• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Registrácia na očkovanie proti vírusu HPV je spustená​

Všetci ľudia bez výnimky by si mali uvedomiť, že bežiace procesy týkajúce sa ľudského zdravia sa nachádzajú v rukách globálnych elít už od momentu, kedy sa väčšina jednotlivcov vzdala svojej osobnej suverenity nad svojím vlastným zdravím v prospech lekárov, liekov a farmakologických spoločností. Čo z toho plynie? "Iba" toľko, že čo sa týka riadenia veľkých sociálnych supersystémov, tak zo štátnej úrovne je teraz problém:
1. zabrániť podpisu WHO zmluvy,
2. zabrániť pLandémiám,
3. zabrániť očkovaniam,
... a celkovo zastaviť/zmeniť procesy a podprocesy z toho vyplývajúce, ktoré už teraz RIADI NIEKTO INÝ, PRETOŽE SME MU TO MY SAMI NA KOLEKTÍVNEJ ÚROVNI DOVOLILI.
Čo z toho plynie?
A. v krátkodobom horizonte treba tlačiť na zabránenie najpálčivejším problémom,
... a to nepôjde bez toho aby:
B. v strednodobom horizonte sme sa dokázali vzdelať o tom, ako funguje naše zdravie,
... a to nepôjde bez toho aby:
C. v dlhodobom horizonte sme si vzali znova suverenitu nad vlastným zdravím do svojich rúk ako jednotlivci, pretože to vytvorí dostatočne veľkú masovú štatistiku správania sa, ktorá nebude poskytovať žiadne možnosti k pretláčaniu globálnej agendy "zdravia".
... a toto celé nedokážeme bez toho aby:
D. sme dnes, okamžite teraz začali pracovať na zmene svojich stereotypných zvykov, riešiť každú sprostosť cez doktora a "chrípôčky" si liečili paralenmi, penicilínom a celaskónom, bolesti chrbta a krížov flektormi, ibuprofenmi a inými opiátmi a prevenciu robili tabletkovými vitamínmi a prvkami ... Chce to zmenu paradigmy: "Ja som zodpovedný za svoje zdravie."

T. j. ak viem, kde je problém venujem sa jeho riešeniu. Nadávaním na problém sa ešte nič nikdy nevyriešilo a ani sa nevyrieši. A už vôbec sa to nevyrieši na úrovni, na ktorej kompetencie na riešenie osobného problému jednoducho nie sú. "Ak máš problém, rob s ním niečo. Ak s ním nevieš/NECHCEŠ nič robiť, nerob z toho problém."

Do Šumiaca priviedla Eliška kúsok Japonska. V krajine vychádzajúceho slnka spoznala svojho manžela

Japonsko je odmalička vašou vysnívanou krajinou. Čím vás tak priťahuje?​

Začalo to animovanými seriálmi, keď som mala asi desať rokov. Pozerala som ich popri bratovi. Mojou obľúbenou postavičkou bol Naruto, ktorého som si neskôr dala vytetovať na ruku.

Nemám nič proti takýmto sobášom. Vlastne asi iba jedinú vec. Že ich takto propagujú spolu s ideologicky vymletými činnosťami. No aj tu sa ukazuje, aký dôležité je to, čo necháme svojim deťom ukladať do ich hláv. Sú ROZPRÁVKY a rozPRÁVKY.

Je škoda, že Bolek propaguje vo filme alkohol, no sú tam aj momenty, ktoré by boli mali byť valstné v 90tych rokoch každému. Napríklad tento:
Viřiď tým svojim Japoncom, že žádnú cihelňu neprodávám. A dyš sa naseru, že jim neprodám ani cihlu!

Do Šumiaca priviedla Eliška kúsok Japonska. V krajine vychádzajúceho slnka spoznala svojho manžela

Japonsko je odmalička vašou vysnívanou krajinou. Čím vás tak priťahuje?​

Začalo to animovanými seriálmi, keď som mala asi desať rokov. Pozerala som ich popri bratovi. Mojou obľúbenou postavičkou bol Naruto, ktorého som si neskôr dala vytetovať na ruku.

Nemám nič proti takýmto sobášom. Vlastne asi iba jedinú vec. Že ich takto propagujú spolu s ideologicky vymletými činnosťami. No aj tu sa ukazuje, aký dôležité je to, čo necháme svojim deťom ukladať do ich hláv. Sú ROZPRÁVKY a rozPRÁVKY.

Je škoda, že Bolek propaguje vo filme alkohol, no sú tam aj momenty, ktoré by boli mali byť valstné v 90tych rokoch každému. Napríklad tento:
Viřiď tým svojim Japoncom, že žádnú cihelňu neprodávám. A dyš sa naseru, že jim neprodám ani cihlu!
A Bolek ještě dodal: "Kur.y jedny šikmovoký"

Dobrý deň,čo to s nami plánuje táto vláda. Je to len moja myšlienka,ale celé to je zvláštne ohľadom nákupu POV z Izraela. Že by si obyvatelia štátu,ktorý má zaniknúť (Pjakin) hľadali nové útočisko práve na Slovensku? Ktorý pápež povedal,že Slovensko je veľmi dôležité,ale čo tým myslel? Dnes som narazil na zaujimavé video a z môjho pohľadu sú to všetko pokrytci. Dúfam,že to bola len moja hlúpa myšlienka. Ďakujem za reakciu.

Dobrý deň,čo to s nami plánuje táto vláda. Je to len moja myšlienka,ale celé to je zvláštne ohľadom nákupu POV z Izraela. Že by si obyvatelia štátu,ktorý má zaniknúť (Pjakin) hľadali nové útočisko práve na Slovensku? Ktorý pápež povedal,že Slovensko je veľmi dôležité,ale čo tým myslel? Dnes som narazil na zaujimavé video a z môjho pohľadu sú to všetko pokrytci. Dúfam,že to bola len moja hlúpa myšlienka. Ďakujem za reakciu.

Tvoje myšlienky nie sú hlúpe. Hlúpe je to, že ľudia si myslia, že Slovensko je suverénna krajina. Kto raz pochopí, že nie sme suverénna krajina, a aspoň z lietadla videl, ako vyzerá hierarchia moci, nemôže očakávať, že vláda bude robiť len podľa želania svojich občanov. Jediná suverénna krajina, a aj to nie celkom, je Rusko. Treba sa pozrieť na to, aké má možnosti Rusko, a aké máme možnosti my. Aké majú zdroje oni, a aké máme my. A uvedomiť si, či by v prípade toho, že ideme byť suverénni aspoň tak, ako oni, zobral samopal a šiel bojovať márny boj proti súkromným hrdlorezom dovezeným z celého sveta, keby bolo treba. To za 1. A za 2. Aký je účel tohoto videa? Jednoducho poštvať medzi sebou voličov SNS, Republiky, SMERu a HLASu. Komu to vyhovuje? Práve dnes, keď Róbert Fico ušiel smrti z lopaty? Čo tým ten/tá/tí sledujú? A my im v tom pomáhame, lebo nevieme ...

Tlačová konferencia na tému na počiatku bolo slovo, a to slovo bolo sviňa

Zdroj: https://www.youtube.com/live/7FxA_Ol6D5s?si=yZA2LP-a_pgPiUy4

Píšem to krátko , jednoducho .
Nemám nič zlé voči prejavu predstaviteľov riadiacich zložiek nášho štátu-našich ministrov. Všimol som si , teda vypichnem take dve momenty z konferencie:
- že najvyšší ptedstavitelia moci v štáte , vzhľadom na ich postavenie a právomoci , naďalej ponúkajú-žiadajú zmierenie a nebudú trestať ,aby sa nepovedalo že sa mstia.
- žiadny rešpekt 5 kolóny ( nič nepochopili) pri vzájomných výmenách názorov. Neboli tam žiadne známky obavy či ľútosťi, alebo prejavy podriadenosťi pred štátom,teda konať v jeho záujme.
Oproti sebe na okamih práve stála štátna moc a 5-ta kolóna a bolo na verejnosti v priamom prenose vyzobrazené - poukazané medzi nimi presne postavenie v hierarchii moci.
No je tu aj problém - slovo fašizmus. S kým tu máme do činenia ? S kým sa teraz vedie vôkol ta vojna? Komu je ponúkané zmierenie , netrestanie aby sa nemstilo.? Treba si ujasniť postoje, kto je kto. Je tu zlomové obdobie , kde sa musí odhadnúť-vystihnúť presný časový moment, ktorých nie je veľa.
R.F.bol v podobnom postavení -či podobnej pozícii ,keď bojoval proti kvótam , ale on predviedol ukážkovy riadiaci manéver , a dokázal tiež položiť pred verejnost problém ohľadne rôznej kvality takých istých potravín -t.j. rozdielenom spoločnom trhu-čo je absurbom už v slovách (rozdiel a spoločný, pretože buď je alebo nie je spoločný). To boli všetko kvality kádru , ktorého máme. Preto sa stalo to , čo sa stalo s R.F. Cenený káder -jeho predstaviteľ sa musí chrániť -je to štát.
Každá chyba sa vypomstí kde história najprv trestá a až potom učí. Píšem to naozaj zjednodušene a priamo.

@martin458
Otázka je, či má tento list osloviť svedomie Kaliňáka, alebo zapôsobiť na voličov súčasnej vládnej koalície a na ich svedomie = znova pridať polienko do ohňa. Keby však išlo o prvý dôvod, pán Dučák by bol v tom výroku uviedol:
Apelujem na Vaše možnosti (namiesto svedomie), pán minister a úprimne Vás prosím: Ak je to možné vzdajte sa myšlienky hospodársky spolupracovať s režimom, ktorý sa zdiskreditoval v očiach svetovej verejnosti.
Predpokladám, že pánko nič nevedia o hierarchii moci. Ale to nemení nič na tom, že jeho listy môžu plniť ciele nepriateľov tejto vlády.
V každom prípade, Kaliňák má teraz 3 možnosti:
1. poslúchne, lebo môže,
2. neposlúchne, lebo môže,
3. neposlúchne, lebo nemôže.
Čo myslíš. Ak to bude možnosť č. 3 bude to neskôr prezentované ako možnosť č. 2? Alebo to bude vysvetľované a prezentované ako možnosť č. 3?

... nie je nič pre nás horšie, ako v ťažkom momente začať podkopávať pozíciu, na ktorú sme sa tak ťažko dostali. Cui bono?
Okrem toho, keby hneď všetko to, z čoho obviňujú autori textu a videa SMER, bola pravda (a že nie je, ale hypoteticky vzato), aké máme možnosti? Čo by si s tým ty konkrétne robil? Máme alternatívu SMERu, ktorá by nás mohla viesť iným SMERom? Ak áno, tak akú? A pôjde za tou alternatívou (Harabín, Republika a iní so silnou rétorikou, ktorí ešte nič nedokázali a ich nasledovníci čítajú reálne spolu okolo 10 %)? toľko ľudí, koľko predpokladáš = nedôjde k takému rozštiepeniu, že sa to vyvinie do občianskej vojny?
To sú všetko otázky k posúdeniu. Lebo možno zistíš, že sediac v loďke, do ktorej tečie pomaličky voda veslujúc ako tak hokejkami, je lepšie ako zahodiť ich do vody a načahovať sa za tými supermodernými veslami, ktoré ti ako mrkvičku ponúkajú tí, čo stoja bezpečne na brehu, čo v momente, keď zahodíš svoju hokejku do vody, sa ti zasmejú do ksichtu a otočia sa ti chrbtom ... @tibku , čo myslíš? Ako je to teda s tou PVO? Svojvôľa SMERu? Alebo nemožnosť úhybného manévru spojeného s nedostatkom suverenity?

Naposledy upravené:
- že najvyšší ptedstavitelia moci v štáte , vzhľadom na ich postavenie a právomoci , naďalej ponúkajú-žiadajú zmierenie a nebudú trestať ,aby sa nepovedalo že sa mstia.
- žiadny rešpekt 5 kolóny ( nič nepochopili) pri vzájomných výmenách názorov. Neboli tam žiadne známky obavy či ľútosťi, alebo prejavy podriadenosťi pred štátom,teda konať v jeho záujme.
Každá chyba sa vypomstí kde história najprv trestá a až potom učí. Píšem to naozaj zjednodušene a priamo.
Mám k tebe otázku. Ako vieš, že to, čo robia je chyba? Nie je to náhodou zámer? Kaliňák nie je hlupák. Podľa môjho názoru jednak treba vyplniť čas do návratu R. F. a jednak ten čas on vypĺňa ukazovaním všetkým naokolo, že tí, čo toto v danom momente robia (na čo poukazuješ), sú neschopní dohody, neschopný sebareflexie, jednoducho že sú to maniaci pripravení ďalej nenávidieť a pracovať na rovnakých cieľoch ako s R. F. Odozva už bola aká taká v Markíze s Kovačičom. Doviesť veci v infopriestore ad absurdum, kde už aj poslednému i***tovi bude jasné, že tí, čo šíria slušnoslovenskú ideológiu sú vlastne nenávistní pankharti, je treba. Potom aj mnoho tých, čo ju žerú, a čo si nemysleli to, čo si mysleli pred atentátom, pochopia, kam veci viedli. A odskočia. Ostanú len skalní nenávistníci. Od toho sa bude totiž odvíjať to, čo sa bude diať ďalej a aké kroky budú prijímané (Kaliňák už ich avizoval). Pritom toto všetko môže byť v budúcnostia jednoznačne aj bude použité proti špinavcom. Pretože dostali možnosť sa opraviť. Pochopiť. Ustúpiť. Ospravedlniť sa. Keď im dôjde čas, budú podľa toho súdení a mletí. Nielen ich vlastnými voličmi. Ale aj udalosťami, ktoré sa ešte len odohrajú. Kaliňák nie je vôl. On veľmi dobre vie, s kým má do činenia. Zámerne vedie situáciu tam, kam ju vedie.

Naposledy upravené:
@martin458

... nie je nič pre nás horšie, ako v ťažkom momente začať podkopávať pozíciu, na ktorú sme sa tak ťažko dostali. Cui bono?
Okrem toho, keby hneď všetko to, z čoho obviňujú autori textu a videa SMER, bola pravda (a že nie je, ale hypoteticky vzato), aké máme možnosti? Čo by si s tým ty konkrétne robil? Máme alternatívu SMERu, ktorá by nás mohla viesť iným SMERom? Ak áno, tak akú? A pôjde za tou alternatívou (Harabín, Republika a iní so silnou rétorikou, ktorí ešte nič nedokázali a ich nasledovníci čítajú reálne spolu okolo 10 %)? toľko ľudí, koľko predpokladáš = nedôjde k takému rozštiepeniu, že sa to vyvinie do občianskej vojny?
To sú všetko otázky k posúdeniu. Lebo možno zistíš, že sediac v loďke, do ktorej tečie pomaličky voda veslujúc ako tak hokejkami, je lepšie ako zahodiť ich do vody a načahovať sa za tými supermodernými veslami, ktoré ti ako mrkvičku ponúkajú tí, čo stoja bezpečne na brehu, čo v momente, keď zahodíš svoju hokejku do vody, sa ti zasmejú do ksichtu a otočia sa ti chrbtom ... @tibku , čo myslíš? Ako je to teda s tou PVO? Svojvôľa SMERu? Alebo nemožnosť úhybného manévru spojeného s nedostatkom suverenity?
Ďakujem za reakciu. Nechápem ešte celkom tieto manevre na pozíciach politikov,ale upokojil si ma. Pre toto som ich predsa nevolil. Hľadám vhodného kandidáta do EU a zmiatla ma tá Beňová a potom to video. Mrzí ma,že som teraz zrejme urobil medvediu službu,keď som sem dal odkazna článok s videom. Čo už ,učíme sa celý život. Ale dobrá propaganda. Kto tých ľudí učí takéto špinavosti. Zrejme je najvyšší čas začať chápať veci inak. Ešte raz ďakujem.

Mrzí ma,že som teraz zrejme urobil medvediu službu
Všetci sa učíme. Celý život. A toto, to je dobre, že si to sem dal. Práveže to je materiál na vyhodnotenie. Pretože podobné útoky budú vzhľadom na to, aký je momentálne faktor prostredia, vedené aj ďalej. Je lepšie vedieť o nich, a vopred k nim zaujať správny postoj, ako o nich nevedieť, a potom byť prekvapený.

Teraz , po už odohraných udalostí , bolo chybou , že u nás na Slovensku sa rizkovalo našim kádrom . To bola chyba -nebol ochránený. Doteraz iba R.F. rizkoval , nie ti okolo neho. Všetci ti svojim nekonaním a aj ti svojim konaním doviedli situáciu do stavu keď sme pomaly prišli o svojho kádra, pretozě sa ešte stále nevie , s kým -čím to mame do činenia.To sa netýka R.F., ktorý si toho bol určite vedomý. Kader ma byt dobre chránený , čo sme nedokázali a mi všetci sme mali šťastie. Poukazujem tiež na to , že iba R.F. dokázal v praxi potvrdiť teóriu o riadení a jediný dal najavo-preukázal -vystúpil o záujmy Slovenska.
….Kalinak nie je hlupák…, áno v tom máš pravdu . On nie je hlupák. Neber to tak , že moja teraz napísaná odpoveď bude porovnávanie dvoch naozaj odlišných ľudí . …ani Matelko nebol a nie je hlupák …

Teraz , po už odohraných udalostí , bolo chybou , že u nás na Slovensku sa rizkovalo našim kádrom . To bola chyba -nebol ochránený. Doteraz iba R.F. rizkoval , nie ti okolo neho. Všetci ti svojim nekonaním a aj ti svojim konaním doviedli situáciu do stavu keď sme pomaly prišli o svojho kádra, pretozě sa ešte stále nevie , s kým -čím to mame do činenia.
Ludská chyba "asi"(aj ked je otázne koho väčšia, či našich alebo strojcov atentátu), ale "možno" silný manéver Božej vôle?

Teraz , po už odohraných udalostí , bolo chybou , že u nás na Slovensku sa rizkovalo našim kádrom . To bola chyba -nebol ochránený. Doteraz iba R.F. rizkoval , nie ti okolo neho. Všetci ti svojim nekonaním a aj ti svojim konaním doviedli situáciu do stavu keď sme pomaly prišli o svojho kádra, pretozě sa ešte stále nevie , s kým -čím to mame do činenia.To sa netýka R.F., ktorý si toho bol určite vedomý. Kader ma byt dobre chránený , čo sme nedokázali a mi všetci sme mali šťastie. Poukazujem tiež na to , že iba R.F. dokázal v praxi potvrdiť teóriu o riadení a jediný dal najavo-preukázal -vystúpil o záujmy Slovenska.
….Kalinak nie je hlupák…, áno v tom máš pravdu . On nie je hlupák. Neber to tak , že moja teraz napísaná odpoveď bude porovnávanie dvoch naozaj odlišných ľudí . …ani Matelko nebol a nie je hlupák …
Vieš čo je práve problém? Že ešte je stále veľa ľudí, ktorým nestačí, že R.F. takmer zaplatil životom za naše záujmy. Liberasti to nechápu vôbec, ale dá sa povedať, že aj v tejto skupine ľudí sa našli takí, ktorí si nevedeli pripustiť, že by ich voľba, konanie a skákanie na majdane, mohli niekedy spôsobiť až takúto vec. Málo ich nie je. Nehovorím, že precitli a zmenia svoje správanie. Niektorí ho zmenia - prebudia sa. Iní ho nezmenia a zadubene budú stále trvať na svojej "pravde". No treba povedať aj to, že p******ti sú na tom podobne. Až teraz mnohí pochopili, že takto by boli mohli skončiť oni, keby aj robili to, o čom tak veľkohubo kvákali. Preto sú teraz ticho a viac menej šúchajú nohami, pretože prax potvrdila, že aj "len to málo" (čo oni pokladajú za málo, čo pokladajú za nedostatok vlastenectva), čo presadzuje R.F. a SMER, viedlo k atentátu naňho. Z toho plynie, oni by:
1. za prísne plnenie svojej rétoriky, skončili rovnako, len asi ešte skôr (ale táto možnosť je skôr hypotetická) pretože ... 2.
2. pri konfrontácii s tým, ako by skončili, by prudko zmenili svoje činy a tie by sa divoko rozchádzali s ich vyhláseniami rovnako, ako to dopadlo u Giorgie Meloniovej.
A vieš čo práve najviac potvrdzuje moje slová? R. F. je momentálne mimo aktívnu politiku. A oni nemajú do koho kopať. Aspoň to im slúži ku cti, pretože liberasti, tí to robia ďalej. Lenže tým sa nečudujem. Pretože sú na to naprogramovaní.

Naposledy upravené:
R.F. je teraz , viac schovaný , lepšie chránený-predpokladám , nie je vidieť fyzicky , nie mimo aktívnej politiky - naopak , pretože prežil a prežil cudom , je teraz ako vo futbale , vo vyššej lige . No ja som porozumel ako si to myslel slovom aktívna politika a neodporujem ti.

VÝZVA k národu!!!

Keďže infopriestor je značne ovládaný špinavými progresívnymi šľapkami, a potkani sa snažia čo to dá najrôznejšími metódami od výmyslu sveta rozorvať (toto sme mohli jasne vidieť už vo voľbách prezidenta 2024) ako-tak sformovanú národnú jednotu z ktorej vzišla súčasná vláda, treba, aby sme všetci vysvetľovali ľahostajným a aj tým, čo už znova žijú heslom: "leboFICO" (predovšetkým p******ti a "čistoručičkári" = ľudia voliaci len politikov s tzv. "čistou minulosťou" naivne si mysliac, že budú "čistí" podľa ich vlastnej predstavy "čistoty" už doživotne), že treba ísť voliť a treba prehlasovať P(**šivé)S(**ne) aj na tomto poli. Toho sa oni najviac boja, a preto nás potrebujú medzi sebou rozoštvať kartičkami typ "SMER podporuje Izrael nákupom PVO" alebo ukolísaním našej pozornosti, že sme zmenili vládu a porazili sme ich aj vo voľbách prezidenta, tak "je všetko v poriadku" a o EÚ sa nezaujímajme teda. Toto ale nie je všetko. Mnoho sa rozhoduje o nás v Bruseli. Žiaľ, je to fakt. Keď to chceme zmeniť, nutné je priložiť hlas k dielu. Ak by vo voľbách zvíťazili Sorošovi poskokovia, situácia u nás sa bude vyostrovať, pretože nám budú hádzať ešte väčšie polená pod nohy a doma budú pracovať na ďalšom nadúvaní nenávisti, nových atentátoch a majdanizácii spoločnosti na ukrajinský vzor. Nesmieme zaspať na vavrínoch!! Máme už len pár dní. No i za tých pár dní sa môže všetko kardinálne zmeniť! Tými, ktorí nás chcú usadiť doma, a znava nútiť napľuvať na SMER a Róbertovi Ficovi do tváre prostredníctvom spomínaných "izraelských kartičiek", sa budeme zaoberáť neskôr. Na to ešte bude času dosť. Podstatné je DNES neochabnúť a nenaskočiť im na tento ich špinavý trik. Už zašli priďaleko a to, čo si dnes vo výsledku ich špinavej roboty musel/musí za naše celonárodné ciele vytrpieť náš premiér Róbert Fico, by tak vyšlo úplne nazmar. Bude to naše spoločné tretie víťazstvo! Za Róberta Fica!!

Naposledy upravené:

Fico poprvé po atentátu promluvil k občanům​

Předseda slovenské vlády Robert Fico (Směr) zveřejnil ve středu první video od 15. května, kdy na něj byl v Handlové spáchán atentát. „Pokusil se mě zavraždit aktivista slovenské opozice,“ uvedl premiér. Atentátníkovi prý odpustil, neboť je evidentní, že byl jen „poslem zla“ opozice. Do práce by se podle svých slov měl vrátit na přelomu letošního června a července.

Video je součásti článku.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom