Novinářka byla zástupkyní šéfredaktorů německého listu Süddeutsche Zeitung.Rodiště známého “rakouského” malíře…
Takové provinční jihoněmecké noviny .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Novinářka byla zástupkyní šéfredaktorů německého listu Süddeutsche Zeitung.Rodiště známého “rakouského” malíře…
- Holandsko = "hlavné mesto EU" (Brusel)
Lenže Brusel je hlavné mesto Belgicka, nie Holandska.
Tady by to chtělo přepočítat- 25-ročná dcéra = 2024 - 25 = 1989
- vrch má byť vysoký 2042 = odkaz na rok 2042 - limit preformátovania?
No, vážna chyba v zápale boja, to sa mi stalo aj minule. Ďakujem za upozornenie. V takom prípade sa dostávame buď:Tady by to chtělo přepočítat
V r. 1999 vzniklo ako mena EURO. Takže rovnako tak je to aplikovateľné na vznik/rozšírenie EU a zjednotenie pomocou meny. Čo, chvalabohu, zásadne nemení koncept môjho výkladu.Tady by to chtělo přepočítat
Z první vody:No, vážna chyba v zápale boja, to sa mi stalo aj minule. Ďakujem za upozornenie. V takom prípade sa dostávame buď:
A. do roku 1999
B. k inému výkladu 25-ročnej dcéry.
Napadá ťa možný výklad?
Jejda, byls prvníV r. 1999 vzniklo ako mena EURO. Takže rovnako tak je to aplikovateľné na vznik/rozšírenie EU a zjednotenie pomocou meny. Čo, chvalabohu, zásadne nemení koncept môjho výkladu.
Neva, práve si to pekne rozšírila. A máš recht! Všetko to totiž súvisí s EUatlantickými štruktúrami na európskom kontinente.Jejda, byls první
To je pjakinovska analytika... vytvorit si nejaku realitu a ked sa zisti nesulad tak sa s lahkostou prejde k inemu vysvetleniu akoby sa nic nestalo. S tymi cislami 11,22,33, aj ked v podstate s akymkolvek je to deformacia, za vsetkym by ste chceli nieco vidiet pricom dana udalost moze byt len JZO pre zucastnenych a ich okolie ale vy z toho vytvorite telenovelu... ked 47 neznamena toto, tak to je potom sucet 11 a stoji za tym kridlo GP... absurdne, tie cisla si nevymyslela elita ale si ich osvojila lebo maju svoje zastupenie v strukture trojjedinosti MIM. Treba hladat mieru a rozdiely medzi osobnymi tragediami a objektivne dolozitelnymi egregorialnymi udalostami ako napr. Costa Concordia a najma si polozit otazky ci si clovek neprisposobuje realitu svojmu (ne)chapaniu a aky zmysel to ma splnit... potom sa nemozno cudovat, ze KSB pri takychto analyzach oznacuju za sektu, kde len vykladac ma pravdu ako to je na stranke tart...ia.sk.V r. 1999 vzniklo ako mena EURO. Takže rovnako tak je to aplikovateľné na vznik/rozšírenie EU a zjednotenie pomocou meny. Čo, chvalabohu, zásadne nemení koncept môjho výkladu.
To nie je žiadna analytika. Ale symbolika.To je pjakinovska analytika
S ľahkosťou sa nikam neprešlo. Spravil som chybu, bola postrehnutá vyššie a bolo nutné zhodnotiť, či je to chyba meniaca celý obraz a kontext alebo nie, no a teda nie.ked sa zisti nesulad tak sa s lahkostou prejde k inemu vysvetleniu akoby sa nic nestalo
Nechápem, čo ťa tak rozrušuje na tom, ako som to rozlúštil. Keby tam bolo len "11/22" nedávalo by to samo osebe žiadny zmysel. Ale tých "náhod" je tam trošku viac, pričom nejako spolu súvisia (zapadajú jedna do druhej).ked 47 neznamena toto, tak to je potom sucet 11 a stoji za tym kridlo GP.
Súhlasím. Možno by niekto vedel urobiť iný výklad, presnejší. Priestor je predsa otvorený.Kazda udalost sa da desifrovat rozne,
Všetci si svoju realitu prispôsobujeme svojmu "(ne)chápaniu". V rôznej miere. Kto tvrdí, že nie, tne je buď inkarnácio Krista či Budhu, alebo nemá EGO. Bohužiaľ, takých ľudí medzi nami veľa nie je. A to je dôvodom, aby sme prestali vnímať symboly a ich reč okolo nás? Niekto ich vníma viac, niekto menej a niekto vôbec.si polozit otazky ci si clovek neprisposobuje realitu svojmu (ne)chapaniu
Analytika nie je jediným zmyslom KSB. Každá filozofia môže byť označovaná za sektu a to nezávisle na tom, čo hlása/robí. Neprajníci/nechápajúci sa predsa nájdu vždy a symbolika ani iné veci by teda nemali stáť mimo záujmu "pretože zdravý rozum". Vo svete je veľa vecí priečiacich sa zdravému rozumu. Už to, že VP SSSR vo svojich knižkách, pokiaľ by ich niekto šíril pozmenené počíta s "mystickým druhom odplaty" je samo osebe miesto, pri ktorom si racionálne založený človek musi tzv. "zaťukať na čelo" a knižku hodiť do koša. Nie je šťastné pripisovať tu niečo len na vrub "vykladačov".potom sa nemozno cudovat, ze KSB pri takychto analyzach oznacuju za sektu, kde len vykladac ma pravdu
Za sebe se musím zastat SLAV_jan-jin.ga, protože si myslím, že tyto znalosti o mírách "vysoké řídící struktůry" maji. Praxe je kritérium pravdy a jestli je teda struktura o stupeň níže než HRN, tak asi ty znalosti má. Různých vročení za celou hi-is-torii bylo dost.Treba hladat mieru a rozdiely medzi osobnymi tragediami a objektivne dolozitelnymi egregorialnymi udalostami
Skusim sa spytat... co ovplyvnis tym, ze najdes v konkretnej udalosti miery ktore ti presne zapadnu do prognozy? Najprv musis aj tak poznat objektivne skutocnosti a vidiet kam proces smeruje aj bez toho aby ta na to musela upozornit egregorialnomatricna udalost. Alebo na jej nadstavbe sa presvedcit ze mam "pravdu"? V tom je prave to riziko zosmiesnenia celej koncepcie, ze ezotericki zasvatenci su jasnovidci a caruju s cislami... na osvetlenie procesov to nie je potrebne, na to staci metodologia popisana v pracach VP. Alebo ako sa pise v praci O cinnosti FKT... preco venovat energiu udalostiam ktore sa ta priamo netykaju a ktore nie su podstatne? Kolko takych informacii je podla teba tu na fore?No skús to inak vysvetliť.
Rok 2042? Hľadal si, čo sa tam ide diať? Ja áno, niečo som našiel, ale zatiaľ nič podstatné, resp. asi nič, čo by sa nevedelo. NO! Pokiaľ z matrice vyplýva, že okolo toho roku sa bude diať nejaký zánik, vopred mám orientačný bod. Pritom takýchto vecí sa deje veľa, a čím sa vyznačuje konceptuálna moc? Nie náhodou schopnosťo rozlíšiť budúce riziká a pripraviť sa na ne, resp. zmeniť ich tak, aby nikto neškodoval?Skusim sa spytat... co ovplyvnis tym, ze najdes v konkretnej udalosti miery ktore ti presne zapadnu do prognozy?
Počítám, že je potřebné podpořit tuto myšlenku.Okrem toho, treba dodať, že samotná práca s rozlišovaním symbolov je prínos. A keď to netrénuješ a iní to nevidia, tak si tie symboly nevšímajú, nevedia, čo znamenajú a asi sa zhodneme, že symboly a ich rozlišovanie sú dosť dôležité, čo sa riadenia týka.
Ano, a počítam, že tuto niekde to cielil aj Celovek. Ja tiež som na toto opatrný a v rámci toho vnímam jeho príspevok ako prínosný, pretože viac-menej na toto upozornil. A od toho sme tu všetci, aby sme sa aj dopĺňali, diskutovali, rozlišovali a aj spoločne trénovali.Komplikovat se to začíná v okamžiku, kdy někdo nebo něco začne falešné rozbory propagovat: jako odstrašující případ viz aer**et. Ale i pak se otevírá možnost jak to využít ve prospěch: ukázat v čem je to falešné (imitačně-provokační).