. j. je nutné robiť politiku aj v prospech GP, ale táto závislosť je obojstranná, keďže GP by bez R. F. v strednej európe bol takpovediac "bezradný".

K Beňovej zatiaľ toľko, čo som schopný vypozorovať zo všeobecného behu vecí. No je to len nástrel. Pracovný materiál, ktorý môžeme dopĺňať, meniť, upravovať. Každopádne, nech je ako chce, zatiaľ mi z toho vychádza i tak SMER ako bezalternatíva. Bez GP sa (minimálne zatiaľ!) nepohneme nikam a i to, čo (nielen tu) mnohí považujú za bezprecedentný skok v politike SMERu v prospech národa bolo z veľkej časti dosiahnuté s pomocou GP, a tým vôbec neznižujem zásluhy ostatných článkov v riadení ani nás ako národa.

Naposledy upravené:
Zaujímavé informácie. Zdroj neuvádzaš. Mne našlo:
Tam uvádza ten, kto to písal zoznam bývalých ŠtBákov:
Základné dáta o Beňovej:
Neviem, odkiaľ čerpáš ty, ale mám k tebe prosbu, je fajn podložiť vec zdrojmi. Aby sme boli v rámci možnosti aspoň trochu objektívni.
Odkiaľ sa však vzalo to s Židmi? Aby sme sa rozumeli, faktor "Židia" je najčastejšie používaná výhovorka. Jasné, že Židia sa derú k moci všade. Len by bolo fajn, keby sme sa nejakým spôsobom dopracovali aj k zdrojovému potvrdeniu tejto informácie.
Súvislosti typu: operácia srdca R.F. v Izraeli a nákup PVO z Izraela, by tým pádom dávali nejaký zmysel. Ako tu uviedol @Celovek , Židia sú spojkou GP, no v danom prípade nám chýba článok "Beňová/Valletová = židovské koliesko v súkolí". I keď z druhej strany by to vysvetľovalo, prečo sa v EU parlamente a v SMERe drží tak dlho (dokonca neodišla ani s potkanmi do HLASu).
Naznačovalo by to, že nemôže byť vyhodená:
1. je zakladajúcou členkou SMERu,
2. GP ju potrebuje na presadzovanie svojej agendy v EU i SR,
3. jej činnosť pod hlavičkou SMERu je hodnotená vlastencami negatívne (presadzovanie GP agendy v EU),
4. bod 3. vyhovuje GP, pretože oslabuje SMER v infopoli ako profilovo pro-národnú stranu,
5. vlastenecký volič uteká k Republike a Harabínovi, SMER nemôže zostaviť vládu, a keď ju zostaví, tak na témach ako Ukrajina (zbrane), postoj k EU/NATO, tak je týmito podkopávaná,
6. preto Monika zmenila rétoriku po nezostavení vlády v 2020 v prospech národných tém, GP potreboval odpísať Matelko-libero-****ov, no zároveň pripraviť SMER na zostavenie vlády 2024 - pomôcť mu, aby získal akú-takú síce tesnú, ale dostatočne stabilnú väčšinu na vládnutie, v ktorej budú likvidované mimovládky a PS - lib****izmus,
7. GP nepotrebuje SR ako plne suverénny subjekt, preto ilúzia plnej suverenity mu pomáha oslabovať SMER a držať si zároveň podpolie patriastov (Uhrík, Mazurek, Kotleba, Harabín, Rostas a ďalší) pod kontrolou v takej miere, akou ich potrebuje použiť na posilnenie/zastavenie suverenizácie,
8. Beňová púšťa brzdu (GP agenda) a šliape na plyn (agenda SR), pretože GP potrebuje momentálne suverenizáciu SR posilniť kvôli týmto procesom: V4, Intermarium a Ukrajina a s tým súvisiaca agenda obrezanie lib****ov,
9. ak by sa "židovské koliesko" potvrdilo, potom je vlatne R. F. vďačný za svoj zdravotný stav a život po operácii srdca, t. j. je nutné robiť politiku aj v prospech GP, ale táto závislosť je obojstranná, keďže GP by bez R. F. v strednej európe bol takpovediac "bezradný".

K Beňovej zatiaľ toľko, čo som schopný vypozorovať zo všeobecného behu vecí. No je to len nástrel. Pracovný materiál, ktorý môžeme dopĺňať, meniť, upravovať. Každopádne, nech je ako chce, zatiaľ mi z toho vychádza i tak SMER ako bezalternatíva. Bez GP sa (minimálne zatiaľ!) nepohneme nikam a i to, čo (nielen tu) mnohí považujú za bezprecedentný skok v politike SMERu v prospech národa bolo z veľkej časti dosiahnuté s pomocou GP, a tým vôbec neznižujem zásluhy ostatných článkov v riadení ani nás ako národa.
Vyžaduješ zdroje, dobre, niečo pošlem tu dole.
Ale, v prvom rade chcem vysloviť svoj názor (ktorý je určite menšinový na tejto stránke), že ustavičné odvolávanie sa na GP je veľkým prejavom slabosti v argumentácii - totiž za pojem GP sa môže skryť hocičo. Ja by som privítal konkrétnejšie pomenovanie tej alebo onej záujmovej skupiny, klanu, konkrtétnych osôb a nie hlava nehlava sa sústavne používať označenie, za ktoré sa môže človek skryť pri akejkoľvek "argumentácii" (= čistá špekulácia). Ja zastávam názor, že treba byť čo najkonkrétnejší, ak sa dá. Kolega, alebo aj ja mám vždy žiadať zdrojovať Tvoje/iných tu prítomných úvahy o GP? Dokázal by si to v každom prípade,prosím? Si veľmi inteligentý človek, neútočím na teba, len žiadam, aby si si to premyslel. Nič viac!

Takže, teraz dám nejaké zdroje (je ich na internete samozrejme oveľa viac, kto chce, určite ich nájde).

https://web.archive.org/web/2017060...ntov-stb-a-komunistov-perzekujucich-slovakov/

https://www.upn.gov.sk/projekty/utvary-stb-a-ps-na-slovensku/priebeh-sluzby/?id_osoby=3771&pismeno=V

Naspäť
Top Bottom