seneca
Člen
Ak človek pochopí na bytostnej úrovni, čo znamená "milovať" a takto "milujúci" rodič, ktokoľvek, začne fungovať, tak by sa jeden čudoval...je to až tak v určitom zmysle jednoduché.A silne pochybujem že niekto na našom území dokáže silou svojej mysle "vypudiť" z tela vakcínu.
Možno nejaký jogín v Nepále, ktorý sa už rozložil na kvarky a znovu zložil naspäť,ale v realite veci väčšiny ľudí zrejme nikto....:-/
Jedno-duché. Jeden duch. Položte si otázku, kto vlastne ste. Čo vlastne sme ? Odkiaľ sme prišli ? Kto nás stvoril ? Najprv v myšlienke a potom do hmoty ?
Samozrejme mi nemusíte ani veriť a ja vás ani nebudem presviedčať. Dávam iba informácie, nad ktorými sa môžme zamýšlať a každý si môže robiť, čo len chce.
Veď práve o tom to je. Ak by niekto povedal, že môjmu dieťaťu pomôže, že sa mám "postaviť na hlavu a ušami sa odrážať" a ja ho naozaj milujem, no nespravíte to ?
Alebo troška jednoduchšie niečo : pochopiť čo je skutočná láska a začať to žiť .
Nuž ale ak niekto silne pochybuje, alebo si povie, že to jednoducho nie je možné. Tak je vymalované. Pre neho to naozaj nie je možné. A je to úplne v poriadku. Je to slobodná voľba každého z nás.
A ja dám ešte takú "hlášku", že to dokáže každý jeden z nás, a netreba ani chodiť do Nepálu a rozkladať sa na kvarky, ale je nápomocné tie "kvarky" zľahka pochopiť.
Každý jeden z nás máme tento potenciál...
Nie nadarmo sa hovorí, že Láska aj hory prenáša, ale nieje láska ako láska.
Ďakujem za podnety a korektnú debatku, veď o tom to tu je.