Dnes si ,ale vravim,dobre, doba ich zošrotovala a mám sa ja teraz tešiť, pociťovať satisfakciu...ja mám im priať,aby za to zaplatili? Čo to s nimi a z ich psychikou spravi ,ak im niekdo na tvrdo povie , že sú adepti na smrť, že si dali pichnúť jed, že ich čaká rakovina,mrtvica...(Kdovie)...
Vyskúšam určitý pohľad, každý máme na základe určitého poznania v danom čase. (kto vie ?)
Čo ak prichádzame do tela (nástroj na poznávanie niečoho) , ako keď sadáme do auta ? Akurát, keď z neho vystúpime, nejdeme s prázdnou, ale máme ( naša skutočná podstata-nehmotná duchovná individuálna bytosť ) zažité nejaké poznania, zážitky zakúsené skrze hmotu ( dualitu).
Prečo sa niekto rodí tam alebo onam ? Prečo muž alebo žena ? Milión prečo ?
Že by niekto hral v kocky ? Prečo sme niektorí ani nezaváhali a ani nás nenapadlo nechať sa oblbnúť. No pretože niekde v tej "našej osobnej nehmotnej duchovnej databáze" sme už takúto skúsenosť prežili, je to tam a už toto konkrétne
vieme. Jeden môj kamoš nikdy nepil, proste mu to nechutilo. No pretože v predošlých skúsenostiach už mal zažité všetko možné ohľadom alkoholu a už teraz nemusel a zažíval si zase niečo iné, nové.
Niekto nás už niekedy niečím zaočkoval ( koľko tu bolo všelijakých spoločností, civilizácií) a prosto máme informáciu, že sme asi na to pošli, ako budú mať teraz niektorí informáciu, takú, akú bude potrebné, akú si prišli zažiť. Nikto z nich vlastne "nezomiera". Iba odložia telá a šup do ďalšej novej skúsenosti, presne podľa nastavení a prežitkov, aké bude treba pochopiť a zažiť na vlastnej koži !
Aký je to pocit, keď okrádaš v malom, vo veľkom spoluobčanov ? No šup, budeš zažívať, aké je to byť okrádaný, klamaný, podvedený. Zabitý, zbitý, otrávený. Alebo milovaný, oslavovaný, populárny. Všetko čo je len potrebné, aby sme sa niekam posúvali. Neustály upgrade.
A nejaké to večné zatratenie ? No to môže byť, keď je niekto tak zadubený, že sa sám za seba rozhodne sa motať sa dokolečka dokola v srágotách. No šak nech sa páči. V nekonečne zjavne času dosť.
Mal som to "šťastie" a ako krpatý som sa na chvíľu "utopil". A bol to jeden z najkrajších zážitkov v mojom živote. Sestra moja mala schopnosti všelijaké a od určitého času sme sa my dvaja bavili o veciach ako minulé životy, telepatia, rôzne "nepochopiteľné deje" ako o úplne normálnych veciach. Pretože keď sa vám to deje, tak sa to jednoducho deje, to sa nedá nevšímať si to. No a potom stretnete ešte ďalších, čo majú také isté ako vy a ešte iné "poznania" a zistíte, že kopec kníh a informácií všade naokolo.
A skladačka sa začína skladať. Lenže tá "skladačka" je čím viac človek poznáva, stále viac a viac väčšia a komplexnejšia a viac rozmernejšia, mnoho úrovňová, že to ešte ani šajn nemáme. A potom človek pochopí Sokratésov výrok.
Tá komplexnosť a dokonalosť tejto interaktívnej výučbovej simulácie je tak premakaná, že sa to javí, že to tak ani snáď nemôže byť. No a o tom to je, Kto chce, ten si ide svojou cestou a nech sa páči. A kto chce, je mu daná možnosť spoznávať, objavovať, chápať princípy a zákonitosti "stvorenia" a má to už trocha inak.
Bytosti si jednoducho prišli vyskúšať, aké to je byť oklamané, otrávené, zažiť si niečo, lebo ako inak prídem do bodu, že už
viem, no len tým že nejako zažijem. A zase, kto to vlastne všetko umožnil a aj mal v databáze ponuky na "stiahnutie" ? Takže je tu niečo len tak, pre srandu králikov. A keď niekto pochopí, že o čo ide, tak mu čo spraví testovanie, očkovanie ?
Lebo nie je dôležité, čo do nás vchádza, ale čo z nás vychádza. Naše
myšlienky, slová, prejavy, činy.
Tých mudrcov sem chodí stále dosť, v každej dobe, múdrostí toľko, že o ne zakopávame. Ale je len na nás, ako sa rozhodneme žiť naše životy. Dostali sme slobodnú vôľu a aj si ju každodenne žijeme a presne podľa toho to tu aj tak vyzerá.
Všetci raz "akože" umrieme. (na chvíľu) Tento svet je nádherný, ale "tam" to je úplne iný level. A to vlastne ešte ani presne nevieme definovať kde a koľko je tých "tam". Kto nezažil, málo kto uverí, o čom točíme, tí čo sme zažili.
Je zopár zaujímavých kníh a autorov, čo to ako tak popisujú. Michael Newton - putovanie duší a iné. Edgar Cayce, je toho na mraky.
Každý zažíva presne to, čo potrebuje zažiť. Bytosti si musia zažiť na vlastnej skúsenosti dôsledky svojho ne-múdreho konania. O tom je to na planéte 0, v hmote. Niekde inde to už zase bude iné.
Zaujímavé čítanie je od Bernadette von Dreinen - Kristína. Tam sú iné "srandy". A takmer všetko presne a pravdivo. Samozrejme každý podľa svojho poznanie bere alebo nebere.