• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Súdnictvo je miesto, kde by Štefan Harabín mohol uplatniť svoj talent robiť poriadok.
Pretože podľa toho, čo sa tam deje, už prestáva byť skrývané:
1. https://ereport.sk/ustavny-sud-rozhodolo/
2. https://spravy.pravda.sk/domace/cla...m-klimentom-ktoreho-ma-fico-v-zuboch-zrusili/
Čo myslíš - keby Harabín vyhral prezidentské voľby - atentát by bol na neho - ušetril by Fica ... Bol, je a bude neprijateľný pre všetkých "s maslom na hlave". Dav to nechápe.

Čo myslíš - keby Harabín vyhral prezidentské voľby - atentát by bol na neho - ušetril by Fica ... Bol, je a bude neprijateľný pre všetkých "s maslom na hlave". Dav to nechápe.
Myslím si toto:
1. ide o čisto hypotetickú možnosť,
2. nebolo to objektívne dosiahnuteľné,
3. atentát by určite nebol na Štefana (pretože hlavnou figúrou našej politiky je Fico a okrem toho Štefan nie je tak nenávidený, a to ani zďaleka ako SMER a Róbert Fico),
4. takže nielenže by niekoho ne"ušetril", ale ...
5. tento scenár bol zablokovaný minimálne už od r. 2019.

Dodatok:
Ale myslím si, že keby sa Štefan bol udržal v najvyšších súdnych orgánoch, alebo by sa predral do ústavného súdu (keby ho tam niekto navrhol/zvolil), boli by sme sa možno vyhli celej reťazi vecí, ktoré sa nemuseli stať za posledných 5 rokov.

Naposledy upravené:
Pred nedávnom som pozeral prednášku Gerulaty o boji proti dezinformáciam. Principálne to majú urobené tak, že majú databázu oficiálnych informácií o nejakej aktivite alebo produkte (napr. invermektín) a keď nájdu stránku alebo text pomocou umelej inteligencie a spracovania prirodzeného jazyka, ktorá sa štaticky významne odlišuje od "oficiálnych informácii", tak vyhodnotia danú informáciu ako "dezinformáciu".

K tomu invermektínu. Mám známeho z farma biznisu na Slovensku. Od začiatku hovoril, že kovid je len obrovský biznis. Tiež mi hovoril, že invermektín bol zámerne diskreditovaný pretože balenie stojí pár eur a krabička paxlovidu 50. Hovoril mi, že je problém dobre odhadnúť dávku invermektínu v prepočte na telesnú hmotnosť. Očkovaný samozrejme nie je, no raz ma nahneval keď povedal, že on by zaočkoval "všetko".

Čerstvá správa, ktorú vyhodnocujem ako posun vpred:

Bez názvu.webp

Všimni si chronológiu a obete (treba pozorne prečítať správy):
1. detské obete
2. a 3. smrť tých, ktorí hasili “požiar osobného auta”, ohrozovanie policajta
4. opätovne detská obeť
súvisí to s týmto https://ksb-csr.net/threads/spravy-zo-slovenska-2024.1350/page-44#post-31128
Sú to vyhrážky tým, ktorí tomu budú brániť.
Pokračuje to ...
- Poplach v sídle ministerstva zdravotníctva: Evakuácia celej budovy!
A pokračuje to ďalej ...

K tomu invermektínu. Mám známeho z farma biznisu na Slovensku. Od začiatku hovoril, že kovid je len obrovský biznis. Tiež mi hovoril, že invermektín bol zámerne diskreditovaný pretože balenie stojí pár eur a krabička paxlovidu 50. Hovoril mi, že je problém dobre odhadnúť dávku invermektínu v prepočte na telesnú hmotnosť.
V momente, kedy ľudia hľadajú únik pred smrťou, resp. pred nákazou/rizikom nákazy, je psychologická atmosféra v jednotlivcoch a v dave ako celku taká, že keby si im povedal, že psie h***o (s prepáčením za tento výraz, ale je nutný k pochopeniu paradoxu) ich vylieči a predviedol im na nafingovanom videu človeka, ktorý je po jeho konzumácii zdravý, resp. že sa zlepšuje jeho zdravotný stav, tak ver tomu, že okrem stavu, že by v mestách prakticky zmizli psie výkaly na chodníkoch, by si vytvoril také overtonovo okno, ktorého by sa chytila grupa vedátorov, tých, čo to vyskúšali a nikomu nepovedali, a spropagovali by to tak, že by sa z toho začal vyrábať liek. A tí, čo to skúsili, by nikomu nepovedali, že "okoštovali psie h***o", hrali by efekt z Andersenovej rozprávky - Cisárove nové šaty, bojac sa zahanbení priznať, že to skúsili. Viď cibetková káva. Berie sa to úplne za normálne. A prečo? Pretože to niekto skúsil ako prvý. A pritom je to i vprípade tohoto psieho výkalu i v prípade toho ivermektínu prakticky identický účinok. Samoliečba = placebo - viera v uzdravenie po požití toho, čo považuješ za liek/záchranu.

Riaditeľka fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici Miriam Lapuníková uviedla, že stav Roberta Fica je stabilizovaný. Do niektorej z bratislavských nemocníc ho však neprevezú.

Podľa slov Lapuníkovej premiéra netransportujú do iného zdravotníckeho zariadenia. Keď lekárske konzílium určí, že môže opustiť stredoslovenskú nemocnicu, bude na vlastnú žiadosť prepustený do domácej ošetrovateľskej starostlivosti.
Dnes okolo 18-tej mal z Rooselveltovej nemocnice vzlietnuť vrtuľník záchranárov, ktorý podľa informácii z radaru pristál v Bratislave.

Premiéra Roberta Fica mali previezť do Nemocnice svätého Michala v Bratislave. Informuje o tom RTVS.

Podľa televízie JOJ ho však odviezli do jeho bytu v hlavnom meste. Informáciu o prevoze potvrdila riaditeľka banskobystrickej fakultnej nemocnice Miriam Lapuníková televízii TA3.

Ochranka pri byte​

Televízia JOJ uviedla, že v okolí Ficovho bytu bol počas dneška väčší počet policajtov a príslušníkov ochranky.

Neuveríte, aké knižky našla ministerka kultúry Šimkovičová v Bibiane! Patrí toto do detských rúk?!​

- Daj dieťa do školy, aby nebolo sprosté!
- Daj dieťa do školy, musí sa socializovať!
- Daj dieťa do školy, chceš ísť hlavou proti múru?
- Daj dieťa do školy, bude to mať v živote ľahšie ...

Ja naozaj neviem. Deti ešte stále nemám, ale s pribúdajúcim časom som čím ďalej tým viac presvedčený, že ak chceme, aby naše deti za niečo ako ľudia stáli, okrem toho, že musia mať doma dobrý základ, a našou úlohu je brzdiť vývoj tej demagógie v školách, treba zásadne podporiť jednak domáce a jednak komunitné vzdelávanie.

Je od redakcie veľmi "dosledné", že tam uviedli aj adresu, kde sa P.Pellegrini zdržuje, ul. Priehradná MČ Vrakuňa (...skoro ako navádzanie k trestnému činu to celé posobí).

A pritom je to i vprípade tohoto psieho výkalu i v prípade toho ivermektínu prakticky identický účinok. Samoliečba = placebo - viera v uzdravenie po požití toho, čo považuješ za liek/záchranu.
Nevím, z čeho vycházíš, když srovnáváš působení ivermektinu, velmi silného protiparazitika, s působením psího hovna. Mnozí lékaři i u nás proti covidu ivermectin s úspěchem používali přes brutální antiivermectinovou kampaň ministerstva "zdravotnictví", např. https://www.novinky.cz/clanek/koron...ktin-je-bezpecny-a-zbavuje-telo-viru-40351618
Myslím, že v indickém státě Uttarpradéš, kde snad jako v jediné zemi použili ivermectin proti covidu plošně, s ním měli jenom ty nejlepší zkušenosti:

Nevím, jestli nějaký zdravotnický systém experimentoval s léčbou kovidu psími výkaly, ale jsem přesvědčen, že pokud by se býval našel stát, který by upřednostnil léčbu psími výkaly před dusícími rouškami a plošným použitím mRNA koktejlů, tak by býval dopadl při vypořádání se s kovidovým šílenstvím určitě mnohem lépe než státy, které se nyní musejí vypořádávat se zdravotními, psychickými a demografickými dopady tzv. "vakcinace" "bezpečnými a efektivními" "vakcínami".

Takže v zásadě tě určitě nebudu odrazovat, pokud se rozhodneš léčit psím hovnem, ale prosím tě, odpusť si psí h***o srovnávat s účinnými antiparazitiky, které prokázaly svůj pozitivní efekt.

Je od redakcie veľmi "dosledné", že tam uviedli aj adresu, kde sa P.Pellegrini zdržuje, ul. Priehradná MČ Vrakuňa (...skoro ako navádzanie k trestnému činu to celé posobí).

vyjadrenie ministra vnútra M. Š. Eštoka

mierenie atrapou zbrane na dom prezidenta mala byť len "hra otca so synom" ... páchateľ už je stotožnený

Zdroj: https://t.me/slovenskymedveddiskusia/194893

a tu reakcia jedného diskutujúceho na video (predpokladám, že myslel Pellegriniho)

Zdroj: https://t.me/slovenskymedveddiskusia/194902

Naposledy upravené:
Dr. Lakota povedal, ze sa k tomu nevie vyjadrit. Ak naozaj funguje tak na inych principoch/kanaloch ako protiparazitikum.
Jo, to klidně souhlasím. Ale přece nemůžeme tvrdit, že když nevíme, proč něco funguje, takže to vlastně nefunguje, i když to funguje.
To je jako když by někdo tvrdil, že vysavač je placebo a nemůže fungovat, protože on neví, na jakém principu vysavač funguje.

Naposledy upravené:
Takže v zásadě tě určitě nebudu odrazovat, pokud se rozhodneš léčit psím hovnem, ale prosím tě, odpusť si psí h***o srovnávat s účinnými antiparazitiky, které prokázaly svůj pozitivní efekt.
Vychádzam z toho, čo si sám napísal v citácii. Okrem toho, som sa vopred ospravedlnil za nevhodný výraz a takým naozaj aj je. Ale o neadekvátnosti nemôže ísť ani reči. Preto som uviedol ten príklad s cibetkovou kávou. Z pohľadu človeka, ktorý vie, ako funguje ľudské zdravie, je zrovnanie s psím výkalom z pohľadu princípu fungovania totožný, ak uvážim, že nás tu "mediícína" kŕmi ďaleko toxickejšími vecami, len oni tomu hovoria "liečivá", dávajú tom magické latinské názvy a držia ľudí v nevedomosti. Omyl. Vlastne ľudia sami seba držia v nevedomosti. Ivermektín nie je nič iné iba placebo látka. Stále na to upozorňujem, že sa treba vzdelávať a pracovať na sebe, pretože ak máme vírusy, máme aj antibiotiká. Ak máme parazitov, máme aj antiparazitiká ... COVID bola fraška, nafúknutá ideologicko-informačná bublina. Asi nemusím poukazovať na úmrtnosť/smrtnosť ... zažili sme to predsa všetci. A zakladá sa na hlboko podpriemernej úrovni chápania fungovania ľudského zdravia širokými masami obyvateľstva naučeného načiahnuť ruku k doktorovi, keď sa necíti dobre: "Dokto daj. Doktor! Vylieč ma!"
Toto som tu nepridal náhodou. A náhodou na to stále neupozorňujem:

Když se píchne králíkovi s ušním svrabem, tak je brzy po svrabu. Také placebo?
Odpoviem ti otázkou. A je ten králik navždy od toho svrabu vyliečený? Alebo ho musíš začas pichnúť znova?
A dodávam, aby nedošlo k nedorozumeniu. Že to, čo som napísal, sa týka VYliečenia. Nie liečenia. Ak mám predsa niečo vyriešené, znamená to, že je tomu koniec. Ak to nemám vyriešené, znamená to čo? Správne, opakovanie je matka múdrosti ... Niektorých ľudí môžeš liečiť celý život aniž by si ich niekedy vyliečil. Na tom funguje farmabiznis, a to je tiež želaným "výsledkom" = liečiť bez vyliečenia = dodávať tvojej hlave dojem, že to je v poriadku a nemoc je preč. Čo sa týka zvieracieho aparátu, ktorý máme so zvieratami spoločný, môžeš si tam pridať k tomu "placebo" efektu, ktorý funguje na ľudské vedomie, výraz "stimulant/droga". Okrem toho, keď už sa bavíme o zvieratách, tento efekt (antiparazitický) na zvieratá má aj napríklad žihľava, a rovnaký má aj na človeka. Keď ju primiešavaš do stravy zvieratám, nikdy netrpia hlístami. Toť vsjo. Ale tie hlísty sa v tvojom ani v zvieracom trakte neobjavia len tak prenič-zanič. Má to svoje dôvody. Ale načo si natrhať žihľavu, keď si môžem kúpiť zázračný zakazovaný liek z lekárne a niekomu zaň zaplatiť len preto, že je v tabletách a je pri ňom príbalový leták, ktorý mojej hlave "potrvdí", že ma to "vylieči", alebo jej to potvrdí, že "môjho králika to vylieči" (kým to bude králik dostávať pod kožu, a čo potom?).
Ale toto stále nerieši otázky:
1. Čo je nemoc?
2. Prečo vzniká?
3. Prečo sa objavujú nové nemoci?
A nerieši to záver, že:
Opakovaná liečba je len liečba. Nie vyliečenie. Liečba niekomu vyhovuje. Vyliečenie nie.
Ak je cieľom byť zdravý, záujem o moje zdravie sa nemôže začínať v momente, kedy sa prejavia príznaky nemoci a nemôže končiť v momente, keď požijem nejaký materiálny prípravok, ktorý uvedie moje telo do nejakého stavu a po dobu pôsobenia prípravku + nejaký čas po ňom budem "akože zdravý". Pričom pri prvej príležitosti zhody faktorov pôsobiacich na moje telo sa nemoc prejaví znova ... na tomto sa práve zakladá to, čo sa nazýva šarlatánstvo.

Naposledy upravené:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom