Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
my svetaznalí cynici vieme.....z pohľadu toho
Maroš Žilinka opäť odmietol obvinenia zo zasahovania do káuz, o ktorých poslancom napísal krajský prokurátor Tomáš Balogh. „Vylial na vedenie prokuratúry vedrá špiny,“ povedal generálny prokurátor s tým, že krajský prokurátor nemá o svojich tvrdeniach jediný dôkaz. Skutočnosti opísané v liste označil za ohavnosti.
Na brannobezpečnostnom výbere sa jeho predseda Richard Glück (Smer) opýtal Maroša Žilinku, či sa nerozhodol prehodnotiť postoja neumožní účasť žilinského krajského prokurátora Tomáša Balogha. „Aby výbor mohol mať výpovednejšiu hodnotu pre poslancov aj...
Tomáš Balogh je šéf krajskej prokuratúry v Žiline, ktorý sa ocitol vo verejnom spore s generálnym prokurátorom Marošom Žilinkom. Tvrdí, že Žilinka mu nezákone zasahoval do citlivých politických káuz - konkrétne pre Ficovho švagra Svetozára Chabadu a šéfa úradu vlády Juraja Gedru mal Žilinka žiadať prísnejšie a rýchlejšie stíhanie. Verejne sa proti tomu ozval až keď sa ho generálny prokurátor pokúsil odvolať z funkcie. Balogh tvrdí, že to bolo pre zástupný dôvod a požiadal o pomoc Úrad na ochranu oznamovateľov. Prípad bude už zajtra riešiť Rada prokurátorov. Prečo sa obrátil aj na politikov?"
Začína rokovanie vlády, kvôli pritomnosti Kotlára v utajenom režime. Novinári spovedali Takáča prečo utajený režim, na čo im odpovedal , že Kotlárove zistenia by mohli vzbudiť v spoločnosti paniku.Kotlár sa dohodol s premiérom. Zistenia o riadení pandémie predstaví najskôr vláde, potom verejnosti
Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Peter Kotlár odprezentuje svoje zistenia vláde budúci týždeň.
„Po osobnom stretnutí s predsedom vlády sme sa dohodli, že budúci týždeň odprezentujem svoje zistenia na vláde a potom ich predstavím aj verejnosti formou tlačovej besedy v Národnej rade SR,“ uviedol Kotlár.
Splnomocnenec začiatkom týždňa informoval, že požiadal premiéra o možnosť prezentovať na stredajšom (4. 2.) rokovaní vlády závažné dôkazy, ktoré sa podľa jeho slov dlhodobo utajujú. Verejnosti ich chcel predstaviť vo štvrtok.
Zatiaľ len toľkoto od Kotlára po vládeZačína rokovanie vlády, kvôli pritomnosti Kotlára v utajenom režime. Novinári spovedali Takáča prečo utajený režim, na čo im odpovedal , že Kotlárove zistenia by mohli vzbudiť v spoločnosti paniku.
Uvidime , či bude aj skôr avizovaná tlačovka splnomocnenca k tomu
Bude úspech, ak sa podarí ten sajrajt zakázať.Zatiaľ len toľkoto od Kotlára po vláde... čiže to ide do stratena?
Zatiaľ len toľkoto od Kotlára po vláde... čiže to ide do stratena?
Zdroj: https://t.me/mimisramova/61408
Začína rokovanie vlády, kvôli pritomnosti Kotlára v utajenom režime. Novinári spovedali Takáča prečo utajený režim, na čo im odpovedal , že Kotlárove zistenia by mohli vzbudiť v spoločnosti paniku.
Uvidime , či bude aj skôr avizovaná tlačovka splnomocnenca k tomu
Lajčák u P. Bielika na kanale 1
Ako „chlapec z Tatier“ dosiahol veľké úspechy na diplomatickom poli. Riadil „de facto“ Bosnu a Hercegovinu v konflikte, predsedal Valnému zhromaždeniu OSN… Napriek tomu teraz hovorí, že sa cíti ako ... hlupák. Ako sa zoznámil s Jeffreym Epsteinom? Ako sa správa „horných desaťtisíc“ tohto sveta a nakoľko cnostné sú ich skutočné motivácie? Spolupracuje viac s Robertom Kaliňákom ako s premiérom Ficom? V relácii Téma s Petrom Bielikom odpovie Miroslav Lajčák.
Zdroj: https://youtu.be/AfXSm8a-dnU?si=pe6K3M91cmeppDdT
A u A. Žitnej
"Epsteinov škandál zmietol svetové podnikateľské, politické aj celebritné špičky. Prečo sa to stalo až šesť rokov po smrti kontroverzného finančníka?
“S Epsteinom ma zoznámil môj známy, vysoko rešpektovaný zahraničný diplomat. Povedal, že mi predstaví niekoho, kto má neuveriteľnú sieť kontaktov a vie otvoriť všetky dvere. A keďže som diplomat a uvažujem ako diplomat, bola to dôležitá ponuka. Pretože v diplomacii sa veci vybavujú vďaka kontaktom,” hovorí bývalý poradca premiéra Roberta Fica Miroslav Lajčák. V čase, kedy ich s Epsteinom zoznámili sa vedelo, že si odsedel trest za sexuálny delikt. V čase ich stretnutia však bol Epstein široko akceptovaný
americkou aj medzinárodnou spoločnosťou.
“Chodili k nemu politické aj podnikateľské špičky. Vďaka tejto známosti som sa zoznámil s celým radom veľmi vplyvných ľudí, s ktorými som udržiaval a aj dodnes udržiavam, nezávislú komunikáciu. Niet pochýb, že si budoval sieť vplyvných kontaktov, amerických aj zahraničných, oni všetci ho akceptovali ako zaujímaévho partnera. Aké plány s tým mal, sú špekulácie. Bol tom pre mňa zaujímavý a potenciálne aj pre Slovensko veľmi užitočný kontakt. Neskrýval som ho, pretože som nemal dôvod,” vracia sa späť k zoznámeniu s Epsteinom Miroslav Lajčák.
Dochádza tu k primitivizácii témy. Ak si sa s ním poznal, musel si byť súčasťou jeho nelegálnych aktivít. Je to nezmysel. Pozrite si zoznam osobností, ktoré s ním majú fotky. Žiaden súdny človek nemôže povedať, že títo ľudia sú súčasťou pedofilnej siete. Tí, čo to tvrdia, hrajú nejaké svoje hry. Alebo je to snaha prekryť iné témy,” dodal.
O Epsteinovim Trumpovi, Ursule von der Leyenovej, Robertovi Ficovi aj o zákulisí veľkej politiky hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou diplomat a bývalý poradca Roberta Fica Miroslav Lajčák
Zdroj: https://youtu.be/FMLm4p-FiMQ?si=Gpms3MZPqYgxHAgw
„Cieľom bolo posúdiť analýzy Sone Pekovej a SAV,“ informoval poslanec SaS Tomáš Szalay, ktorý posudok videl vo vyšetrovacom spise. Prístup doň má ako autor trestného oznámenia na Kotlára vo veci šírenia poplašnej správy.
Pekovej tvrdenie o geneticky nespojitých vlnách covidu podľa Pačesa „svedčia o hlbokom neporozumení virológii“. Spochybnil tiež jej schopnosť racionálneho posúdenia reality, keďže česká vedkyňa verejne prezentuje názory o tom, že Zem ovládajú mimozemskí reptiliáni.
Analýzu vypracovanú SAV Pačes zhodnotil ako vysoko odbornú, metodicky správnu a v súlade so svetovým vedeckým konsenzom.
„Posudok je absolútne k. o. pre akúkoľvek odbornosť, ktorou sa Peter Kotlár snaží zakrývať,“ zhodnotil Szalay. „Je to šíriteľ konšpirácií a bludov.“
1. "5 zákonov novej germánskej medicíny": http://leva-net.webnode.cz/products/a5-zakonu-nove-germanske-mediciny-video-slovenske-titulky-/ (vysvetľovať nebudem nič, bolo by to nadlho, skrátka to musíš vidieť, celé!)
5. Resetheus: organizácia založená uprostred COVID cirkusu s cieľom odhaliť lži, polopravdy a výmysly súčasnej nefungujúcej medicíny.
https://resetheus.org/, prípadne faktológiu uverejňujú pravidelne aj na svojom FB profile: https://www.facebook.com/resetheus
a čo na to kamoš Epsteina ,filantrop nakazený syfilisom veľky Bill...Každý, kto sa hrabe