JankA
Známy člen
- Okres
- Partizánske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i. Ficko byla >přezdívka< osoby jménem Ján Ujvári…tak v slovenských dejinách už bol jeden Ficko.
To je vzor pro svislé zavěšení vlajky, každopádně je to nepatřičné použití vlajky a odhaluje pro znalého jazykem životních okolností, co jsou za zač. Žádnou úctu k Slovenskému státu a národu nemají, popadnou nějakou slovenskou vlajku, kterou mají první po ruce, aby tam něco měli a kryli si tím svůj zvrácený aktivismus.jeden modrý hadr, ale Slovenskou vlajku nevidím ani jednu.
Nuž, spústa vecí ako aj pováh ľudí je väčšine ľudí skrytá, lebo by stratili ilúzie, ktorým veria. Ale nesporím sa s nikým, lebo aj to skrývanie je v podstate umenie a nie každý to dokáže a objektívne je to súčasťou reálneho života.i. Ficko byla >přezdívka< osoby jménem Ján Ujvári
ii. tato osoba nebyla politik či něco obdobného, počítám, že to byl zločinec
iii. kromě toho, že to byla reálně existující osoba, byla to také literární postava
iv. i když o existenci této osoby mám povědomost, srovnání se jménem “Fico” mne nenapadlo, a už vůbec to nesedí na osobnost aktuálního Slovenského předsedy vlády
To je tak, keď vlajku nosia nedouci ... Zvislé zavesenie = zástava, nie vlajka. Vlajka je na žrdi.To je vzor pro svislé zavěšení vlajky, každopádně je to nepatřičné použití vlajky a odhaluje pro znalého jazykem životních okolností, co jsou za zač. Žádnou úctu k Slovenskému státu a národu nemají, popadnou nějakou slovenskou vlajku, kterou mají první po ruce, aby tam něco měli a kryli si tím svůj zvrácený aktivismus.
Moje “cesta k Ficovi” nebyla přímočará.Nuž, spústa vecí ako aj pováh ľudí je väčšine ľudí skrytá, lebo by stratili ilúzie, ktorým veria.
Cena krutosti
Vďaka poslednému zatýkaniu čurillovcov sme dostali náhľad do toho, ako momentálne uvažujú a poviem to asi takto:
Som zvyknutá čítať všeličo. Som zvyknutá na drsné fakty. Ale ja... tak ako ďalší ľudia naokolo... sme už niekoľko dní otrasení hĺbkou krutosti a neľudskosti, ktorá sa v ich rozhovoroch objavila. (Detaily nezverejňujem... Nechcem narušiť vyšetrovanie.)
Dovolím si k tomu pár poznámok.
Keby som sa obklopovala ľuďmi, ktorí v sebe majú nenávisť a písali by sme si nenávistné komentáre dokola, možno aj ja by som o takomto čase už považovala za normálne sadisticky uvažovať o smrti nevinných.
Práve preto... a aj vďaka veľmi múdrym radám ľudí, ktorí mali za sebou skutočné boje a vedeli, aké to je niekoho zabiť... si vyberám, s kým som v kontakte a ak z niekoho cítim zlo voči obetiam, kontakt utlmujem.
Vedome v sebe pestujem ľudskosť zoči voči zlu.
Vedome sa opieram o vieru v ľudskosť a čistotu svedomia a duše.
Vedome sa zastavujem a monitorujem, či som ešte stále na tej dobrej strane alebo či hnev prevážil a zatemnil môj úsudok.
Mnohí naši chlapci tento filter morálnych kompasov už stratili. S každou vedomou krutosťou strácajú kúsok svojej empatie... svojej láskavosti... svojej ľudskosti.
Čo povedia svojim deťom, milenkám, Bohu, až zomrie ďalší nevinný človek?
Že ten nevinný o nich povedal pravdu a teda si zaslúžil kruto zomrieť??
To predsa nie je morálne v žiadnom vesmíre.
Nevinní si nezaslúžia zomrieť a na Slovensku nemáme ani Zákon, ktorý by umožňoval popravovať vinných.
Lenže keď ste v partii, ktorej členovia majú pocit, že sú nad zákonom, je ľahké uveriť pomýlenej morálke nadradenosti nad inými.
V skupine je ľahké byť krutý. V skupine necítia zodpovednosť jednotlivca. Funguje v nej stádový efekt.
Ich morálne hodnoty sa rozpadajú.
Začalo prevažovať zlo, prázdnota, nenávisť voči nevinným ĽUĎOM a ja dúfam... a pravdupovediac úprimne verím... že v tej partii je viacero ľudí, ktorí si to ich priveľké zlo už uvedomujú a v duchu bijú na poplach za záchranu svojej duše a svojej ľudskosti.
———
Odložte mobil.
Choďte sa prejsť do prírody.
Choďte sa prejsť do kostola, ak to je miesto, ktoré Vám dáva pokoj v duši.
To dobro, pre ktoré ste kedysi bojovali, je ešte stále tam.
Len ho pod tlakom skupiny ťažko vidieť.
Držím Vám palce, aby ste sa rozhodli ísť ďalej správne.
Ako ľudia.
Zdroj: https://t.me/SavennaM/701
Milá Savenna,krutá bezcitnosť Čurilovcov je len špička z ľadovca.Na NAKA bolo omnoho viac skupín bezmenných vyšetrovateľov a operatívcov ktorí vykonávali ešte strašidelnejšie techniky ako Čurilly,len sa o nich nevedelo,resp.neodpočúvali ich.Teraz títo ľudia v polohe mŕtveho chrobáka tíško čakajú že to prhrmí a oni vyjdú bez úhony.Samozrejme že ich nájdete v exponovaných kauzách.Ostali za nimi utýrané obete,mŕtve obete,zničené osudy rodín,púšť beznádeje.Ich duchovný vodca Lipšic sa smeje čoraz vražednejším úsmevom a oni brúsia nože v nádeji že sa vrátia späť.A ak sa vrátia späť,tak hrôzovláda 2020-2023 je len slabý odvar toho čo nastane.Lidé,bděte!![]()
Dal som ti "Súhlasím", pretože oceňujem, že si si dal toľko práce s tým, aby si to takto pekne všetko zhrnul do jedlej podoby pre človeka, ktorý zatiaľ neprišiel do styku s tým, s čím študent KSB. Sú tam aj veci, s ktorými sa tak úplne nestotožňujem, tie sa však viac týkajú názoru na predikcie a v princípe z môjho pohľadu väčšiemu zámeru jednak neodporujú a jednak nie je isté, že to, čo vnímam ja ako pravdepodobnejšie varianty vývoja, tak aj objektívne bude. Každopádne za seba ti ďakujem, že teraz je možnosť dať Slovákovi pod nos krátky, ale výstižný materiál na základné pochopenie stavu, ktorý je.Slovensko a jeho budúcnosť.
Rusko je pripravené využiť Slovensku ako miesto na rokovania,
keďže krajina zastáva neutrálnu pozíciu - Putin
Zdroj: https://t.me/navideovidno/82364
Putin: Slovensko je připraveno poskytnout platformu pro jednání mezi Ruskem a Ukrajinou. Rusko není proti
![]()
Путин: Словакия готова предоставить площадку для переговоров России и Украины. РФ не против — Meduza
Владимир Путин заявил, что премьер-министр Словакии Роберт Фицо предложил провести переговоры о мирном урегулировании российско-украинской войны на территории своего государства, сообщает «Интерфакс».meduza.io
To si nemyslím. Naša ponuka nebola verejná a ani podľa oficiálneho programu nebola na programe rokovania. Putinove vyhlásenie podčiarkuje fakt, že na jednej strane podčiarkuje fakt, že ponuku prijíma a na druhej strane prijíma aj miesto konania tejto konferencie. A tuna je potrebné zastaviť sa a uvedomiť si niekoľko vecí:Je rozdiel povedať, že sme to ponúkli Rusku a Putinovi, a rozdiel, či to Putin prijíme. Putin dostal takéto ponuky aj od iných krajín.
Ja by som im otrieskal o hlavu - chcel som povedať, že by som vychádzal z Minských dohôd - už boli podpísané 2 hlavnými členmi KoZa (Nemecko, Francúzsko) a schválené OBSE. Doplnil by som termíny realizácie jednotlivých korkov/bodov, nech KoZa ukáže, či to myslí vážne.- 1) Je to spoločná iniciatíva Európy a možno aj kolektívneho západu - Koza (vrátane EÚ ako celku,
Ďakujem za ocenenie SLAV_jan_in. Myslím, že máme na Slovensku veľký potenciál v ľuďoch. Čím viac ich oslovíme, tým jednoduchšie a relatívne rýchlejšie prejdeme transformáciou spoločnosti , ktorá je pred nami. Sledujem Tvoje príspevky na situáciu u nás doma a s mnohými Tvojimi názormi sa stotožňujem. Zvolil som si formu písania článkov, ktorý dokážem raz za dva mesiace vyprodukovať. Posúvam to na Zlom221 v Telegrame a sem na ksb-csr.net. Na Slovensku máme prístup ku kvalitným analýzam z Ruska, tie sú však zamerané predovšetkým na Rusko a globálny vývoj vo svete. Chýbala mi ucelenejšia a systematickejšia analytická komunikácia, ktorá by tie procesy a analýzy premostila na naše pomery. Budem rád za každý podnet a spätnú väzbu k môjmu článku. Pripravujem, ako som v ňom uviedol ďalší a ten chcem zamerať na priestor nielen Slovenska, ale aj Moravy a Čiech.Dal som ti "Súhlasím", pretože oceňujem, že si si dal toľko práce s tým, aby si to takto pekne všetko zhrnul do jedlej podoby pre človeka, ktorý zatiaľ neprišiel do styku s tým, s čím študent KSB. Sú tam aj veci, s ktorými sa tak úplne nestotožňujem, tie sa však viac týkajú názoru na predikcie a v princípe z môjho pohľadu väčšiemu zámeru jednak neodporujú a jednak nie je isté, že to, čo vnímam ja ako pravdepodobnejšie varianty vývoja, tak aj objektívne bude. Každopádne za seba ti ďakujem, že teraz je možnosť dať Slovákovi pod nos krátky, ale výstižný materiál na základné pochopenie stavu, ktorý je.
Rusko je pripravené využiť Slovensku ako miesto na rokovania,
keďže krajina zastáva neutrálnu pozíciu - Putin
Dovoľ mi, aby som znova pripomenul:Ak môžem byť smelý, tak poviem
ak sa takéto rokovania budú konať. "Nie sme proti tomu," pokračoval šéf Kremľa.
Myslím, že z použitých častíc je jasne vidno, že sa to berie IBA ako možnosť (zatiaľ). A kde sa niečo berie iba ako možnosť, tam sú aj iné možnosti:"Ak k tomu dôjde - prečo nie? Slovensko z nášho pohľadu zastáva neutrálny postoj. Je to pre nás prijateľná možnosť," citovala Putina agentúra TASS.
A Huliak by sa rád zviezol na vlne.... ešte aj guláš z medveďa uvaril , blázon
Zdroj: https://t.me/rudohuliak/1161