Když na nějakou událost upozorním (ano, vím, tentokrát jsem byl až druhý :- ), obvykle mám (a dám) i výklad.
Pokud nedám, tak proto, že nechci být první.
Toto nebyl ten případ.
Prostě mi to také nesedělo.
Atomův příspěvek mne zaujal/inspiroval, i když musím přiznat, že pořád nevidím dostatečně úplný obrázek (ani u něj, ani u mne). Ale díky inspiraci mi přece jen přišly nějaké uzly. Uzly by byly, ale spojnice mi stále chybí. Třeba je doplní někdo jiný.
Jaké uzly?
Celé mi to přišlo takové přeplácané, nepřehledné, komplikované.
Napadlo mne vzít tuto “nepřehlednost” jako šablonu a zeptal jsem se, jestli tady náhodou nemáme něco taky tak podobně nepřehledného.
A vzpomněl jsem si, že nám tady probíhá jistá událost, která mi na takovouto šablonu sedí.
Přesně stejný pocit přeplácanosti, nepřehlednosti, komplikovanosti (>mnohovariantnosti<), jsem si uvědomil po přečtení tohoto článku
kob-forum.eu
Zejména mne tam zaujal obrázek hierarchicky se požírajících ryb.
Hamás vs Cahal. (mimochodem: Ha-mas, Ca-ha-l. 2x ha.)
A není to málo na propojení těch dvou dějů?
Zabitý hokejista se jmenoval Adam Johnson a byl běloch.
Adam.
cs.wikipedia.org
Pokud odmítneme připustit, že starozákonní Adam byl jewrej, budeme muset aspoň připustit, že slovo/jméno “Adam” je jewrejské, viz výše linkovaný wiki článek.
Příjmení Johnson komentovat nebudu.
A měl fešnou snoubenku, která se jmenuje Ryan Wolfe.
IN October 2023, ice hockey star Adam Johnson tragically died following a ”freak accident” during a game. Here we take a look into the lives of the loved ones he leaves behind – i…
www.thesun.co.uk
Tedy by dle mojí jmenné heuristiky mohla být jewrejka a tím pádem je pravděpodobné, že i on je - aspoň částečně - jewrejského původu.
Zabil ho hokejista Matt Petgrave. A píšou o něm, že je “black” (černoch). Mno, když vidím jeho fotky, zas až tak “black” není. Spíše mi připomíná…
Palestince. Podřezání je jedna ze zabíjecích technik ISILu, Hamasu a podobných. (záměrně nepíšu “Palestinců”)
Adam Johnson died in front of 8,000 horrified fans after his throat was cut by the blade of an opponent, Sheffield Steelers' Matt Petgrave. Here, Mail Sport details Petgrave's journey to the Utilita Arena...
www.dailymail.co.uk
Matt ~ Matthew (Matouš) ~ dar boží
viz wiki
ale taky matt ~ (dle slovníku) matný
Petgrave = pet + grave
pet ~ domácí zvíře/mazlíček, oblíbenec a (jako sloveso) laskat
grave ~ hrob, smrt, ale taky závažný, zasmušilý, tupý
Johnson (29 let) se narodil v USA, Petgrave (31 let) se narodil v Kanadě a nešťastný zápas se hrál v Anglii.
Pokud řekneme, že Jágr je prvotřídní hráč, pak Johnson byl druhotřídní a Petgrave je třetitřídní hráč. Avšak jeho trenér o něm říká, že je “game changer” (ten, který dokáže změnit hru). V minulé sezóně byl ale nejtrestanějším hráčem malobritské ligy. Na socsítích dostává sodu.
Podle videa z události počítám, že oprávněně.
Soupeře chtěl trefit tělem, ale ztratil rovnováhu a vymrštil levou nohu. Adama Johnsona zasáhl bruslí do krku, americký hokejista vážným zraněním nakonec podlehl. Matt Petgrave bude mít tragický okamžik z utkání mezi Nottinghamem a Sheffieldem před očima do konce života. Momentálně je součástí...
www.idnes.cz
Po události to šlo příliš rychle, zasažený hráč ani nestačil dojet na střídačku a zemřel (zákon času, zkracování periody sociálního času).
Co hraje Putin? Fotbal nebo hokej?
Víme, že hokej. Na dresu mívá číslo 11.
A jak píše Tara, zajímavá Česko-Slovenská stopa:
Mno, uzly by hyly, ale bez těch spojnic tomu pořád nemůžeme říkat výklad.
A spojnice nemám.