Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Všetci niečo vieme a s rozhodnutím spokojní nie sme. Predpokladám, že otvorenie prípadu gen. Lučanského je blokované klanmi v pozadí. Mnohým predsa za svoju kariéru musel šliapnuť na ich kurie oká. Čo sa týka záujmu vlády, tá prirodzene nebude robiť nič, čo v tomto smere "nebude dovolené/dohodnuté". Ďalej tu je aj otázka, akú úlohu hrá v celom prípade generálna prokuratúra. A tá je ticho. Nie je to tak trošku nápadné? Nechcem zbytočne dedukovať sprostosti. No už to, ako rýchlo sa celá vec oficiálne zahladila a jej rozťahovanie v čase dáva pomerne jasný záver o tom, čo sa bude s prípadom ďalej diať. Podľa mňa nič. Pretože ten, koho ním držia za gule buď dobre poslúcha/plní dohody, alebo má ešte stále moc dobré krytie z ambasády.No niekto niečo očividne vie a s oficiálnym verdiktom samovraždy spokojný nie je…
Podľa mňa musíme počkať. Teraz nie je vhodná chvíľa. Určite by vyšetrovanie spôsobilo zemetrasenie a Ficova "moc" je ešte veľmi krehká.Všetci niečo vieme a s rozhodnutím spokojní nie sme. Predpokladám, že otvorenie prípadu gen. Lučanského je blokované klanmi v pozadí. Mnohým predsa za svoju kariéru musel šliapnuť na ich kurie oká. Čo sa týka záujmu vlády, tá prirodzene nebude robiť nič, čo v tomto smere "nebude dovolené/dohodnuté". Ďalej tu je aj otázka, akú úlohu hrá v celom prípade generálna prokuratúra. A tá je ticho. Nie je to tak trošku nápadné? Nechcem zbytočne dedukovať sprostosti. No už to, ako rýchlo sa celá vec oficiálne zahladila a jej rozťahovanie v čase dáva pomerne jasný záver o tom, čo sa bude s prípadom ďalej diať. Podľa mňa nič. Pretože ten, koho ním držia za gule buď dobre poslúcha/plní dohody, alebo má ešte stále moc dobré krytie z ambasády.
ako ide do kopy usporiadanie jedných z najlepších osláv SNP a podpora vstupu Ukrajiny do EÚ, ak sa na Ukrajine oficiálne podporuje oslava SS Galícia:
Zdroj: https://m.youtube.com/watch?v=6TKtLXnyqz0
?
Nijako. Na dvoch stoličkách sa dlho sedieť nedá.
Ja som takýto rozhovor na ulici videla v tej dobe(aj iné,kde použil tieto výrazy) na fb.Toto je povzdech.
Proti tomu stojí reálné chování Harabina, >vždy před volbami<.
A pokud dobře počítám, tak nejméně před 3-mi volbami: 2x prezidentské + 1x parlamentní.
A toto reálné chování je viditelné pro všechny.
Teď ještě, aby to i všichni viděli.
A ten Harabinem přeposlaný Matovičův příspěvek
to už vypadá, jako pečeť.
A zdá se, že to zdaleka není první pečeť, viz zde
a zde
P.S.: Závěrem si vybavuji, že jsem - pravděpodobně zde na fóru - shlédl krátký šot, kde Harabin diskutuje na ulici se skupinkou lidí a používá při tom pojmy z KSB. Vzhledem k tomu, že není slyšet, že by toto byl jeho standardní slovník, musím počítat s tím, že to tehdy bylo účelové.
Žel, link se mi nepodařilo dohledat, ale věřím, že by se mohl najít někdo další, kdo si podobného jevu všimnul...
a ešte je tu jeden faktor: HLAS nerešpektuje výsledky parlamentných volieb, pretože zvíťazila strana SMER a HLAS bol až tretí, čomu zodpovedá aj počet poslaneckých kresiel. Pre voliča je však zásadná a hmatateľná predovšetkým práca vlády a premiéra, a počet ministerstiev pre konkrétnu koaličnú stranu očakáva volič podľa výsledkov volieb.Zvíťazili osobné a stranícke záujmy…
A toto je aj odpoveď prečo bude konsolidačný balíček skôr "konsolidačný balíček" ak korupčníci z Hlasu-SD nebudú odstavení v dohľadnej dobe, a uvidíme ako v tomto kontexte dopadne Dolinková...Zvíťazili osobné a stranícke záujmy… Prax bola a je kritériom pravdy.
SNS (Danko, Šimkovičová, Huliak, Kotlár...) je zrejme iba "figový list" - veľkým politickým problémom Fica bude HLAS...
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=_bP3WTdA9Dc
Sledujem madara Gyimesiho Juraja celkom rozumne na mna posobi. Co mam priatelov madarov volili kde koho Smerakov Republiku dokonca aj SNS ci PS. Hlavne vidiek ide volit len madarsku stranu.