Tady už mluví o tom,že dlohá léta poslouchá Pjakina ...
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=UJ_N3IUk3Ms
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=UJ_N3IUk3Ms
Naposledy upravené:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A znovu se nám zde profiluje ta skupina příštího celku soustátí , které mají tvořit hráz v oblasti střední a východní Evropy . To , že tam jel ten mamlas , který byl dosazen jako viditelná kulisa vedení protektorátu znamená jen to , že to dostal příkazem .Fiala se jako první český premiér zúčastnil zasedání bavorské vlády
Bavorsko s Českem i přes složitou historii pojí úzké přátelství, sdělil na výjezdním zasedání bavorské vlády v Řezně bavorský premiér Markus Söder svému českému kolegovi Petru Fialovi (ODS). Ten se jako první český předseda vlády spolu s ministrem kultury Martinem Baxou (ODS) zúčastnil jednání bavorského kabinetu. Söder na tiskové konferenci po jednání s Fialou řekl, že Bavorsko kvůli migrantům nepožaduje obnovení hraničních kontrol s Českem. Také prohlásil, že odstavení posledních tří německých jaderných elektráren byla chyba...
![]()
Fiala se jako první český premiér zúčastnil zasedání bavorské vlády
Bavorsko s Českem i přes složitou historii pojí úzké přátelství, sdělil na výjezdním zasedání bavorské vlády v Řezně bavorský premiér Markus Söder svému českému kolegovi Petru Fialovi (ODS). Ten se jako první český předseda vlády spolu s ministrem kultury Martinem Baxou (ODS) zúčastnil jednání...ct24.ceskatelevize.cz
Když už, tak předseda vlády má jednat se svým protějškem, tedy v případě Německa se spolkovým kancléřem, nikoliv s lokální vládou. Pokud vím, tak Bavorsko není samostatným státem. Ale když mohou jednat s Tchajwanem, tak vlastně mohou i s Bavorskem.Fiala se jako první český premiér zúčastnil zasedání bavorské vlády
Bavorsko s Českem i přes složitou historii pojí úzké přátelství, sdělil na výjezdním zasedání bavorské vlády v Řezně bavorský premiér Markus Söder svému českému kolegovi Petru Fialovi (ODS). Ten se jako první český předseda vlády spolu s ministrem kultury Martinem Baxou (ODS) zúčastnil jednání bavorského kabinetu. Söder na tiskové konferenci po jednání s Fialou řekl, že Bavorsko kvůli migrantům nepožaduje obnovení hraničních kontrol s Českem. Také prohlásil, že odstavení posledních tří německých jaderných elektráren byla chyba...
![]()
Fiala se jako první český premiér zúčastnil zasedání bavorské vlády
Bavorsko s Českem i přes složitou historii pojí úzké přátelství, sdělil na výjezdním zasedání bavorské vlády v Řezně bavorský premiér Markus Söder svému českému kolegovi Petru Fialovi (ODS). Ten se jako první český předseda vlády spolu s ministrem kultury Martinem Baxou (ODS) zúčastnil jednání...ct24.ceskatelevize.cz
Vidím to stejně. Jenže - tady jde o pochopa fijalína a zdá se mi víc než symbolické, že ho takto "přistrčili" zrovna do Bavorska. Nechci sýčkovat, ale možné je i to, že budeme regionem spolkové země Bavorsko - tak si to pochop jel vyzkoušet, jaké to bude.Když už, tak předseda vlády má jednat se svým protějškem, tedy v případě Německa se spolkovým kancléřem, nikoliv s lokální vládou. Pokud vím, tak Bavorsko není samostatným státem. Ale když mohou jednat s Tchajwanem, tak vlastně mohou i s Bavorskem.
Já psala už na Vodě, že to Mezimoří či "sanitární" zóna mezi západní Evropou a Ruskem může být plánována východněji než je V4 a odůvodnila jsem, proč si to myslím. Ale Boletus místo diskuze mne tam mezi řádky v podstatě nazval blbcem a jeden výtečník mu k tomu ještě sekundoval. Tak jsem dalších úvah zanechala, tedy jen písemně tam. Také si už delší dobu myslím, že můžeme skončit jako 17. spolková země. Podle mého názoru to byl/mohl být důvod k rozdělení Československa, protože Češi půjdou /budou přiřazeni na západ a Slováci do Mezimoří. Hranicí by mohla být Morava, ale ne jako celek, asi bude rozdělena mezi okolní státy. Naznačuje to vytrvalá snaha Liechtensteinů o získání svého bývalého panství na jižní Moravě. Na druhé straně, jestliže jsou Rusové rozhodnuti dostat NATO do hranic z roku 1997, tak to zas vypadá o dost jinak než výše uvedené. Také ta vytrvalá snaha o co největší zbídačení zdejších občanů výše uvedenému moc nenasvědčuje, toto je ve smyslu urvi co ještě můžeš, pak už to nepůjde. Bohužel nemáme dostatečné informace, abychom mohli udělat nějakou prognózu. vše jsou naše domněnky na základě kusých a mnohdy i nepravdivých a neověřitelných informací.Vidím to stejně. Jenže - tady jde o pochopa fijalína a zdá se mi víc než symbolické, že ho takto "přistrčili" zrovna do Bavorska. Nechci sýčkovat, ale možné je i to, že budeme regionem spolkové země Bavorsko - tak si to pochop jel vyzkoušet, jaké to bude.
Takové snahy evidentně existují. Je mnoho tendencí (větví) a GP jich podporuje více a nehodící větve se bude snažit odříznout. Moje hodnocení je podobné, že je malá pravděpodobnost uskutečnění a tak se to spíše využívá spíše co imitačně provokační činnost.Já psala už na Vodě, že to Mezimoří či "sanitární" zóna mezi západní Evropou a Ruskem může být plánována východněji než je V4 a odůvodnila jsem, proč si to myslím
Právě jsem dočetla článek ze včerejška na Oriho blogu (oracle911blog.wordpress.com) s názvem Pozbierať črepiny. V závěru své analýzy, která stojí za přečtení, píše bohužel totéž co jsem napsala já, tedy že ČR se rozdělí, Morava odejde a Čechy spadnou pod německou správu. To mne tedy netěší, raději bych se mýlila, protože to není dobrá vyhlídka. Ori píše, že si my, Češi, budeme muset udělat svou verzi SNP, ale podle mého to bude další Pražské povstání, a to i s ruskou/Rudou armádou.Vidím to stejně. Jenže - tady jde o pochopa fijalína a zdá se mi víc než symbolické, že ho takto "přistrčili" zrovna do Bavorska. Nechci sýčkovat, ale možné je i to, že budeme regionem spolkové země Bavorsko - tak si to pochop jel vyzkoušet, jaké to bude.
1) Poslouchal jsem a stále ještě poslouchám energetického odborníka p. Vladimíra Štěpána (i zde byly odkazy na rozhovory s ním). A pokud si správně pamatuji, tak on říkal, že plynová soustava je udělána tak, že ze zásobníků plynu, které jsou na našem území (a které snad kromě 2 menších vlastní Němci), že z těchto zásobníků jde plyn přečerpat pouze do Bavorska a že ČR je vlastně takový zásobník plynu pro Bavorsko (+ myslím, že Bavorsko je napojeno ještě na jeden zásobník plynu v Rakousku, ale tam ho snad chtějí Rakušané vykopnout). Bylo to v reakci na otázku, pokud by se Němci rozhodli ten plyn, co tu mají v těch zásobníkách uskladněný, zaslat do Německa. Ale berte to prosím malinko s rezervou, už je to delší dobu, co jsem to od něj slyšel. Spíš to dávám jako info, že i energetická infrastruktura je tedy asi postavena nějak ve smyslu ČR + Bavorsko nebo možná jen Čechy + Bavorsko.Vidím to stejně. Jenže - tady jde o pochopa fijalína a zdá se mi víc než symbolické, že ho takto "přistrčili" zrovna do Bavorska. Nechci sýčkovat, ale možné je i to, že budeme regionem spolkové země Bavorsko - tak si to pochop jel vyzkoušet, jaké to bude.
1) Poslouchal jsem a stále ještě poslouchám energetického odborníka p. Vladimíra Štěpána (i zde byly odkazy na rozhovory s ním). A pokud si správně pamatuji, tak on říkal, že plynová soustava je udělána tak, že ze zásobníků plynu, které jsou na našem území (a které snad kromě 2 menších vlastní Němci), že z těchto zásobníků jde plyn přečerpat pouze do Bavorska a že ČR je vlastně takový zásobník plynu pro Bavorsko (+ myslím, že Bavorsko je napojeno ještě na jeden zásobník plynu v Rakousku, ale tam ho snad chtějí Rakušané vykopnout). Bylo to v reakci na otázku, pokud by se Němci rozhodli ten plyn, co tu mají v těch zásobníkách uskladněný, zaslat do Německa. Ale berte to prosím malinko s rezervou, už je to delší dobu, co jsem to od něj slyšel. Spíš to dávám jako info, že i energetická infrastruktura je tedy asi postavena nějak ve smyslu ČR + Bavorsko nebo možná jen Čechy + Bavorsko.
2) Nad ten bavorský premiér sdělil, že vypnutí těch jaderných bloků byla chyba, ale Temelín by měl bloky stavět.
3) Včera jsem slyšel tento rozhovor u Xavera, ve kterém p. Janeček, rovněž odborník na energetiku, říkal, že dle něj by bylo dobré, aby ČEZ začal vyjednávat o odkoupení těchto jaderných bloků, které byly odstaveny (kde mj. jeden je v Bavorsku a jeden v Bádensko-Württembersku, které sousedí s Bavorskem viz https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3579302-nemecko-odpoji-sve-zbyvajici-jaderne-elektrarny-natrvalo)
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=4yp5A_8oogw