• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2024

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
To je velmi dlouhá úvaha , dovolím se ji tedy zestručnit do poměrně jednoduché základní myšlenky:
"Všetci kradnú".
Není to špatná myšlenka, u nás zakotvil jeden taký beťár, který na tom vyhrál volby, stal se premiérem, a bude jím zas. Tak přeji hodně zdaru.
Vy ste to zjednodušila az tak, že ste ten text pedantne, bezchybne vykostila.
Zostala iba beztvára ničnehovoriaca hmota.
Zo zjednodusenia vyprchal aspon nejaky naznak moznej pointy z textu.
P.S. ...to ale mozno nie je vasa chyba, ale "nezručnosť" pisateľa pôvodneho textu 😉🙂

Sergo Pointa?
Eminem zo zlych socialnych pomerov zarobil obrovske prachy na repe tipu j***t system...zije z toho co odmieta a nie je sam.
Tvoje je zbytocne dlhe ale musim uznat ze pises vtipne.

@kaťja, to, ako si to podala, sa mi páči. Okrem iného až na tieto veci:
>> Parlamentné voľby 2023 - na hlbšej úrovni neišlo o boj medzi Smerom a PS (na hlbšej úrovni je tento boj passé), ale o boj medzi Smerom a Hlasom v kontexte toho KTO z nich DVOCH bude určovať (riadiť) smerovanie a dynamiku ďalšieho politického vývoja ... osobitne v časoch nastúpivších po konečnom odchode amerického nadštátneho riadenia z Európy... a tie časy sa blížia (keď sa bude rozhodovať o "euroázijskom" či ruskom smerovaní ... v konceptuálnom chápaní)

>> A keď Hlas prehral, v zmysle toho, že sa Pellegrini nestal premiérom, okamžite HO nasadili v prezidentských voľbách ... nie ako protikandidáta Korčokovi, v skutočnosti ako "protikandidáta" Ficovi (na oslabenie JEHO riadiacej pozície... presne ako to v minulosti robili "USA" : Kováč vs Mečiar, Kiska vs Fico, Čaputová detto, len teraz viac sofistikovane)
Nevidel by som to ako boj. Z dlhodobého hľadiska sa GP v SR neobíde bez Fica (vie, že nahradenie ho iným kádrom by bola strata času, ktorý aktuálne nemá, resp. ohrozilo by to beh niektorých veľmi dynamických procesov)1, ale ani Fico sa neobíde bez GP. Ak by nezasiahol GP, dnes by súčasná vláda jednoducho neexistovala a Fica by definitívne prevalcovala podpindosnícka klika (o čo sa nakoniec aj pokúsili násilne, keďže to nešlo inak. Preto by som to, čo prebieha medzi Ficom a HLASom nenazval bojom. Jednak za oboma stoja oligarchické klany, ktoré sa navzájom potrebujú (SMER je bez HLASu slabý a predurčený byť v opozícii - kde mu hrozí postupná likvidácia) a jednak Fico a GP sa potrebujú tiež, pretože Fico nedokáže presadzovať hlavnú vec, pre ktorú v politike primárne sám za seba aj je = naše (i jeho) národné ciele, a GP bez neho nedokáže tak efektívne korigovať to, čo sa deje v kolónii SR (nová fáza Trojmoria, rozbitie EÚ, chladenie prehrievania ukroterorizmu voči Rusku atď.). Takže nejde o konflikt, ale o vzájomnú užitočnosť, pričom podľa môjho názoru, i keď je pripustená/možná istá forma "šťuchancov" medzi nimi, na podstatných veciach sú dohodnutí, čomu zodpovedá toto:
>> keď sa na to spýtali FICA odpovedal, že "v každej rodine sú hádky, pričom sa všetci majú radi" ...a
A tu:
V žiadnom prípade nemožno dovoliť mocenské posilňovanie Hlasu smerom k NASLEDUJÚCIM voľbám, lebo o TIE sa tu hrá (!!)
By som sa ťa spýtal, ako si myslíš, že by sa to "nemalo dovoliť". Ak platí to, čo som spomenul vyššie, potom nasledujúce voľby už sú kvázi "rozhodnuté tiež". Netreba zabúdať, že národ v nich nie je premenná č. 1. Je to vysoký tromf, to áno, ale názor, že voľby sú základnou hybnou silou politiky SR, je podľa mňa nesprávny. Voľby u nás sú práve doplnkovou silou, používanou na podporovanie cieľov vopred rozhodnutých a daných. A teraz mi niekto môže položiť otázku: "Prečo potom tak tlačíš na to, aby ľudia podporovali súčasnú vládu s horizontom budúceho víťazstva vo voľbách, ak sú už rozhodnuté?" Odpoveď je stále tá istá. Stabilita v zmysle predvídateľnosti. Potrebujeme sa postaviť na vlastné nohy a začať ozajstnú suverenizáciu, nie iba nekonečne prenasledovať falošný pocit zdanlivej suverenity poskytovaný nám zvonka, kým reálne keď príde na vec, tak 12/400 = 3:97. Pokiaľ bude národ chápať široké súvislosti a držať spolu (napodobní cestu Ruska), budú z pre nás pripravených možných budúcich variantov vývoja aktivované tie, ktoré nám ako národu pomôžu postupne vystúpiť z matrice "potácania sa medzi tvorením/ničením" a urvať si maximálny možný stupeň suverenity. Preto je nevyhnutné pracovať v psychologickej rovine na vyriešení programov, v ktorých sa kolektívne vezieme (okrem vysvetľovania ľuďom maximálne kompletného obrázka diania), a čím viac času na to budeme mať, tým viac je možné dosiahnuť v súčasnom zrýchlenom sociálnom čase nazbieraním dostatku vedomostí, zručností ako aj individuálnych úspechov u väčšieho počtu jednotlivcov prebehnutím procesu "psychického liečenia" (osobnostného rastu) natoľko, aby sa to následne odrazilo na našej kolektívnej suverenite. Berte, či nie, som zástanca minimalizácie počtu empirických zážitkov s vybitými zubami a maximalizácie dosiahnutých výsledkov = efektivita musí byť na prvom mieste. Inými slovami "dvakrát meraj a raz rež".

Chcete vedieť ako sa povie po česky strana Progresivne Slovensko?
Strana Piráti.
...
Skutocnej, tvorivej cinnosti neboli a nie su prinútení a naucení.
Nemaju ziadne zodpovedajuce návyky.
Ak by tvoj komentár skončil pri vete, "Nemaju ziadne zodpovedajuce návyky.", tak ti dám(y).
Ale tá zvyšná časť mi(subjektívne hodnotenie) pripadá ako imitačno-provokačná činnosť(bliká mi červená signálka). Palce dole nedávam, tak som reagoval(dúfam že som nezašiel do osobnej roviny ako naposledy na Oracle911;)).

Ak by tvoj komentár skončil pri vete, "Nemaju ziadne zodpovedajuce návyky.", tak ti dám(y).
Ale tá zvyšná časť mi(subjektívne hodnotenie) pripadá ako imitačno-provokačná činnosť(bliká mi červená signálka). Palce dole nedávam, tak som reagoval(dúfam že som nezašiel do osobnej roviny ako naposledy na Oracle911;)).
:)
Teba nemám prečo blokovať, ale jeho kvôli tomu, čo píšeš som natvrdo zablokoval...

Premiérovi Robertovi Ficovo doručili obálku s nábojom​

Pre tých, čo stále nechápu. Popolvár tu spomenul nedávno výrok: "Potrebujeme preplávať medzi Skyllou a Charybdou." Je to naozaj tak. Z jednej strany nôž na krku, z druhej strany do teba kopú ľudia...

Gröhling pre eReport: Miesto nejakých samolepiek by som sa radšej rozprával o konsolidácii!​

Žasnem nad tým, čo tento BLB dokáže v dvoch vetách.
Jeho úloha je pochovať SaS, nerušme ho v tom a iniciatívny hlupák je horší ako sabotér...

Naposledy upravené:
Minister zahraničných vecí Ruskej federácie Sergej Lavrov sa 25. septembra v New Yorku
v rámci 79. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN stretol s ministrom zahraničných vecí
a európskych záležitostí Slovenskej republiky Jurajom Blanárom.

Počas konštruktívneho rozhovoru diskutovali o praktických otázkach bilaterálnych vzťahov
a spolupráce v oblasti energetiky, ako aj o aktuálnych témach medzinárodnej agendy.
Zdroj: https://t.me/velvyslanectvoruska/16842
photo_2024-09-26_09-06-11.webp

Naposledy upravené:
O dôvod viac vyšetriť smrť Lučanského
je zaujímavé, že dlho, dlho nič a zrazu v posledných troch týždňoch (tri týždne, dva týždne, 11 dní) sa objavili tieto videá:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=2hsrcxLNlG4

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=BSPNIFVKNSs&rco=1

od Lords of Crime a

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=rIaBkuOBhag

od Informácie pravdy
Prečo práve teraz?

Osobne si myslím, že táto vláda to objektívne vyšetriť záujem nemá. Ak by mala, tak by sa tak neponáhľala vyšetrovanie uzavrieť s verdiktom samovraždy.

No niekto niečo očividne vie a s oficiálnym verdiktom samovraždy spokojný nie je…

Naposledy upravené:
1. Predstavenie konsolidačného balíčka - odvolanie Šimečku z postu podpredsedu parlamentu
2. Schválenie rokovania o návrhu konsolidačného balíčka v skrátenom legislatívnom konaní - “suka” Plaváková na 2x vykázaná z parlamentu a podanie trestného oznámenia na Jaroslava Naďa
3. Budúce schválenie konsolidačného balíčka - kto a ohľadom čoho bude na rade??? Čakám 3 udalosti…

Jeho úloha je pochovať SaS, nerušme ho v tom a iniciatívny hlupák je horší ako sabotér...
Určite. Veď preto som to vypichol, že ako tu uviedol Popolvár, predvčerom dostal pozvánku a dnes už sa totálne dehonestuje svojím kvákaním. O nič iné mi nešlo. Nenapísal som to s pohoršením, pretože váha jeho slov sa rýchlosťou svetla derie k nule.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom