SLAV_jan_in
Známy člen
- Okres
- Považská Bystrica
Nie, ty nebudeš pokračovať, pretože nevieš o čo mi ide. Uviedol si tu názov, ktorý si nezasadil do okolností. Až ho tam zasadíš, potom zistíš, akú šancu mal na realizáciu.Nuž dobre. Švajčiarsko : čo vieš o projekte INTERPORT Košice? Stavím sa, že nič. Mám na mysli projekt, ktorý bol pripravovaný ešte pred rokom 1990, no nikdy sa nezrealizoval. V médiách z 90. rokov nájdeš síce zmienku o takomto projekte, ale ten nemá nič spoločné s plánovaným projektom, len sa niekto snažil na seba pritiahnuť pozornosť s inými úmyslami. A takto by som mohol pokračovať, ale nebudem, lebo viem, o čo Ti ide.
Projektov, ktoré si niekto navymýšľa, a ktoré sa nezrealizovali sú tony. Dôležité je, akú majú šancu uspieť, a motať okolo nich rozprávky je zbytočné.
A mimochodom:
Toto tu nie je o tom, o čo ide mne. Otázka skôr stojí, o čo ide tebe. Spomenul si tu Švajčiarskejšie slovenské Švajčiarsko bez ničoho a na základe toho kopeš do súčasnej reprezentácie. Mal by si to robiť odôvodnene. Neodôvodnené kopanie podkopáva. Už na to upozorňujem znova. Načneš, a nedokončíš: ... "verte mi, lebo som to povedal a rozprával som sa aj s pánom Nikto".
Naposledy upravené: