J
JolnyC
Pjakin niekde spomínal, že medzimorie alebo RU nie je možné bez toho, aby sa rozpadlo Rusko. Existencia takéhoto projektu je teda naviazaná na existenciu Ruska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chmelár hodne maže komenty a blokujeNapsala jsem mu na facebook komentář, po kterém mě okamžitě zablokoval:
Napsala jsem mu na facebook komentář, po kterém mě okamžitě zablokoval:
"CHAZIN O PROJEKTU RAKOUSKO-UHERSKO, O ROLI VATIKÁNU
Ruský analytik Chazin v rozhovoru s litevským novinářem o projektu Rakousko-Uherska říká, že tento projekt je smysluplný jen v případě rozpadu EU. Jde o zachování staré, neliberální Evropy. Jestli někdo zůstal v Evropě neliberální, tak je to Rakousko a Maďarsko.
Orbán není proruský projekt. Je to projekt obnovení Staré Evropy ve formě R-U.
Černá internacionála - je stará aristokracie, kde je Vatikán koordinujícím centrem, ne řídícím, ale koordinujícím. Vatikán nic nevymýšlí, jen sleduje, aby ta idea, která byla někým odsouhlasena, se naplňovala. To oni chtějí obnovit starou Evropu, neliberální. Vatikán je staré konzervativní centrum, sice ho silně liberalizovali, ale o to více je potřeba návrat ke konzervatismu. Pokud se stará Evropa ve formě R-U obnoví, hlavním ideovým centrem v první etapě bude Vatikán.
Pokud tohle projde, a má nám vládnout aristokracie, slovenský a český národ nepřežije.
Pjakin sa vyjadril v tom zmysle, že nie je objektívne možná koexistencia takých dvoch silných globalizačných subjektov ako Intermarium a Rusko, pričom jeden z nich má jasne konfrontačnú úlohu... a že malé národy vo východnej Európe to bude prirodzene tiahnuť k Rusku s jeho koncepciou globalizácie, čo (ako som pochopila ja), bude komplikovať realizáciu projekta Intermarium.Pjakin niekde spomínal, že medzimorie alebo RU nie je možné bez toho, aby sa rozpadlo Rusko. Existencia takéhoto projektu je teda naviazaná na existenciu Ruska.
Bielik... ci uz niekoho sa mu podarilo presadit do relacii, pre mna je tazko povedat, mozno obcas niekoho naozaj presadi, no neviem, ci si moze len tak na tajnasa vyberat hosti...tri dni za sebou v Teme dňa

Diskusiu s temou Bielik som viedol uz raz. Skusim znova. pretože tato vasa mozaika nesedi.Bielik... ci uz niekoho sa mu podarilo presadit do relacii, pre mna je tazko povedat, mozno obcas niekoho naozaj presadi, no neviem, ci si moze len tak na tajnasa vyberat hosti...
Co mozem povedat, tak je to profesionalny a sikovny spochybnovac faktov, ktory sa tvari: ja nic, ja muzikant, ale vasa smeracka pravda nie tak pravdiva...(ako by sme my v mediach chceli).
Smer na cele s Ficom tak natankoval informacne pole, ze uz s nim musia media ratat. To, ze media sa hraju na objektivnych 2-3 mesiace pred volbami je normalne, ved ludia uz zabudli, co im hustili do hlav 3 roky (vlastne 30). A v neposlednom rade sa sleduje vzajomna kompatibilita-nekompatibilita stran, ich praca s informaciami, aby sa zhodnotilo ako korigovat dalej.
Zo Smeru sa stal tazky informacny a argumentacny kaliber a ak media nechcu zo seba robit i***tov, tak musia si hlavne pred volbami "neutralne" ustlat a castejsie pozyvat aj svojich najvacsich rivalov.
Staci sa pozriet na tie caste sluchatka v usiach moderatorov a je jasne kolka bije a Bielik sa nemusi tvarit, jak neustale cita zo svojich poznamok. Ze tam mal "potycku" s Matovicom...no dve diabolske hlavy sa stretli... (ani som to nejak nesledoval).
A takou jasnou ukazkou smerackeho informacneho kalibru je opatovne nekandidovanie politickej "panny" Caputovej.
Ale ano, Bielik na druhej strane ako diablov advokat trenuje rozumnych ludi argumentacne napredovat.
ps: A ta Šramová..., nech nerobi šrámy na pravde, lebo len i***t moze prezentovat dostatocne pravdive informacie na pozadi ruzovej farby...
Jasne, ze takto mozu davat ludia iny pohlad na vec a taktiez zapredane media maju roznu kvalitativnu(manipulativnu) priecku. Su totalni i***ti ako Zavodsky sro a su sikovny manipulatori ako Bielik sro. To je moj pohlad.Dostavaju slovo ludia, ktori mozu dat iny pohlad na vec.
Je to fakt, alebo nie? A to, ze sa vela pyta? edehonesruje ako Iljev, Jančkarova, Zavodsky a ponuka rôzne nazory.
Otazky na tlacovke su ok..., ale radsej si pozriem Bielika, jak Sramovej rozhovory s Mimi...A čo máte voči Šrámovej? Pýta sa na tlačovkach otázky, ktoré sa nepyta nikto z byvalého mainstreamu.
Ja som dlhorocny volic Smeru a obdivovatel Fica, ktory je v mnohych veciach pre mna inspiraciou a vzorom, to ale neznamena, ze nejaka alternativa, aj ked s vcelku dobrymi informaciami, je aj dobra vo vysledku, v smerovani do buducnosti, lebo su aj neverbalne egreforialne informacie, ktore sa tiahnu v pozadi sladkej pravdy.Mám ale pocit, že pred voľbami, egregoriálne, alebo inak, blo rozhodnuté kopať do novinarov, čo neprinášajú mainstreamovy pohľad. A prečo?
Lebo Fico a smer
Ferko a teraz celkom vážne. v dnešnej dobe štúdio ak je priestor v dome, nestojí milióny. Slušnejšia kamera a mikrofón sú beznou zalezitostou. Tiež kanál na telegrame a ksychtoknihe. tak začínala mimo s "debilnym ružovým logom", alebo danny bombič so svojim DK logom.Jasne, ze takto mozu davat ludia iny pohlad na vec a taktiez zapredane media maju roznu kvalitativnu(manipulativnu) priecku. Su totalni i***ti ako Zavodsky sro a su sikovny manipulatori ako Bielik sro. To je moj pohlad.
Otazky na tlacovke su ok..., ale radsej si pozriem Bielika, jak Sramovej rozhovory s Mimi...
Jasne, ze slovne prinasa dobre infirmacie... Ale,ale,ale v "rozhovoroch s mimi" rozoberaju tam vazne deje o zle pachanom na state a ludoch a ona ma na pozadi ruzovu farbu (svoje i***tske logo) a este sa to odohrava pri slabom svetle (!), pod lampou... (je najvacsia tma).
Ta ja nezerem seno a je mi jedno, ci t robi vedome alebo nie. Len i***t moze v takom prostredi prezentovat zavazne informacie. Nech ide do relacii Pod lampou a tam šanti so svojim obrazom panny s dvoma blanami.
Ci uz robi tieto tahy Mimi (To je trapne sa tak oslovovat v politickom informacnom prostredi. Detinskost prenasana na posluchacov) vedome alebo nie, podstatny je vysledok jej cinnosti v egregorialnom prostredi a tym je zlahcovanie zavaznych informacii o utokoch na nasu vlast.
Ja som dlhorocny volic Smeru a obdivovatel Fica, ktory je v mnohych veciach pre mna inspiraciou a vzorom, to ale neznamena, ze nejaka alternativa, aj ked s vcelku dobrymi informaciami, je aj dobra vo vysledku, v smerovani do buducnosti, lebo su aj neverbalne egreforialne informacie, ktore sa tiahnu v pozadi sladkej pravdy.
ps: Mozno trochu tvrdsie podanie, ale taky je moj pohlad.
A k tomuto textu s pannou, úprimne, dam spätnú väzbu ja Vám.Ta ja nezerem seno a je mi jedno, ci t robi vedome alebo nie. Len i***t moze v takom prostredi prezentovat zavazne informacie. Nech ide do relacii Pod lampou a tam šanti so svojim obrazom panny s dvoma blanami.
Podla mna sa v tomto mylis. Nejde len o to, ake informacie podavas, ale aj ako ich podavas a na com ich podavas.Mimi šramovej vytykať jej logo a nasvietenie je jedna vec, no preto informacie tam dané nemajú menši význam.
Zeny mam velmi rad a vazim si ich. Najradsej mam rozhovory so starymi babkami a s malymi dievcatami.A k tomuto textu s pannou, úprimne, dam spätnú väzbu ja Vám.
Zamyslite sa prečo Vám vadí forma len preto, že žena sa prezentuje ako žena.
Zbláznil ste sa? Naozaj úplne vážne sa pýtam?
Vadí mi nadužívanie slova alternatíva. Všade sa teraz hľadá nejaká alternatíva namiesto toho, aby sa veci robili tu a teraz a hlavne poriadne.
Tak tak. Slovo je v poriadku a je vystihujuce podstatu, ná-zor.Príde mi, že podobná situácia je aj s pojmom názor.
veru ,veru....Informacia nie je len slovo, je aj ton, farba, nalada, prostredie atd., proste celkovy obraz.
Cize ako tejto prednej novinovej stranke chapes ty, pripadne ake dalsie unformacie o tom mas?veru ,veru....