Lin
Známy člen
To já taky nesouhlasím - a dokonce ve mně ten mluvčí ani nevzbuzuje důvěru. Ale - co s tím chceš jako dělat? Koho chceš do dalších voleb, které můžou být i dřív? KOHO za současných podmínek a pravidel? Já to vidím jasně = že lidi znovu zvolí Babiše. A to je bleděmodrý fijalín. Tj. všechny šílené a nebezpečné kroky směrem ke koncentráku budou pokračovat. Tak co chceš dělat? Velmi ráda bych si tu přečetla nějaký smysluplný plán na to, aby současná klika šla od válu a ta nová nebyla stejná - ne-li horší.Nesouhlasím s tvrzením spíkra PRO, potvrzené pokyvováním hlavy Rajchla, že z východu k nám přicházelo jen drancování, bída a ponižování. Kdyby tomu tak bylo, nevybudovali bychom za socíku průmyslovou jedničku, známou a respektovanou po celém světě. Myslím, že tato "opozice" je systémová a nepřináší nic převratného (krom používání selského rozumu). Pokud ovšem jeho prohlášení není jen zastírací manévr s cílem konečné likvidace stávajícího neživotaschopného systému. Mám ale obavu, že toto je další slepá ulička (a pro lidi udička).
A jak jsem se už přesvědčila, nefunguje ani to nejít k volbám. Protože ta svoloč je schopná sama sebe zvolit i z pětiprocentní volební účasti.
Rajchla podporuju - a nestydím se za to. Přitom dobře vím, že i on může být další "nájezd na mělčinu". Podporuju ho hlavně proto, že není to, co ti dosavadní = podporovatel všeho zvrhlého a nelidského. A má mozek v hlavě.
Tak poraď, Ikare - zcela určitě máš lepší řešení, že?
Naposledy upravené: