Napadlo mě, že toho budou chtít využít k zamáznutí klánovické hrůzy. Je to hnus.
I když s ruskou stopou a snahou o zakázání Telegramu kvůli tomu, že údajně na něj psal vrah, by z toho asi mohla už být spíše blamáž, tak taková masová střelba s podezřelými okolnostmi a vodítky na práci tajných služeb, když se podíváme k našim partnerům za oceán, zpravidla sloužila v USA k utáhnutí šroubů a snah odzbrojit bezúhonné občany.
Také by se po této, velice smutné, události, mohlo dokonce na chvíli zapomenout na tu skutečně největší masovou vraždu v dějinách České republiky...
Poté, kdy jsem během relativně krátké doby slyšel z první ruky již druhý příběh o tom, jak někomu v rodině zemřeli krátce po sobě ne jeden, ale dokonce dva blízcí..a i když jsem se neptal na diagnózu, tak minimálně jedna z nich byla mladá sportovkyně, příčina úmrtí neznámá, žila zdravým životním stylem...
Pro blízké pozůstalé je to veliká bolest, se kterou se někteří velice těžko vyrovnávají...
A čím víc podobných příběhů z doby po "očkování proti Covidu" uslyší, tak i když si to možná nebudou chtít dlouho připustit, tak jim začne hlodat myšlenka, ještě více tlačit na psychiku - Kdo za to může?! A mohli by chtít znát viníky a chtít jejich potrestání...
Poslední dobou jsem dost přemýšlel nad tímto doutnajícím sudem se střelným prachem, zároveň nad tím, že navenek se všichni tváří, jako by se nic nestalo.
A to nejsou jen přímé oběti "očkování". Dále i zanedbaná zdravotní péče a nebo ti, kteří se za doby "lockdownů" přestali hýbat a tím se jejich kvalita života a zdravotní stav výrazně zhoršily...
Netvrdím, že toto jsou hlavní cíle celé dnes spuštěné operace, nicméně si myslím, že jde o témata, která bychom neměli ignorovat.
Dodatek: Při střelbách v USA byly v minulosti často právem pochybnosti i o tom, zda nebylo ve skutečnosti střelců několik i přes mediální prezentaci jednoho střelce. Zároveň vždy údajný střelec zemřel dříve, než mohlo začít mluvit, takže média tak měla volné ruce k vytvoření mediálního obrazu vraha...