Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skôr by som povedal, že v očkovaní sa tiež aplikovala metóda varenia žaby...Za čias socializmu bol očkovací program úprimne cielený na potlačenie množstva infekčných chorôb (č. kašeľ, tuberkulóza, detská obrna, kiahne...)
Jenže to vysvětlil tak, že šlo o takovou chybku, že tato vakcína prostě jen přiměla virus, aby rychleji mutoval... Tj. ne, že jejím cílem bylo zabíjet a že také ve velkém zabíjela! Takže se jaksi jedná o vycouvání bez ztráty kytičky... A to prosím realizované osobou, která je brána jako opozice farmaceutických firem. Zlaté voči...Kennedy škrtol rozpočet na mRNA.
![]()
Kennedy Cancels Nearly $500 Million in mRNA Vaccine Contracts (Published 2025)
That kind of shot was first used during the Covid-19 pandemic, but the health secretary has been sharply critical of the technology.www.nytimes.com
![]()
RFK Jr cancels $500m in mRNA vaccine development in the US
Since taking office, the vaccine sceptic has made a number of changes to how vaccines are regulated.www.bbc.com
![]()
Kennedy škrtne 500 miliónov dolárov určených na projekty mRNA vakcín v USA - Svet - Správy - pravda.sk
Minister Kennedy, známy odporca očkovania, vyhlásil, že ministerstvo bude podporovať účinné vakcíny, nie však očkovanie na báze mRNA.spravy.pravda.sk
Jenže to vysvětlil tak, že šlo o takovou chybku, že tato vakcína prostě jen přiměla virus, aby rychleji mutoval... Tj. ne, že jejím cílem bylo zabíjet a že také ve velkém zabíjela! Takže se jaksi jedná o vycouvání bez ztráty kytičky... A to prosím realizované osobou, která je brána jako opozice farmaceutických firem. Zlaté voči...
Zdroj: https://t.me/SolovievLive/332348
Zastavit něco, co se tak profláklo, že je to fakticky dále neprosaditelné...Jasné, ale politika je "umenie možného", a tak to treba aj brať.
Kategorické kroky sú zriedkavé.
..za mňa je to fajn, lepšie niečo ako vôbec nič![]()
Presne tak, tá norma je už bohužiaľ dávno posunutá tam kde by to málokto čakal - ale pre jednotlivca je stále možnosť výberu, to si treba uvedomiť a nezabudnúť na to.Zastavit něco, co se tak profláklo, že je to fakticky dále neprosaditelné...Nemyslím, že by se mnoho lidí nechalo znovu očkovat, a to by byl přímý odpor, od toho je jen krůček k tomu, začít dělat pořádek razantnějším způsobem a ve všem. Takto to zařídil bez jakéhokoliv volání k odpovědnosti všech, kteří tu fakticky trénovali zavedení tvrdého fašismu. Chybička se vloudila a jedeme dál... Mně to tak neškodné nepřipadá. Tím fakticky posouvají laťku toho, co je bráno za normu. Overtonova okna aneb vlk se nažral a koza zůstala celá...
Psychológia davu sa príliš nekamaráti s racionalitou. Keď "autority" vyhlásia, že sa treba očkovať, tak sa ide, žiadne dišputy. Stretol som sa s tým veľa krát. Ani znalosti získané vzdelaním tam nehrajú veľkú rolu. Len v mojom okolí pomreli v podozrení na onkogénne účinky asi 3 ľudia, ďalší ma "turbo" na hrtane. Ďalším sa rozbehli iné závažné ochorenia. Krvi, imunita, a pod. Úmrtnosť je však pod "kritickou hranicou", kedy by v stáde začala panika. Umierajú, chorľavejú, sú neplodní... a o očkovaní týmito preparátmi cudne mlčia/mlžia. Ich psychika sa čoraz viac podobá na zoombie.. . Radi by zabudli. Okrem toho mám dojem, že škodlivý účinok sa nevzťahuje iba na "vakcíny proti covidu". Aj ostatné očkovacie látky vyvinuté na KoZa sú krajne podozrivé.Presne tak, tá norma je už bohužiaľ dávno posunutá tam kde by to málokto čakal - ale pre jednotlivca je stále možnosť výberu, to si treba uvedomiť a nezabudnúť na to.
Výhoda SR aj ČR je to, že sme malé útvary - takže sa tu dajú presadiť veci ktoré by inde šli ťažšie - tak sa uvidí čo s danou skutočnosťou urobia lokálne kompetentné štruktúry.
Ešte sa bude riešiť WHO a medzinarod.zdravot.regulácie - ale predpokladám, že sa bude vytvárať nové zoskupenie s inou vnútornou architektúrou a WHO ako také sa rozpustí.
Ako som povedala - je to na lokálnych kompetentných štruktúrach v zdravotníctve ako naložia s danými informáciami a keď po tom všetkom bude dav aj tak chcieť "padať zo skaly" - tak nech padne - ich voľba, ich problém.Psychológia davu sa príliš nekamaráti s racionalitou. Keď "autority" vyhlásia, že sa treba očkovať, tak sa ide, žiadne dišputy. Stretol som sa s tým veľa krát. Ani znalosti získané vzdelaním tam nehrajú veľkú rolu. Len v mojom okolí pomreli v podozrení na onkogénne účinky asi 3 ľudia, ďalší ma "turbo" na hrtane. Ďalším sa rozbehli iné závažné ochorenia. Krvi, imunita, a pod. Úmrtnosť je však pod "kritickou hranicou", kedy by v stáde začala panika. Umierajú, chorľavejú, sú neplodní... a o očkovaní týmito preparátmi cudne mlčia/mlžia. Ich psychika sa čoraz viac podobá na zoombie.. . Radi by zabudli. Okrem toho mám dojem, že škodlivý účinok sa nevzťahuje iba na "vakcíny proti covidu". Aj ostatné očkovacie látky vyvinuté na KoZa sú krajne podozrivé.
Přesně tak. Je lepší, aby se RFK jr. držel trochu na uzdě. Musí vycházet ze stávajícího rámce a ne ho chtít z gruntu měnit, tak jak se o to pokoušel jeho strýc a později i otec. Všichni víme, jak to dopadlo. Po malých krocích může skutečně nastartovat změnu, kterou už nepůjde zastavit. Velké skoky by mohly vést k bolestným a možná letálním pádům, v důsledku čehož by mohlo dojít ke ztrátě řízení.Kategorické kroky sú zriedkavé.
..za mňa je to fajn, lepšie niečo ako vôbec nič
Kto chce s vlkmi zit... ani Putin nic nezmoze s CB, ak by zacal hovorit po rokoch mlcania tak len sam seba usvedci z nekonania.Do zločinov kovidiády boli zapojené tisíce "ľudí" a prakticky všetky inštitúcie okrem Matice slovenskej (aj to neviem s istotou ...) Dôsledným vyšetrením tejto doby by došlo k tomu, že by išiel sedieť aj generálny prokurátor.
Problém je v tom, že nikdo nic nekoná. Prostě se přestal financovat projekt, který se vyčerpal a byl nadále neperspektivní a lidem se to předkládá jako velká výhra a zadostiučinění. Přitom o to jeho zastavení (o tu jeho bezperspektivnost) se postarali ti, kteří se tomu ve statistickém průměru bránili a průběžně ten projekt odhalovali, takže zařídili jeho další bezperspektivnost...Konať sa musí správnym spôsobom a v správny čas. Holou hruďou rýchlik nezastavíš.
Áno. Odpor každého občana, ktorý sa Covid fašizmu nepodvolil, pomohol zmariť tieto plány. Ak by však vo februári 22 nezačala SVO, teror by sa stupňoval a ľudí spochybňujúcich kovidizmus a odmietajúcich ten mRNA sajrajt by násilne pacifikovali. Ruská ofenzíva na UA ľudstvo vyliečila z "hroznej pandémie" za 2 dni.Problém je v tom, že nikdo nic nekoná. Prostě se přestal financovat projekt, který se vyčerpal a byl nadále neperspektivní a lidem se to předkládá jako velká výhra a zadostiučinění. Přitom o to jeho zastavení (o tu jeho bezperspektivnost) se postarali ti, kteří se tomu ve statistickém průměru bránili a průběžně ten projekt odhalovali, takže zařídili jeho další bezperspektivnost...