• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
⚠️
Ráno prý doma zastřelil svého otce (Kladno)...info z fcb " Policie ve čtvrtek odpoledne vyhlásila pátrání po Davidu Kozákovi, které spojovala s případem násilného úmrtí v obci na Kladensku. Následně vyšlo najevo, že hledaný muž je střelcem, který později odpoledne zabil deset lidí a desítky dalších zranil na pražské Filozofické fakultě." https://www.novinky.cz/clanek/krimi...q9Gw8GOQ_dKMmNSueOC7ghCxOylLXH9fHA9XcsFnbXXj8
⚠️

ento kanál je deník, kde vám budu vyprávět o svém životě do střelby." Tak Bezpečnostní informační služba už si připravila troubu, přes kterou nám bude tlačit propagandisticky výchovné vyprávěnky jakože o životě Davida Kozáka. A kvůli tomu muselo zemřít tolik lidí.
Zrovna jsem chtěl dodat, že to asi nepsal Kozák... spíš to sesmolili ve Stodůlkách.

Během řádění střelce měl uvnitř fakulty dceru. Zůstaňte na zemi, psal jí v esemeskách​

Telefon nebrala, ale byli ve spojení přes SMS, vylíčil dramatické události čtvrtečního odpoledne ze svého pohledu majitel restaurace King Solomon v Široké ulici Aron Günsberger.

Günsberger poměrně rychlou policie reakci přičítá tomu, že po útočníkovi bylo vyhlášeno celostátní pátrání, protože měl už ráno zabít vlastního otce.
„Podle zbraní to byl profesionál. Měl mít munici, která prostřelila neprůstřelnou vestu. To se nedá jen tak koupit,“ konstatoval Günsberger.
Do ulic se vydal pomáhat sám, v neprůstřelné vestě. (majitel restaurace má neprustřelnou vestu)
„Bylo tu na začátku spousta lidí, kteří chtěli vidět tu střelbu. Bez komentáře,“ dodal.

PRAHA: MINIMÁLNĚ 15 MRTVÝCH, 24 RANĚNÝCH! O střelbě na FF UK informují i světová média. Primátora během útoku policie držela v rezidenci. Kvůli bezprecedentnímu masakru se večer mimořádně sejde vláda​

Vizitka bezpečného města nestačí

-jak rychle reagujou západní média

Naposledy upravené:
Naposledy upravené:
Napadá mě ještě jiný důved - možná souvislost s Klánovickou vraždou (zastřelený otec a dvouměsíční dcera v kočárku).
Podle některých zdrojů byl pachatelem Ukrajinec (zřejmě proto, ač Policie oficiálně nikoho nepodezřívá, zveřejnily Seznam zprávy rozhovor s psychologem, že pachatel mohl být ovlivněn válečným konfliktem a jednat v nepříčetnosti - pro případ, že se to nakonec provalí)
Čím přibijete něco tak strašného, aby se to i mediálně odsunulo na druhou kolej? Něčím ještě příšernějším? A s českým pachatelem?
Tak to vyřešili jinak. Pachatelem klánovické vraždy je podle policie.... tramtadadá....
střelec z fakulty

Ano, to vypadá oprarvdu pravděpodobně. Dnes ho vezme amok, napřed zastřelí otce. Ale už před týdnem, nebo více ho vezme jiný amok, zastřelí kojence s otcem, ale nikoho jiného, jde domů, relaxuje a čeká na další amok. Ta o Karkulce je lepší.

Naposledy upravené:
Na netu běží informace, že Policie tušila co od střelce hrozí. Údajně ve 14:00 vyklízela budovu fakulty, kde měl mít přednášku. On později střílel v jiné budově.
Je to informace bez záruky, řekl jí údajně policejní prezident na tiskové konferenci ( neviděla jsem)

Update: Tak už je to i na PL

Naposledy upravené:
Na netu běží informace, že Policie tušila co od střelce hrozí. Údajně ve 14:00 vyklízela budovu fakulty, kde měl mít přednášku. On později střílel v jiné budově.
Podle proděkanky dorazila policie i do hlavní budovy ještě před střelbou

Naposledy upravené:
Napadlo mě, že toho budou chtít využít k zamáznutí klánovické hrůzy. Je to hnus.
I když s ruskou stopou a snahou o zakázání Telegramu kvůli tomu, že údajně na něj psal vrah, by z toho asi mohla už být spíše blamáž, tak taková masová střelba s podezřelými okolnostmi a vodítky na práci tajných služeb, když se podíváme k našim partnerům za oceán, zpravidla sloužila v USA k utáhnutí šroubů a snah odzbrojit bezúhonné občany.

Také by se po této, velice smutné, události, mohlo dokonce na chvíli zapomenout na tu skutečně největší masovou vraždu v dějinách České republiky...

Poté, kdy jsem během relativně krátké doby slyšel z první ruky již druhý příběh o tom, jak někomu v rodině zemřeli krátce po sobě ne jeden, ale dokonce dva blízcí..a i když jsem se neptal na diagnózu, tak minimálně jedna z nich byla mladá sportovkyně, příčina úmrtí neznámá, žila zdravým životním stylem...
Pro blízké pozůstalé je to veliká bolest, se kterou se někteří velice těžko vyrovnávají...
A čím víc podobných příběhů z doby po "očkování proti Covidu" uslyší, tak i když si to možná nebudou chtít dlouho připustit, tak jim začne hlodat myšlenka, ještě více tlačit na psychiku - Kdo za to může?! A mohli by chtít znát viníky a chtít jejich potrestání...
Poslední dobou jsem dost přemýšlel nad tímto doutnajícím sudem se střelným prachem, zároveň nad tím, že navenek se všichni tváří, jako by se nic nestalo.
A to nejsou jen přímé oběti "očkování". Dále i zanedbaná zdravotní péče a nebo ti, kteří se za doby "lockdownů" přestali hýbat a tím se jejich kvalita života a zdravotní stav výrazně zhoršily...

Netvrdím, že toto jsou hlavní cíle celé dnes spuštěné operace, nicméně si myslím, že jde o témata, která bychom neměli ignorovat.

Dodatek: Při střelbách v USA byly v minulosti často právem pochybnosti i o tom, zda nebylo ve skutečnosti střelců několik i přes mediální prezentaci jednoho střelce. Zároveň vždy údajný střelec zemřel dříve, než mohlo začít mluvit, takže média tak měla volné ruce k vytvoření mediálního obrazu vraha...

Je to informace bez záruky, řekl jí údajně policejní prezident na tiskové konferenci ( neviděla jsem)

Update: Tak už je to i na PL
"Ministr vnitra Vít Rakušan uvedl, že Česká republika podobný čin ještě nezažila. „Tragédie je hluboká a bude mít mnoho dalších důsledků,“ "

Jaké důsledky máte na mysli, pane Rakušane?

utáhnutí šroubů a snah odzbrojit bezúhonné občany.

Také by se po této, velice smutné, události, mohlo dokonce na chvíli zapomenout na tu skutečně největší masovou vraždu v dějinách České republiky...
Tohle bude podle mě téma dnešní mimořádné schůze vlády.
A uvidíme co budou přes svátky dělat.

Také bych připomněl, že Chazim mluvil o kolapsu $ a Západního bankovního systému s tím, že "do Nového Roku bude hotovo". A když si vzpomeneme, že 1913 byl prosazen FED právě mezi svátky o Vánocích, zatím co lidé se zajímali o svátky, dárky a biskupské chlebíčky, tak by to mohl obýt i v tomto schématu.

Tohle bude podle mě téma dnešní mimořádné schůze vlády.
A uvidíme co budou přes svátky dělat.

Také bych připomněl, že Chazim mluvil o kolapsu $ a Západního bankovního systému s tím, že "do Nového Roku bude hotovo". A když si vzpomeneme, že 1913 byl prosazen FED právě mezi svátky o Vánocích, zatím co lidé se zajímali o svátky, dárky a biskupské chlebíčky, tak by to mohl obýt i v tomto schématu.
Na Chazina by som moc nevsadila, pád dolaru predpovedal aj na máj 2023...

Přišel jsem domů a ve zprávách vyhlášen státní smutek na 23.12. a velice silně zdůrazňovali, že to nemá žádnou spojitost s mezinárodním terorizmem a nebo zahraniční situací (což je podezřelé).

Akce je samozřejmě připravená tajnými službami, to je zcela očividné. Otázka je proč na zdejší České poměry tak silný kalibr, vlastně nejtěžší jaký mohou použít.

Takže otázka zní proč ? Co tím chtějí přikrýt nebo vyvolat ?
Maskování vraždy otce a miminka považuji za nedostatečný důvod.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom