Právo na pravdu mala snem. Zoroslav Kollár predstavil program strany: Nemáme víziu, máme plán! | Domáca politika
Právo na pravdu mala snem. Zoroslav Kollár predstavil program strany: Nemáme víziu, máme plán!
ereport.sk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ereport.sk
Pre prichádzajúce komunálne voľby je dohodnutá spolupráca so stranami Smer, Republika, SNS a Hlas.![]()
Právo na pravdu mala snem. Zoroslav Kollár predstavil program strany: Nemáme víziu, máme plán! | Domáca politika
Právo na pravdu mala snem. Zoroslav Kollár predstavil program strany: Nemáme víziu, máme plán!ereport.sk
technické upozornenie: NEKLIKAJTE NA ODKAZ ,ktory je uvedený pod článkom, je tam súbor ,ktorý sa BEZ VÁŠHO VEDOMIA automatický nainštaluje do Vášho pc.. budete mať ŠPIÓNA v pc.....Pre prichádzajúce komunálne voľby
Mhmmm ... celý čas kopeme do SMERu. A zrazu SMER je OK?Pre prichádzajúce komunálne voľby je dohodnutá spolupráca so stranami Smer, Republika, SNS a Hlas.
Nastavil som to na čas, kde ZK je spytovaný na spoluprácu. Ale oplatí sa to pozrieť celé.
zatiaľ len malá demo ukážka....Z bezpečnostných dôvodov
Pomerne vysoká svetonázorová zhoda. Ja ju tam vidím. Zároveň sa snažím oddeľovať nástroje typickej agresívnej politickej reklamy. Potom tu máme ešte jeden aspekt: ak nevieš zmeniť alebo zastaviť proces, tak sa mu postav do čela, v mojom prípade to znamená skôr snahu aplikovať a využívať to, čomu sa tu všetci venujeme. V Tvojom regióne bude v dohľadnej dobe určite výjazd na diskusiu s občanmi. Ideálny priestor na otázky a názory.Mhmmm ... celý čas kopeme do SMERu. A zrazu SMER je OK?
"Co še stauo panečkovi?"
Žeby sa s Ficom zarábali hlasy lepšie ako proti Ficovi?
Načo venovať energiu šašovi. V Zorovom prípade tam nie je svetonázorová zhoda s Ficom. To, čo sa zhoduje je možno čiastočne prístup/spôsob rečnenia, ale to neznamená svetonázorovú zhodu. On, ako ho tak po očku sledujem, premrštene kope do Fica a do vlády. Keby mal v úmysle spolupracovať, tak by to redukoval na minimum.V Tvojom regióne bude v dohľadnej dobe určite výjazd na diskusiu s občanmi. Ideálny priestor na otázky a názory.
A okrem toho aj ďalšieho Kollára:Práve mi napadlo pripustiť možnosť, že Kollár (Zoro) môže byť taktiež aj len vyššou oktávou bývalého politika s menom Kollár (Boro). Zatiaľ hlavné rozdiely medzi nimi sú, že ten prvý ešte v politike oficiálne a napriamo nebol a nerobí deti kade chodí (preto by mohol byť vyššou oktávou toho druhého menovaného ako aj pre kultivovanejšie - menej extrovertné vystupovanie), ale rétorika, čo tak pozorujem, je zatiaľ veľmi podobná), a ešte je tam totálna zhoda aj v priezviskách, a to môže odkazovať aj na podobnosť/totožnosť prostedia, z ktorého pochádzajú. Bolo by fajn vedieť, kto stojí za jedným i za druhým. Netvrdím, že majú isto rovnaké zázemie, ale už aj len to, že obaja sú pracháči lezúci do politiky je pre mňa výkričníkom a znakom príbuznosti. Možno si niekto povedal, že nemá význam ďalej živiť projekt Kollár, keď je a bude dlhodobo už diskreditovaný a spustil program Kollár2
Zatiaľ to je však iba moja úvaha na základe pozorovania. Nie je tam nič isté.
A este je projekt Kollar 3 alias Daniel Bombic, zeby nejakeho Bombica v londynskej krcme len tak napadlo nazvat sa Danny Kollar...
Ja IV síce nepočúvam, ale títo dvaja sú známi tým, že majú "dlhé vedenie" a všelijaké predsudky. V minulosti, pred rokmi, sa so železnou pravidelnosťou navážali do Smeru a Fica. Až časom sa im "rozsvietilo", ale trvalo to veľmi dlho...poznamka k infovojne.
posloucham infovojnu prakticky kazdy den.
mam jen poznamku k moderatorum. chapu, ze fokus radia je predevsim na slovensko.
kdyz moderatori mluvi o ceske republice, vsimla jsem si, ze ne vzdy dokazi byt objektivni. uz jsem nekolikrat jim psala, ale nikdy neodepsali.
kdyz jsme tu meli fialu, porad moderatori mluvili o cesich, jako kdybychom byli vsichni blbci, kteri si volili fialu. ted to stejne plati pro pavka.
na slovensku byl matovic, byla tam caputova. kroutili jsme tu hlavou, ale cesi se skutecne nevyjadrovali tak jak norbert s adrianem.
vcera mluvili ted o sjezdu sudet. landsmannschaftu v brne. nezminili ovsem zadne protesty.
fialova vlada utocila na slovensko, ale obycejni lidi ne.
ted mame vladu, ktera napravuje vsechny skody, ktere fiala&co. napachal, tak proc tedy porad ta nevrazivost na infovojne vuci CR?
tak to vnimam ja. pochopitelne, ze na to muze mit kazdy jiny nazor.
Objektívni nie sú ani v prípade Slovenska. Bohužiaľ, IV je typický príklad alternatívy 90 % pravdy 10 % lži, pričom moderátori sú ideologickí pracovníci riadení bezštruktúrne. Ja ich už nekomentujem. Proste sú tam na to, aby riadili tú časť davu, ktorá si myslí, že vie viac ako tí "debili v mainstreame". Pritom sú to takí istí debili, len sú v "alternatíve".kdyz moderatori mluvi o ceske republice, vsimla jsem si, ze ne vzdy dokazi byt objektivni.