• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
si si isty ze su toto spravy ktore chces sirit a venovat im energiu? idealne je neplytvat energiou na procesy ktore nedokazes ovplyvnit, pokial spolocnost zacne mat zaujem o zmenu tak sami odzneju.
to co hovori Jefimov okolo 01:01:00 sa netyka len terorizmu ale akychkolvek negativnych sprav ktorymi sa programuje spolocnost - ved svet je vlastne zle a nebezpecne miesto na ktorom je tazko zit, aky to ma zmysel, boh je sadista, dobre uz bolo...
Máš z jednej strany pravdu. No potrebujem odpoveď na to, prečo sa to v takomto tesnom slede deje. Prakticky každý deň ide niečo, čo je pomerne vážne. Ako to chceme zastaviť? Čo keď sa to ešte zhustí? Kde je zdroj, a čo s tým robiť, ideme si to len "odžiť"? Len na to som chcel obrátiť pozornosť. Tesne to súvisí s atentátom na R. F.. Ľuďom nedopína na 100 %, čo sa vlastne stalo, a aký to má všetko presah. Tu sa predsa nezaoberáme strachom pred tým, čo sa deje, ale toho vyhodnocovaním a pokiaľ to ide, tak aj návrhom možných riešení. Nejde len o súčasnosť. Ale aj o budúcnosť. Ak sa toto opakuje matrične (1944-45), niekde z toho musí byť východ.

Naposledy upravené:

Cintulova ulica Bratislavčanom neprekáža. Mesto necháva názov po atentátnikovom menovcovi​

Pokračujeme stavaním pamätníkov fašistom.
Nesúhlasím. V tomto prípade preháňaš. Nikto nikomu pamätníky nestavia.
Tá ulica je už pradávno pomenovaná po národnom buditeľovi, ktorý nemá s atentátnikom nič spoločné. Prečo by sa mala premenovávať?

Na Slovensku aj dnes žije veľké množstvo ľudí s menom Cintula. To sa teraz majú všetci hanbiť za svoje meno?! Ešte počas prezidentských volieb sme riešili aj istú pani Cintulovú, ktorá bola členkou Harabínovho tímu, ale nakoniec v druhom kole vyjadrila verejnú podporu Pellegrínimu, za čo sa Harabín hneval. To aj ona je zlá a má teraz chodiť po kanáloch?!

Nesúhlasím. V tomto prípade preháňaš. Nikto nikomu pamätníky nestavia.
Tá ulica je už pradávno pomenovaná po národnom buditeľovi, ktorý nemá s atentátnikom nič spoločné. Prečo by sa mala premenovávať?

Na Slovensku aj dnes žije veľké množstvo ľudí s menom Cintula. To sa teraz majú všetci hanbiť za svoje meno?! Ešte počas prezidentských volieb sme riešili aj istú pani Cintulovú, ktorá bola členkou Harabínovho tímu, ale nakoniec v druhom kole vyjadrila verejnú podporu Pellegrínimu, za čo sa Harabín hneval. To aj ona je zlá a má teraz chodiť po kanáloch?!
Vôbec nenarážam na premenovávanie ulice. To mi ani nenapadne. Tento istý postoj mám voči premenovávaniu Tisovej ulice vo Varíne (neprirovnávajúc Tisa k Cintulovi, až si to niekto nezoberie osobne, ide len čisto o príklad premenovania lebo ... niečo).
Zamysli sa @jardob. Načo má mainstream potrebu dávať ľuďom do pozornosti ulicu s rovnakým menom, ako mal atentátnik? A nebude to poslednýkrát. Toto je iba začiatok. Cirkus s premenovávaním sa ešte len začne. A tentokrát budú tí, čo sa budú brániť, liberasti, a budú horlivo vystupovať proti premenovaniu. No o toto tu vôbec nejde. Podľa škandálu s premenovávaním ulice sa ten, koho mena sa to týka, zapíše do histórie. A presne toto potrebujú. Robiť z neho mučeníka, ktorého v budúcnosti budú oslavovať. Viď Bandera, Šuchevič a podobní, akurát tam to išlo v ďaleko väčšom garde. Verím, že sme sa pochopili.

Dodatok:
T. j. premenovávať ulicu kvôli tomuto je sprostosť najväčšia na svete. Samotný pamätník, o ktorom som hovoril z nej ale môžu veľmi ľahko spraviť. Tým, že to začnú spájať s Cintulom a rozrýpavať. A za pár rokov môžu robiť z Cintulu hrdinského bojovníka proti mafii. Toto je to stavanie pamätníka.

Naposledy upravené:
Nedopustili sme to dnes, nedopustíme to ani v budúcnosti!
A vďaka za vysvetlenie.
Tendencia tu je prakticky už od atentátu samotného. Tie články, ktoré publikovali, vyjadrenia, ktoré smerovali k tomu, že R. F. si za to môže sám a podobné prasačiny, a teraz toto, sú jasným dôkazom, kam to chcú smerovať. Už tým, že o tejto tendencii vieme, môžeme veci vysvetľovať a predchádzať im.
Vďačne.

S ex-operatívcom NAKA Jánom Káľavským sme sa v Bosne, kde utiekol pred dvomi rokmi, rozprávali o jeho tridsaťročnej práci pre štát, práci v tíme tzv čurillovcov, smskovej komunikácii Apači, odposluchoch, manipuláciách v trestných konaniach, realizáciách politikov, podnikateľov, sudcov a advokátov, zásahoch, väzbách, "lámaní" a psychickom nátlaku na väznené "prominetné" osoby ako Martin Ribár, Monika Jankovská, Tibor Gašpar, David Lindtner, generál Lučanský, o kajúcnikoch a dohodách s benefitmi pre nich, bode zlomu, exponovaných kauzách ako kauza tzv takáčovcov, Dobytkár, Božie mlyny, Judáš, Očistec, Dušanovi Kováčikovi, koordinácii výsluchov a obvinení medzi vyšetrovateľmi NAKA a prokurátormi ÚŠP, o stretnutí s Eduardom Hegeom a o jeho paranoji, o Mikulcovej pomstychtivosti, aj o snahe kriminalizovať Smer a Roberta Fica, Tibora Gašpara, Norberta Bödöra, aj Andreja Danka a o reakciách ľudí a politikov v Bosne na atentát na premiéra Roberta Fica

Zdroj: https://m.youtube.com/watch?v=tHYBaGS9BeI

Naposledy upravené:
MIEROVÝ NÁVRH ZO SLOVENSKA
“Ako spoluautor návrhu som tento dokument ponúkol predsedovi vlády SR Robertovi Ficovi”…
Prečítal som si ho, a môžem povedať: “Chmelár, nestrápňuj sa!”
Takýto návrh Rusko nikdy neprijme. Doneck, Luhansk, Záporožie a Cherson boli prijaté Štátnou dumou RF do zostavy RF. Požiadavka na odchod vojsk RF z týchto oblastí a nasáčkovanie tam “mierových” kontigentov OSN znamená de facto zradu všetkých obetí tejto vojny a obyvateľov zmienených štyroch republík a odstúpenie V.Putina z postu prezidenta.
“Chmelár, ty si sa s koňom zrazil?“
R.Fico by mal zvážiť jeho zotrvanie na poste poradcu.

R.Fico by mal zvážiť jeho zotrvanie na poste poradcu.
Svojich nepriateľov si treba držať blízko seba.
Okrem toho, Chmelár signifikantne pokročil vo vnímaní situácie oproti času 2020 - 2023. Je to výsledkom jeho prítomnosti vo Ficovi blízkom okruhu.
To však zďaleka neznamená, že sa komplet zmenil. A hlúpe nápady bude mať aj naďalej, pretože nevenuje dostatok pozornosti štúdiu KSB (viem s istotou, že s literatúrou je oboznámený), a v jeho povahe zatiaľ dominuje JA, cez ktoré má k nemu ako cez trójskeho koňa prístup nadnárodné riadenie.

. ….Už dnes je takmer isté, že víkendový summit vo Švajčiarsku stroskotá. Nielen preto, že sa na ňom odmietla zúčastniť Čína, lebo jeho zvolávateľ ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj tvrdohlavo nechcel pozvať ruského prezidenta Vladimíra Putina….

To je Len kratky výsek z článku E.Chmelára a ja len ozvučím , že …podmienku mierových rokovaní je odchod ruských vojsk z územia Ukrajiny, odovzdanie vojnových zločincov a zaplatenie vojnových reparácií - toto chcieť po Rusku a čudovať sa -odsudzovať Čínu za neúčasť ?…. To chce niekto nazývať mierovými rokovaniami? Ako by ste to tu nikto nazvali ? Alebo skúste niekto nájsť , vhodne a dobre znejúci , ušiam lahodný iný slovný výraz. A da sa to vôbec , akože s mierou - so svedomím ? Rusko musí , nie či chce -či nechce , ale musí, dokončiť v priestore zvanom Europa , už pred mnoho rokmi začatú denacifikáciu a demilitarizáciu. Denacifikáciu neurobili - či nedokončili už v 1945 , a keď sa to rozloží v čase , vlastne vojnu svojim spôsobom , nepoužijem slovo prehrali , ale slovo , ešte nevyhrali- je presnejšie. Každá ponuka na , akože mier-či mierové rokovania , alebo niečo podobné , je iba prestávkou na preskupenie - úpravu -či prípravu síl , získanie lepších možností-či postavenia a bude v konečnom dôsledku v terajších podmienkach a za súčasných okolností znamenať predsa len ten vhodnejší a oveľa presnejší hľadaný slovný výraz - zrada . Je to obyčajná zrada, takto to treba nazývať. Rusku je doslova nevýhodne-nepriezeravé a zradné podpísať ,nejaké mierové dohody zo Švajčiarska. Kto tu vlastne akekoľvek podpísané dohody doposiaľ dodržiaval ?Akú bude mat pre Rusko takáto mierová podpísaná dohoda cenu -bude vôbec mat nejaku cenu?Možno že to budú len take , trblietavé korálky pre indianov. No lenže Rusi nie sú indiáni , že? Ja to budem stále opakovať , na Slovensku si dosiaľ jeho predstavitelia stále neuvedomujú s kým majú do činenia ohľadne dohôd a zmierení a že R.Fico je taký kvietok - samotný kvietok v záhrade kde je ešte veľa neupravenej trávy ale aj buriny.

Jednodňová diaľničná známka sa stala realitou. Poslanci schválili jej zavedenie​

Ani by ma to až tak extrémne nezaujalo, keby som tam nečítal toto:
Poslanci neschválili pozmeňovací návrh Júliusa Jakaba (hnutie Slovensko). Navrhoval možnosť úhrady diaľničnej známky aj formou zaplatenia pokuty za použitie diaľnice bez známky. Zaplatením pokuty by tak vodič získal aj ročnú diaľničnú známku. Spodná hranica pokuty by sa pritom zvýšila z 50 na 60 eur, čo je cena 365-dňovej diaľničnej známky.

Najlepšie bude, ľudia moji, keď povolíme používať svoje bankové účty zlodejom len-tak. A ak by nás náhodou vykradli, tak za to majú nárok na 10 rokov väzenia.

Jednodňová diaľničná známka sa stala realitou. Poslanci schválili jej zavedenie​

Zaplatením pokuty by tak vodič získal aj ročnú diaľničnú známku. Spodná hranica pokuty by sa pritom zvýšila z 50 na 60 eur, čo je cena 365-dňovej diaľničnej známky.
Súhlasím že by to vela ludí zneužívalo, ale s kamarátovej skúsenosti - omylom(nejaká zmena ako bol zvyknutý) sa dostal v Rakúsku na dialnicu a hned ako sa dalo zišiel(hned si kúpil dennú, ale ešte neviem či mu pokuta dojde alebo nie - neviem ako to majú), tak možno by sa to dalo aplikovať raz za "vodičskú kariéru" ako gesto dobrej vôle(každý normálny si kúpi ked vie že pôjde po dialnici), že nám nejde o zdieranie vodičov ale o dodržiavanie pravidiel s ludským prístupom.

Súhlasím že by to vela ludí zneužívalo, ale s kamarátovej skúsenosti - omylom(nejaká zmena ako bol zvyknutý) sa dostal v Rakúsku na dialnicu a hned ako sa dalo zišiel(hned si kúpil dennú, ale ešte neviem či mu pokuta dojde alebo nie - neviem ako to majú), tak možno by sa to dalo aplikovať raz za "vodičskú kariéru" ako gesto dobrej vôle(každý normálny si kúpi ked vie že pôjde po dialnici), že nám nejde o zdieranie vodičov ale o dodržiavanie pravidiel s ludským prístupom.
Chápem kam mieriš, lenže v tomto prípade vôbec o toto nejde. Zvlášť, keď oni nevedia riadiť ani systém fungujúci na základe nejakých pravidiel, nieto ešte systém fungujúci takmer bez pravidiel. Si predstav, že si každý povie "že sa pomýlil". A potom sa pozri, koľko poľských kamionistov nám tu bežne chodí. Každý si povie: "Načo budem riešiť diaľničnú, aj tak to mám v cene ročnej známky, ak ma chytia. Ak ma nechytia, idem zadarmo. Ak ma chytia, mám to bez vybavovania." No proste hlúposť na Ntú. S ľudským prístupom to nemá vôbec nič spoločné. Ich prístup nie je ľudský. Je totálne debilný. Kedy súčasná opozícia chcela niečo ľudské pre ľudí?

Naposledy upravené:
Chápem kam mieriš, lenže v tomto prípade vôbec o toto nejde. Zvlášť, keď oni nevedia riadiť ani systém fungujúci na základe nejakých pravidiel, nieto ešte systém fungujúci takmer bez pravidiel. Si predstav, že si každý povie "že sa pomýlil". A potom sa pozri, koľko poľských kamionistov nám tu bežne chodí. Každý si povie: "Načo budem riešiť diaľničnú, aj tak to mám v cene ročnej známky, ak ma chytia. Ak ma nechytia, idem zadarmo. Ak ma chytia, mám to bez vybavovania." No proste hlúposť na Ntú. S ľudským prístupom to nemá vôbec nič spoločné. Ich prístup nie je ľudský. Je totálne debilný. Kedy súčasná opozícia chcela niečo ľudské pre ľudí?
Súhlas, taký nápad môže vyplodiť len klaunovská Oľanovská hlava. Ľudia, čo nevedia riadiť ani bicykel. Ten návrh je presne v duchu "podporovania a ospravedlňovania zločinu" ako to teraz robia v USA v demokratických štátoch.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom