• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Očkování

Tak neviem, moju ženu "obšťastnil" kliešť a do hodiny jej napuchlo a sčervenalo miesto vpichu a liečila sa z boreliózy 4 roky.
No vidíš. A keby poznala GNM, vedela by ako to je naozaj. A s RUŠkou by jej liečenie zabralo možno 10-15 minút. Možno menej. Hovorím. Ty to vnímaš optikou starej paradigmy, ktorá ťa bude točiť v kruhu príznakov a vonkajšieho zdroja nemoci. Pokiaľ za začneš vzdelávať v GNM, dostaneš všetky odpovede. Ja to tu rozvíjať nejdem a všetko vysvetľovať. Preto som tu pridal zdroje. Aby si to každý mohol naštudovať, ak má o to záujem.

Borelióza rozhodne nie je výplod propagandy, ale nebezpečná chronická infekcia, postihujúca nervový systém, kĺby a pod (má viac variant). Zaujímave je, že kým voči tzv. SARS COV 19 mali "vakcíny" k dispozícii pozoruhodne rýchlo (zrejme ešte skór ako chorobu 😁), tak vakcínu proti Borellia burgdorferi za 40r nevedia vyvinúť, údajne pre neustále sa meniacim antigenom. Bor . je približne 6 variant, čo sa týka antigénov. Existuje silné podozrenie, že kliešte v Európe boli zámerne infikované upravenými variantami boreliózy (biologickými zbraňami).
Materiál máš. Keď ho preštuduješ, potom sa možno môžeme baviť o tom, čo je rozhodne čo a čo rozhodne nie je čo. Ak ti to tvoje presvedčenia dovolia.

Materiál máš. Keď ho preštuduješ, potom sa možno môžeme baviť o tom, čo je rozhodne čo a čo rozhodne nie je čo. Ak ti to tvoje presvedčenia dovolia.
Preštudujem. Akurát, že každý druhý lesník boreliózu má, hlavne na juhu. Možno drieme aj vo mne, už tak 20 rokov. Po uštipnutí kliešťom som mal silú "chrípku", a veľký fľak v mieste vpichu. Potom sa mi rýchlo pokazil zrak.

Preštudujem.
Oceňujem to.
Akurát, že každý druhý lesník boreliózu má, hlavne na juhu. Možno drieme aj vo mne, už tak 20 rokov. Po uštipnutí kliešťom som mal silú "chrípku", a veľký fľak v mieste vpichu. Potom sa mi rýchlo pokazil zrak.

To neznamená, že pôvodcom je kliešť. Až začneš študovať GNM, tak zistíš, akú pestrú paletu strachov, obáv, presvedčení a nepodložených predpokladov v podvedomí máš. Nie nadarmo som napísal toto:
A dodávam:
... že si treba všímať. Seba samých. A svoje reakcie. Pocitové, myšlienkové ... podvedomý odraz toho, z čoho mám strach, čo mi vadí, čo je pre mňa prekážkou atď ... Stačí, že človek ide do prírody, a má plnú hlavu "číhajúcich" kliešťov. Šmatne sa o trávu, kliešť. Ide popod stromy, kliešť. Sadne si na peň, kliešť. Divíte sa, že človek takto vnímajúci svet okolo seba (že všade naňho číha smrtka s kosou) začne vykazovať príznaky, keď si pred tým dôkladne naštudoval, čo všetko "sa môže stať", a sám do svojho podvedomia roky programoval to, čo mu nabili do hlavy, aj keď to tak nie je? Veď to isté robili za COVIDizmu. Bázu si pripravovali cca 70 rokov a postupne preprogramovávali vnímanie ľudí na to, že za každú chorobu môže výhradne neviditeľný nepriateľ. Za 70 rokov v ľuďoch ubili presvedčenie, že to je všetko potvrdené praxou, stojí za tým celá veda a autority, takže je to skrátka nespochybniteľné a stojí to pevne na zemi. Skutočne? Ale nie o tom som chcel. Treba si uvedomiť, že človek má podvedomie. A pokiaľ je ono nabité nezmyslami, tie nezmysly riadia jeho život a kým si tie nezmysly odtiaľ nevypucuje, môže sa aj rozliať na kolomaž, a stejne to podvedomie bude riadiť reakcie jeho organizmu. A on bude iba pohmkávať nad tým, ako to tá akademická medicína všetko presne "predpovedala". Bodaj by nie, keď je to samonapĺňajúce sa proroctvo v tých, ktorí mu uverili. Presvedčenie je veľmi silný nástroj. A pokiaľ je pánom tvojho vlastného presvedčenia iný človek či egregor alebo nejaká entita, ty sám si odovzdal kľúče od svojho domu zlodejovi ...
Sú tam také zákonitosti, ktoré vysvetľujú všetko. Nie dohady, nie "asi, možno, vypustili hento a toto, neviem, tuto taký príznak zodpvedá a hentaký zas nie ... liečil som sa na to X rokov". Presné, konkrétne popísané vzorce, ktoré sa v každom človeku dejú skôr, než onemocnie.

Naposledy upravené:
Borelióza rozhodne nie je výplod propagandy, ale nebezpečná chronická infekcia, postihujúca nervový systém, kĺby a pod (má viac variant). Zaujímave je, že kým voči tzv. SARS COV 19 mali "vakcíny" k dispozícii pozoruhodne rýchlo (zrejme ešte skór ako chorobu 😁), tak vakcínu proti Borellia burgdorferi za 40r nevedia vyvinúť, údajne pre neustále sa meniacim antigenom. Bor . je približne 6 variant, čo sa týka antigénov. Existuje silné podozrenie, že kliešte v Európe boli zámerne infikované upravenými variantami boreliózy (biologickými zbraňami).
presne tak

No vidíš. A keby poznala GNM, vedela by ako to je naozaj. A s RUŠkou by jej liečenie zabralo možno 10-15 minút. Možno menej. Hovorím. Ty to vnímaš optikou starej paradigmy, ktorá ťa bude točiť v kruhu príznakov a vonkajšieho zdroja nemoci. Pokiaľ za začneš vzdelávať v GNM, dostaneš všetky odpovede. Ja to tu rozvíjať nejdem a všetko vysvetľovať. Preto som tu pridal zdroje. Aby si to každý mohol naštudovať, ak má o to záujem.
...ale liečiť to musíš tak či tak...

...ale liečiť to musíš tak či tak...
Lenže ide o liečenie iné. Totiž je to skôr upratovanie. V podvedomí. Na základe skutočného pochopenia svojho miesta v kolobehu a prírodných procesov. A nepotrebuješ na to vonkajšie medikamenty. Stačí vedieť metodiku práce so príčinou chorôb. A to je niečo celkom iné ako byť odkázaný na doktora a na to, či uhádne aspoň 60 % príznakov.
A iné je teda stráviť pri niečom 15 minút, poťažmo hodinu, ale s istým výsledkom a iné je behať roky po doktoroch, vyšetreniach, ládovať sa jedmi a zabiť pri tom desaťročia s neistým výsledkom.

Lenže ide o liečenie iné. Totiž je to skôr upratovanie. V podvedomí. Na základe skutočného pochopenia svojho miesta v kolobehu a prírodných procesov. A nepotrebuješ na to vonkajšie medikamenty. Stačí vedieť metodiku práce so príčinou chorôb. A to je niečo celkom iné ako byť odkázaný na doktora a na to, či uhádne aspoň 60 % príznakov.
A iné je teda stráviť pri niečom 15 minút, poťažmo hodinu, ale s istým výsledkom a iné je behať roky po doktoroch, vyšetreniach, ládovať sa jedmi a zabiť pri tom desaťročia s neistým výsledkom.
ak si liečený na boreliózu, tak potrebuješ každý rok kompletný krvný obraz, ktorý ti presne ukáže, čo s tebou je. A treba zvoliť samozrejme správnu a efektívnu liečbu. Pri borelióze je potrebné, aby sa tvoj imunitný systém "zobudil" a postupne dostal onemocnenie pod kontrolu. Boreliózu už budeš mať stále, ale pod kontrolou.

Samoliečba je samozrejme najlepšia. Má to háčik - musíš ju byť schopný vykonať.

tak vakcínu proti Borellia burgdorferi za 40r nevedia vyvinúť, údajne pre neustále sa meniacim antigenom. Bor . je približne 6 variant, čo sa týka antigénov. Existuje silné podozrenie, že kliešte v Európe boli zámerne infikované upravenými variantami boreliózy (biologickými zbraňami).
Kolega si bol dať minulý týždeň pichnúť poslednú dávku vakcíny proti borelioze, tak nakoniec niečo vyvinuli a do ľudí pichajú. Nepýtal som sa na detaily, bol som riadne prekvapený "odvahou" podstúpiť takéto niečo.
Sám mám skúsenosť s veľmi nepríjemnou infekciou z kliešťa ešte z detstva, vysoké horúčky trvajúce jeden deň a diera v ruke na mieste uhryznutia. Od lekára som vtedy dostal nejaké antibiotiká a po pár dňoch som bol fit. Jazvu mám však doteraz.

Kolega si bol dať minulý týždeň pichnúť poslednú dávku vakcíny proti borelioze, tak nakoniec niečo vyvinuli a do ľudí pichajú. Nepýtal som sa na detaily, bol som riadne prekvapený "odvahou" podstúpiť takéto niečo.
Sám mám skúsenosť s veľmi nepríjemnou infekciou z kliešťa ešte z detstva, vysoké horúčky trvajúce jeden deň a diera v ruke na mieste uhryznutia. Od lekára som vtedy dostal nejaké antibiotiká a po pár dňoch som bol fit. Jazvu mám však doteraz.
bolo by dobré, aby si si dal urobiť kompletný KO a zistil, ako to to s boreliózou v tvojom tele je.

ak si liečený na boreliózu, tak potrebuješ každý rok kompletný krvný obraz, ktorý ti presne ukáže, čo s tebou je. A treba zvoliť samozrejme správnu a efektívnu liečbu. Pri borelióze je potrebné, aby sa tvoj imunitný systém "zobudil" a postupne dostal onemocnenie pod kontrolu. Boreliózu už budeš mať stále, ale pod kontrolou.
A presne v tomto sa líši GNM a RUŠ od "medicíny" tiež. "Medicína" ju vyliečiť nevie. A preto ten, kto nič iné nepozná, napíše, že s tým budeš do konca života mať problém. Prečo? Pretože "medicína" iba odstraňuje príznaky. Nelieči. Jediné čo robí je, že ti tvoj problém zabalí do celofánu a zabalzamuje ho v štádiu, v ktorom je a zmierňovaním príznakov ti nahovorí, že už si "vyliečený", alebo "relatívne v poriadku". Rovná sa to "uzdravený"? Nie.

Proti kľ. encefalitìde existjje už dávno. Ale pr borelióze, to je pre mňa novinka.

Vyskúšam ešte iný pohľad na doplnenie. Všetko máme v sebe. Boreliózu, rakovinu, týfus, kiahne, prosto takmer všetko. Ale spustí sa to vtedy, ako signálka, keď nám to má niečo ukázať, že treba inak, že treba niečo v našom vnútri zmeniť. Popracovať so sebou, na sebe.

Sedeli sme v saune 7 ľudí. Iba jedna osoba bola testovaná a údajný covid schytali 5. Prečo ja a ešte jedna osobka nie. Roky som bol zdravotník, z času na čas mal niekto boreliózu( je ich viac druhov), dokonca nám volávali z nemocníc, keď to u zranených, čo sme im doviezli zistili, alebo svrab, vši, blchy a to ja som bol ešte s jedným lekárom známy nepoužívač rukavíc (nemáte potom cit v prstoch pri hľadaní žily na intravenózny vstup a slúži to na ochranu zdravotníka, lebo pri nehodách sa na sterilitu hrať moc nedá, ako na operačke) a nikdy som nič neschytal a ani ten doktor. Ani sme nič preventívne nebrali, ako nám vždy dôrazne naznačovali niektorí lekári. A niekto áno aj po preventívnych liekoch.

Niekto niečo prežije takmer bez následkov a niekto inak. Hodiny by sa dalo rozprávať, že všetko je akosi inak a vie to aj veľmi veľa lekárov, akurát je málo takých, ktorí už majú odvahu inak. Ale sú.

Kto si čo vyberie, to si aj zažije

Naposledy upravené:
Ja som si včera ošetril slušne veľkú reznú ranu na prste skorocelom. Zastavuje krvácanie lepšie ako desať doktorov...

Jasné, keď si vieme pomôcť sami, tak je to veľmi nápomocné a dobré, ale keď si pilčík nechtiac zapílil do krku motorovou pílou, alebo sa chlap potkol a padol bruchom na cirkulárku, tak tam moc so skorocelom, alebo homeopatiou a bylinkami nepočarujeme.

Budú veľmi nápomocné v procese liečby a rekonvalescencie, ale veľká vďaka každému, kto pomôže, aj keď sa možno nezhodneme principiálne. Takmer každý z kolegov a aj lekárov ma považovali za čudného, ale šlapali sme ako švajčiarske hodinky a to bolo to najpodstatnejšie.

Každý natrafí presne na takého, ako má.
Čo vyžarujem, to si aj pritiahnem.

Naposledy upravené:
Janka, prosím, doplň tam slovenský popis, inak to zmažem.

Szalay, Prokopova, Jesenak, Vysolajska by mali spozorniet!
FDA predstaví prehľad 25 úmrtí detí po očkovaní proti Covidu
Interní pracovníci agentúry prezradili podrobnosti z prehľadu FDA, ktorý spája 25 pediatrických úmrtí s očkovaním proti Covidu, čo vyvolalo kontroverziu pred kľúčovým zasadnutím panelu CDC v budúcom týždni.
MARYANNE DEMASI, PHD
13. september 2025
Americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) sa pripravuje predstaviť dôkazy, že 25 detí zomrelo po podaní vakcíny proti Covidu.
Zistenia majú byť predstavené tento týždeň na stretnutí Poradného výboru pre imunizačné postupy (ACIP) pri CDC, ktoré sa uskutoční 18.–19. septembra.
Podľa denníkov The New York Times a The Washington Post, ktoré citovali insiderov pravdepodobne z FDA a CDC, analýzu vypracovala doktorka Tracy Beth Høeg, hlavná poradkyňa vo vakcinačnej divízii FDA.
Hlásené úmrtia pochádzajú zo systému VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), vládnej databázy podozrení na poškodenia po vakcínach. Na rozdiel od surových záznamov, ktoré často zostávajú nepreskúmané, predstavitelia FDA tvrdia, že tieto prípady vyšetrili.
Kontaktovali rodiny, preskúmali výsledky pitiev a zhromaždili zdravotnú dokumentáciu. Zdá sa, že prvýkrát od začiatku očkovania sa americkí regulátori pokúsili o systematické, prípad po prípade vedené preskúmanie pediatrických úmrtí.
Náznaky toho sa objavili 4. septembra, keď komisár FDA dr. Marty Makary vystúpil v CNN: „Preskúmavali sme vlastné hlásenia v databáze VAERS a boli tam deti, ktoré zomreli v dôsledku vakcíny proti Covidu,“ povedal.
Makary prisľúbil správu „v najbližších týždňoch“, pričom opísal „intenzívne vyšetrovanie“, ktoré zahŕňa rodiny a lekárov. „Myslíme si, že verejnosť si zaslúži mať tieto informácie,“ dodal.
Jeho vyjadrenia znamenali ostrý odklon od oficiálnej línie, ktorá celé roky tvrdila, že žiadne detské úmrtia nie sú spojené s vakcínami proti Covidu.

Naspäť
Top Bottom