• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Egregoriálno-matričné udalosti

Verity, plující pod britskou vlajkou, se potopila, Polesie s 22 lidmi na palubě zůstala na hladině."
a tak pôjde ku dnu aj sionistický globálny projekt. Terajšie udalosti v Izraeli sú jeho súčasťou, štartom k novému Izraelu cez zničenie starého, čoho súčasťou je aj zničenie kresťanstva ako mladšej sestry judaizmu, veď skrze Starý Zákon je terajšie kresťanstvo, najmä katolícke, judaizmom pre nežidov (symbolom toho bolo zničenie jedného z najstarších kresťanských chrámov - zbombardovanie chrámu sv. Porfýria v Gaze). No koncovka bude iná, sionisti idú v starom scenári, neuvedomiac si, že režisér GP už ide podľa scenára nového.

Kurýr doručil ruským pilotům na absolventské setkání velký otrávený dort​

Soud v ruském Armaviru rozhodl o vzetí do vazby 33letého rodáka z ukrajinského Melitopolu, který coby kurýr doručil na oslavu absolventů tamní letecké vysoké školy otrávený dort a whiskey. O případu informuje ruský list Kommersant.
K pokusu o otravu pilotů mělo dojít 21. října, kdy měli někdejší absolventi setkání po dvaceti letech. Do restaurace, kde se sešlo 77 lidí, dorazil uprostřed oslavy kurýr s dvacetikilovým dortem, jehož horní patro zdobil znak školy, a s krabicemi se značkovou whiskey.
Kurýr přítomné informoval, že nese dárek od jednoho z absolventů, který nemohl dorazit osobně. Na to byli letci zvyklí, takto se „absentéři“ vykupovali běžně. Letcům se ale zdálo divné chování kurýra, který neupřesnil jméno dárce a zmizel. Už nakrájený dort proto neochutnali a zavolali ruskou tajnou službu FSB.
1698152640575.webp

Soud v ruském Armaviru rozhodl o vzetí do vazby 33letého rodáka z ukrajinského Melitopolu
33 - zednáři a jiné tajné spolky (nástroje biblické koncepce) jsou blokovány a jejich laciné podlé triky jsou a budou včas rozpoznány (předzvěst: nástroj přestane být účinný)
K pokusu o otravu pilotů mělo dojít 21. října, kdy měli někdejší absolventi setkání po dvaceti letech.
datum 21.10. obě velmi pozitivní čísla ukazující na Boha, Bůh je všemocný a plány nelidských entit neprojdou (neviditelná ruka náhody - dort už rozkrojen, ale vznikli pochybnosti a kdo vkládá prvotní informaci do psychiky - v pravé psychologii je to dle materiálů koncepce HNR)
Do restaurace, kde se sešlo 77 lidí
Vždy, když je egregor biblického projektu pod tlakem "obsype" se sedmičkami (egergor není subjekt je to autonomní reakce). Zde však rozkrojení dortu znamená dle mého čtení rozebrání tohoto projektu a obyvatelstvo ani řízení (piloty lze v symbolické rovině považovat za kádry vyššího řízení SSS) nebude projektem kontaminováno.
a s krabicemi se značkovou whiskey.
Americký vliv je odhalen, USA státní elity postupně ztratí vliv na ruskou elitu.

Naposledy upravené:
24.10.2023
(bez nároku na úplnost výkladu)

"...jedna z nich, britská Verity, se potopila..." ~ Verity = (dle slovníku) pravda (co obecně platí)

Pec nám spadla, pec nám spadla, kdopak nám ji potopil? Starý pecař...?
"V Severním moři asi 25 km jihozápadně od Helgolandu se brzo ráno srazily lodě Verity a Polesie. ...
Zatímco Verity, plující pod britskou vlajkou, se potopila, Polesie s 22 lidmi na palubě zůstala na hladině."
Takže se nám po zajímavé srážce potopila malobritská obecně platná pravda.
Ta loď "Polesie", to musí být zajímavá hračka, když dokáže potopit malobritskou pravdu.

Polesie, Polesie...
полесье = (dle slovníku) les, luh
luh ~ lužní les = podmáčený poříční les s převahou vysokokmenných stromů a souvislým porostem bylin ~ les + voda

Ale taky běloruská firma na výrobu hraček, která ale neprodává jenom v Bělorusku...
A nebo Česky zde
https://www.polesie-toys.cz/about/

Obrázky těch lodí zde
Z poľskej stránky: V utorok okolo 5:00 sa v Severnom mori zrazili dve lode: MS Polesie, ktorá patrí Poľskej námornej lodnej spoločnosti, a menšia britská nákladná loď Verity. K nehode došlo 12 námorných míľ alebo 22 km juhozápadne od ostrova Helgoland.
V poľštine Polesie znamená krajina okolo veľkého lesa.

Ta loď "Polesie", to musí být zajímavá hračka, když dokáže potopit malobritskou pravdu.
Polesie (Polesí) je region na pomezí Běloruska a Ukrajiny s přesahy do Ruska a Polska, překypující matričními charakteristikami - jde např. o jeden z prvních regionů (společně se sousední Volyní), kde se podle oficiální historie usadili Slované, taky ovšem nejhůře poznamenaný Černobylskou havárií. Blíže na wiki: https://cs.wikipedia.org/wiki/Polesí_(region)

28.10.2023
V článku je citován i text ze socsítě X (známé dříve jako Twitter), kde se Pepa vojákovi omlouvá (zvýraznění Počtář):
”Cítím potřebu se alespoň touto cestou omluvit za fyzickou, případně psychickou újmu příslušníkovi Hradní stráže zasaženému bojovým praporem při ceremoniálu na Vítkově. Rozhodně nešlo o snahu zpestřit novým prvkem standardní vojenskou proceduru. Prostě jsem jen podcenil hmotnost.”.

(obojí ponechávám bez výpočtu)

Naposledy upravené:

Prezident Pavel se omluvil za úder vojáka do hlavy.​

Nechtěl jsem proceduru zpestřit​

Menší společenské faux pas vzal zjevně s humorem.
JŽO nevidí a nevníma . jede si své

Prostě jsem jen podcenil hmotnost.
Váha praporu však prezidenta překvapila a nechtěně s ním udeřil do hlavy člena Hradní stráže.
„Nic se neděje. Příště prostě s helmou!“ reagovala posléze česká armáda.
Vaha nebo take dulezitost a hmotnost ....

Prezident propůjčil velitelství pozemních sil čestné jméno generála Vojtěcha Borise Luži. Generál Luža byl legionář první světové války a čelný představitel československého protifašistického odboje. Účastnil se jako příslušník legií bitvy u Zborova. V prvorepublikové armádě zastával řadu velitelských funkcí. Za okupace se podílel na odbojové činnosti, a to za pomoci blízkých členů Sokola a vojáků. V říjnu 1944 byl v části Přibyslavi Hřiště na Havlíčkobrodsku zastřelen v boji s protektorátními četníky.
General Vojtěch Boris Luža - tak jak ted?

Naposledy upravené:
Číslo 21 často krát používajú zástancovia ľudskej koncepcie na zabránenie kroku neľudí.
Napríklad satanisti si na 22 naplánujú chemický útok v sýrii. Ale 21 začnú rusi vo veľkom rozhlasovať, že USA pripravujú provokáciu s chemickými zbraňami. Tým pádom, už akcia satanistov nemôže byť vykonaná, lebo niekto im vyfúkol výhodu prvého v informačnom poli. Ak by vykonali akciu tak by podozrenie padlo na nich, lebo 21 osvetlila plán akcie a kto za to bude zodpovedný - USA.
Treba si všímať 21 - je to boj proti satanizmu, ktorý chce 22 niečo podlé vykonať.

NHL hráč Adam Johnson (29) zomrel v live TV potom čo ho Matt Petgrave podrezal korčuľou.
Adam Johnson narodený 22.6 1994. Nosí dres s číslom #47. Matt Petgrave nosí dres s číslom 22. Hovorca Yorkshirskej ambulancie povedal že boli privolaný o 8.21pm. Johnson odohral 13 zápasov v NHL.

zrejme súvisí s

Republikánska strana presvedčivo zvolila Mikea Johnsona (R-LA) za nového predsedu snemovne po 22 dňoch bez lídra. Je 56. predsedom v histórii.

NHL hráč Adam Johnson (29) zomrel v live TV potom čo ho Matt Petgrave podrezal korčuľou.
29.10.2023
29.10.2023

Nejdříve bylo do očí, že jde o GP, ale od začátku mi to však nesedělo (něco se mi na tom nezdálo), tak od začátku:

Hokej je obdoba fotbalu, je to nástroj na řízení davu. Fotbal (10+1 proti 10+1) hokej (5+1 proti 5+1), hokej je mnohem rychlejší, dynamičtější a na bruslích (symbolizuje vyšší technologie, rychlejší oběh informací) a je také při něm mnohem více a těžších zranění (Z hlediska řízení mnohem více odpovídá dnešní zrychlené době - NHL je rozšířené zvláště v USA, které současné řízení tvoří - svaly ne mozek, poslední dobou sice začali nahrazovat mozek GP svým bez-mozkem - utrhli se řetězu, ale ne na dlouho jak je vidět). Při hokeji (i fotbalu) hodně záleží na brankaři (brankář je dle mně symbol řídícího kádru, který strukturně zachraňuje co se dá, když symbolicky bez-strukturně v poli se to nevyvíjí dobře). Mnohé záleží na brankaři (Putin, Fico, Zeman ...), které mohou týmy, účastníky hry, (elity národů) zachránit (bez elit není národ - ale pozor v tomto případě tím nemyslím dědičná jelita).

Adam Johnson (29) - Adam = adamsova rodina, "hodná" strašidla, jako bych četl popis GP, 2+9=11, Johnson typicky americké jméno, ale ukazuje na státní elitu

29.10.2023 - 2+9=11(GP),1+0=1(HNR),2+0+2+3=7(biblický projekt)
V biblickém projektu je spuštěno Boží dopuštění (zaříznutí) pod dohledem GP. Rozhodčí (symbolicky strukturní nástroj GP - dohlíží na bez strukturní hru) posílá diváky domů (v článku uvedeno), dav to nesmí vidět, nesmí poznat nelidskou koncepci hry (divák se má pouze bavit).

Zbývá poslední otázka, koho to zařízli (resp. čeho symbol) ?
Intuitivně odhaduji, že klan Klintonů, má toho na krku pro spuštění Božího dopuštění na sebe dost a dost a začali si také navíc hrát na vládce světa (na GP).

Naposledy upravené:
Nejdříve bylo do očí, že jde o GP, ale od začátku mi to však nesedělo (něco se mi na tom nezdálo), tak od začátku:

Hokej je obdoba fotbalu, je to nástroj na řízení davu. Fotbal (10+1 proti 10+1) hokej (5+1 proti 5+1), hokej je mnohem rychlejší, dynamičtější a na bruslích (symbolizuje vyšší technologie, rychlejší oběh informací) a je také při něm mnohem více a těžších zranění (Z hlediska řízení mnohem více odpovídá dnešní zrychlené době - NHL čili rozšířené zvláště v USA které současné řízení tvoří - svaly ne mozek, poslední dobou sice začali nahrazovat svůj mozek GP svým bez-mozkem - utrhli se řetězu, ale ne na dlouho jak je vidět). Při hokeji (i fotbalu) hodně záleží na brankaři (brankář je dle mně symbol řídícího kádru, který strukturně zachraňuje co se dá, když symbolicky bez-strukturně v poli se to nevyvíjí dobře). Mnohé záleží na brankaři (Putin, Fico, Zeman ...), které mohou týmy, účastníky hry, (elity národů) zachránit (bez elit není národ - ale pozor v tomto případě tím nemyslím dědičná jelita).

Adam Johnson (29) - Adam = adamsova rodina, "hodná" strašidla, jako bych četl popis GP, 2+9=11, Johnson typicky americké jméno, ale ukazuje na státní elitu

V biblickém projektu je spuštěno Boží dopuštění (zaříznutí) pod ohledem GP. Rozhodčí (symbolicky strukturní nástroj GP - dohlíží na bez strukturní hru) posílá diváky domů (v článku uvedeno), dav to nesmí vidět, nesmí poznat nelidskou koncepci hry (divák se má pouze bavit).

Zbývá poslední otázka, koho to zařízli (resp. čeho symbol) ?
Intuitivně odhaduji, že klan Klintonů, má toho na krku pro spuštění Božího dopuštění na sebe dost a dost a začali si také navíc hrát na vládce světa (na GP).
V článku na iDnes sa píše, že hráč, ktorý to spôsobil, hral aj v Pardubiciach - v inom článku saspomina, že tiež hral za Spišskú Novú Ves
“osudným sa mu stal stret s bývalým hráčom Spišskej Novej Vsi Mattom Petgraveom, ktorý pôsobí v tíme Sheffield Steelers.”
nevedela som, že naše mini kluby si kupujú hráčov -resp. Matta P - ktorý zavinil takú krvavú matričnú udalosˇť v tomto zvláštnom ”Helloween” čase …

Tara nehľadajte nič zložitého. Postupujte po menách a priezviskách. Hľadajte význam jednotlivých slov.
Len pri druhom mene zameňte zdvojenú poslednú spoluhlásku za zdvojene samohlásku.
Čo sa týka korčule a spôsobu aktu, skúste hľadať ostrov. Dostanete celkoví obraz z prebiehajúcich udalostí . Číslovky nie sú komplikované, kto je kto.
Veľa zdaru.

Nejdříve bylo do očí, že jde o GP, ale od začátku mi to však nesedělo…
Když na nějakou událost upozorním (ano, vím, tentokrát jsem byl až druhý :- ), obvykle mám (a dám) i výklad.
Pokud nedám, tak proto, že nechci být první.
Toto nebyl ten případ.
Prostě mi to také nesedělo.
Atomův příspěvek mne zaujal/inspiroval, i když musím přiznat, že pořád nevidím dostatečně úplný obrázek (ani u něj, ani u mne). Ale díky inspiraci mi přece jen přišly nějaké uzly. Uzly by byly, ale spojnice mi stále chybí. Třeba je doplní někdo jiný.
Jaké uzly?

Celé mi to přišlo takové přeplácané, nepřehledné, komplikované.
Napadlo mne vzít tuto “nepřehlednost” jako šablonu a zeptal jsem se, jestli tady náhodou nemáme něco taky tak podobně nepřehledného.
A vzpomněl jsem si, že nám tady probíhá jistá událost, která mi na takovouto šablonu sedí.
Přesně stejný pocit přeplácanosti, nepřehlednosti, komplikovanosti (>mnohovariantnosti<), jsem si uvědomil po přečtení tohoto článku
Zejména mne tam zaujal obrázek hierarchicky se požírajících ryb.
Hamás vs Cahal. (mimochodem: Ha-mas, Ca-ha-l. 2x ha.)
A není to málo na propojení těch dvou dějů?

Zabitý hokejista se jmenoval Adam Johnson a byl běloch.
Adam.
Pokud odmítneme připustit, že starozákonní Adam byl jewrej, budeme muset aspoň připustit, že slovo/jméno “Adam” je jewrejské, viz výše linkovaný wiki článek.
Příjmení Johnson komentovat nebudu.
A měl fešnou snoubenku, která se jmenuje Ryan Wolfe.
Tedy by dle mojí jmenné heuristiky mohla být jewrejka a tím pádem je pravděpodobné, že i on je - aspoň částečně - jewrejského původu.
Zabil ho hokejista Matt Petgrave. A píšou o něm, že je “black” (černoch). Mno, když vidím jeho fotky, zas až tak “black” není. Spíše mi připomíná…Palestince. Podřezání je jedna ze zabíjecích technik ISILu, Hamasu a podobných. (záměrně nepíšu “Palestinců”)
Matt ~ Matthew (Matouš) ~ dar boží viz wiki
ale taky matt ~ (dle slovníku) matný
Petgrave = pet + grave
pet ~ domácí zvíře/mazlíček, oblíbenec a (jako sloveso) laskat
grave ~ hrob, smrt, ale taky závažný, zasmušilý, tupý

Johnson (29 let) se narodil v USA, Petgrave (31 let) se narodil v Kanadě a nešťastný zápas se hrál v Anglii.
Pokud řekneme, že Jágr je prvotřídní hráč, pak Johnson byl druhotřídní a Petgrave je třetitřídní hráč. Avšak jeho trenér o něm říká, že je “game changer” (ten, který dokáže změnit hru). V minulé sezóně byl ale nejtrestanějším hráčem malobritské ligy. Na socsítích dostává sodu.
Podle videa z události počítám, že oprávněně.
Po události to šlo příliš rychle, zasažený hráč ani nestačil dojet na střídačku a zemřel (zákon času, zkracování periody sociálního času).

Co hraje Putin? Fotbal nebo hokej?
Víme, že hokej. Na dresu mívá číslo 11.
A jak píše Tara, zajímavá Česko-Slovenská stopa:
…hráč, ktorý to spôsobil, hral aj v Pardubiciach - v inom článku saspomina, že tiež hral za Spišskú Novú Ves…
Mno, uzly by hyly, ale bez těch spojnic tomu pořád nemůžeme říkat výklad.
A spojnice nemám.

Když na nějakou událost upozorním (ano, vím, tentokrát jsem byl až druhý :- ), obvykle mám (a dám) i výklad.
Toto nebyl ten případ.
Atomův příspěvek mne zaujal/inspiroval, i když musím přiznat, že pořád nevidím dostatečně úplný obrázek (ani u něj, ani u mne). Ale díky inspiraci mi přece jen přišly nějaké uzly. Uzly by byly, ale spojnice mi stále chybí. Třeba je doplní někdo jiný.
Jaké uzly?

Napadlo mne vzít tuto “nepřehlednost” jako šablonu a zeptal jsem se, jestli tady náhodou nemáme něco taky tak podobně nepřehledného.
A vzpomněl jsem si, že nám tady probíhá jistá událost, která mi na takovouto šablonu sedí.
Přesně stejný pocit přeplácanosti, nepřehlednosti, komplikovanosti (>mnohovariantnosti<), jsem si uvědomil po přečtení tohoto článku

Adam.
Pokud odmítneme připustit, že starozákonní Adam byl jewrej, budeme muset aspoň připustit, že slovo/jméno “Adam” je jewrejské, viz výše linkovaný wiki článek.
Tedy by dle mojí jmenné heuristiky mohla být jewrejka a tím pádem je pravděpodobné, že i on je - aspoň částečně - jewrejského původu.
Zabil ho hokejista Matt Petgrave. A píšou o něm, že je “black” (černoch). Mno, když vidím jeho fotky, zas až tak “black” není. Spíše mi připomíná…Palestince. Podřezání je jedna ze zabíjecích technik ISILu, Hamasu a podobných. (záměrně nepíšu “Palestinců”)
Petgrave = pet + grave

Johnson (29 let) se narodil v USA, Petgrave (31 let) se narodil v Kanadě a nešťastný zápas se hrál v Anglii.
Pokud řekneme, že Jágr je prvotřídní hráč, pak Johnson byl druhotřídní a Petgrave je třetitřídní hráč. Avšak jeho trenér o něm říká, že je “game changer” (ten, který dokáže změnit hru). V minulé sezóně byl ale nejtrestanějším hráčem malobritské ligy. Na socsítích dostává sodu.
Po události to šlo příliš rychle, zasažený hráč ani nestačil dojet na střídačku a zemřel (zákon času, zkracování periody sociálního času).

A spojnice nemám.

Len tak ma napadlo
Oktober 28 na 29 bol spln mesiaca,jeho priatelka wolfe - wolf/vlk. nazývaju to v the sun "freak accident" -šialena nehoda....čo tak rituál pre satanistov na žačiatok ich sviatku halloweenu...a nottingham city je mesto podzemnych tunelov a jaskýň....
V uk čo sa týka halal...je podrezanie a nasledne vykrvacanie - ritualne zabitie ako forma porážania je zakázané,

V biblickém projektu je spuštěno Boží dopuštění (zaříznutí) pod dohledem GP. Rozhodčí (symbolicky strukturní nástroj GP - dohlíží na bez strukturní hru) posílá diváky domů (v článku uvedeno), dav to nesmí vidět, nesmí poznat nelidskou koncepci hry (divák se má pouze bavit).
Tohle považuji za dobrý začátek a správný rámec významné egregoriální události (smrt bruslí se nestává každý den). Podle dalších příspěvků mi vychází:
Petgrave je třetitřídní hráč. Avšak jeho trenér o něm říká, že je “game changer” (ten, který dokáže změnit hru). V minulé sezóně byl ale nejtrestanějším hráčem malobritské ligy. Na socsítích dostává sodu.
Petgrave je USA státní elita (hrobaři - statisíce možná už milióny obětí v jejich válkách), nic moc neumí (třetitřídní hráč), ale umí být násilnická (nejtrestanější hráč - GP používá k řízení násilí, protože se ho obyvatelé štítí a bojí), ale trenér toho využívá (ukazuje na způsoby GP) ke "změně hry" (k převratům v různých zemí). Tentokrát to obzvláště přehnali a divákům a fanouškům (davu) se to nelíbí
Na socsítích dostává sodu.
Až tak, jak jsem již uvedl, že rozhodčí (GP) musel přerušit a zastavit hru a poslat diváky z tribun. Přesně to na sedí GP musí maximalně zpomalovat a brzdit všechny procesy, nejen protože to spadne, ale začala by se zviditělnovat nelidskost toho všeho a lidé a lidstvo z principu nesnáší násilí a budou likvidovat intenzivně a efektivně jejich nositele jakmile se zorientují a nositelé a tvůrci násilí budou odhaleni.

Poznámka:
Stále chybí rozuzlení, kdo byl zaříznut ? @Počtář tam má nějaké náznaky. Vrátím se k tomu možná večer nebo zítra.

Naposledy upravené:
Stále chybí rozuzlení, kdo byl zaříznut ?
Lyndon B. Johnson. Jeho prezidentská kariéra bola výrazne poznamenaná nepopulárnou Vietnamskou vojnou. https://sk.wikipedia.org/wiki/Lyndon_B._Johnson
Blízkovýchodný konflikt a jeho paralely s Vietnamskou vojnou. USA v dnešnej podobe zarezali korčuľou sami seba.
Ak má Lyndon B. Johnson židovské korene alebo židovskú manželku, tak je to zarezanie sionistov. Bol prezidentom po zavraždenom J.F. Kennedym, ktorý poukazoval na skrytú moc ľudí za FEDom, takže je to prerezanie hrdla terajšieho finančného systému, odrezanie hlavy - FEDu.

Naposledy upravené:
Toto nebyl ten případ.
Jaké uzly?

Adam.
Petgrave = pet + grave

A spojnice nemám.
Ad česko-slovenská stopa - Spišská Nová Ves - útok nožom vo vlaku
vo vlaku mal útočiť 29-ročný muž. Na nič si údajne nepamätá.

Zdravotný stav ženy, ktorú napadli vo vlaku na Spiši, je stabilizovaný​

Zdravotný stav mladej ženy, ktorú mal v stredu (1. 11.) večer vo vlaku z Košíc do Žiliny nožom napadnúť útočník, je stabilizovaný. Prípad naďalej vyšetruje polícia. Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Petra Klimešová uviedla, že na tiesňovú linku prijali žiadosť o pomoc k 22-ročnej žene s bodným poranením krku.

“Na železničnú stanicu v Spišskej Novej Vsi sme vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári ju po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice,” uviedla Klimešová.
Hovorkyňa siete Penta Hospitals SK Bianka Krejčíová TASR potvrdila, že pacientka bola do spišskonovoveskej nemocnice privezená so stredne ťažkými zraneniami. “Momentálne je jej zdravotný stav stabilizovaný, nateraz zostáva hospitalizovaná v nemocnici,” uviedla.

Naspäť
Top Bottom