SLAV_jan_in
Známy člen
- Okres
- Považská Bystrica
Som rád, že ty, ako aj ďalší "vŕtači", čítate moje príspevky pozorne.PRESNE V DUCHU KSB/DVTR !
Čítajte aj ďalej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Som rád, že ty, ako aj ďalší "vŕtači", čítate moje príspevky pozorne.PRESNE V DUCHU KSB/DVTR !
Ale tuto by sa už mali zobudiť a začať riešiť - táto pani má doslova plný fúrik papierov...a určite aj koncepciu ako na to.len to by im do toho nesmela Bratislava od vzniku SR strkať prsty. Na strednom a východnom Slovensku sa pričinením Bratislavy stala z cigánov chránená a hojne dotovaná zver - a to všetko preto, aly cigáni nezamorili Blavu a jej okolie…
Ak by to bolo len na miestnych, tak už dávno by to bolo vyriešené…
táto pani má doslova plný fúrik papierov...a určite aj koncepciu ako na to.
lenže toto nie je len tento problém. Takýmto spôsobom je nabúraný celkovo život na Slovensku. Sú rôzne problémy, ktorých riešenie sa zadrhne hneď na začiatku, alebo sa to nechá vyhniť. Ale vždy to narazí na nejaký problém v inom právnom predpise, alebo chýba dokončenie ako ďalej. Právna úprava na Slovensku je takto náročky (podľa môjho názoru) postavená aby vytvárala v spoločnosti beznádej, nespravodlivosť, agresiu a hlavne aby odbúrala ľudskosť, spolupatričnosť a občiansku uvedomelosť .Aha.
...tak to je potom zacyklený problém "vo vákuu", a zrejme to ostane len a len na miestnych, lebo už nemôzu odvracať pohľad od problému...
Alebo to skončí ako v Žehre, a bude z toho stredovek s mačetami a sekerami...
No hlavneže sa donekonečna riešia fiktívne ideologické veci hocijakej povahy, ale realita dní uniká.
Alebo ako v stredoveku, obce si budú stavať okolo intravilánu hradby. Niečo na spôsob Trumpovej mexickej steny.Aha.
...tak to je potom zacyklený problém "vo vákuu", a zrejme to ostane len a len na miestnych, lebo už nemôzu odvracať pohľad od problému...
Alebo to skončí ako v Žehre, a bude z toho stredovek s mačetami a sekerami...
No hlavneže sa donekonečna riešia fiktívne ideologické veci hocijakej povahy, ale realita dní uniká.
Alebo ako v stredoveku, obce si budú stavať okolo intravilánu hradby. Niečo na spôsob Trumpovej mexickej steny.
...ale "čierno-šedý" ČS Nazgûl aj napriek rozhorčeniu Chorvátky našiel "správnu cestu" ;-)
Povedal Fínsky komentátor.
A aj 4.miesto v tímovom hokeji je pre Slovákov perfektné - dobre som to "skonšpirovala" v inotajoch? :-D
obce si budú stavať okolo intravilánu hradby.