• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Nemoc X

Liečiť sa skrz GNM - tam by sa dala urobiť presná diagnostika toho, čo sa deje na úrovni mozog - orgán a dohľadať presná príčina na úrovni psychiky by sa bleskovo (behom pár minút) dala nielen skrze hĺbkový rozhovor s pacientom, ale betónov za pár minút by to šlo skrze Metodu RUŠ.
Dodam k tomu svoju skusenost. Uz rok studujem GNM. Ziskane teoreticke znalosti nasledne skusam a testujem na sebe. Prehodnocoval som aj vsetky svoje zdravotne komplikacie v minulosti a skutocne som aj nasiel psychicke priciny, ktore ich predchadzali. Zatial vsetko sedi na 100 % ako predpoveda GNM. Podla prejavu, ktory vas trapi si viete zistit o aky konflikt sa jedna, lahsie ho identifikovat a potom s nim pracovat. Najlepsie je ho vycistit metodou RUŠ ako spomina SLAV_jan_in. Pomohlo mi to objasnit priciny zdravotnych problemov, ktore som mal 20 rokov, a s ktorymi mi ziadny lekar nepomohol. Navyse ak mate tu teoriu GNM nastudovanu viete sa preventivne chranit, zabranit vzniku alebo znizit prejavy choroby. Som vystudovany vedec, biolog a musim konstatovat, ze GNM je aj po vedeckej stranke spravna. Je to taky popis ako funguju nase zvieracie tela, hlavne ako reaguju na konfliktne situacie roznych typov. Odporucam kazdemu, kto chce zit v harmonii so svojim telom aj prostredim. Mne najviac sadli clanky na stranke symbiota zivota lebo su pisane vedeckym stylom, na ktory som zvyknuty.
Na odporucanie SLAV_jan_in-a som sa zacal venovat aj metode RUŠ a tiez mozem potvrdit, ze funguje bezchybne az zazracne. Netreba hned hladat terapeuta, mne stacila aj kniha Karla Nejedleho. Komu to ako vyhovuje. Ja chcem vediet ako to funguje, ake su principy preto si rad studujem aj teoriu. Takze za mna velke odporucanie. Ak by sa toto vyucovalo v skolach tak nepotrebujeme 90 % zdravotnictva.

Dodam k tomu svoju skusenost. Uz rok studujem GNM. Ziskane teoreticke znalosti nasledne skusam a testujem na sebe. Prehodnocoval som aj vsetky svoje zdravotne komplikacie v minulosti a skutocne som aj nasiel psychicke priciny, ktore ich predchadzali. Zatial vsetko sedi na 100 % ako predpoveda GNM. Podla prejavu, ktory vas trapi si viete zistit o aky konflikt sa jedna, lahsie ho identifikovat a potom s nim pracovat. Najlepsie je ho vycistit metodou RUŠ ako spomina SLAV_jan_in. Pomohlo mi to objasnit priciny zdravotnych problemov, ktore som mal 20 rokov, a s ktorymi mi ziadny lekar nepomohol. Navyse ak mate tu teoriu GNM nastudovanu viete sa preventivne chranit, zabranit vzniku alebo znizit prejavy choroby. Som vystudovany vedec, biolog a musim konstatovat, ze GNM je aj po vedeckej stranke spravna. Je to taky popis ako funguju nase zvieracie tela, hlavne ako reaguju na konfliktne situacie roznych typov. Odporucam kazdemu, kto chce zit v harmonii so svojim telom aj prostredim. Mne najviac sadli clanky na stranke symbiota zivota lebo su pisane vedeckym stylom, na ktory som zvyknuty.
Na odporucanie SLAV_jan_in-a som sa zacal venovat aj metode RUŠ a tiez mozem potvrdit, ze funguje bezchybne az zazracne. Netreba hned hladat terapeuta, mne stacila aj kniha Karla Nejedleho. Komu to ako vyhovuje. Ja chcem vediet ako to funguje, ake su principy preto si rad studujem aj teoriu. Takze za mna velke odporucanie. Ak by sa toto vyucovalo v skolach tak nepotrebujeme 90 % zdravotnictva.
Vďaka za zdieľanie tvojej osobnej skúsenosti. Zhrnul si to pekne v pár riadkoch. A hlavne, ja k tomu ešte dodám, že Ty sám si krásnym príkladom toho, ako je človek strojcom svojho života, a ako jednoducho si vie poradiť so svojimi problémami.
A to je hlavne zásluhou 2 vecí:
1. OTVORENOSTI tvojej mysle chápať svet taký, akým skutočne je,
2. VOLI pracovať na sebe samom, keď už viem ako.
Hlavne, už samotné vedomie toho, ako tie veci sú naozaj, je pre človeka úžasnou úľavou, že sa napríklad nemusí báť neznámych škodcov, pretože pochopí, že jediným škodcom môže byť jedine on sám sebe, a to tým, že nevie a nechce vedieť.

Vďačne. Čím viac ľudí si pomôže, tým lepšie.
A tým lepšie a ľahšie budú chápať aj procesy riadenia. Keď pochopia, ako fungujú oni sami.
Zdravie jednotlivca a zdravie kolektívu sú predsa spojené nádoby.

Ešte by som rád dodal, že kto má čas a zaujíma sa o danú tému, výborne napísal @Bratislav :
Netreba hned hladat terapeuta, mne stacila aj kniha Karla Nejedleho.
Je dobré sa zoznámiť s tému postupne. Tieto systémy a metodiky sú úplne iné, čo sa týka videnia fungovania sveta ako sú "metodiky" súčasnej akademickej medicíny. A preto:
4. "Metoda RUŠ" - ako funguje psychosomatika, emócie a programy v našom živote, ktoré sa potom zhmotňujú vo forme nemocí a chorôb, a ako sa to dá riešiť - metodológiu podal Karel Nejedlý vo svojej knihe: https://metodarus.cz/sk/kniha/66/.
... je vhodné vidieť a prečítať. Oboje. A taktiež, ako @Bratislav spomenul, toto je výborný zdroj, ktorý u nás rozširuje GNM a podrobnejšie vysvetľuje asi všetky súčasné "diagnózy", ktoré existujú v akademickej medicíne:
Mne najviac sadli clanky na stranke symbiota zivota lebo su pisane vedeckym stylom, na ktory som zvyknuty.

Aby človek získal základný prehľad toho, ako to funguje. Môže byť, že nebude pripravený prijať to, pretože to bude odporovať jeho presvedčeniam, ktorými ho (a potom už aj on sám seba) programovali XYZ rokov, takže si vyberie, že to absolvovať nechce. Nútiť nikoho netreba ani nasilu presviedčať. Je to jeho voľba. Aj so všetkými následkami. Či už vedomá, alebo nevedomá, je prakticky jedno.

Naposledy upravené:
1. OTVORENOSTI tvojej mysle chápať svet taký, akým skutočne je,
2. VOLI pracovať na sebe samom, keď už viem ako.

Toto sú hlavné predpoklady na to, aby bol človek sám sebe nie len pánom, ale aj lekárom, liečiteľom, priateľom a svetlom na ceste k poznaniu a k skutočnej slobode a štastiu.

Tých spôsobov, ako sami sebe a tým pádom aj okoliu môžeme napomôcť je neúrekom. Číňania už to poznajú pár tisíc rokov. Josef Jonáš to ešte za socíku zhrnul a vydal v knihe : "Krížovka života". To bola prvá kniha, čo ma v 18 rokoch dostala na cestu a iný pohľad na zdravie a tom som bol vtedy relatívne "zdravý". A kúpil som ich hneď 5 kusov, lebo som ju našiel v antikváriáte za 1Sk a rozdal.

Skvelý je aj pán Hrabica, moravák, Lise Bourbeau, Paracelsovo lékařství, Sinelnikov, Lazarev a mnoho mnoho ďalších.

Rakovina je z určitého pohľadu niečo ako "nádcha", akurát egregor okolo toho je tak silný, že si to vyžaduje už inú snahu a vnútornú zmenu na vyriešenie aj tejto signálky.

Mne nezaberajú žiadne lieky na bolesť, nič a to som bol zdravotník a používal som to denno denne v práci pre ľudí. A môj učiteľ, ktorý vedel "liečiť lusknutím prsta" (podľa určitých pravidiel) a to hovorím úplne vážne, tak mi povedal, že niekomu je potrebné aby pomohli, alebo aj nepomohli lekári a západná medicína, pretože nemá ešte parametre na to, aby išiel na ceste poznania inak. Niekomu mohol pomôcť už aj on, s pokecom k danej diagnóze, alebo aj bez, deti toho ešte tak veľa nepochopia, ale rodičia áno. A niekomu nepomôže, aj keď by vedel, lebo už má parametre, aby na to sám prišiel a pochopil a on by ho tým o tú "školu, poznanie" vlastne pripravil.

A potom som pochopil, prečo mi nezaberajú lieky. Tak sa na mňa s úsmevom pozeral, ako sa zvýjam od bolesti a že sa to pekne mám naučiť sám a pochopiť. Lebo on to mal presne tak isto. A to bol 27 rokov "zaslúžilý liečiteľ" ako s humorom sám seba definoval.

Všetci máme parametre na to, aby sme si vedeli pomôcť sami a aj čo to ešte viac. Treba akurát snahu a snahu a sebadisciplínu mysle a študovať, kontemplovať, kto chce aj meditovať môže a kto vie ako to robiť správne, tak aj motlitba je nápomocná.

Ciest je mnoho... a začnú sa diať také veci, že to by jeden ani neveril, pokiaľ to nezažije...

Podľa môjho MR a CT nálezu mojich L3,L4 a L5 platničiek mi nerurológovia a všetci kamaráti lekári predpovedali bez okamžitej operácie invalidný vozík. Bol som za chlapom a ten povedal, že sa to dá aj inak, iba...
(a ešte okrem iného mi nakázal nájsť si nejakého homeopata, tak som si aj našiel https://zivotzivota.sk)

Skončil som v práci a 2 roky som už "musel poriadne zamakať" na sebe, lebo to bolo o tom, že už mám inak fungovať. A signálky zhasli, a keď sa pozabudnem, alebo niečo iné treba pochopiť, tak sa signálky hneď rozsvietia. Každému presne také, aké treba.

Ide iba o to, čo s tým každý z nás spraví. Ale tie možnosti má každý jeden z nás...

Naposledy upravené:
Vlasy a plešatenie

Keďže som sa tu:
Okrem toho, plešatejú často ľudia, ktorí "majú radi kontrolu".
dotkol témy plešatosti, ktorá je dnes aktuálna pre mnohých ľudí, pridávam sem zároveň aj krátky úryvok z knihy V. Sineľnikova: Dohoda s nemocou:

1761976052250.webp
Sineľnikov tu hlbšie o probléme nepíše, ale dostatočne rámcovo určuje príčinu.
Dodávam, že vlasy i astrológia zdravia spája s pečeňou. Pečeň ako orgán je nesmierne citlivá na negatívne prežívané emócie, ktoré keď sú nevyriešené, majú tendenciu navonok sa prejavovať ohnivo (hnev, žiarlivosť ... tie sú dokonalým odrazom "straty kontroly" nad situáciou, na ktorú človek takto reaguje, kedy v dôsledku vnútorného napätia a frustrácie dochádza buď k vonkajšiemu prejavu danej emócie - to je ten lepší prípad z tých dvoch horších pokiaľ ide o zdravie samotného človeka, alebo jeho uzatvorenia v sebe a následnému sebapoškodzovaniu, pričom zriedkavo je to buď tak, alebo tak, väčšinou ide o kombináciu, časť tých negatívnych emócií človek prejaví a s časťou bojuje vnútri seba samého), ale zároveň vnútorne poškodzujú/napádajú práve tento orgán, pričom v dôsledku práve neriešenia týchto vecí a uzatvárania ich v sebe sa začnú prejavovať znaky takéhoto postupu človeka navonok, často aj formou vypadávania vlasov a rôzne rýchleho plešatenia. Vlasy, ako správne Sineľnikov poznamenáva, sú symbolom a vonkajším prejavom životnej sily. Ak túto silu človek tratí v bojoch vonku i vnútri, je jej nedostatok na to, aby udržiavala vlasy pekné, husté a lesklé.
Ďalej dodávam, že pečeň je hlavným filtrom jedov a toxínov v organizme. Ak je funkcia nie je správna, jedy sa ukladajú postupne tam a v tých častiach tela, kam má pečeň priamy dosah. Napríklad arzén je ťažký jed. V minulosti ho traviči bežne používali pri odstraňovaní ľudí, ktorých sa potreboval niekto zbaviť. Bol ťažko zistiteľný v tele človeka, no dnešná technokraticky pokročilá veda už pri exhumácii tiel známych osobností dokáže tento jed odhaliť práve najmä vo vlasoch. Viď hypotéza o otrave Napoleona, ktorému vo vlasoch našli vedci zvýšené množstvo arzénu.
Znova je to o JŽO. Ako každý zdravotný stav človeka. Dostávaš odkaz vo fľaši, je nutné ho rozšifrovať a vrátiť sa do harmónie. Alebo teda žiť tú neharmóniu s tým, že ten odkaz vo fľaši môže silnieť a stretávať ťa častejšie, a samozrejme, Boh si želá, aby sme žili šťastne, tým, že sami seba uvádzame do stavov, ktoré sú s tým nezlučiteľné prekračujeme našu osobnú rovinu božieho dopustenia vo vzťahu k sebe samým, a tým sa vlastne vystavujeme faktorom, ktoré narúšajú naše zdravie. I tu je pekne vidieť praktický prejav teórie KSB. Pokiaľ človek chce.

A ešte tu pridávam ďalší pohľad, a to je, čo o tom vie GNM (germánska nová medicína):
1. Agresívna konštelácia:
Cit.:
Mezi dnešními dětmi a dospívajícími přibývá sebepoškozování znepokojivě rychlým tempem. Sebepoškozování zahrnuje chování, jako je např. řezání se nůžkami, břitvou nebo nožem, pálení kůže nebo vypalování značek do kůže horkými předměty, obsedantní škrábání či strhávání kůže (dermatilománie) až do krve, nutkavé vytrhávání vlasů a chlupů (trichotilománie) nebo bouchání hlavou – ve spojitosti s hněvem doma, ve škole (Konflikt teritoriálního hněvu) a tím, že člověk „neví, kam patří“ nebo „nezapadá“ (Konflikt identity).
(Koniec citácie)
Takto sa sebapoškodzovanie prejavuje navonok, pokiaľ prekročí určité hranice (súvisí s ďalšími procesmi vnútri psychiky človeka). Pokiaľ túto agresivitu otočí človek na seba a do seba vo svojom vnútri, proces sa deje podvedome ďalej s tým, že nie je nutné aby si vlasy vytrhával rukami. Pokožka hlavy vlasy začne sama postupne vo zvýšenom množstve uvoľňovať a človek začne plešatieť, lebo koža - orgán, nie je schopná udržať ich (zdravie pokožky hlavy je podlomené, resp. lepšie povedané, beží na psychickej úrovni proces, ktorý mozog vyhodnocuje nejak a v jeho dôsledku koža nie je schopná "udržať" a obnovovať vlasy, a tým dochádza k somatizácii/premietaniu daného stavu psychiky znova zvnútra von.
2. Koža
Zo široka o koži. Každý vlas rastie z vlasového vačku - folikulu, ktorý je súčasťou kože, a tak zdravie kože čoby pôdy, na ktorej "rastie tráva" priamo vplýva na zdravie vlasov rovnako tak, ako všetko vyššie spomínané:
3. Konflikt odlúčenia

@Fidelo pozbieral som materiál, ktorý môže by prínosný pre lepšie chápanie komplexného stavu veci s plešatením. Ak chceš, pozri si to. Ak nie, tak nie.

Naposledy upravené:
nutkavé vytrhávání vlasů a chlupů (trichotilománie) nebo bouchání hlavou – ve spojitosti s hněvem doma, ve škole (Konflikt teritoriálního hněvu)
Ďakujem Slav_jan_in pekne si to zhrnul. Dodam svoju osobnu skusenost. Asi od šiestich rokov som si začal vytrhávať vlasy na hlave. Hlavne, keď som bol nervózny a v noci, keď som spal. Nikto nevedel čím to je. Nebolo to veľa vlasov, ale bolo to vidieť. Hlavne, keď som bol u kaderníčky tak som sa vždy hambil, že mam na hlave vytrhanú dieru. Dlhé roky som s tým bojoval, ale vždy keď prišla slabá chvíľka mal som strašné nutkanie trhať si vlasy. Vyriešil som to až nedávno, keď som sa začal venovať GNM. Tam som sa dozvedel, že trhanie vlasov je prejav Agresívnej konštalácie ako dôsledok utrpenia konfliktu teritoriálneho hnevu. Keď som sa v mysli vracal do čias detstva a hľadal príčinu kedy to začalo tak som ten konflikt našiel. Keď som mal nastúpiť do školy ako všetci moji spolužiaci zo škôlky tak mi mama povedala, že ja ešte do školy nejdem, že ostávam ešte jeden rok v škôlke. Veľmi ma to vtedy zasiahlo, lebo ma na to vôbec nepripravila nečakal som to. Všetci moji kamarati odišli do školy a mňa nechali v škôlke s mladšou skupinou. Strašne som bol nahnevaný na mamu, na učiteľke, nových spolužiakov a celú škôlku. To všetko podľa GNM spadá pod konflikt teritoriálneho hnevu. Najprv som reagoval veľmi agresívne a po pár dňoch to prešlo do pasívnej vnútornej agresivity a trhania vlasov. Trpel som tým veľmi dlho, vôľou som s tým bojoval, ale ďalšie teritoriálne konflikty (oveľa menšie ako bol ten prvý) a alkohol mi to zhoršovali. Presne ako popisuje GNM.
Vyriešil som to pomocou metódy RUŠ a nadobro som prestal z alkoholom. Už nemám vôbec žiadne nutkanie trhať si vlasy a našťastie mi to miesto aj po toľkých rokoch pustošenia pekne zarastlo.
Naše zvieracie telá maju svoje algoritmy podľa ktorých fungujú a reagujú na rôzne okolnosti. Tieto algoritmy perfektne popisuje GNM. Je to taký návod ako obsluhovať svoje telo. Ľudská duša sa musí s týmto telom naučiť pracovať, aby nedrhlo, netrpelo, ale pekne pracovalo v harmónií s dušou.

Kniha, stránka, v nejakej ucelenej podobe využiteľndj aj prakticky pre čitateľa?
Odpoviem za @Bratislav (ak ti neposlal súkromnú správu), sme v tomto na jednej vlne:
1. úvod = film (sú tam titulky):
1. "5 zákonov novej germánskej medicíny": http://leva-net.webnode.cz/products/a5-zakonu-nove-germanske-mediciny-video-slovenske-titulky-/ (vysvetľovať nebudem nič, bolo by to nadlho, skrátka to musíš vidieť, celé!)
2. web Lenky Bednářovej:
2. blog Lenky Bednářovej o Germánskej novej medicíne: https://lenkabednarova.cz/blog/ vysvetľuje tu mnoho vecí z pohľadu GNM konkrétnejšie.
Lenka Bednářová okrem seminárov vydáva aj skriptá, kde sa riešia konkrétnosti a rozpracováva sa viac teória, aby človek pochopil, kde má svoj konkrétny problém. Dajú sa objednať:
3. web Symbióza života:
4. FB skupina GNM:
Pridávajú tam príspevky Lenka Bednářová s Vladimírom Bartošom, možno sa tam aj pýtať konkrétne otázky.

Európsky týždeň testovania pripomína dôležitosť sexuálneho zdravia​

Pozn.:
Pobavilo. Na základe falošných výsledkov falošných testov ich zaujíma, či nemá niekto HIV, syfilis a iné "mňamky". Len už tak akosi zabúdajú/me, že dnes nie je problém mať do sobáša niekoľko samčekov alebo samičiek a prípadne ani potom. Príčina sa nehľadá ani na úrovni jednotlivca. Ale ideme sa baviť o "sexuálnom zdraví".

Naposledy upravené:

NCZI: Slováci vlani spotrebovali takmer päť miliónov balení antibiotík​

Cit.:
Vyplýva to z dát Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI). V priemere tak užil každý Slovák minulý rok takmer jedno celé balenie
(Koniec citácie)

Pozn.:
Ajhľa. Záujem Slovače o svoje zdravie. Ako môžeme mať zdravý národ, keď sa kŕmime antibiotikami ako chlebom? Nevplýva to ani náhodou na to, ako človek myslí, že nie? Tichá genocída ... A potom sa niekto môže ďalej sťažovať na hlúposti. Keď ani sám neberie zodpovednosť za to, čo by mu malo byť najdrahšie. Zdravie.

Odborníci v USA sú pobúrení zo spájania očkovania s autizmom​

Skorší lockdown počas pandémie COVID-19 mohol odvrátiť 23.000 úmrtí​

Pozn.:
1. Inštitút "odb(P)orník" spoľahlivo retušuje následky v legálnom medicínskom narkomanstve. S postupujúcim časom väčšina stáda zabúda. A nie, ani toto nie je výnimka v tom, že pamäť stáda je +/- 2 týždne. Tu bude o niečo dlhšia, pripustíme zopár rokov, ale okruh tých, ktorí si to budú pamätať verne sa bude ďalej zmenšovať a pribúdať budú takí, ktorých pozornosť ukolíše pocit, že krízu sme prekonali, a ďalej ideme v takpovediac "prijateľných" hraniciach procesu s medicínskou staroslivosťou.
2. Výsledok "vyšetrovania" môže byť všeličo. Dokonca aj správa potvrdzujúca správnosť priebehu COVIDizmových opatrení a jedným dychom nielen že nevyvracajúca tento bordel na povrch, ale zároveň tvrdo vtierajúca pod kožku náchylnosť na prijatie ešte tvrdších fašistických obmedzení v prípadnej budúcej totalitnej verzii nemoci. Prekvapivé? Ale kdeže. Iba pre tých, ktorí si sedia na očiach!, naivne si mysliac, že si "niekto" pustí z rúk tak efektívne prostriedky genocídy akým je súčasná medicína. No musel by byť na hlavu padnutý, keď jeho cieľom je redukcia obyvateľov planéty Zem.

Naposledy upravené:
Autismus je způsoben vyšším věkem rodičů, kteří do sebe tím pádem absorbují delší čas všudy přítomné plasty. Doba jedová. (Např. vajíčka u žen jsou připravena od cca 14 let, ty se nevytváří nové a v 35, tj. po více jak 20 letech je tu riziko.)

Autismus je způsoben vyšším věkem rodičů, kteří do sebe tím pádem absorbují delší čas všudy přítomné plasty. Doba jedová. (Např. vajíčka u žen jsou připravena od cca 14 let, ty se nevytváří nové a v 35, tj. po více jak 20 letech je tu riziko.)
To jsou dva argumenty.

První argument, že autismus je způsoben vyšším věkem rodičů. Dobře, dnes si pořizují rodiče ve věku cca 30-35 jedno nebo dvě děti. Ještě na začátku 20. století si rodiče pořizovali cca 10 dětí ve věku od 20 do 45 let. To znamená, že cca 6 dětí z 10 se jim narodilo ve stejném věku jako dnešním rodičům nebo dokonce v pozdějším věku. Přesto byl autismus věcí takřka neznámou, tzn. 1 dítě z 10 tisíc, zatímco dnes je to v USA, pokud se nemýlím, 1 dítě z 30, a u nás 1 dítě ze 100.

Druhý argument, že za to můžou jedy, kterým jsou dnes rodiče vystaveni. Tehdejší rodiče možná nebyli v takové míře vystaveni plastům, ale míra vystavení celému spektru jedů (v ovzduší, vodě a prachu) dělnického obyvatelstva, žijícího prakticky celý život v továrnách a jejich bezprostředním okolí se s dnešními podmínkami vůbec nedá srovnat. A to už vůbec nemluvím o nuzných podmínkách, ve kterých museli přežívat. Přesto byl autismus věcí takřka neznámou, tzn. 1 dítě z 10 tisíc, zatímco dnes je to v USA, pokud se nemýlím, 1 dítě z 30, a u nás 1 dítě ze 100.

U nás začal závratně stoupat počet autistických dětí po převratu v roce 1989, kdy jsme opustili vyvážený očkovací kalendář státem vyrobenými vakcínami, a začali očkovat vakcínami Glaxo Smith Kline a jiných západních farma firem pověřených realizací genocidy. Příčinná souvislost je zjevná a měla by být logicky považována za výchozí hypotézu, která je platná, dokud nebude vyvrácena.

Naposledy upravené:
GNM o autizme

Cit.:
Novorozenci a kojenci také prožívají Konflikt vyděšení a strachu a Konflikt teritoriálního hněvu během stresujících očkovacích procedur. Spolu se škodlivými účinky neurotoxinů to může mít devastující důsledky.
(Koniec citácie)

Pozn.: Vhodné prečítať to celé. Okrem toho, dávnejšie som čítal o zložení najrôznejších vakcín. Hliník a ortuť či iné kovy nachádzajúce sa vo vakcínach sú jedy, ktoré, ako píše veta vyššie, sa podieľajú na tejto nemoci. Ďalej ide aj o mravný rozmer výroby vakcín. Čo si pamätám, vakcíny obsahujú aj výťažky z potratených embrií. Zdroj sa mi asi už nájsť nepodarí. Každopádne, šarlatánstvo sa prejavuje skúšaním. Šarlatán nevie, čo robí. Iba skúša. Zaberie. Nezaberie. Toľko k dnešnej "medicíne". Vakcíny obsahujú predovšetkým zložky, ktoré sú nezlúčiteľné so zdravím. Otázka je iba to, ako na ne zareaguje organizmus človeka, keďže každý organizmus je individuálne silný a okrem toho aj nositeľ tohoto organizmu má spravidla individuálne rozvinuté vedomie, alebo ak chcete "psychiku", ktorá sa podieľa levím podielom na tom, ako sa bude daný jed v organizme správať - ako zaúčinkuje alebo aj nezaúčinkuje. Inak organizmus človeka disponuje pomerne silnými druhmi filtrov. Fajčiar roky fajčí, než sa začne prejavovať problém s pľúcami. Pijan roky pije, než mu začne zlyhávať pečeň. Z uvedených dôvodov sú preto aj po COVIDizmovom očkovaní rôzne skupiny ľudí. Jedni umierajú okamžite, druhí majú problémy, alebo ich čakajú v budúcnosti a tretí nemajú žiadne následky. Odhliadnuc od toho, že tento test bol, podľa môjho názoru vedený tak, že podávali ľuďom rôzne veci. Nie iba "génovú terapiu". Oni si následne vyhodnotia, ktoré z týchto kaluží mali aký masový účinok. Každý vieme prečo.

Naposledy upravené:
Tibor Michalko, stručne, jasne, výstižne ...

Zdroj: https://www.youtube.com/shorts/-Tb2xureitc?feature=share

Pozn.:
Metódy liečenia sú síce rôzne, ale jedno majú spoločné, a to je rozkľúčovanie problému a vnútorné prijatie príčiny. Metódy práce sa tu môžu líšiť tým, ktorá je pre koho ako vhodná, ako aj tým, ktorá z nich je ako rýchlo účinná = množstvo a kvalita dosiahnutých výsledkov.

Půst a autofagie: jak „restartovat“ buňky a proč na tom záleží​

Pozn.:
1. očista,
2. tréning vôle,
3. posilňovanie kontroly nad pudmi a zmyslami.

Vyhradil som si jeden deň týždenne na to, aby som vôbec nič nejedol. Začínam v sobotu večer, a končím v pondelok ráno. Pravidelnosť v mojom tele nastavila takú zmenu, pri ktorej môj mozog vie, že v tejto dobe nedostanem najesť, a pocit hladu dokonca vypína - zaregistroval som, že niekoľko prvých týždňov ten hlad bol oveľa citeľnejší, ako je to teraz. Teraz (zhruba po vyše roku) ho nepociťujem takmer vôbec.

Okrem toho pravidlo našich predkov: "Raňajkuj sám, obeduj s priateľom a večeru daj nepriateľovi." má čo do seba. začínaš deň = potrebuješ veľa energie. Osvedčilo sa mi, nenajesť sa hneď keď vstanem, najskôr krátka rozcvička (minúty), potom hygiena, jesť až keď už niečo spravím (naládovať sa hneď ráno redukuje značnú časť energie na zažívanie), resp. najesť sa postupne a počas dňa občas sem-tam čosi dopĺňať ale len po troche. Potom obed. Menšia dávka. Ja osobne to mám tak okolo 13 - 14:00. Strýko spomínal, že jeho starý otec, môj pradedo, obedoval vždy so psom. Jednu lyžicu sebe a jednu psovi. Logika je v tom, že sa človek nepreje. na popoludňajšiu aktivitu, kedy už toľko energie nepotrebuje je prejedanie sa na obed ďalšou zbytočnou záťažou pre zažívanie, ktoré tak redukuje energiu potrebnú pre poobedňajšiu aktivitu. Niekto si vie tu aj krátko zdriemnuť. Ja to nerobím. Celý tento systém sa odvíja aj od toho, akú kto robí prácu, ako čo komu viac časovo vyhovuje, ale mnohokrát je to len o zmene svojich zvykov.
Dať večer unepriateľovi je posolstvo pre každého veľmi významné. Večer sa najesť, keď už človek nejde vykonávať žiadnu fyzickú aktivitu sa rovná, a to bez preháňania, takej malej samootrave. Nútiš svoje zažívanie pracovať aj večer = nový výdaj energie a príjem tiež, ale nemáš ho kde vydať do pohybu = ide to do tukových zásob. Okrem toho večera ostáva dlho v črevách, bráni zdravému zaspávaniu a spánku = človek sa nedostatočne regeneruje + často v ňom natrávená poživeň kvasí.
Naši predkovia nepotrebovali na toto vedu. Zhrnuli svoje jednoduché pozorovanie do jednej vety, ktoré sa stalo pravidlom.
Najhoršie je, že prehnaná starostlivosť hlavne dnešných mamiek ako aj minulé skúsenosti s hladom/nedostatkom a vojnami odovzdávajúce sa z generácie na generáciu človeka od malička programujú na jedenie/hromadenie aj keď nie je hladný/má už dostatok. Vtedy robíme veci len zo zvyku a zvyk je železná košeľa.

Naposledy upravené:

Půst a autofagie: jak „restartovat“ buňky a proč na tom záleží​

Pozn.:
1. očista,
2. tréning vôle,
3. posilňovanie kontroly nad pudmi a zmyslami.

Vyhradil som si jeden deň týždenne na to, aby som vôbec nič nejedol. Začínam v sobotu večer, a končím v pondelok ráno. Pravidelnosť v mojom tele nastavila takú zmenu, pri ktorej môj mozog vie, že v tejto dobe nedostanem najesť, a pocit hladu dokonca vypína - zaregistroval som, že niekoľko prvých týždňov ten hlad bol oveľa citeľnejší, ako je to teraz. Teraz (zhruba po vyše roku) ho nepociťujem takmer vôbec.

Okrem toho pravidlo našich predkov: "Raňajkuj sám, obeduj s priateľom a večeru daj nepriateľovi." má čo do seba. začínaš deň = potrebuješ veľa energie. Osvedčilo sa mi, nenajesť sa hneď keď vstanem, najskôr krátka rozcvička (minúty), potom hygiena, jesť až keď už niečo spravím (naládovať sa hneď ráno redukuje značnú časť energie na zažívanie), resp. najesť sa postupne a počas dňa občas sem-tam čosi dopĺňať ale len po troche. Potom obed. Menšia dávka. Ja osobne to mám tak okolo 13 - 14:00. Strýko spomínal, že jeho starý otec, môj pradedo, obedoval vždy so psom. Jednu lyžicu sebe a jednu psovi. Logika je v tom, že sa človek nepreje. na popoludňajšiu aktivitu, kedy už toľko energie nepotrebuje je prejedanie sa na obed ďalšou zbytočnou záťažou pre zažívanie, ktoré tak redukuje energiu potrebnú pre poobedňajšiu aktivitu. Niekto si vie tu aj krátko zdriemnuť. Ja to nerobím. Celý tento systém sa odvíja aj od toho, akú kto robí prácu, ako čo komu viac časovo vyhovuje, ale mnohokrát je to len o zmene svojich zvykov.
Dať večer unepriateľovi je posolstvo pre každého veľmi významné. Večer sa najesť, keď už človek nejde vykonávať žiadnu fyzickú aktivitu sa rovná, a to bez preháňania, takej malej samootrave. Nútiš svoje zažívanie pracovať aj večer = nový výdaj energie a príjem tiež, ale nemáš ho kde vydať do pohybu = ide to do tukových zásob. Okrem toho večera ostáva dlho v črevách, bráni zdravému zaspávaniu a spánku = človek sa nedostatočne regeneruje + často v ňom natrávená poživeň kvasí.
Naši predkovia nepotrebovali na toto vedu. Zhrnuli svoje jednoduché pozorovanie do jednej vety, ktoré sa stalo pravidlom.
Najhoršie je, že prehnaná starostlivosť hlavne dnešných mamiek ako aj minulé skúsenosti s hladom/nedostatkom a vojnami odovzdávajúce sa z generácie na generáciu človeka od malička programujú na jedenie/hromadenie aj keď nie je hladný/má už dostatok. Vtedy robíme veci len zo zvyku a zvyk je železná košeľa.
To je podobné ako s "radou" tehotným mamičkám: "Teraz musíš jesť za dvoch". V realite je také prejedanie sa tehuliek úplne zbytočné. Naberú kilá a dieťa by malo rovnakú výživu, ako keby jedli iba za seba. Veď telo si aj tak vypýta, čo potrebuje, načo to siliť.

Nútiš svoje zažívanie pracovať aj večer = nový výdaj energie a príjem tiež, ale nemáš ho kde vydať do pohybu = ide to do tukových zásob.
Kazdy organizmus je iny, vid tri dose v ajurvede, malokto ich ma vsetky tri v rovnovahe, pre Vata sa neodporuca hladovanie a ani tam nehrozi ziadne hromadenie tukovych zasob, to je skor problem Kapha dosi. Osobne jem tri jedla denne plus nejake ovocie, alebo kvasene mliecne produkty ale podla pravidiel ktore spomina Neumyvakin teda pit aspon hodinu a pol po jedle a 15 minut pred jedlom, posledna porcia max o 19:00, idealne o 18:00, za 3-4 hodiny sa poziven spracuje a clovek nejde do postele zatazeny.

Naspäť
Top Bottom