Utajovaná história

Vydýchám :). Ta evidentně dlouhodobá celosvětová "kamenná posedlost" se neuvěřitelná. Vypadá to tak, že všichni usilovali o vybudování nejen energetických/komunikačních a ozdravných center, ale i o velmi odolných sídel. Na otázku proč odpověď neznám a i kdybych něco vymyslela, nemohu to doložit.
 
V mé představě megalitické civilizace využívali námi zatím neobjevené fyzikální principy, díky nimž využití hornin bylo pro ně velmi jednoduché a základní materiál zdarma. Neměly důvod pro rozvíjení stavebního průmyslu v našem smyslu. Civilizačních cyklů bylo mnoho, sídla se pak podle všeho přesouvaly do lepších klimatických podmínek, z důvodu posunu původních lokalit do jiné zemské šířky.
 
Důvodem proč minulá-lé civilizace měly schopnost určité formy magie a ta dnešní jen paběrkuje , může být i to , že resetování začalo zhroucením egregorů .
A nově utvářené egregory od zelené louky , jsou prostě jinak nastavené a tím mají jiné funkční možnosti a vedou danou civilizaci jiným směrem .
Pokud minulý směr cesty vedl k předčasnému ukončení , tak je pravděpodobné , že byla vytýčena jiná cesta k cíli .
A finišem této cesty mohl být plánovaný Zákon času , coby ladička přenastavení .
 
tak ještě před dvě sty lety bylo například v Rusku běžnou znalostí, nejen že tam obři byli, ale také odkud se tam vzali - bylo to normálně v učebnicích...
Dal by se k tomu získat nějaký informační pramen? Humanoidé vysocí přes dva metry jsou dnes nejzuřivěji nepřipouštěným faktem, případné nálezy ovšem mizely důsledně vždy.
 
 
Všude, kde se tedy mluví o Tartarii - tak se vlastně mluví o Pekle.
A všude, kde se mluví o Tartarech - tam se mluví o "Zplozencích Pekla".
A s tímto pojmem nepotřebujete znát národnosti.
Minulý pondělí na besedě na Novotného lávce v Praze Václavík/Šifrin říkal, že původní interpretace pojmů nebe/peklo je slovanská občina s východní tradiční kulturou a západní město se vznikající liberální společností.
A že tartaři/tataři/mongolové byli vlastně starověrci/jazyčníci. Ty to vlastně potvrzuješ, je třeba si uvědomit, kdo ty kroniky psal, proč je psal a jak je interpretoval.
Termín "zlatá horda" pak nemá nic společného se zlatem ani s hordou, ale je to transkripce "golden horde" -> alt ord nebo tak nějak, neboli starý řád.

nebo jiný příklad:
Historici tradují, že osmani dobývali křestanský svět z balkánu a odváděli děti do otroctví. Západ posílal peníze Uhersku na boj s nimi a občas, když šlo do tuhého, přispěl i vojenskou hotovostí.
Nepřipomíná vám to situaci s dnešní Ukrajiny?
Je třeba si uvědomit, že ty kroniky jsou něco jako dnešní mainstreama podle toho je interpretovat.
 
Před 6000 lety bylo území Sahary plné nádrží, řek, jezer, měst a stromů
Soudě podle vyobrazení na mapách před začátkem 18. století Afrika kvete a voní, zelená se lesy a poli.
Po mnoho staletí toto území prošlo mnoha národy. Obchodníci a obchodníci velmi dobře věděli, kam jdou a jakým způsobem. Nemohlo dojít k omylu. Co se stalo se Saharou poté?
1686425636626.png
 
Pote niekto spravil na africkom kontinente Oko Sahary -kráter o veľkosti 48.3 km.
View attachment 1526
Meteorit, nebo snad jaderný výbuch? Je známo něco o nějaké radiační stopě? Ale to stejně asi není hlavní důvod. Toto je asi dílo člověka - prostě lidé měli kozy a ty spásly savanu. A ještě jedna nepominutelná záležitost: podle Kljosova tou dobou na tomto prostoru žil lid s haploskupinou R1b - budoucí románské národy. Tento lid, překročiv Středozemní moře, začal vyřezávat místní rasénské obyvatelstvo (R1a s dalšími haploskupinami, s nimiž žili v míru).
 
1691574663753.png
Farmar v Kirgizsku odkopal sochu z 6 teho storočia. Zaujímavé na tom je, že oficiálne sa to územie ako aj územie ruska považuje za "nehistorickú oblasť", oblasť, kde nebolo nič (okrem Tartarie).
Tiež som si spomenul na to, že koľko sôch dnešná doba vyprodukovala? Približne 0. Len vyspelá kultúra dokáže produkovať pomníky a sochy, lebo má koncepciu, v ktorej je potrebné uchovávať podstatné informácie. V dnešnej kultúre nie je veľmi čo uchovať pre ďalšie generácie.
 
Naposledy upravené:
Našiel som to na stránkach Telegramu s názvom «потерянное прошлое « (stratená minulosť)

Берлин в 1900 году👍
 
Naspäť
Top Bottom