• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Bude treba ZRUŠIŤ tzv.hlasovania zo zahraničia cez nekontrolovateľne hlasy ,zaslané poštou. Ľudia ,ktorí žijú mimo Slovensko a nemaju na Slovensku trvaly pobyt ,nemaju absolutne žiadne pravo rozhodovať o osude a živote tých,ktorí na Slovensku pracujú a žijú aj v relatívne dobrych ale aj zlych časoch.
Pedodrogova strana ""oficialne" dostala z cca 59 tisic hlasov zo zahraničia cca 40 tisic hlasov....
Su to hlasy bez akejkolvek kontroly a legitimity.
Čistý podvod celé PS aj s ich volebným výsledkom.

Bratislavský kraj je akosi dosť mimo.
Nie tak celkom. Východniari nech sa neurazia, ale Bratislava nemá pôvodné obyvateľstvo. Sám som Prešporák a kompletne celá rodina sme odtiaľ doslova ušli. Ostal len Filan a Jožo Ráž... Bratislava dnes = Košice. A kuk na mapu? Kde dominovalo PS? Práve týchto dvoch mestách.

Nemám to východniarom za zlé, sú poznačení vojnami a frontami, zostalo im tam zrejme veľa nedoriešeného, čo ide ďalej. Plus fakt, že máme hlavné mesto na hraniciach a nie centrálne, v strede štátu. Geografia určuje mnohé.

Naposledy upravené:
A kuk na mapu? Kde dominovalo PS? Práve týchto dvoch mestách.
Práve som si uvedomil, že voľby o národe povedia oveľa viac než si niekto myslí. Veď podľa výsledkov sa dá zistiť kde sú najväčšie sociálne problémy spoločnosti - v mestách. Dá sa analyzovať obyvateľstvo z viacerých uhlov pohľadu od podliehania dezinformáciám až po sčítanosť a chápavosť obyvateľstva. Reálne to nie ľudia volia poslancov ale poslanci ziťujú stav národa. Na základe takto podrobných výsledkov volieb ako máme dneska by sa dal vytvoriť program na ozdravenie spoločnosti na 5 - 10 rokov dopredu.

Dnes jsem projel úplně vše, takže teď nenajdu odkaz... ale velmi napovídající budoucímu dění je věta Pellegriniho "Ve vládě by neměli být dva bývalí premiéři".
Voliči Hlasu se asi brzy budou drbat na hlavě.
Teď to je Fico proti všem, zejména proti Západu. Ale první krok je za ním, doufám, že se mu to nakonec podaří. Třeba s pomocí jednotlivých poslanců...

• Súhlas
Reactions: Um
Dnes jsem projel úplně vše, takže teď nenajdu odkaz
Tak zde:

"Pellegrini je presvedčený, že v budúcej vláde by nemali sedieť dvaja expremiéri. Každý premiér má podľa neho inú predstavu o fungovaní vlády. “Nie je to nič optimálne, ale to nehovorí nič o tom, že nemôže vzniknúť taká koalícia, lebo ja som vždy hovoril o osobách,” skonštatoval."

vložím sem komentář Boletuse ze Zlomu - se kterým souhlasím
Boletus
Volby dopadly podle scénáře silnějšího hráče nadnárodního řízení - Vatikánského euroasijského křídla globalistů. Ze střednědobého hlediska je to pro střední Evropu optimální, jde o zařazení "neutrálu" v řízení tohoto regionu a tím i zastavení ostře pro-washingtonského válečného řízení. posílí blok Maďarsko-Slovensko. Nečekám revoluci, ale celkové zklidnění. Globalisté mají v každém parlamentním subjektu s výjimkou PS a Matoviče své frakce , takže si myslím, že si svoje uhrají. Ale zesílí napětí Hrad-Vláda . Rusko nepotřebuje aplaudovat a ani vzdychat, volby dopadly i z pohledu Putina optimálně.

Zdroj: https://t.me/zlom221/65470

se asi brzy budou..
všetci v Hlase ,sa dostali do politiky len a len vďaka Ficovi, cele biznis kridlo,po kuciakiade sa odtrhli-zle odhadli situaciu,videli svinstvo čo pachala matoviččaputovska chunta,
---ak pojdu do partie s PriateľmiSoroša, bude to znamenať pre nich všetkych harakiri ,hned na začiatku vladnutia,
--ak CIA ma niečo na Pelleho čim ho možu vydierať,tak sa mu rozpadne cely poslanecky klub ale aj strana,bude za handru...

--ale u bukvice je všetko možne,počkame na ďalšie postupy a udalosti....

Volby dopadly podle scénáře silnějšího hráče nadnárodního řízení
Či už volebné výsledky na 100% zodpovedajú voľbe voličov alebo boli pár percentami upravené, tak tento výsledok je presne taký, aký Slovensko potrebuje.
Kovidom začalo padanie masiek – každému a všetkému.
A budúca koalícia bude presne o padaní masiek: kto je skutočne zástancom tradičných hodnôt, komu ide o Slovensko alebo len bude kupčiť z pozície žiadanej nevesty…

Ak KDH, OĽaNO sú skutočne zástancami tradičných hodnôt, ako sa celý čas prezentujú, tak do koalície z PS nepôjdu (lebo to by bolo zase len v duchu PROTI a nie v duchu ZA (hoc by len ZA v zmysle sám za seba), ale zostanú v opozícii, prípadne, ak im ide skutočne o zachovanie tradičných hodnôt, tak v prípade, že PS uplatí HLAS, tak vstúpia do koalície zo SMERom.
Tak sa ukážte politici z HLASu, KDH a OĽaNO, kým skutočne ste a čo je pre vás cennejšie: ZA zachovanie Slovenska a tradičných hodnôt, alebo PROTI “leboFico” za každú cenu.
Som s týmto výsledkom v duchu vyššie napísaného maximálne spokojný.

KDH, OĽaNO sú skutočne zástancami tradičných hodnôt,
KDH--nemaju spoločné s kresťanstvom absolutne NIČ
-slovko na začiatku je len na oblbnutie babiek v kostole.

Majerský--ROZVEDENÝ KATOLÍK s 2 deťmi a znova ZOSOBÁŠENÝ v kostole ,pred tvarou Boha...o_O

-OĽajnovci-zberba pozberana z ulice...

Roman Michelko predikuje Šimečkovu nastupujúcu politickú kariéru slovami: "Vy ma ešte nepoznáte, ale keď ma spoznáte, tak ma nepoznáte" ... verim, že tento proces nastane a že toto je dnes ich vrchol a už viac mať nebudú a že ľudia pochopia, čo vlastne hrozilo Slovensku, ak by táto partia bola pri moci.

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom