• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Už do toho naštěstí tahají i STAN. Snad budou rozdmýchávat i Dozimetr a nakonec se pětikoalice vzájemně sežere. Hlavní je nedovolit STANu z toho těžit, to je nejnebezpečnější partaj ze všech.

Už do toho naštěstí tahají i STAN. Snad budou rozdmýchávat i Dozimetr a nakonec se pětikoalice vzájemně sežere. Hlavní je nedovolit STANu z toho těžit, to je nejnebezpečnější partaj ze všech.
Že by zásah HNŘ?

Mek Cintoš sice nikoho nejmenuje, ale v zamlčení plive na opozici, že není “dost proruská”. Třeba aspoň tak, jako byl “proruský” imitačně-provokační projekt ANS a Vladimíra Vítová (než byla ANS 7.2.2025 potichu samo-zrušena - asi došly peníze z USAID)?
To by vtom byl čert, aby to >tady< nezabralo, že ano. A kdyby ne, tak v nejhorším dáme ještě pár kol plochozemě.

A palec nahoru mu dal kdo?
Nový nick klokanek.
Který nedávno plival na koho?
Na Vidláka.
Tak se nám to tady začíná pěkně-předvolebně rýsovat.
K tomu občas nějaký ten komentářík jak je dobré nevolit a máme to tak-nějak-konceptuálně po kupě, že?:- )
Nový nick klokanek je pasivním čtenářem tohoto fora od jeho založení.Vzhledem k tomu, že jsme na foru KSB tak nemusím připomínat, že státy jsou řízeny klanově - korporativními skupinami, které si do jeho vedení dosazují pečlivě prověrené kádry. ČR jako stát projekčně konstrukční navíc disponuje tzv. nadnárodním řízením. Dnes se nacházíme v době kdy je třeba pootočit korouvičkou, změnit rétoriku a vyměnit kádry. A mě se zdá, že se opět zachováme tak jak oni naplánovali. To k tomu palci pro Mek Cintoš
Od Počtáře jsem spíše očekával, že zapne počítadlo a spočítá nám pana Rajchla a především
jeho působení na ČMFS, odkud má jistě spoustu kostlivců ve skříni - ideální objekt řízení.
V souvislosti s Rajchlem mne napadla taková malá konspirace, dle poučky Pokud proces probíhá ke tvé nelibosti, postav se mu do čela a ved ho žádoucím směrem. To kdyby Okamura po úspěšných volbách začal vlastenecky cukat a snažil se plnit předvolební sliby,
bude za něj připravena velice silná náhrada. Co se voleb týká, volil jsem KSČM a budu volit Stačilo i s mnou poplivaným Vidlákem a bohužel bez pana Skály, který se patrně někomu nehodí do krámu.

U Vacka souhlasím, jinak ....

... za otevřeně kladný postoj k Rusku se zde zavíralo, rušilo a vyhazovalo z práce.
Klidně si kritizuj každého, kdo nechtěl mít zápis v rejstříku trestů, ale přijde mi to trošku trapný.

P.S. Být vlastenec Ruska není program pro vítězství voleb kdekoliv jinde než v Rusku.
Raichl a PRO jsou vlasteneci ČR.
V první řadě to nejsem já, kdo by někoho kritizoval. Mně naopak přijde trapné tvé podsouvání něčeho, co jsem neřekl, a vytváření dojmu, že na účastníky procesů nahlížím spatra.
Z příspěvku je naprosto jasné, že řeč byla o politických subjektech, jejichž čelní představitelé jsou chráněni imunitou, jejíž smysl je právě v ochraně v podobných (politicky laděných) případech.
Přesto se nenašel jeden jediný politik, který by se ohradil proti více než trapnému obviňování Ruska ze všech stran a pokusil se tak nastartovat odpovídající informační proces. Pro mě osobně tím pádem není žádný jako politická osobnost volitelný (čímž nikoho nekritizuji a netvrdím, že nepůjdu k volbám).
Hlavně jsem předchozím příspěvkem chtěl vyjádřit, že ani po volbách nelze čekat zásadní změnu kurzu ve vztahu k Rusku, naopak, dle mého názoru, dojde k prudké fašizaci společnosti.

Naposledy upravené:
Mek Cintoš sice nikoho nejmenuje, ale v zamlčení plive na opozici, že není “dost proruská”. Třeba aspoň tak, jako byl “proruský” imitačně-provokační projekt ANS a Vladimíra Vítová (než byla ANS 7.2.2025 potichu samo-zrušena - asi došly peníze z USAID)?
To by vtom byl čert, aby to >tady< nezabralo, že ano. A kdyby ne, tak v nejhorším dáme ještě pár kol plochozemě.

A palec nahoru mu dal kdo?
Nový nick klokanek.
Který nedávno plival na koho?
Na Vidláka.
Tak se nám to tady začíná pěkně-předvolebně rýsovat.
K tomu občas nějaký ten komentářík jak je dobré nevolit a máme to tak-nějak-konceptuálně po kupě, že?:- )
Na tu hromadu manipulací ani reagovat nebudu, ev. si přečti mou reakci na Jurův podobně manipulativní příspěvek.

Za Česko se letošního sjezdu zúčastní ministr školství Mikuláš Bek.
Tak už se zúčastnil.

„Češi musí najít odvahu pohlédnout do propasti dějin“. Řekl na sudetoněmeckém sjezdu v bavorském Řezně český ministr školství Mikuláš Bek (STAN).
Někteří Češi to přitom podle Beka už činí, zmínil například festival Meeting Brno, který na jižní Moravě organizuje takzvaný Pochod smíření a v sobotu dostal na sjezdu cenu sudetských Němců za lidská práva.
Bek pozdravil sudetské Němce jménem české vlády a oslovil je jako krajany. Ve svém projevu odsoudil „poválečnou pomstu“.

Zdroj: https://t.me/neCT24/75725

l na sudetoněmeckém sjezdu v bavorském Řezně český ministr školství Mikuláš Bek
To je fakt k zblití, oni páchali nelidské činy v masovém měřítku, udělali ze zabíjení civilních obyvatel průmysl (plynové komory) a my oběti (asi 300 000 Čechů a Slováků zahynulo) se máme za to stydět. Radši ať konečně zaplatí poválečné reparace, o tom ministr Bek ani šeptne.

Naposledy upravené:
V první řadě to nejsem já, kdo by někoho kritizoval. Mně naopak přijde trapné tvé podsouvání něčeho, co jsem neřekl, a vytváření dojmu, že na účastníky procesů nahlížím spatra.
Z příspěvku je naprosto jasné, že řeč byla o politických subjektech, jejichž čelní představitelé jsou chráněni imunitou, jejíž smysl je právě v ochraně v podobných (politicky laděných) případech.
Přesto se nenašel jeden jediný politik, který by se ohradil proti více než trapnému obviňování Ruska ze všech stran a pokusil se tak nastartovat odpovídající informační proces. Pro mě osobně tím pádem není žádný jako politická osobnost volitelný (čímž nikoho nekritizuji a netvrdím, že nepůjdu k volbám).
Hlavně jsem předchozím příspěvkem chtěl vyjádřit, že ani po volbách nelze čekat zásadní změnu kurzu ve vztahu k Rusku, naopak, dle mého názoru, dojde k prudké fašizaci společnosti.
Takový politik se našel.... jmenuje se Raichl a negativně jsi reagoval právě na něho, což nedává tvým vyjádřením bere smysl.

Je ale vymlčovan.

Naposledy upravené:
Nový nick klokanek je pasivním čtenářem tohoto fora od jeho založení.Vzhledem k tomu, že jsme na foru KSB tak nemusím připomínat, že státy jsou řízeny klanově - korporativními skupinami, které si do jeho vedení dosazují pečlivě prověrené kádry. ČR jako stát projekčně konstrukční navíc disponuje tzv. nadnárodním řízením. Dnes se nacházíme v době kdy je třeba pootočit korouvičkou, změnit rétoriku a vyměnit kádry. A mě se zdá, že se opět zachováme tak jak oni naplánovali. To k tomu palci pro Mek Cintoš
Od Počtáře jsem spíše očekával, že zapne počítadlo a spočítá nám pana Rajchla a především
jeho působení na ČMFS, odkud má jistě spoustu kostlivců ve skříni - ideální objekt řízení.
V souvislosti s Rajchlem mne napadla taková malá konspirace, dle poučky Pokud proces probíhá ke tvé nelibosti, postav se mu do čela a ved ho žádoucím směrem. To kdyby Okamura po úspěšných volbách začal vlastenecky cukat a snažil se plnit předvolební sliby,
bude za něj připravena velice silná náhrada. Co se voleb týká, volil jsem KSČM a budu volit Stačilo i s mnou poplivaným Vidlákem a bohužel bez pana Skály, který se patrně někomu nehodí do krámu.
Mno Okamura toho vlastenecky zatím moc za 8 let nedokázal. Něco ano, ale mohl víc.Nejvíc pro vlast udělal tím spojením s malými stranami.

Takový politik se našel.... jmenuje se Raichl a negativně jsi reagoval právě na něho, což nedává tvým vyjádřením bere smysl.

Je ale vymlčovan.
Nevím jestli je to jenom můj pocit, ale stále více si připadám jako na předvolebním mítinku PRO,. Manipulativní podsouvání už snad ani nemá smysl komentovat.
Na nikoho (logicky tedy ani na Reichla) jsem nijak negativně nereagoval, každý si to může ověřit ve vlákně. To "nenápadné" PR Reichla v první větě se, předpokládám, mělo týkat toho, že by se měl pozitivně vyjadřovat o Rusku.
Možná by nebylo od věci, podpořit to nějakým odkazem.

mohu vam napsat jen svoji zkusenost k ukrajinskym veterinarum.
sami ukrajinsti zachranari nam rekli, ze se jim neda moc verit.
jeden pejsek jel do nemecka do docasky a byl velmi agresivni, nenechal na sebe sahnout. veterinar tam pak nasledne zjistil, ze pri kastraci mu v tele nechali kancelarskou sponu, coz pejskovi pusobilo velke bolesti.
potom fenka z kyjeva, kterou nekdo mlatil, ze ji prelomil pater. sterilizovali v kyjeve a kdyz priela do CR, tak veterinar byl v soku, jakym zpusobem sterilizaci provedli. fenecka nakonec musela byt v CR uspana, protoze mela velke bolesti.
takovych pripadu mame spousty a asi nejvetsi sok byl, kdyz nemecka rodina adoptovala kocku z odessy a kdyz kocka prijela do nemecka, tam nam rodina psala, ze je to kocour. rodina se tomu smala, ale to zviratko bylo na klinice v peci. takze bud to veterinar nepoznal nebo zviratko ani neprohledl.
sverili byste takovym veterinarum sveho mazlicka nebo by takovy veterinar radeji mel montovat prevodovky?

https://www.novinky.cz/clanek/domac...ale-uklizeji-nebo-montuji-prevodovky-40524544
1749445686970.webp

Na nikoho (logicky tedy ani na Reichla) jsem nijak negativně nereagoval, každý si to může ověřit ve vlákně.

Součástí byla odpověď na video strany PRO k bitcoinové kauze (tj. i na Raichla, který v něm mluví 1/2 času) takto:

"Z konceptuálního hlediska v této frašce, jejíž inscenací GP odstavuje podpindosí fosilní fušery od kormidla a svěřuje ho pružnějším figurám, je však nejdůležitější to, že všechny politické subjekty, které mají být instalovány do čela koloniální správy, jasně deklarují přinejmenším rezervovanost vůči Rusku."

Volba slov je tedy velmi negativní a spojení s tvého výroku s Raichlem přímé.

Závěr: Otázkou tedy jen je, jestli jsi blbý (a vůbec si neuvědomuješ to, co činíš) nebo navedený (udělal jsi podprahový útok na Raichla záměrně).

Naposledy upravené:
Tahle jsi reagoval na příspěvek, který poukazoval na to, že reálnou šanci dostat se do parlamentu mají kompetentní osoby, což je něco, co jsme tu v poslední době neměli.

Začneš o PRO (která doposud v parlamentu není a podle toho, jak se vyjadřuješ o nich nevíš nic) a skončíš fašizací společnosti. To je silný podprahový podraz.

Naposledy upravené:
Z konceptuálního hlediska v této frašce, jejíž inscenací GP odstavuje podpindosí fosilní fušery od kormidla a svěřuje ho pružnějším figurám, je však nejdůležitější to, že všechny politické subjekty, které mají být instalovány do čela koloniální správy, jasně deklarují přinejmenším rezervovanost vůči Rusku.
Já k celé té bitcoinové kauze řeknu toto: Ano, pro mne je to fraška. Ne že by mně to vůbec nevadilo, ale tisíckrát víc mi vadí, že vláda podporuje politické vedení Ukrajiny - jak materiální podporou, tak svými prohlášeními. A je to o to horší, že tak činí v souladu s ostatními zeměmi západu (už dlouho jsem alergický na univerzální opoziční styl kritiky vlád, že na západě by se tohle nestalo a když ano, vláda by hned padla - vždyť tam jsou stejní šmejdi jako u nás, ne-li horší, jen ta svinstva umí lépe maskovat). Stejně tak mi více vadí zákaz propagace komunismu pod trestním postihem, protože to z mnohých z nás udělá kriminálníky a ztíží tak naše snažení o dobrou věc - pokud se ho rovnou sami nevzdáme. Bitcoinová aféra na budoucnost národa bude mít oproti tomu vliv minimální. I kdyby ta vláda přece padla, škod už stačila nadělat habaděj, své si už splnila, nová se do voleb už sestavit nestihne. A po volbách už bude vláda jiná. Ta fraška slouží jen k tomu, aby opoziční strany (vůči vládě, nikoliv vůči režimu) svým politikařením získaly více voličů a mohli sestavit svoji vládu, která bude více prosazovat zájmy buržujů, kteří za nimi stojí. A pro uspokojení davu na nějakou dobu. Buržujové jsou vlastenci jen do té míry, kdy to vyhovuje jejich ziskům.

Stejně tak mi více vadí zákaz propagace komunismu pod trestním postihem, protože to z mnohých z nás udělá kriminálníky
Postavení komunismu na roveň nacismu jejich výslovným uvedením v § 403 tr. zákona nejen že ta ušatá arogantní banda plivla do tváře všem obětem 2. světové války (u nás přímé protektorátní "péče"), ale hlavně přispěla k ještě většímu snížení rozlišení u už tak dost zdebilizovaného davu.
To je také asi hlavním cílem v duchu posilování GP, který tu pro své dlouhodobé plány potřebuje "pořádek".

Naposledy upravené:
Já k celé té bitcoinové kauze řeknu toto: Ano, pro mne je to fraška. Ne že by mně to vůbec nevadilo, ale tisíckrát víc mi vadí, že vláda podporuje politické vedení Ukrajiny - jak materiální podporou, tak svými prohlášeními. A je to o to horší, že tak činí v souladu s ostatními zeměmi západu (už dlouho jsem alergický na univerzální opoziční styl kritiky vlád, že na západě by se tohle nestalo a když ano, vláda by hned padla - vždyť tam jsou stejní šmejdi jako u nás, ne-li horší, jen ta svinstva umí lépe maskovat). Stejně tak mi více vadí zákaz propagace komunismu pod trestním postihem, protože to z mnohých z nás udělá kriminálníky a ztíží tak naše snažení o dobrou věc - pokud se ho rovnou sami nevzdáme. Bitcoinová aféra na budoucnost národa bude mít oproti tomu vliv minimální. I kdyby ta vláda přece padla, škod už stačila nadělat habaděj, své si už splnila, nová se do voleb už sestavit nestihne. A po volbách už bude vláda jiná. Ta fraška slouží jen k tomu, aby opoziční strany (vůči vládě, nikoliv vůči režimu) svým politikařením získaly více voličů a mohli sestavit svoji vládu, která bude více prosazovat zájmy buržujů, kteří za nimi stojí. A pro uspokojení davu na nějakou dobu. Buržujové jsou vlastenci jen do té míry, kdy to vyhovuje jejich ziskům.
Ano, Boleslav, je to tak, ako hovoríš. Myslím, že po tom, aby sa tieto veci zmenili, túžime všetci.
Ale vidíš dnes na scéne nejakú stranu, ktorá by splňala tieto kritériá? Alebo vidíš, že ľudia chytajú iniciatívu do vlastných rúk a majú sa k tomu, aby si urobili poriadky sami? Ja nič také nevidím. Preto sme odkázaní voliť tú najmenej škodlivú alternatívu, ktorá ak aj veci nevyrieši, tak spomalí ich zhoršovanie...
Ja verím, že určite nechcete, aby aj v ďalšom období pokračovala Fialová pětikolka. Ak ľudia na voľby rezignujú, tak sa k moci dostanú tí najhorší.
Preto sa dnes treba baviť o tom, kto z celej tej bandy je najviac prijateľný...
A popritom paralelne pracovať na komplexnej zmene režimu zdola.
Putin je pokojný a láskavý človek, a aj tak ho západné media označujú za diktátora. Ak žijeme v spoločnosti plnej démonov a ovečiek, tak bez diktatúry to nepôjde. Minimálne dočasnej diktatúry. Kým sa nová kultúra diktatúry svedomia neupevní aspoň v treťom pokolení.

PS: vláda je vždy odrazom myslenia a ne/aktivity ľudí. Ak vidíš strany, ktoré sú väčšinou rusofobne, tak je to odrazom toho, že aj väčšina obyvateľstva je buď proti Rusom, alebo ľahostajná k tejto problematike. Ak by bolo dosť proruského obyvateľstva v ČR, tak by boli aj proruské strany. Tak ako na Slovensku. Je veľa rusofilných Slovákov, a preto vznikajú aj medzi politikmi iniciatívy za zrušenie sankcii proti Rusku. SNS je otvorene za zrušenie sankcii proti Rusku, Republika tiež. A Smer je taký, že aspoň odmieta také sankcie, ktoré škodia Slovensku. No má v strane Blahu, ktorý je rusofil až až, a kričí to do sveta. Erik Kaliňák zo Smeru sa vyjadril v zmysle, že by mal radšej Rusov za susedov než banderovskú Ukrajinu.

Naposledy upravené:
@jardob slovenska vlada prece taky laviruje. fico jede do moskvy, ale blanar zvedne ruku za sankce. vsechno to jede ve stylu "vlk se nazere, ale koza zustane cela". slovaci se tesili, ze po volbach se bude nova vlada snazit pohnat k zodpovednosti ty figury, co 3 roky nicili slovensko. a stalo se neco? nad byl predvolan kvuli statusu na FB, to je vse. nedelam si iluze, babis je bude lavirovat taky, ale dalsi 4 roky s fialovci, to uz bychom se z toho svrabu nedostali nikdy.

Já k celé té bitcoinové kauze... Ne že by mně to vůbec nevadilo, ale tisíckrát víc mi vadí, že vláda podporuje politické vedení Ukrajiny... ...už dlouho jsem alergický na univerzální opoziční styl kritiky vlád, že na západě by se tohle nestalo a když ano, vláda by hned padla...
Proč ten zúžený pohled, že kauza bitcoin vadí 1000x méně, než vláda?
Protože kauza "bitcoin" má vliv na volby, volby změní vládu, vláda změní politiku vůči Ukr a RF.
A co může být lepšího (a bezpečnějšího), než bít vládu, která si říká "prozápadní", jejím vlastním klackem (tj. klackem "na Západě by se tohle nestalo")?

Stejně jak dostal za uši tupý Lipánek, když důchody v ČR vítězoslavně srovnal s důchody v Rusku. A přitom má plnou hubu narativu jak "patříme na Západ".
07.06.2025

Bitcoinová aféra na budoucnost národa bude mít oproti tomu vliv minimální. I kdyby ta vláda přece padla
Počítám, že účelem kauzy "bitcoin" není pád vlády.

Ta fraška slouží jen k tomu, aby opoziční strany (vůči vládě, nikoliv vůči režimu) svým politikařením získaly více voličů a mohli sestavit svoji vládu, která bude více prosazovat zájmy buržujů, kteří za nimi stojí.
Proč tahle škodlivá nivelizace?
Není pravda, že je jedno, jestli současná opozice nebo současná koalice.
Kdyby to bylo jedno, tak by se Fijalový hnus nemusel tak snažit:
* tahat po soudech Babiše
* tahat po soudech Okamuru a SPD
* vymýšlet korespondeční volby
* hrozit rumunským scénářem
* zakazovat komunisty
* a to nemluvím o tom, co stihli zařídit už před těmi minulými parlamentními volbami

Výsledkem takové škodlivé nivelizace není nic jiného, než podprahové sdělení (po kolikáté už?) "nemá cenu chodit k volbám".
Má to cenu.
budu kontrovat citátem jednoho Slovenského ksb-kolegy (Pavol SvätoSlav Kováčik):
Kto si myslí, že voľbami nie je možné nič zmeniť, nechápe riadenie sociálneho supresystému.
Kto si myslí, že voľby môžu zmeniť všetko, nechápe riadenie sociálneho supersystému.

Naposledy upravené:
Mno Okamura toho vlastenecky zatím moc za 8 let nedokázal.
To nesouhlasím. On se dostal do parlamentu se 2 stranami. Dokázal se vyrovnat s likvidací jedné a pokusy o likvidaci druhé. Jako jediná vlastenecká strana se SPD etablovala v parlamentu, to je velmi důležitá věc. A to spojení s pidistranami (co dokázaly ony?) je jeho dílo, je to dobrá vůle SPD. Ale oceňuju i ostatní předstedy včetně Rajchla, že potlačili svá ega a dokázali se na společné kandidátce dohodnout. Takže neodpadne tu procento, tu dvě, navíc je tu efekt sněhové koule, viz průzkumy.
Chápu, že jsi členem PRO, ale proč ten šťouchanec do Okamury?

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom