Správy o Covid19

A silne pochybujem že niekto na našom území dokáže silou svojej mysle "vypudiť" z tela vakcínu.
Možno nejaký jogín v Nepále, ktorý sa už rozložil na kvarky a znovu zložil naspäť,ale v realite veci väčšiny ľudí zrejme nikto....:-/
Ak človek pochopí na bytostnej úrovni, čo znamená "milovať" a takto "milujúci" rodič, ktokoľvek, začne fungovať, tak by sa jeden čudoval...je to až tak v určitom zmysle jednoduché.

Jedno-duché. Jeden duch. Položte si otázku, kto vlastne ste. Čo vlastne sme ? Odkiaľ sme prišli ? Kto nás stvoril ? Najprv v myšlienke a potom do hmoty ?

Samozrejme mi nemusíte ani veriť a ja vás ani nebudem presviedčať. Dávam iba informácie, nad ktorými sa môžme zamýšlať a každý si môže robiť, čo len chce.

Veď práve o tom to je. Ak by niekto povedal, že môjmu dieťaťu pomôže, že sa mám "postaviť na hlavu a ušami sa odrážať" a ja ho naozaj milujem, no nespravíte to ?

Alebo troška jednoduchšie niečo : pochopiť čo je skutočná láska a začať to žiť .

Nuž ale ak niekto silne pochybuje, alebo si povie, že to jednoducho nie je možné. Tak je vymalované. Pre neho to naozaj nie je možné. A je to úplne v poriadku. Je to slobodná voľba každého z nás.

A ja dám ešte takú "hlášku", že to dokáže každý jeden z nás, a netreba ani chodiť do Nepálu a rozkladať sa na kvarky, ale je nápomocné tie "kvarky" zľahka pochopiť.

Každý jeden z nás máme tento potenciál...

Nie nadarmo sa hovorí, že Láska aj hory prenáša, ale nieje láska ako láska.

Ďakujem za podnety a korektnú debatku, veď o tom to tu je.:)

MUDr. Rosinský (spoluzakladateľ psychotronickej spoločnosti ešte za socíku) bol dlhé roky primár v takom nejakom mentálnom zariadení a keď si prečítate jeho štúdie a knihy, tak tiež čo to docvakne. A neoficiálne sa baviť s takýmito "vedátormi" je už úplne iná káva.
Som milo prekvapený, že niekto na tomto fóre spomína Dr. Rosinského. A aj keď to je mimo témy, dovolím si k tomu napísať pár viet. Poznám sa s ním osobne a dlhé roky sme riešili veľa otázok. Sústredil okolo seba veľa zaujímavých Bytostí, ktorých Poznanie bolo a je pár svetelných rokov ďalej od poznania súčasníka. Ospravedlňujem sa týmto všetkým, na tomto diskusnom fóre, určite sa mojim ďaľším tvrdením nechcem dotknúť mnohých, ktorí tu diskutujú a následné konštatovanie nie je mierené na členov fóra.
Až sa mi to celé ťažko píše, ale za posledných 35 rokov došlo, pre mňa k neuveriteľnej degradácii Ľudského Poznania, Myslenia, Vnímania, Pochopenia, Porozumenia, Múdrosti, Ľudskosti, Úcty a Spolupatričnosti. Nechcel som veriť kolegovi (nebol to Dr. Rosinský), ktorý mi pred tridsiatimi rokmi povedal, že stačí jedna generácia aby k tomu došlo. A je to tu. Trochu ma ovládol sentiment.
Tá rýchlosť zrejme súvisí s tým, že sa završujú niekoľko tisícročné procesy. A ako prichádza Koniec Koncov, tak sa tieto procesy pre nás extrémne zhusťujú a zrýchľujú, aby mohol nastúpiť Začiatok Nových Začiatkov.
Prajem Vám, všetkým bytostiam Tu i Tam aby ste mali dostatok síl, trpezlivosti, čistej mysle, pokoja v duši a v zdraví prežili tieto za mňa veľmi interesantné Časy.

Jedno-duché. Jeden duch. Položte si otázku, kto vlastne ste. Čo vlastne sme ? Odkiaľ sme prišli ? Kto nás stvoril ? Najprv v myšlienke a potom do hmoty ?
Je to Pravda. Bytie je JednoDuché nie ZloŽité. Ľudské Bytosti Zrodené z Ducha sú jediné Bytosti v tejto Galaxii, ktoré Vedia a majú Dar meniť zlo na dobro, deštrukciu na konštrukciu, chorobu na zdravie, etc. To je presne to, čo v nás chcú určité sily vymazať. Nahovárajú nám, že Človek je nedokonalý, bezvýznamný, bezbranný a bezcenný.
Milá Barbora, Seneca má pravdu, Žena- Matka má obrovský DAR ochrániť svoje dieťa nielen pred nejakými jedmi ale aj pred deštruktívnym pôsobením démonických síl (to je samozrejme len zjednodušené obrazné vyjadrenie). Každá Matka má prirodzené schopnosti a danosti chrániť svoje deti a nemusí ísť do žiadnej tramtárie. Len to v sebe JednoDucho objaviť a uchopiť. Život je základný atribút fungovania Matky Zeme.

Je to Pravda. Bytie je JednoDuché nie ZloŽité. Ľudské Bytosti Zrodené z Ducha sú jediné Bytosti v tejto Galaxii, ktoré Vedia a majú Dar meniť zlo na dobro, deštrukciu na konštrukciu, chorobu na zdravie, etc. To je presne to, čo v nás chcú určité sily vymazať. Nahovárajú nám, že Človek je nedokonalý, bezvýznamný, bezbranný a bezcenný.
Milá Barbora, Seneca má pravdu, Žena- Matka má obrovský DAR ochrániť svoje dieťa nielen pred nejakými jedmi ale aj pred deštruktívnym pôsobením démonických síl (to je samozrejme len zjednodušené obrazné vyjadrenie). Každá Matka má prirodzené schopnosti a danosti chrániť svoje deti a nemusí ísť do žiadnej tramtárie. Len to v sebe JednoDucho objaviť a uchopiť. Život je základný atribút fungovania Matky Zeme.
Ale veď to ja vôbec netvrdím že nemá. - vy dvaja ste s tým začali - veď si prečítaj kontinuitu rozhovoru.

Ani netvrdím že bytie je zložité,a už vôbec som nikde v príspevku netvrdila niečo v tomto zmysle čo si napísal: "Nahovárajú nám, že Človek je nedokonalý, bezvýznamný, bezbranný a bezcenný". - to práveže tvrdíš ty; a celkom by som aj rada vedela čo z môjho pôvodného príspevku ťa k tejto vete priviedlo..?

Taktiež nerozumiem načo mi to tu vôbec vysvetľuješ/vysvetľujete, veď reč je od začiatku o niečom inom.

Pripla som sem dva články z otvorených verejné dostupných zdrojov, týkajúce sa témy detského očkovania a jeho dôsledkov.
Bola to US štúdia,US zdravotné liekové normy. A teda výsledky tejto štúdie vychádzajú z týchto skutočností, takže je v príspevku pripnutá aj predmetná vedecká štúdia pre prípadných záujemcov.
Aké normy platia na Slovensku neviem - určite prísnejšie.

Pripla som to sem ako výstrahu na zamyslenie - veď tu prispievajú aj ženy; a zároveň ako správu toho čo sa práve deje a čo sa v danej veci zistilo.
Opakujem - je to US štúdia,v rámci US liekových noriem. Nie SK štúdia,na základe SK liekových noriem.
Platia iné kritériá.

Samozrejme že je na každom človeku ako sa k tomu postaví; nikoho tu o ničom predsa nepresviedčam. Alebo sa ti tak zdá?

Nikdy som ani nehovorila že niekto má niekam ísť, ak narážaš na jogína v Nepále - bolo to myslené obrazne,sme sa zrejme nepochopili - ja hovorím reálne veci,o bežných ľuďoch - poviem to po lopate - vedel by si mi ukázať niekoho,u koho sa po vpichu nejakej neznámej látky v detskom veku, neskôr prejavila nejaká porucha a matka ho v reálnych podmienkach bežných ľudí z davu, dokázala svojou silou ochrániť? - dobre, pár ich určite bude, ale prevažná väčšina určite nie.

Pointa môjho úplne prvého príspevku s dvoma článkami bola niekde úplne inde, a dostalo sa to až do tejto roviny.

Neviem,mám dojem, že si možno obaja potrebujete obhájiť nejaké vlastné rozhodnutie, alebo presvedčenie o voľbe - lenže to už moja vec nie je.

Naposledy upravené:
Neviem,mám dojem, že si možno obaja potrebujete obhájiť nejaké vlastné rozhodnutie, alebo presvedčenie o voľbe - lenže to už moja vec nie je.
Chystal jsem se dát tleskající ruku, je potřeba stát za svým a plně souhlasím, že člověk má potřebný potenciál k řešení zde na planetě daných úkolů (je již dokonalý|dokonaný nic mu nechybí, jen zapnout vůli a odhodlání, které už má). Tohle je osobní rovina s podsouváním (mají také potřebu nějak předat svoje osobní chápání, to my všichni - je to nutné k životu, ale je potřeba cit, aby se z toho nestalo protlačování jediné mé pravdy, ale ne zvenčí, zevnitř subjektu, z vnějšku pracuje JŽO, kdo mu nenaslouchá, pro toho platí komu není rady, tomu není pomoci).

Naposledy upravené:
A ja dám ešte takú "hlášku", že to dokáže každý jeden z nás, a netreba ani chodiť do Nepálu a rozkladať sa na kvarky, ale je nápomocné tie "kvarky" zľahka pochopi
Potvrdzujem. Miera-Informácia-Matéria a aj v prípade “šmakulády” je možná transformácia - zmena mier…

Pointa môjho úplne prvého príspevku s dvoma článkami bola niekde úplne inde
Áno, rozumiem. A tým, že je to vedecká štúdia z USA, tak má akú-takú šancu prinútiť sa aspoň zamyslieť rodičov, pre ktorých slnko vychádza a zachádza len na Západe. Z tohto dôvodu som navrhoval manželke, aby to preposlala neveste. Odmietla, že je to zbytočné, pretože miesto obsahu, ktorý odporuje ich presvedčeniu a nastaveniu, budú riešiť a spochybňovať zdroj tohto článku…

Barbora, v žiadnom prípade nebol úmysel nejako niečo. Debatka sa rozvíjala a pripínali sa k nej info. Ak niečo z mojej strany mohlo vyznieť nejako, že sa to javilo nevhodne, ospravedlňujem sa, ale nebol v tom taký zámer. A určite ani nikoho iného.

Mal som práve dojem, že tá téma sa práve fajn odvíja a mohlo sa viac všeličo naznačiť a pootvoriť informačné pole. Veď práve preto to sem človek fukne, že to niekoho môže zaujať a "nakopnúť".

Barbora, v žiadnom prípade nebol úmysel nejako niečo. Debatka sa rozvíjala a pripínali sa k nej info. Ak niečo z mojej strany mohlo vyznieť nejako, že sa to javilo nevhodne, ospravedlňujem sa, ale nebol v tom taký zámer. A určite ani nikoho iného.

Mal som práve dojem, že tá téma sa práve fajn odvíja a mohlo sa viac všeličo naznačiť a pootvoriť informačné pole. Veď práve preto to sem človek fukne, že to niekoho môže zaujať a "nakopnúť".
Seneca - v pohode,veď sa nič nestalo;
ale môj príspevok bol čisto informačno-objektívneho charakteru.
To o čom ste začali písať - hlavne marin - mne nepatrí, a s objetivitou článku ako takého to nemá nič spoločné. - odpovedala som,lebo ste ma tam citovali, a marin mi svoje poučenia dokonca adresoval priamo - len preto.

Ja osobne nepotrebujem na fórach polemizovať o jednoduchosti/zložitosti bytia,o všeobímajúcej láske alebo o tom či má žena nejaký dar alebo nemá - to je akoby ste učili sliepku znášať vajcia.

Skôr ma zarazilo do akej roviny sa rozhovor dostal.
Chápem,že ste zrejme obaja chceli povedať zjednodušene: "nič nie je nemožné, všetky deje majú svoj dôvod, a matka /a vlastne každý človek/dokáže aj zázraky keď chce" - čo je v hlbokej podstate pravda;lenže nerozumiem prečo ste to začali vysvetľovať mne; keď je to váš osobný vhľad do skutočnosti.
...lebo tým typom polemiky sa zrelativizuje celá pointa prvého príspevku a skončí to pri nejakom type duchovnej absurdity.
/ja za seba môžem povedať že žiadnu pomoc nehľadám,a ani ju nepotrebujem/

Počkám si ešte čo povie marin,nech je reakcia úplná.
A znovu zopakujem aby som predišla prípadnej ďalšej polemike - u nás nie je zaočkovaný ani otestovaný s tyčinkou nikto, všetci sme úplne zdraví; takže ako napraviť škodu "silou mysle"; ak u niekoho nastala, - nemám ani poňatia.
K tomu sa musí postaviť čelom každý sám.

Naposledy upravené:
dokáže každý jeden z nás, a netreba ani chodiť do Nepálu
takže ako napraviť škodu "silou mysle"; ak u niekoho nastala, - nemám ani poňatia.
Člověk se dokáže uzdravit sám:

> Víra tvá tě uzdraví, to je moudrost <​

Člověk se musí uzdravit sám, doktoři mu jenom pomohou. Věř a víra tvá tě uzdraví, to je moudrost, kterou můžu podepsat. A taky kdo naříká, nezaslouží si nic než nářek.“

Naposledy upravené:
Nahovárajú nám, že Človek je nedokonalý, bezvýznamný, bezbranný a bezcenný.
ma ešte napadlo - pozri sa na to takto - 12 predchádzajúcich generácií=4 094 ľudí, za posledných 400 rokov - toľkoto duší stojí za tebou /a za každým jedným/ - tak o žiadnej "nedokonalosti, bezvýznamnosti,bezbrannosti a bezcennosti" nemôže byť ani reč.

1738361729365.webp

Naposledy upravené moderátorom:
Počkám si ešte čo povie marin,nech je reakcia úplná.
Prepáčte, zrejme tu došlo k nedorozumeniu. Toto fórum je anonymné. Nikto z členov fóra tu nemá zverejnenú svoju fotku ani svoje CV. Na fóre sa prezentujeme len cez avatara (nickname, prezývka, krycie meno). Ja nepoznám skutočné meno žiadneho člena tohoto fóra, ani som sa s nikým nestretol a ani nevidel nejaké foto. Takže sa na tomto fóre prezentujeme cez krycie mená. Otvárame nové témy, dávame k témam príspevky a k príspevkom komentáre. Všetko je to ale neosobné. Takže ak komentujem príspevok, ktorý zverejnil avatar Barbora, tak to nepíšem konkrétnej osobe ale všetkým čitateľom, ktorý si rozkliknú konkrétnu tému, pričom využívame na komunikáciu a zdieľanie informácií pre všetkých čitateľov svoje prezývky. Táto prenesená komunikácia, diskusia medzi avatarmi, má vytvárať len kulisu pre zmysluplné, prehľadné a zrozumiteľné podávanie informácií externým čitateľom k jednotlivým témam.

Keďže sa osobne nepoznáme, nikdy sme sa osobne nestretli a nemáme o sebe žiadne osobné informácie, tak je podľa mňa nie celkom možné aby som sa týmto komentárom mohol Vás alebo niekoho osobne dotknúť.

Ak sa Vás však v akejkoľvek miere môj komentár osobne dotkol, tak sa ospravedlňujem a v budúcnosti zmením štýl písania aby sme sa podobným nedorozumeniam vyhli.

Prepáčte, zrejme tu došlo k nedorozumeniu. Toto fórum je anonymné. Nikto z členov fóra tu nemá zverejnenú svoju fotku ani svoje CV. Na fóre sa prezentujeme len cez avatara (nickname, prezývka, krycie meno). Ja nepoznám skutočné meno žiadneho člena tohoto fóra, ani som sa s nikým nestretol a ani nevidel nejaké foto. Takže sa na tomto fóre prezentujeme cez krycie mená. Otvárame nové témy, dávame k témam príspevky a k príspevkom komentáre. Všetko je to ale neosobné. Takže ak komentujem príspevok, ktorý zverejnil avatar Barbora, tak to nepíšem konkrétnej osobe ale všetkým čitateľom, ktorý si rozkliknú konkrétnu tému, pričom využívame na komunikáciu a zdieľanie informácií pre všetkých čitateľov svoje prezývky. Táto prenesená komunikácia, diskusia medzi avatarmi, má vytvárať len kulisu pre zmysluplné, prehľadné a zrozumiteľné podávanie informácií externým čitateľom k jednotlivým témam.

Keďže sa osobne nepoznáme, nikdy sme sa osobne nestretli a nemáme o sebe žiadne osobné informácie, tak je podľa mňa nie celkom možné aby som sa týmto komentárom mohol Vás alebo niekoho osobne dotknúť.

Ak sa Vás však v akejkoľvek miere môj komentár osobne dotkol, tak sa ospravedlňujem a v budúcnosti zmením štýl písania aby sme sa podobným nedorozumeniam vyhli.
Nedotkol, ani nemal prečo - len postráda akúkoľvek logiku s mojím prvým príspevkom, na ktorý bolo následne reagované - to som už vysvetlila a nebudem to znovu opakovať.
Prečítajte si kontinuitu rozhovoru a uvidíte to sám.
Týmto považujem debatu z mojej strany za uzavretú.

Autor: Mudr. Ján Lakota (RSS odber)

„ Znepokojivá studie zjistila, že po injekčním podání „vakcíny“ se u lidí změnily emoce, osobnost, pocity, obavy, úroveň stresu, duševní pohoda a celkový pohled na svět.“ ( https://cz24.news/vyznamna-...

Zdroj článku...
Väčšina pozornosti, z hľadiska pôsobenia covidových vakcín, je zameraná na ich priame účinky na fyzické telo človeka, s následnou identifikáciou konkrétnych zdravotných problémov ľudí po ich aplikácii.
Je tu však aj druhá stránka účinku vakcín. Je to ich priame pôsobenie na psychiku človeka, tak ako to potvrdzuje citovaná juhokórejská štúdia, respektíve ich účinok na duchovnú časť ľudského bytia. A na tento účel sa využívajú pri výskume, výrobe a aplikácií vakcín ľudské tkanivá a bunky odobraté zo selektívne potratených (usmrtených) zdravých ľudských plodov v rôznom štádiu prenatálneho vývoja. Pokiaľ sa do ľudského organizmu dostane akákoľvek časť týchto fetálnych tkanív a buniek (hovoríme aj o úrovni molekúl, atómov), tak sa jedinec stane, aj nevedome, súčasťou rituálu prijatia detskej obety. A to, že je to pre tie sily, ktoré tu zrealizovali rozsiahlu vakcináciu obyvateľstva dôležité, môžeme vidieť napr aj v dokumentoch ŠÚKL-u.
Na stránkach ŠÚKL-u si môžete nájsť materiál pod názvom "Prehľad vakcín v povinnom očkovaní a popis ich pomocných látok." V tomto dokumente na stránkach štátnej inštitúcie bolo zverejnené nasledujúce stanovisko, citujem: " Určitý etický problém tu niektorí ľudia vidia v tzv. "spolupráci so zlým skutkom", s ktorým nesúhlasím i keď sa stal už veľmi dávno. Napríklad, či z nejakého „zlého“ činu možno mať nejaký eticky oprávnený prospech - napr.
"vedecké pokusy" v koncentračných táboroch a prípadné využitie údajov z nich. Alebo obava, či použitím vakcíny nevyjadrujem nepriamo podporu ľuďom, ktorí sa rozhodli pre potrat.
K tomuto problému sa vyjadrila aj Pápežská akadémia pre život vo Vatikáne (MORAL REFLECTIONS ON VACCINES PREPARED FROM CELLS DERIVED FROM ABORTED HUMAN FOETUSES )
http://www.journeywithgod.org/Vatican_Pontifical_Acadamy_for_Life_on_vaccines.pdf"
Tento dokument bol na stránkach ŠÚKL-u zverejnený v roku 2016. Od roku 2020 je na stránkach ŠÚKL-u zverejnený ten istý dokument ale v ňom už o tomto etickom probléme nie je ani zmienka.
Hovoríme tu o problematike "vzdialenej pasívnej materiálnej spolupráci na zle". Toto je veľmi zaujímavá téma a je to aj téma, ktorá nám pomôže pochopiť úlohu katolíckej cirkvi v celom procese. K tomu si môžete prečítať dokumenty zverejnené na stránkach KBS (Konferencie biskupov Slovenska), z ktorých čerpal aj ŠÚKL. Tieto dokumenty boli zverejnené pred rokom 2020.
Zaujímavé je aj stanovisko lekárnikov, k neeticky vyrobeným vakcínam, z roku 2020 v ktorom zverejnili aj zoznam týchto vakcín. Sú medzi nimi aj vektorové vakcíny ako Sputnik. Prečo potrebujú výrobcovia vakcín fetálne bunky aby zaistili ich účinnosť? Ak by sme na to odpovedali, tak rozum zastane. Tu je link na stanovisko Lekárnikov za život aj s tabuľkami:

A tomu všetkému predchádzal napr. aj experiment s názvom FunVax (Fundamentalist Vaccine). Niečo o tom si môžete prečítať a pozrieť napr. tu:

Takže súčasné vakcíny sú komplexné, holistické. Pôsobia na všetkých úrovniach-fyzické telo aj duchovná súčasť človeka.

Dôvody trestného oznámenia na vakcinátora MUDr. Szalaya​

Úryvek, ale stojí za to přečíst celé: ...Čiže šamani z WHO a náčelníci zo Slovenska dramaticky znížili počet postihnutých osôb, kritérium, po splnení ktorého sa vyhlasuje epidémia a následne celosvetová pandémia. Doteraz sa vyžadovalo aby ochoreli naraz, teda v tom istom čase 2% populácie vo viacerých svetadieloch (t.j. napríklad 100 000 na Slovensku, alebo 200 000 v Česku či Maďarsku… a súčasne napríklad 20 miliónov v Číne, alebo v Indii,… alebo 6 miliónov v USA, či 3 milióny v Rusku). Podľa novej definície stačí, keď sa nájde 6 pozitívne testovaných, hoci aj celkom zdravých osôb na dvoch svetadieloch. Keby sme neprežili také tragické udalosti, bolo by to komické. Dnes vlastne žijeme v stave, kedy sú kritériá pre vyhlásenie pandémie permanentne splnené a sme celkom v područí “experta kmeňa z údolia rieky OMO“, ktorý ovláda WHO. Toto naozaj vyzerá, akoby sa príslušník primitívneho kmeňa z Afriky presťahoval z buša rovno do paláca v Ženeve a začal manažovať starostlivosť o zdravie svetovej populácie. Vidíme, že dnešný odpor proti WHO je úplne oprávnený, a iba ľudia s mentálnym nastavením na úrovni jednoduchých afrických domorodcov môžu dovoliť, aby s ich osudom a osudom ich rodín, manipulovali takíto šamani...

Článok z 28/01/2025 o možnostiach ako dostať spike proteín z tela, a ďalšie 3 články na tú istú tému.

Dokopy 4 medicínske články aj s odkazmi na predmetné vedecké štúdie na konci textu/priamy web-link/, takže je to pre kompetentných lekárov - možno to niekomu pomôže "z kola von".
Je možné, že tu už podobné informácie boli - /nečítala som celé vlákno od začiatku/, ale keďže sú to relatívne nové články, muselo sa aj v tomto ísť dopredu.

Či to naozaj zaberá neviem, ale v textoch sú odkazy na konkrétne vedecké štúdie, tak čiastočný výskum v danej veci už prebehnúť musel - lekári by o tom mali vedieť viac....

Bio-Oxidative Therapies

While any therapy that can eradicate an infectious agent must involve its destruction via enhanced oxidation, the most prominent of these therapies involve the appropriate application of:

• Vitamin C (multiple modalities)
  • Hydrogen peroxide (multiple modalities)
  • Ozone (multiple modalities)
  • Ultraviolet blood irradiation
  • Hyperbaric oxygen
https://vitalitymagazine.com/articl...in-syndrome-elimination-from-blood-and-cells/
resp.:

Cancelling the Spike Protein: https://covid19.onedaymd.com/2024/12/cancelling-spike-protein-preventing-and.html

Resolving Long Haul Covid and Vaccine Toxicity: https://vitalitymagazine.com/articl...cine-toxicity-neutralizing-the-spike-protein/

Secrets of Recovery for Covid Long-Haulers: https://vitalitymagazine.com/articl...ong-haulers-both-vaccinated-and-unvaccinated/

Dopln.:
Ešte jeden článok z iného zdroja, ale s tým ístým obsahom.

Naposledy upravené:
Určitý etický problém tu niektorí ľudia vidia v tzv. "spolupráci so zlým skutkom", s ktorým nesúhlasím i keď sa stal už veľmi dávno. Napríklad, či z nejakého „zlého“ činu možno mať nejaký eticky oprávnený prospech - napr.
"vedecké pokusy" v koncentračných táboroch a prípadné využitie údajov z nich. Alebo obava, či použitím vakcíny nevyjadrujem nepriamo podporu ľuďom, ktorí sa rozhodli pre potrat.
Kdybychom měli hledět na etiku důsledně způsobem nastíněným výše, nemohli bychom medicínu provozovat vůbec. Prostě je to tak, že mrtví (neúspěšně léčení) slouží živým. V tom lepším případě, kdy jsou lékaři schopni nějaké sebereflexe. A platí, že pravda jakýmkoli způsobem vyjevená je prostě pravdou a nelze před ní zavírat oči. Budeme zavírat oči například před poznatky v anestezii, které učinil A. E. Guedel, protože k nim došel experimenty na zraněných vojácích na jatkách 1. světové války? A že toho „materiálu“ ke zkoumání měl víc než dost.
Prečo potrebujú výrobcovia vakcín fetálne bunky aby zaistili ich účinnosť?
Nejsem odborníkem na výrobu vakcín. Pokud se jedná o klasické vakcíny proti virovým chorobám, vakcinační kmeny virů se musí někde namnožit. A k tomu jsou třeba buněčné kultury. Záleží na konkrétním viru, kde je schopen se množit. U některých vakcín se filtrací oddělují virové částice od buněk, u některých buňky zůstávají součástí vakcíny. Pokud tam zůstávají, jsou vhodnější buňky lidské oproti zvířecím, předpokládá se, že je u nich nižší riziko alergické reakce.

Kdybychom měli hledět na etiku důsledně způsobem nastíněným výše, nemohli bychom medicínu provozovat vůbec. Prostě je to tak, že mrtví (neúspěšně léčení) slouží živým. V tom lepším případě, kdy jsou lékaři schopni nějaké sebereflexe. A platí, že pravda jakýmkoli způsobem vyjevená je prostě pravdou a nelze před ní zavírat oči. Budeme zavírat oči například před poznatky v anestezii, které učinil A. E. Guedel, protože k nim došel experimenty na zraněných vojácích na jatkách 1. světové války? A že toho „materiálu“ ke zkoumání měl víc než dost.

Nejsem odborníkem na výrobu vakcín. Pokud se jedná o klasické vakcíny proti virovým chorobám, vakcinační kmeny virů se musí někde namnožit. A k tomu jsou třeba buněčné kultury. Záleží na konkrétním viru, kde je schopen se množit. U některých vakcín se filtrací oddělují virové částice od buněk, u některých buňky zůstávají součástí vakcíny. Pokud tam zůstávají, jsou vhodnější buňky lidské oproti zvířecím, předpokládá se, že je u nich nižší riziko alergické reakce.
Jak se domnívám, opět se dostáváme k tématu deformace vědeckého zkoumání, kterým si GP snaží zachovat informační náskok.
Posledním poměrně prudším manévrem v řízeném potlačování a fragmentaci Lidského poznání byl pokus o ustranění teorie éteru:
Pasteurovými zfalšovanými pokusy a zavádějícím výkladem patřičných výsledků Béchampova zkoumání, na jejichž základě bylo zavedeno očkování, se "moderní" medicína stala hlavně nástrojem k výrobě chronicky nemocných a jejich doživotní léčbě (poškozování zdraví "dobytka" je samozřejmě ze strany GP zajišťováno širokou paletou prostředků).

Pokud toto bude oficiální vědou nadále ignorováno, nic se nezmění.

Jak se domnívám, opět se dostáváme k tématu deformace vědeckého zkoumání, kterým si GP snaží zachovat informační náskok.
Posledním poměrně prudším manévrem v řízeném potlačování a fragmentaci Lidského poznání byl pokus o ustranění teorie éteru:
Pasteurovými zfalšovanými pokusy a zavádějícím výkladem patřičných výsledků Béchampova zkoumání, na jejichž základě bylo zavedeno očkování, se "moderní" medicína stala hlavně nástrojem k výrobě chronicky nemocných a jejich doživotní léčbě (poškozování zdraví "dobytka" je samozřejmě ze strany GP zajišťováno širokou paletou prostředků).

Pokud toto bude oficiální vědou nadále ignorováno, nic se nezmění.
Tady jsem našel k tématu zajímavou videobesedu:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=IzaAefrXKEY

Naspäť
Top Bottom