• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Dnes bol ďaleko dôležitejší prvý prejav Roberta Fica po atentáte v Handlovej.
Želám mu znovu rýchlu a úspešnú cestu k úplnemu uzdraveniu! Vzhľadom na okolnosti vyzeral celkom dobre a hovoril veľmi dobre; osobne som ten jeho prvý príhovor predstavoval dosť podobne.

Pre zaujímavosť dávam sem aj krátke video od Ľ. Blahu, ktorý je vlastne ešte zo včera.

Fico poprvé po atentátu promluvil k občanům​

Předseda slovenské vlády Robert Fico (Směr) zveřejnil ve středu první video od 15. května, kdy na něj byl v Handlové spáchán atentát. „Pokusil se mě zavraždit aktivista slovenské opozice,“ uvedl premiér. Atentátníkovi prý odpustil, neboť je evidentní, že byl jen „poslem zla“ opozice. Do práce by se podle svých slov měl vrátit na přelomu letošního června a července.

Video je součásti článku.
To, čo predikoval @Popolvár , že "do mesiaca je v poriadku", sa napĺňa. Nebude to síce presne, ale odhadol to oveľa lepšie, ako tí, čo to dávali na koniec roka.
Týmto znova vyzývam všetkých, aby vydržali v jeho zvýšenej podpore. Naše spojené úsilie má viditeľné účinky.

Tiež to tak vnímam. Akurát k tomu, zdravotnému stavu ... je viditeľné, že sa mu ešte ťažko dýcha. Žiaden div, ale na to, čo dostal, je zázrak, že za 20 dní je už v takomto stave.
RF je skutocny Stalin - ocelovy muz. Nenajde sa vela ludi, ktori by boli tak fyzicky a energeticky silni, taka sila ale nevznika zo dna na den, on celil takej nenavisti a utokom po dobu takmer 20 rokov ze by odrovnala takmer kohokolvek ale jeho nie az na srdcovy bypass. Ovlada techniky psychohygieny a psi-obrany ale ak by nekracal v riecisku tak by ho tento utok odrovnal, 5 nasobny priestrel tenkeho creva a za tri tyzdne takmer v plnej sile, zazrak. Uvidime ako tento zazrak zmeni politicku mapu europy v najblizsich mesiacoch...

ako tento zazrak zmeni politicku mapu europy v najblizsich mesiacoch...
Ten jeho prejav bol adresovaný prefovšetkým KoZa, preto tie titulky v angličtine.
Ak eurovoľby nezmenia smerovanie EÚ, začne nepriamo ohlásený koniec terajšej EU a formovanie nového skutočného jadra Európy - novej európskej únie vôkol zoskupenia: Srbsko, Maďarsko, Slovensko, Rakúsko, Slovinsko.

Dobrý deň,čo to s nami plánuje táto vláda. Je to len moja myšlienka,ale celé to je zvláštne ohľadom nákupu POV z Izraela. Že by si obyvatelia štátu,ktorý má zaniknúť (Pjakin) hľadali nové útočisko práve na Slovensku? Ktorý pápež povedal,že Slovensko je veľmi dôležité,ale čo tým myslel? Dnes som narazil na zaujimavé video a z môjho pohľadu sú to všetko pokrytci. Dúfam,že to bola len moja hlúpa myšlienka. Ďakujem za reakciu.

Mimochodom, nedalo mi to, a trošku som sa zaoberal videom autora, ktoré si tu pridal @martin458 . Okrem toho, že tam vždy tým textom podsúva to, na čo sa nedá reagovať = domnienky, keďže nechápe, ako funguje hierarchia moci, ani to, že v SMERe Róbert Fico sa nespráva ako cisár Napoleon vo Francúzsku, pretože každá strana má aj takých členov, aj takých a vykopnúť ich, to nie je len tak. Okrem toho to nie je dobročinný subjekt a financujú ju aj konkrétni ľudia. Hierarchiu moci si treba naozaj pozrieť. V KSB je celkom slušne popísaná. T. j. aký má to video s článkom cieľ?
Cieľ č. 1. poukázať na (údajnú) pokryteckosť SMERu, na rozpor medzi jeho vyhláseniami a praxou. O tomto cieli vie ten, kto toto video natočil a upravil. Otázka je ale aj to, či autor vie o ďalšom cieli, ktorý už kľudne môže byť cieľom nie jeho samotného, ale niekoho iného, kto daného človeka bezštrukúrne riadi = stojí za oponou, a profiguje z jeho práce, ktorú on pokladá za službu spoločnosti, pričom ale pracuje proti nej, dokonca proti sebe samému.
Cieľ č. 2. implantovať pod kožku ľuďom, že táto vláda je pokrytecká, ako tie predchádzajúce, a teda je taká istá, vyvolávať pohoršenie a rozhorčenie vo voličoch/sympatizantoch ako aj pocit, že boli oklamaní,
Cieľ č. 3. na základe miery plnenia cieľa č. 2:
a) zabezpečiť maximálnou možnou mierou nízku účasť voličov SMERu v týchto voľbách do EU
b) vŕšiť novú kopu nenávisti proti SMERu a pracovať na sociálnom výbuchu,
c) zvrhnúť vládu či už v nových demokratických voľbách, alebo i skôr, pokiaľ by došlo k
sociálnemu výbuchu,
d) ticho prekrývať antismeráckou agendou špinavstvá nastvárané v období 2020 - 2023,
e) porovnávaním vlády SMERu s bývalou vládou a kladením medzi ne "=" vyvolávať dojem, že musí prísť k moci niekto nový, kto sa ešte nezdiskreditoval.
A tých cieľov/dielčích cieľov môže byť aj viac. Toto len taký nástrel, čo mi okamžite napadol. Pozrel som si, že autor videa má na svojom kanáli https://www.youtube.com/@KamKanGreen/videos uverejnené aj nejaké videá s hnutím "Povstanie pokračuje" (stránka tu: https://povstaniepokracuje.sk/ a FB stránka tu: https://www.facebook.com/povstaniepokracuje/?locale=sk_SK). Tak trošku som si tieto stránky prebehol. A zistil som nasledovné:
- jediný program je odpor (proti komu/čomu)?
- ide to naprieč rokmi už od 2015 => žiadna vláda od 2015 nie je správna?
- pozrite si stránku a pozrite si program. Aj vy máte pocit, že to pripomína festival? Hudba, jedlo, kino ... kadečo ... akurát s honosným názvom "SNP"?
Kto túto organizáciu ovláda a načo majú potrebu "avantgardným" spôsobom využívať názov SNP, aby zhromažďovali ľudí s neznámymi cieľmi:

Antifašistický festival Povstanie Pokračuje organizujeme od roku 2015. Jeho názov sa odvíja od Slovenského národného povstania, ktorého výročie a odkaz si týmto spôsobom každoročne pripomíname. Dňa 29. augusta 1944 vydal generál Ján Golian šifrovanú inštrukciu, ktorá znela: „Začnite s vysťahovaním!“ Zahájil tak rozsiahlu antifašistickú mobilizáciu, ktorá viedla k dvojmesačnému ozbrojenému odporu voči režimu ľudáckeho Slovenského štátu a fašistickým utlačovateľom. SNP sa tak stalo jednou z mála udalostí, kedy sa ľudia na Slovensku dokázali vzoprieť útlaku a postaviť sa za demokratické hodnoty. Po sedemdesiatich piatich rokoch však fašisti a neoľudáci opäť sedia v ľaviciach slovenského parlamentu. Ich protirómske hliadky so širokými ramenami prechádzajú ulicami, po cestách jazdia kolóny áut s gardistickými vlajkami a vedľa Židov a Rómov rozšírili svoje spektrum nepriateľov národa o neheterosexuálne orientovaných ľudí, ľudí na úteku, či mimovládne organizácie a sociálne hnutia. Posolstvo festivalu je v tomto zmysle jasné: boj proti fašizmu musí pokračovať.

Na rozdiel od vrcholných politikov, ktorí sa počas výročí stretávajú pri pamätníkoch, aby pri nich položili vence či prečítali prejavy, ktoré napísali ich asistenti či asistentky, náš festival pozýva ľudí do ulíc. Pozýva ich, aby okupovali verejný priestor, aby sa bavili, tvorili, premýšľali a aby namiesto nostalgického potľapkávania sa po ramenách zamerali svoju pozornosť na širšie súvislosti súčasných problémov a spoločenských zápasov.

Môj záver:
1.
To, čo som napísal tu:
Hlúpe je to, že ľudia si myslia, že Slovensko je suverénna krajina. Kto raz pochopí, že nie sme suverénna krajina, a aspoň z lietadla videl, ako vyzerá hierarchia moci, nemôže očakávať, že vláda bude robiť len podľa želania svojich občanov. Jediná suverénna krajina, a aj to nie celkom, je Rusko. Treba sa pozrieť na to, aké má možnosti Rusko, a aké máme možnosti my. Aké majú zdroje oni, a aké máme my. A uvedomiť si, či by v prípade toho, že ideme byť suverénni aspoň tak, ako oni, zobral samopal a šiel bojovať márny boj proti súkromným hrdlorezom dovezeným z celého sveta, keby bolo treba. To za 1. A za 2. Aký je účel tohoto videa? Jednoducho poštvať medzi sebou voličov SNS, Republiky, SMERu a HLASu. Komu to vyhovuje? Práve dnes, keď Róbert Fico ušiel smrti z lopaty? Čo tým ten/tá/tí sledujú? A my im v tom pomáhame, lebo nevieme ...
2. To, co som napísal tu:
... nie je nič pre nás horšie, ako v ťažkom momente začať podkopávať pozíciu, na ktorú sme sa tak ťažko dostali. Cui bono?
Okrem toho, keby hneď všetko to, z čoho obviňujú autori textu a videa SMER, bola pravda (a že nie je, ale hypoteticky vzato), aké máme možnosti? Čo by si s tým ty konkrétne robil? Máme alternatívu SMERu, ktorá by nás mohla viesť iným SMERom? Ak áno, tak akú? A pôjde za tou alternatívou (Harabín, Republika a iní so silnou rétorikou, ktorí ešte nič nedokázali a ich nasledovníci čítajú reálne spolu okolo 10 %)? toľko ľudí, koľko predpokladáš = nedôjde k takému rozštiepeniu, že sa to vyvinie do občianskej vojny?
To sú všetko otázky k posúdeniu. Lebo možno zistíš, že sediac v loďke, do ktorej tečie pomaličky voda veslujúc ako tak hokejkami, je lepšie ako zahodiť ich do vody a načahovať sa za tými supermodernými veslami, ktoré ti ako mrkvičku ponúkajú tí, čo stoja bezpečne na brehu, čo v momente, keď zahodíš svoju hokejku do vody, sa ti zasmejú do ksichtu a otočia sa ti chrbtom ... @tibku , čo myslíš? Ako je to teda s tou PVO? Svojvôľa SMERu? Alebo nemožnosť úhybného manévru spojeného s nedostatkom suverenity?
3. Po krátkej predchádzajúcej analýze dochádzam k tomu, že tento druh nihilizmu (jeden z 5. druhov sociálnej i***cie) vedie k chaosu - bezvládiu = anarchii pod rúškom "povstania". Nedefinuje ani proti komu, ani proti čomu, všeobecne si za cieľ berie politikov, pričom, pokiaľ vidím, tak len vládnych (či už tejto, alebo bývalých vlád). Nedefinuje žiadne štruktúry, prostredníctvom ktorých by bola spoločnosť riaditeľná, aby nedošlo k chaosu a zabíjaniu človeka človekom. Imitačno-provokačnou činnosťou podchytáva ľudí, ktorí si ctia zásluhy SNP, históriu a našich otcov a dedov. S cieľom ...? Akým? Keď všetci sú zlí ...?
4. Po opätovnej otázke "Cui bono?" dochádzam jednoznačne k záveru, že odpoveď je v zamlčaní. Keď si človek odpovie na ďalšiu otázku: "Komu sa hodí, aby tu bol chaos?" Beneficient č. 1 je jednoznačne za hranicami SR = vonkajší nepriateľ, ktorý tu potrebuje uchvátiť riadenie, čo sa bez vytvoreného chaosu nemôže momentálne podariť. Preto bol aj prevedený atentát. A toto, okrem iného, je doplnkový prostriedok, ktorý má "hrýzť" do svedomia "čistoručičkárov", ktorí majú problém ísť k voľbám, lebo všetci politici sú už zdiskreditovaní, a tých správnych s čistými rukami je málo, resp. majú malú podporu ... Však Štefan? Však Milanovia? Ešte stále nevidíte, ako vás používajú? Ako toaletný papier na os**tú **ť s prepáčením za ten úprimný výraz. Však Marián? Tu máme práve aj jedného z ďalších beneficientov. Beneficient č. 2 = Vatikán (Republika, ĽSNS). Tí predsa u moci ešte neboli. Marián predsa "miluje východniarky"....
1717611122875.webp
... akože, už hlúpejší pokus ako získať VOLičov sa už fakt nedá uskutočniť. Stačí pohladiť po hlávke dlhodobo elitami odkopávané a ukrivdené dieťa Slovenska z východu a ono sa ti vrhne do náručia. Okrem toho Mariánko miluje aj slovanský tradičný odev. To keď si slabý a nemáš %tá vo fľaši, keď ibuprofen zapíjaš vodkou pri COVIDe, a ani % medzi voličmi, lebo zistili, že z antiEU a antiNATO svojrázneho tvrdohlavého chlapca, čo sľuboval hory-doly aj vystúpenie ... sa vykľul kandidát na europoslanca. A to prečiarknuté kresťanské P (pé) so symbolmi alfa a omega, tak to už radšej nekomentujem. Skrátka, stačí dobre rozprávať, dobre sa obliecť, dobre polichotiť, krížik na sako (pardón, dnes už vyšívanku) a je z teba plnotučný národniar.
Pozn.: Beneficient č. 1 samozrejme zahŕňa všetkých tých, ktorí dnes ronia slzy z neúspechu v dôsledku vlastnej i*****lnosti a fašistického vyčíňania 2020 - 2023, t. j. PS, Matel, SaS a ďalší parchanti. Ale toto sú len poskokovia, no %-tám to nevadí, všakže.
5. Znova tu máme súboj nanajských chlapčekov. Vľavo Sulík, Matel, Šimečka, Čapaňa, Oder a vpravo Milan, Milan, Marián ... a možno ešte Štefan. Kvôli jeho urputnej snahe sa nepoučiť a nezanechať tú PRAVOvernosť kážucu mu rezať a rúbať až do krve. A aby som nezabudol, v záhrení máme schované ešte SHO. Ktoré nám tak pomaly, nebadane, vystrkuje rožky.

Frajer na záver:
Celé toto "hnutie", alebo čo to vlastne má byť, až nápadne pripomína Trockého "permanentnú revolúciu". Bojujeme proti nevedno komu, bojujeme stále a bojujeme do konca, ktorý nebude. Keby táto iniciatíva nepodkopávala naše spoločné úsilie dostať sa zo sračiek na svetlo slnečné, schuti by som sa na nej zasmial. A keby nepoužívala dobré meno SNP na zakrytie toho, čo vlastne robí. A takýchto organizácii čo sa oháňajú honostnými názvami sme tu už mali niekoľko (viď Slušné Slovensko a pár ďalších).

Mimochodom, nedalo mi to, a trošku som sa zaoberal videom autora, ktoré si tu pridal @martin458 . Okrem toho, že tam vždy tým textom podsúva to, na čo sa nedá reagovať = domnienky, keďže nechápe, ako funguje hierarchia moci, ani to, že v SMERe Róbert Fico sa nespráva ako cisár Napoleon vo Francúzsku, pretože každá strana má aj takých členov, aj takých a vykopnúť ich, to nie je len tak. Okrem toho to nie je dobročinný subjekt a financujú ju aj konkrétni ľudia. Hierarchiu moci si treba naozaj pozrieť. V KSB je celkom slušne popísaná. T. j. aký má to video s článkom cieľ?
Cieľ č. 1. poukázať na (údajnú) pokryteckosť SMERu, na rozpor medzi jeho vyhláseniami a praxou. O tomto cieli vie ten, kto toto video natočil a upravil. Otázka je ale aj to, či autor vie o ďalšom cieli, ktorý už kľudne môže byť cieľom nie jeho samotného, ale niekoho iného, kto daného človeka bezštrukúrne riadi = stojí za oponou, a profiguje z jeho práce, ktorú on pokladá za službu spoločnosti, pričom ale pracuje proti nej, dokonca proti sebe samému.
Cieľ č. 2. implantovať pod kožku ľuďom, že táto vláda je pokrytecká, ako tie predchádzajúce, a teda je taká istá, vyvolávať pohoršenie a rozhorčenie vo voličoch/sympatizantoch ako aj pocit, že boli oklamaní,
Cieľ č. 3. na základe miery plnenia cieľa č. 2:
a) zabezpečiť maximálnou možnou mierou nízku účasť voličov SMERu v týchto voľbách do EU
b) vŕšiť novú kopu nenávisti proti SMERu a pracovať na sociálnom výbuchu,
c) zvrhnúť vládu či už v nových demokratických voľbách, alebo i skôr, pokiaľ by došlo k
sociálnemu výbuchu,
d) ticho prekrývať antismeráckou agendou špinavstvá nastvárané v období 2020 - 2023,
e) porovnávaním vlády SMERu s bývalou vládou a kladením medzi ne "=" vyvolávať dojem, že musí prísť k moci niekto nový, kto sa ešte nezdiskreditoval.
A tých cieľov/dielčích cieľov môže byť aj viac. Toto len taký nástrel, čo mi okamžite napadol. Pozrel som si, že autor videa má na svojom kanáli https://www.youtube.com/@KamKanGreen/videos uverejnené aj nejaké videá s hnutím "Povstanie pokračuje" (stránka tu: https://povstaniepokracuje.sk/ a FB stránka tu: https://www.facebook.com/povstaniepokracuje/?locale=sk_SK). Tak trošku som si tieto stránky prebehol. A zistil som nasledovné:
- jediný program je odpor (proti komu/čomu)?
- ide to naprieč rokmi už od 2015 => žiadna vláda od 2015 nie je správna?
- pozrite si stránku a pozrite si program. Aj vy máte pocit, že to pripomína festival? Hudba, jedlo, kino ... kadečo ... akurát s honosným názvom "SNP"?
Kto túto organizáciu ovláda a načo majú potrebu "avantgardným" spôsobom využívať názov SNP, aby zhromažďovali ľudí s neznámymi cieľmi:

Antifašistický festival Povstanie Pokračuje organizujeme od roku 2015. Jeho názov sa odvíja od Slovenského národného povstania, ktorého výročie a odkaz si týmto spôsobom každoročne pripomíname. Dňa 29. augusta 1944 vydal generál Ján Golian šifrovanú inštrukciu, ktorá znela: „Začnite s vysťahovaním!“ Zahájil tak rozsiahlu antifašistickú mobilizáciu, ktorá viedla k dvojmesačnému ozbrojenému odporu voči režimu ľudáckeho Slovenského štátu a fašistickým utlačovateľom. SNP sa tak stalo jednou z mála udalostí, kedy sa ľudia na Slovensku dokázali vzoprieť útlaku a postaviť sa za demokratické hodnoty. Po sedemdesiatich piatich rokoch však fašisti a neoľudáci opäť sedia v ľaviciach slovenského parlamentu. Ich protirómske hliadky so širokými ramenami prechádzajú ulicami, po cestách jazdia kolóny áut s gardistickými vlajkami a vedľa Židov a Rómov rozšírili svoje spektrum nepriateľov národa o neheterosexuálne orientovaných ľudí, ľudí na úteku, či mimovládne organizácie a sociálne hnutia. Posolstvo festivalu je v tomto zmysle jasné: boj proti fašizmu musí pokračovať.

Na rozdiel od vrcholných politikov, ktorí sa počas výročí stretávajú pri pamätníkoch, aby pri nich položili vence či prečítali prejavy, ktoré napísali ich asistenti či asistentky, náš festival pozýva ľudí do ulíc. Pozýva ich, aby okupovali verejný priestor, aby sa bavili, tvorili, premýšľali a aby namiesto nostalgického potľapkávania sa po ramenách zamerali svoju pozornosť na širšie súvislosti súčasných problémov a spoločenských zápasov.

Môj záver:
1.
To, čo som napísal tu:

2. To, co som napísal tu:

3. Po krátkej predchádzajúcej analýze dochádzam k tomu, že tento druh nihilizmu (jeden z 5. druhov sociálnej i***cie) vedie k chaosu - bezvládiu = anarchii pod rúškom "povstania". Nedefinuje ani proti komu, ani proti čomu, všeobecne si za cieľ berie politikov, pričom, pokiaľ vidím, tak len vládnych (či už tejto, alebo bývalých vlád). Nedefinuje žiadne štruktúry, prostredníctvom ktorých by bola spoločnosť riaditeľná, aby nedošlo k chaosu a zabíjaniu človeka človekom. Imitačno-provokačnou činnosťou podchytáva ľudí, ktorí si ctia zásluhy SNP, históriu a našich otcov a dedov. S cieľom ...? Akým? Keď všetci sú zlí ...?
4. Po opätovnej otázke "Cui bono?" dochádzam jednoznačne k záveru, že odpoveď je v zamlčaní. Keď si človek odpovie na ďalšiu otázku: "Komu sa hodí, aby tu bol chaos?" Beneficient č. 1 je jednoznačne za hranicami SR = vonkajší nepriateľ, ktorý tu potrebuje uchvátiť riadenie, čo sa bez vytvoreného chaosu nemôže momentálne podariť. Preto bol aj prevedený atentát. A toto, okrem iného, je doplnkový prostriedok, ktorý má "hrýzť" do svedomia "čistoručičkárov", ktorí majú problém ísť k voľbám, lebo všetci politici sú už zdiskreditovaní, a tých správnych s čistými rukami je málo, resp. majú malú podporu ... Však Štefan? Však Milanovia? Ešte stále nevidíte, ako vás používajú? Ako toaletný papier na os**tú **ť s prepáčením za ten úprimný výraz. Však Marián? Tu máme práve aj jedného z ďalších beneficientov. Beneficient č. 2 = Vatikán (Republika, ĽSNS). Tí predsa u moci ešte neboli. Marián predsa "miluje východniarky"....
View attachment 3552
... akože, už hlúpejší pokus ako získať VOLičov sa už fakt nedá uskutočniť. Stačí pohladiť po hlávke dlhodobo elitami odkopávané a ukrivdené dieťa Slovenska z východu a ono sa ti vrhne do náručia. Okrem toho Mariánko miluje aj slovanský tradičný odev. To keď si slabý a nemáš %tá vo fľaši, keď ibuprofen zapíjaš vodkou pri COVIDe, a ani % medzi voličmi, lebo zistili, že z antiEU a antiNATO svojrázneho tvrdohlavého chlapca, čo sľuboval hory-doly aj vystúpenie ... sa vykľul kandidát na europoslanca. A to prečiarknuté kresťanské P (pé) so symbolmi alfa a omega, tak to už radšej nekomentujem. Skrátka, stačí dobre rozprávať, dobre sa obliecť, dobre polichotiť, krížik na sako (pardón, dnes už vyšívanku) a je z teba plnotučný národniar.
Pozn.: Beneficient č. 1 samozrejme zahŕňa všetkých tých, ktorí dnes ronia slzy z neúspechu v dôsledku vlastnej i*****lnosti a fašistického vyčíňania 2020 - 2023, t. j. PS, Matel, SaS a ďalší parchanti. Ale toto sú len poskokovia, no %-tám to nevadí, všakže.
5. Znova tu máme súboj nanajských chlapčekov. Vľavo Sulík, Matel, Šimečka, Čapaňa, Oder a vpravo Milan, Milan, Marián ... a možno ešte Štefan. Kvôli jeho urputnej snahe sa nepoučiť a nezanechať tú PRAVOvernosť kážucu mu rezať a rúbať až do krve. A aby som nezabudol, v záhrení máme schované ešte SHO. Ktoré nám tak pomaly, nebadane, vystrkuje rožky.

Frajer na záver:
Celé toto "hnutie", alebo čo to vlastne má byť, až nápadne pripomína Trockého "permanentnú revolúciu". Bojujeme proti nevedno komu, bojujeme stále a bojujeme do konca, ktorý nebude. Keby táto iniciatíva nepodkopávala naše spoločné úsilie dostať sa zo sračiek na svetlo slnečné, schuti by som sa na nej zasmial. A keby nepoužívala dobré meno SNP na zakrytie toho, čo vlastne robí. A takýchto organizácii čo sa oháňajú honostnými názvami sme tu už mali niekoľko (viď Slušné Slovensko a pár ďalších).
super napísané, klobúk dole

VIDEO Rázny postoj Šutaja Eštoka: Nelegálnych migrantov na Slovensku nechceme!​

Odporúčam posúvať všetkým, ktorí stále džubú do vlády, že neplní svoje sľuby. Že to, čo robí, nie je dosť. Spolu s nedávnym odmietnutím WHO zmluvy. Treba poukazovať na úspechy. Tí, čo sa dnes sústredia na neúspechy a výlučne na ne cielene poukazujú, pôsobia na rozklad vlády a pracujú na tom, aby sme sa dostali znova do toho bahna, v ktorom sme boli.

Len dodam, ze ta vysivana kosela nie je slovenskeho ale ukrajinskeho vzoru - konkretne by sa malo jednat o Galicinu. 1488 bolo moc napadne tak preco sa cez kosielku neprihlasit k SS Galizia...
"Vyšívanky", ako ich nazýva V. V. Pjakin, boli zneužité na pestovanie Ukrajinizmu. Prakticky šlo v tej dobe o to, čo dnes nazývame imitačne-provokačnou činnosťou. Čiže korene tieto odevy určite majú spoločné s našimi, akurát v režime symboliky sú zneužívané na pestovanie nacizmu, ako správne poukazuješ.

Dodatok:
Je to lepkavé. Hlavne pre hurápatriotov, ktorí sa chytia na vonkajšie prejavy vlastenectva, pričom tie vnútorné = slovo = čin, nerozlišujú. To isté Magián robil donedávana. Na saku vycapený kríž. Lacný trik, pre hlupákov: "On je náš!"

Naposledy upravené:

Zásah na bratislavskom magistráte ukončili, nebezpečenstvo sa nepotvrdilo​

Ďalšia zo série "samo-sato"/"len-tak-sa-to". Tieto prekvapenia sa mi vážne nepáčia. No jednoznačne súvisia s tým, čo povedal Róbert Fico na konci svojho včerajšieho videa.

Nie je to celkom tak, pretože podobné motívy a systém výšiviek má kroj zo Zámutova (Zemplín), niektoré obce na Gemeri a ďalšie. Čo sa týka Haliče, tak mám za to, že sa tam jedná skôr o kvetové motívy tzv. vyšívaniek.
Zaujímalo by ma(podstatné je) čo si myslí Kotleba, že odkial to pochádza(čo to má symbolizovať).;)

Kotleba má na sebe vyšívanku značky Galyčanka, model Svjatoslav.
Ti chocholi maju tiez zmysel pre humor(schizu), nazvat koselu po cloveku ktory znicil predchodcu dnesnej Chazarie(ukrujny).
Vyšlo ho to na 2000hrivien - cca 46€ -alebo viac, ak to kúpil na jarmoku na Slovensku - v e-shope biele už nie sú , len modré , výšivka sa dosť podobá
Možno ani nemusel vedieť, že je to z UA

Naposledy upravené:

Ja budem voliť Smer a krúžkovať práve Blahu a mladého Kaliňáka... kontinuitu vládnej politiky nastavenej premiérom R. Ficom treba zachovať aj v Europarlamente (preto aj boli nominovaní /Ficom/ títo dvaja proti Beňovej.. ako inak obísť určité klanovo-korporatívne záujmy, ktoré nie sú "úplne" v súlade s Ficovou politikou)

Eurovoľby nie sú o "rytierskych turnajoch", tam žiadny šľachetný (osamelý) rytier v zbroji neobstojí...

toto nie je o údere.. toto je o tlaku

Naposledy upravené:
Vyšlo ho to na 2000hrivien - cca 46€ -alebo viac, ak to kúpil na jarmoku na Slovensku - v e-shope biele už nie sú , len modré , výšivka sa dosť podobá
Možno ani nemusel vedieť, že je to z UA

Našiel som.

Stránka https://sk.news-front.su nás informuje:

It's not the site you're looking for​

Dôvod: Webstránka sk.news-front.info je súčasťou Ruskom riadenej informačnej operácie, ktorá sa stala významným zdrojom škodlivých dezinformácií pre celý rad domácich aktérov. Slúži ako zdroj naratívov a dezinformačných obsahov,ktoré sa následne šíria v ďalších sociálnych sieťach so značným dopadom na verejnosť...
...
Kto je za tým: Ministerstvo vnútra SR, Centrum boja proti hybridným hrozbám, Operačný program "Efektívna verejná správa", EÚ Európsky sociálny fond.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom