• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Nastoupil cestu sociální demokracie, která se tváří, že chce dělat něco pro lidi, občas i něco udělá, ale jakmile se shora ozve Bu, bu, bu... tak zase rychle zacouvá. On nehodlá vytáhnout rudý prapor, pokud ho k tomu lidé nedonutí svým tlakem, a to především informačním!

Putina jsem podporoval hodně dlouho, ale také jsem poslední dobou došel k podobnému názoru, zvlášť, když vidím, že "Speciální operace" trvá dlouho, zásadní posuny nikde, vojáci na frontě umírají dál, zatímco se digitální koncentrák buduje i v Rusku (i přesto je ale mnoho ruských projektů, které dávají celému světu přístup k obrovské databázi informací, jinde už nepřístupné) a Putinovi se na tom nic měnit nechce.

Když vezmu, jakou podporu lidu Putin má a jak Rusko má zdroje, které mu závidí celý svět, tak Putin je nejen klavírista, ale také veliký lavírista.

Ve výsledku Babiš v naší malé zemi, která si o zdrojové nezávislosti může nechat jen zdát,
má větší koule i přesto, že na můj vkus je příliš mnoho jeho reakcí vyhýbavých a balancujících na hraně nebo i za hranou toho, nad čím bych ještě přimhouřil oko.

Putina jsem podporoval hodně dlouho, ale také jsem poslední dobou došel k podobnému názoru, zvlášť, když vidím, že "Speciální operace" trvá dlouho, zásadní posuny nikde, vojáci na frontě umírají dál, zatímco se digitální koncentrák buduje i v Rusku (i přesto je ale mnoho ruských projektů, které dávají celému světu přístup k obrovské databázi informací, jinde už nepřístupné) a Putinovi se na tom nic měnit nechce.

Když vezmu, jakou podporu lidu Putin má a jak Rusko má zdroje, které mu závidí celý svět, tak Putin je nejen klavírista, ale také veliký lavírista.

Ve výsledku Babiš v naší malé zemi, která si o zdrojové nezávislosti může nechat jen zdát,
má větší koule i přesto, že na můj vkus je příliš mnoho jeho reakcí vyhýbavých a balancujících na hraně nebo i za hranou toho, nad čím bych ještě přimhouřil oko.
Už jsem to psal dříve, jám mám na VVP úplně jiný názor a je mi smutno, když ho hodnotíš jen z pohledu vysokofrekvenčních procesů. Sám dobře víš, že SVO neřeší Ukrajinu, ale, že se tím řeší globálně celý svět, takže počítat mrtvé a vinit ho z toho je trochu od věci (všichni by jsme měli bojovat s tím co máme). Až se SVO vyřeší, automaticky se tím vyřeší i ta digitalizace a vše ostatní (to jsou všechno malé věci). Pokud nevidíš, že VVP bojuje s celým západem, se všema podpindosníkama v Rusku a ve světě, prakticky s každým, kdo byl prapagandou oblbnutý, což je většina lidí na světě, tak mu svým inFormačním působením alespoň neházej klacky pod nohy.

Ozvučuje se co za píseň zpíval Babiš ...proč?
( není těch odkazů na italské písně poslední dobou nějak moc?

Jinak jediné co jsem našla je, že ji zpívají při fotbale...

Naposledy upravené:

Zdroj: https://www.youtube.com/live/BjL7XrHB768?si=F4Dz0zv3eoIGISS8

Panenka: hlavný neúspech Stačilo - prvok komunizmu= ruské tanky, ťaženie zeme ne Východ a potom to hodili Babišovi ...

Drulák - poptávka po soft změne = motoristi ... oni spolu s A. Babišem rádi mluví o změnách, ale zároveň zaručí, že vše bude jako vždy

... hlavně ne s komunisty
... buď motoristi nebo komunisti ( Šťastný u Xavera)
... riadená opozícia
... termín "zmena režimu"

Naposledy upravené:
( není těch odkazů na italské písně poslední dobou nějak moc?

No v českém překladu název té skupiny je myslím Bohatí a chudí. A dále tato skupina si řadu textů vypůjčovala od italských fašistů za Mussoliniho. Texty sice částečně upravila podle svého, ale je to podobné jako u Banderovců u jejich hesla sláva Ukrajině, hrdinům sláva. Původně to totiž bylo sláva Ukrajině, smrt Polákům.

Spojení do voleb zůstane! (nicméně určitá pachuť taky)

Asi to nemá cenu rozebírat veřejně, snad jen jedno číslo.
Rozdělení počtu kandidátů do poslanecké sněmovny mezi stranami spojenectví (343 = 337 + 2 + 2 + 2)
Takže zkusme takový aproximativní výpočet.
Ano, reálný výsledek přepočtený na poslance bude nejspíše cca 30 = 24 + 2 + 2 + 2
Ech, Juro, nevyšlo nám to - tedy to, co jsme si "malovali" pro "SPD a spojenci".
Zanedbali jsme širší pohled, porcovali jsme medvěda, který ještě běhal po lese.
Ale dobrá zpráva je, že už to nevypadá tak "nespravedlivě", jako původně. Co?
:- )
"SPD a spojenci" nešlo z 20-poslanců na 30, jak jsem sebevědomě a optimisticky nastřeloval, ale z 20 na 15. Přesněji: 10 SPD + 5 spojenci.
V každé bitvě jsou padlí, zranění a přeživší-nezranění. A přeživší se dělí na vítěze a poražené.
K vítězství ovšem přispěli padlí i zranění, často bezejmenní hrdinové.
Teď, když je po bitvě, každý je generálem.
Tak to taky zkusím a pravděpodobně se k výsledkům ještě vrátím. Možná to bude poučné, zkusit popsat mechanismus, který počítám, že byl/musel být uplatněn.
Co by nám pomohlo "SPD + spojenci" v Parlamentu např. s 30-ti mandáty, když by nebyl k dispozici ten správný vítěz voleb? Když by šlo sestavit "demokratickou 101" Prevítka s pomocí Pepy 107.
4.10.2025

Ech, Juro, nevyšlo nám to - tedy to, co jsme si "malovali" pro "SPD a spojenci".
Zanedbali jsme širší pohled, porcovali jsme medvěda, který ještě běhal po lese.
Ale dobrá zpráva je, že už to nevypadá tak "nespravedlivě", jako původně. Co?
:- )
"SPD a spojenci" nešlo z 20-poslanců na 30, jak jsem sebevědomě a optimisticky nastřeloval, ale z 20 na 15. Přesněji: 10 SPD + 5 spojenci.
V každé bitvě jsou padlí, zranění a přeživší-nezranění. A přeživší se dělí na vítěze a poražené.
K vítězství ovšem přispěli padlí i zranění, často bezejmenní hrdinové.
Teď, když je po bitvě, každý je generálem.
Tak to taky zkusím a pravděpodobně se k výsledkům ještě vrátím. Možná to bude poučné, zkusit popsat mechanismus, který počítám, že byl/musel být uplatněn.
Co by nám pomohlo "SPD + spojenci" v Parlamentu např. s 30-ti mandáty, když by nebyl k dispozici ten správný vítěz voleb? Když by šlo sestavit "demokratickou 101" Prevítka s pomocí Pepy 107.
4.10.2025
Děkuji za diskusní výstřel ....

SPD se z imitace opozice (či pozice ochočené opozice vystavované v ZOO) 2x zastoupené v parlamentu a 2x rozdělené, přesunulo do pozice, že se nás aktuálně již bojí (hlavním volebním motivem pětidemolice bylo strašení extremisty z SPD a komunisty).
To strašení bylo úspěšné - přitáhlo nevoliče pětidemolice a odradilo naše voliče (nejnižší účast v krajích, kde má dobré pozice SPD a STAČILO).

„Nejdříve Vás ignorují (2 volební období jako ochočená opozice), pak se Vám smějí (Pitomio, pak s Vámi bojují (a aktuálně byli z 1/2 úspěšní, z 2/2 již nikoliv, protože hlasy sebral Babiš a ten je pro ně taky ohrožením- byť menším) a pak vyhrajete (příště nebo přespříště)“.

Jejich strukturní i bezstrukturní síla je zatím neodiskutovatelná. Dokázali najít slabé místo. Na negativní kampaň nenašel nikdo z SPD (ani PRO) adekvátní odpověď - sledoval jsem Raichla a ten nevěděl, jak se k tomu postavit.

Strašení z neznámého může zafungovat jednou, dvakrát ... a pak už ne.

SPD doufám, bude ve vládě (doufejme, že to nedopadne katastrofálně (viz třeba Pirát Bartoš a digitalizace stavebního řízení - i to se může stát) a lidi uvidí, že ti ministři vlky nejsou ... tak příště strašení nezabere.

AFD v předminulých volbách bylo také takto upozaděno v předvolebním týdnu o pár procent.
V těch posledních o trochu méně .... a teď už vedou.
Mají na to strukturní i bezstrukturní sílu (mainstream, vlády, neziskovky, ....)

Naposledy upravené:
Ha ... Stačilo mělo ve svém programu ZRUŠENÍ církevních svateb, a financování církevních škol!!!

Tím si vykoledovali, že se do nich tvrdě obul Graubner ... do té chvíle proti Stačilo a SPD jela jen pětidemolice - to, že se přidal Graubner útoky pětidemolice legitimizovalo.

Sám dobře víš, že SVO neřeší Ukrajinu, ale, že se tím řeší globálně celý svět, takže počítat mrtvé a vinit ho z toho je trochu od věci (všichni by jsme měli bojovat s tím co máme).
A když Ukrajina konečně prohraje, tak čekáš, že se zázračně vyřeší nejpalčivější problémy světa?
Nepřijde ti, že kolektivní Západ může vysát ještě spoustu zemí zcela do mrtě a zničit jejich ekonomiku i obyvatelstvo a odhodit je jako použitý odpad, než konečně dojdou všechny zdroje na hraní si na vojáčky?

Jestli tohle je Putinův cíl, tak zase moc lidumilný není.

Dokud budou lidi myslet stylem "Mně je nějaký konflikt na Ukrajině (genocida v Palestině atd...) ukradená, je to daleko, já mám svých problémů dost, navíc odpoledne máme grilovačku a pivko!", tak se nezmění nic.

Samozřejmě chápu, že svět, včetně Ruska je na Číně závislý a je nutnost udržovat korektní vztahy a "kádry" jako Knedlík Lipánek se snažily nám škodit, kudy chodí, nicméně, stále platí, že každé velké zvíře chrání hlavně sebe a když mu vlezeš do zadku, tak neuvidíš nebe...
Nechápu jásání některých "Čína tohle a Čína tamto".
Vyměnit v pozici světového četníka Ameriku za Čínu je tak maximálně z bláta do louže a to je další věc, která se mi na Putinově zahraniční politice nelíbí.

Nezapomínejte, že mnoho mechanismů, které Evropská unie se snaží zavést na kompletní zničení zbytků naší svobody, včetně zákona Chat Control, kopíruje právě z Číny, kde s tím mají bohaté zkušenosti. Ať z hlediska technologického, tak z hlediska sociálního inženýrství.

Říkal jsem si, že když jsme začali toto téma diskusí na téma sociální demokracie, kterou Putin praktikuje, tak se zeptám někoho z Ruska na názor...zeptal jsem se, když pomineme Speciální operaci, konflikt na Ukrajině, zahraniční politiku, co si myslíš o Putinově domácí politice?

Dostal jsem odpověď, že malá městečka pomalu umírají a rozkládají se, nikdo nic neřeší a nic s tím nedělá.
I když je to asi i vina starostů těch malých měst.

Jenže, dle mého názoru to je zcela systémová chyba.
Občas v Přímé lince Putinovi, nebo jak se ten pořad jmenuje, se pár vybraných občanů dostane do studia, tam si postěžují a na pár místech v rozhlehlém Rusku se možná něco trošku, alespoň na chvilku, zlepší.

Za 26 let mohl Putin udělat mnohem víc...
Jenže proč, že? Když ho lidé do toho zase tak moc netlačí a někteří ho mají stále za poloboha.

Naposledy upravené:
A když Ukrajina konečně prohraje, tak čekáš, že se zázračně vyřeší nejpalčivější problémy světa?
Nepřijde ti, že kolektivní Západ může vysát ještě spoustu zemí zcela do mrtě a zničit jejich ekonomiku i obyvatelstvo a odhodit je jako použitý odpad, než konečně dojdou všechny zdroje na hraní si na vojáčky?

Jestli tohle je Putinův cíl, tak zase moc lidumilný není.

Putinov cieľ je zachrániť Rusko a vlastný národ v 1. rade. S tým sa pojí všetko. Ako stratégiu používa dlhodob: "Ak je bitka nevyhnutná, udri ako prvý." Nie iba na 6. priorite. To je to posledné, čomu sa znalec bojových umení snaží vyhnúť vždy. Ale hlavne na 1. priorite = robí vlastnú globálnu politiku. A 6. prioritu používa len, keď je donútený hlupákmi.

Samozřejmě chápu, že svět, včetně Ruska je na Číně závislý a je nutnost udržovat korektní vztahy a "kádry" jako Knedlík Lipánek se snažily nám škodit, kudy chodí, nicméně, stále platí, že každé velké zvíře chrání hlavně sebe a když mu vlezeš do zadku, tak neuvidíš nebe...
Nechápu jásání některých "Čína tohle a Čína tamto".
Vyměnit v pozici světového četníka Ameriku za Čínu je tak maximálně z bláta do louže a to je další věc, která se mi na Putinově zahraniční politice nelíbí.

Týmto len získava čas. Na danej etape vývoja situácie je Čína "spojenec", ktorého odmietnutie by spôsobilo okamžitý pád Ruska.
Říkal jsem si, že když jsme začali toto téma diskusí na téma sociální demokracie, kterou Putin praktikuje, tak se zeptám někoho z Ruska na názor...zeptal jsem se, když pomineme Speciální operaci, konflikt na Ukrajině, zahraniční politiku, co si myslíš o Putinově domácí politice?

Dostal jsem odpověď, že malá městečka pomalu umírají a rozkládají se, nikdo nic neřeší a nic s tím nedělá.
I když je to asi i vina starostů těch malých měst.

Takto ti odpovie človek, ktorý čaká, že Putin "сделает чудо" a všetci hneď a zrazu budú pociťovať okamžité výsledky bez následkov. "Uvažovanie" pivného milovníka. To isté je u nás vo vzťahu k Ficovi. To sa môžeš opýtať rovno na názor aj len dedinského psa. Ten ti zašteká do tváre, pretože nechápe, na čo sa pýtaš, rovnako ako ten, kto nerozumie, že "Záchrana topiaceho sa je v rukách samotného topiaceho sa." a Putin/Fico/Orbán/Babiš je toho maximálne tak výsledkom a nie príčinou.
Za 26 let mohl Putin udělat mnohem víc...
Jenže proč, že? Když ho lidé do toho zase tak moc netlačí a někteří ho mají stále za poloboha.
K tomuto toľkoto:
K zmene systému:
- V. V. ide evolučnou cestou,
- revolučná cesta v súčasnom stave "kádrov" predstavuje vysoké riziko straty riadenia,
- revolučná cesta taktiež v súčasnosti znamená konečný pád do zániku civilizácie na Zemi, (pretože pri príliš rýchlej zmene by "elity" okamžite proces vyhodili do luftu, vidíme, ako sabotujú i to, čo už sa deje teraz, keby to bolo ešte intenzívnejšie, tvrdšie a rýchlejšie, bola by z toho nová občianska vojna v Rusku, a to by tak čelilo jednak vnútornému "frontu" a jednak vonkajšiemu nepriateľovi, nenadarmo Putin povedal keď Wagner šiel na Moskvu, že nepripustí opakovanie roka 1917),
- revolučnú cestu ani na úrovni jednotlivca takmer nikto nechce, obzvlášť na podvedomej úrovni je štatisticky drvivé percento proti revolučnej zmene, a to z dôvodu že vystúpiť tak silne z komfortnej zóny si jednotlivci skrátka neželajú, a mnohí to už ani nedokážu (viď COVIDizmus),
- ľudia sami nevedome bránia zhodeniu elít, stačí si uvedomiť, že drvivá väčšina z nás je závislá od korporácii, a to aj v základných otázkach existencie (potraviny), prípadná skoková zmena systému by tak bola nimi samotnými neudržateľná. My budeme pracovať a žiť ďalej antiľudsky, a od V. V. (a ďalších riadiacich kádrov čakáme, že to budú naprávať? Logika? Je tam jasný antagonizmus medzi očakávaniami jednotlivcov a ich správaním),
- V. V. nie je spasiteľ, ale riaditeľ, to sú dve rôzne veci, nemožno mu ani vyčítať, že systém nechce rýchlo meniť (pretože z objektívnych príčin to jednak nie je bezpečnéto a z ďalších objektívnych príčin to ani nie je možné) a ani sa NAŇHO SPOLIEHAŤ, ŽE TO ZARIADI! (hlavne toto druhé je dosť pohodlné pre jednotlivca). On robí čo môže, a čo my?
Takže ja osobne v značnej miere súhlasím s tým, čo napísal:
... a v danej diskusii nasledujúce príspevky

Putín/Fico/Orbán/Babiš (a to tých 3 posledne menovaných nechcem porovnávať s Putinom, lebo mu po kotníky nesiahajú) má len 1 ruky. A Rusko má 140.000.000 x 2 = 280.000.000 rúk pričom koľko miliónov tých rúk:
- pracuje zjavne proti Putinovi?
- pracuje skryte proti Putinovi?
- má na krku hlavu, ktorá nechápe (podobne ako ten, ktorého si sa pýtal), že: "Pomôž si človeče aj Boh ti pomôže!", Putin ti na to vyrába podmienky, ale nemá prostriedky aby to všetko zmenil za teba.

Problém je v tom, že většina lidí si myslí, že k volbám chodí rozumní lidé, a že proto musí být volby zfalšovány, protože ty výsledky voleb jsou strašné a rok od roku horší. Nejde ale o falšování, jde o autoregulus mechanismus aktivovaný v genomu populace, který generuje matematicky stejné výsledky voleb napříč degenerujícími populacemi.
Piráti mají v ČR mezi mladými voliči rok od roku větší podporu, stačí se podívat na Discordu do některých politických kanálů, jak obrovská podpora pro Piráty je tam mezi mladými lidmi.
Důchodce nepřeceňujte. Když jim Fialova vláda v roce 2023 zařízla valorizace důchodů znehodnocených inflací, nestalo se nic a ani jediný protest nebyl zorganizován. Důchodci to měli na salámu. V průměru přišli o 1000 Kč v průměru, ale nehnuli ani brvou.
kdyz nejdou do ulic lidi v produktivnim veku a brblaji jen v hospode u piva nebo pred televizi, jak maji reagovat duchodci? btw: pokud nejak demonstrace byly, byly tam prave starsi lidi a duchodci.
mladi lidi nemaji potrebu protestovat. jsou spokojeni. pracuji v korporatu, vydelavaji dost penez, jsou vychovavani v blahobytu. i kdyz nechci pausalizovat, vetsina to mela velmi jednoduche. kdyz chteli studovat, tak jim to rodice umoznili. kdyz jim nevysla jedna vysoka skola, tak sli na jinou, protoze na rozdil od drivejsich casu, dnes je tolik vysokych skol (i kdyz kvalita je nekde jinde) a je takovy akcent na to, ze bez vysoke skoly clovek nic neznamena. a kdo na takovych skolach uci. kdyz vidim kolegyni, ktera vystudovala fildu a ted si dela pedagogicke minimum, aby mohla ucit na strednich skolach, jima me hruza, protoze ona je zelena aktivistka, nenavidi auta, podporuje inkluzi na skolach, nosi duhove odznacky, miluje brusel a nenavidi fica. mam kolem sebe hodne duchodcu, kterym je 80 a i vic, a tihle lidi uz resi jen svoje zdravi. sleduji politiku, ale tu vidi jen v CT a podle toho si take tvori nejake predstavy. mladi lidi dneska maji pocit, ze vypili elixir mladi, ze nikdy jim nebude 40 a vic a podle toho se taky chovaji.

Už jsem to psal dříve, jám mám na VVP úplně jiný názor a je mi smutno, když ho hodnotíš jen z pohledu vysokofrekvenčních procesů. Sám dobře víš, že SVO neřeší Ukrajinu, ale, že se tím řeší globálně celý svět, takže počítat mrtvé a vinit ho z toho je trochu od věci (všichni by jsme měli bojovat s tím co máme). Až se SVO vyřeší, automaticky se tím vyřeší i ta digitalizace a vše ostatní (to jsou všechno malé věci). Pokud nevidíš, že VVP bojuje s celým západem, se všema podpindosníkama v Rusku a ve světě, prakticky s každým, kdo byl prapagandou oblbnutý, což je většina lidí na světě, tak mu svým inFormačním působením alespoň neházej klacky pod nohy.
A co byste řekl o školství? To je také vysokofrekvenční proces? (O Bazarném ví roky, sice přijal výnos, ale nijak se nesnaží ho prosadit v řízení, takže je to jen papír, navíc ne s nařízením zavádět, ale s doporučením...) Co zdravotnictví a očkování, kterému šel příkladem? Myslím, že JS vymyslel dobrý termín lavírista. Ten bolševický potenciál v Rusku byl a je a on ho dusí. Prý Stalinův režim, Stalingrad je pro něj regionální záležitostí, vlasovská vlajka v čele přehlídky Vítězství, a s tím už tedy myslím přestal, ale dříve pokládal k památníkům osmičky. Bohužel to teď více vypadá, že je to lavírista z hlediska popouštění a utahování otěží s výhodou pro parazity. Nikdo mu klacky pod nohy nehází, ale je třeba hodnotit objektivně výsledky řízení a tlačit to svým směrem. Putin žádnou dobu hájení nepotřebuje, jestli něco potřebuje, tak je to mít se oč opřít. Pokud budou všichni spokojeni s lavíristou, ani on nebude mít potřebnou páku, bude-li s tím chtít přestat a zalavírovat si více k bolševismu - k řízení s hájením zájmů většiny.

Průvodním jevem zparchantělých sociálních demokratů vždy bylo, že pěkně mluvili, ale skutek utek, prodloužila se doba odchodu do důchodu, o nesmyslné ekonomice se vykládá, jak je profesionálně řízená... Jednou i velmi dobrý lavírista narazí, protože už mu to lavírování prostě lidé přestanou žrát.

Na začátku do toho šel na šesté prioritě tvrdě, aby Rusko stabilizoval, ale na tom se zastavil. Vyšší priority ho ponechávají chladným. Prigožin mu hodil velmi silné lano, jak vymést generální štáb (tím nemyslím tu konečnou vzpouru, ale ty procesy s municí předtím), nevyužil to, Gerasimov dostal naopak metál a Ivan Popov je ve vězení. Od Lavrova to SSSR na Aljašce vypadalo jako špatný troling, měla bych chuť mu říci Б... д... Kdyby před tím či potom následovalo přejmenování Stalingradu, mělo by to zcela jiný význam i sílu.

Popová skupina s názvem Bohatí a chudí (bohatí duchem, chudí penězi).
Vrchol slávy v 80tých letech, tedy hudba pro vrstevníky A. Babiše.
Vytáhla jsem zajímavé pasáže.

část z textu písně:

......stále výš leť
a leť, leť se mnou
svět je šílený, protože
když tam není láska
stačí jediná píseň
a pro ten zmatek
vnitřní i vnější
a leť, leť
stále výš leť

Ale po tom všem
něco divného
je to píseň
to bude proto, že tě miluju
pokud padá celý svět
pak se přesuneme
pokud padá celý svět

to bude proto, že tě miluju
drž mě pevně a stůj co nejblíž
a tak krásné, že se nedá uvěřit
jsme blázni blázniví
aspon máme důvod proč se milovat...

Tak už je jasné, proč ústavní soud nedělal Stačilo potíže. To by totiž vyvolalo protestní potenciál a posílilo je, kdežto odpis prostřednictvím poklesu pod pětiprocentní hranici je výhledově pro jejich odpis daleko účinnější.

Tak už je jasné, proč ústavní soud nedělal Stačilo potíže. To by totiž vyvolalo protestní potenciál a posílilo je, kdežto odpis prostřednictvím poklesu pod pětiprocentní hranici je výhledově pro jejich odpis daleko účinnější.
To by ti soudci museli předem vědět, jak ty volby dopadnou. A vševědoucí určitě nejsou. A co se týká protestního potenciálu: Kdo by kvůli tomu protestoval? Napsalo by se pár článků, co je to za svinstvo, možná by se i sešel nepočetný hlouček lidí na náměstí, a tím by to skončilo. Letos schválili novelu zákona, že založení, podpora a propagace komunistického hnutí bude od prvního ledna příštího roku trestným činem se sazbou až 5 let odnětí svobody. A také se nikdo nebouří.

To by ti soudci museli předem vědět, jak ty volby dopadnou. A vševědoucí určitě nejsou. A co se týká protestního potenciálu: Kdo by kvůli tomu protestoval? Napsalo by se pár článků, co je to za svinstvo, možná by se i sešel nepočetný hlouček lidí na náměstí, a tím by to skončilo. Letos schválili novelu zákona, že založení, podpora a propagace komunistického hnutí bude od prvního ledna příštího roku trestným činem se sazbou až 5 let odnětí svobody. A také se nikdo nebouří.
Tím jsem myslela, že by se lidé naštvali a do budoucna by je to posílilo. Nikdo nemusí nikam nic psát. A soudci bývají docela dost vševědoucí... obzvláště ti ústavní.

Naposledy upravené:
K výsledkům voleb
Bohužel, mladí jsou pro liberály skutečně oporou. Jejich psychologickou manipulaci/ovládání mají zvládnutou a jsou si toho vědomi. Proto ta snaha o snižování věku pro účast ve volbách. Můžeme se dohadovat čím to je, ale oni to už vědí a aplikují. Netýká se to pouze voleb, skrze mladé prosazují i další "kulturní" novinky (okna). Takže jde o techniky, jak pravděpodobně skrze IT a sociální sítě "vychovat/nastavit" nové generace. A další špatní zpráva je, že někteří se z toho asi neproberou ani v dospělosti při srážce s realitou (proto, také tolik psychických potíží a sebevražd).
Měl jsem rozhovor s několika mladými v rodině, ale i okolí. Prakticky všichni volí současný režim, výjimky Babiše. Absolutně odmítají možnost volit "dezoláty, extrémisty". Strašení komunismem je iracionální, ale funguje. Oni chtějí cestovat (komunisti to neumožnili), být součástí otevřené Evropy, užívat si života (muselo se makat), studovat a dělat si co chtějí (na vše byl plán a kvóty) atd. O politiku se vlastně moc nezajímají (když, tak povrchně), aféry nesledují (někteří ani nevěděli, co je Dozimetr...), pouze se vždy nechají "zaktivizovat" a zachraňují "svobodu". Mají nás za brontosaury.
Z toho usuzuji, že vyšší volební účast spíš nahrává liberastům. Oni v těchto volbách opět aktivizovali proti komunistům a Rusku a vyšlo jim to. Zabralo to asi nejen na mladé, ale na ně dominantně.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom